- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.941
Cok güzeller maşallah boyundan başlayarak ördün degil mi bende kızımda ördüm hep bu garibimde öremedim, kızım 2 yasinda üstüme vs atlar batar korktum ama oğluma da olacak çok şey varOlsun canım örmüş zahmet etmiş en azından
Bizimkinde o da yok
Neyse ki ben örgü biliyorum herşeyini örmüştüm daha hamile olmadanhala da örüyorum
Bunlar ördüklerimin bir kısmı belki fikir olur örmek ördürmek isteyenlere
Evet canım boyundan başlamalı diğerini bilmiyorum yapamıyorum parçalı olanlarıCok güzeller maşallah boyundan başlayarak ördün degil mi bende kızımda ördüm hep bu garibimde öremedim, kızım 2 yasinda üstüme vs atlar batar korktum ama oğluma da olacak çok şey var
Ekmek yiyorsan kızartıp da yiyince daha az çıkıyor benim. Örneğin 150 - 180 değil de 120 130 civarı ölçüyor. Ama genel olarak sabah değerlerim daha yüksek çıkıyor, çok az yiyip ara öğün yapmaya çalışıyorum.Seninki benimkinden iyi canım açlığım 100 nadir buluyor ama tokluk yüksek şuan kahvaltıda 175 çıktı halbuki meneme domates salata peynir yedim
Geçmiş olsun canımm çok illet bişey bu enfeksiyon çok çektim kışın, enfeksiyonun en büyük sebebi ayaklarımı üşütmemdi benim havalar ısındı da biraz rahat ettim çok şükürGünaydin kizlar. Kasikta agri vardi. Idrar tahlili yaptirdm. Enfeksiyon cikti bayagi. Nerden geldi gene bu enfeksiyon anlamiyorum. Monurol şase verdi doktor. Dün gece ictm biliuosnz icince wc yasak bikac saat. Ayy gece idrari tutucam diye anam agladiinsallah gecmistir. Ama bu monurol cok berbat bisi. Agizda 1 2 gun tuhaf tad birakiyor midemi tuhaf yapiyor.
Eline emeğine sağlık çok güzel olmuşlar. Ayrı bir yetenek lazım yapabilmek içinOlsun canım örmüş zahmet etmiş en azından
Bizimkinde o da yok
Neyse ki ben örgü biliyorum herşeyini örmüştüm daha hamile olmadanhala da örüyorum
Bunlar ördüklerimin bir kısmı belki fikir olur örmek ördürmek isteyenlere
Yüksek çıkanlar dikkat etmedim pirinç ekmek vs yedim.Seninki benimkinden iyi canım açlığım 100 nadir buluyor ama tokluk yüksek şuan kahvaltıda 175 çıktı halbuki meneme domates salata peynir yedim
Sağol canımEline emeğine sağlık çok güzel olmuşlar. Ayrı bir yetenek lazım yapabilmek içinfotoğraf çekimi için de çok güzel tulum modelleri görmüştüm yaptın mı onlardan da
Bebekle iki kat zordur kesin.Allah yardımcın olsun canım.Valla dün gece malzeme olsa benim de aklıma gelmişti sarma yapmak.Çünkü artık yataktan ağlayarak kalktım .Mahirin odasındaki kanepeye yattım orda biraz uyumuşum.Gözümü bi açtım eşim de yerde yatıyorAynı durumdayız ama dinlenmeye firsatım yok evde bir bebek daha olunca hic olmuyor. Bende de var delilik şu saate kadar yaprak sardım sarma yeme demi ne diye sarıyon ağrıyla uyu uyuyabilirsen
Kız temmuzun ortası 38.haftam.Şöyle bakca az gibi ama yatağa yatınca hiç az gibi gelmiyorHiç sorma bel kalça ayak çatı karın. Kombine ne ararsan . Hele evde biraz iş yapayım direk felç ,Allah selametle kucaklarimiza almayı nasip etsin de geccek
Az kaldi cnm doğurunca Allahin izniyle hepsi geçecek magnezyum kullaniyormusun daha önce suda eriyen kullaniyordum pek işe yaramiyordu wellcare verdi doktor cok daha iyi kalca ağrılarım azaldı bayaBebekle iki kat zordur kesin.Allah yardımcın olsun canım.Valla dün gece malzeme olsa benim de aklıma gelmişti sarma yapmak.Çünkü artık yataktan ağlayarak kalktım .Mahirin odasındaki kanepeye yattım orda biraz uyumuşum.Gözümü bi açtım eşim de yerde yatıyordayanamadım geri yatağa gittim onunla.kabus gibiydi paramparça bi uyku.
Kız temmuzun ortası 38.haftam.Şöyle bakca az gibi ama yatağa yatınca hiç az gibi gelmiyor
Napalım artık bebişlerimiz sağlıkla gelsinde artık çatlaklarda onlardan bi iz olarak kalır bedenimizdeBenimkiler 2021 de catladı dogumumda dogurunca oldu karnim biran inince off cok acı verici oluyor halada duruyor bir yere gitmediler
Sagol canim tesekkur ederim inceleyeyim migrosa gidince bakimmGeçmiş olsun canımm çok illet bişey bu enfeksiyon çok çektim kışın, enfeksiyonun en büyük sebebi ayaklarımı üşütmemdi benim havalar ısındı da biraz rahat ettim çok şükürkızılcık kurusu ye hergün bir avuç cranberry diye satılıyor migrosta falan var üstüne bol su iyi geliyo iyileşene kadar yap
Şeker aletinizin markası ne acaba bende bakınıyorumda almayım bariEvdeki makineler yüksek ölçüyor kızlar sanırım.
Bende evde ölçüp doktora yollamıştım yüksek dedi sonra kan verdim açlığa bide son 3 aya bakılcaktı değerlerim normal çıktı açlık hep zaten 81 87 falan kanda evde ölçüyorum 95 100 110 falan doktor dedi ki eve gidince bide açken ölç burdakiyle kıyaslıyalım evde 96 çıktı kanda 81 senin makineye güvenim kalmadı şuan yüksek ölçüyo dedi . Anlamadım napcam şimdi her ölçütüğümden bi 15 çıkarıyorum
Allah yukarda dün aklimdan gecti ama en son boya badana islerine giricem dedin derin temizlik yapiuodur muhtemelen dedim sonra. Ters giden bi durum yoktur insallahkac gündür yoktum 1 kisi bile merak etmemiş üzüldüm.
Kıızz valla benim aklım başımda değil ya araba at sat kredi mevzularında boğulmuş durumdayımkac gündür yoktum 1 kisi bile merak etmemiş üzüldüm.
Ya öyle düşünme lütfen girip çıktığım bir oluyor nasılsın bitti mi evinin işleri boyayı halletmiştinkac gündür yoktum 1 kisi bile merak etmemiş üzüldüm.
benim geçen ay 28+3'te 1570 gramdı ama 15 gün önde görünüyor haftasına göre sıkıntı görmediyse doktorunuz dert etmeyin..Merhaba kızlar, biz bugün doktora gittik kan uyuşmazlığı testi yapıldı zaten her türlü iğne yaptırıyor doktorumuz eşim ile benim kan geubumdan kaynaklı, biz 28+3 olduk bebiş 1250 gram olmuş ama bana az gibi geldi sizlerin nasıldı bu haftalarda, bu ara çok beslenemedim ondan mı oldu kendimi suçlu hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?