2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Cok güzeller maşallah boyundan başlayarak ördün degil mi bende kızımda ördüm hep bu garibimde öremedim, kızım 2 yasinda üstüme vs atlar batar korktum ama oğluma da olacak çok şey var

Cok güzeller maşallah boyundan başlayarak ördün degil mi bende kızımda ördüm hep bu garibimde öremedim, kızım 2 yasinda üstüme vs atlar batar korktum ama oğluma da olacak çok şey var
Evet canım boyundan başlamalı diğerini bilmiyorum yapamıyorum parçalı olanları
Bunu öğrenmiştim YouTube’dan o yüzden hep boyundan başlamalı modeller oldu

Seninki benimkinden iyi canım açlığım 100 nadir buluyor ama tokluk yüksek şuan kahvaltıda 175 çıktı halbuki meneme domates salata peynir yedim
Ekmek yiyorsan kızartıp da yiyince daha az çıkıyor benim. Örneğin 150 - 180 değil de 120 130 civarı ölçüyor. Ama genel olarak sabah değerlerim daha yüksek çıkıyor, çok az yiyip ara öğün yapmaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canımm çok illet bişey bu enfeksiyon çok çektim kışın, enfeksiyonun en büyük sebebi ayaklarımı üşütmemdi benim havalar ısındı da biraz rahat ettim çok şükürkızılcık kurusu ye hergün bir avuç cranberry diye satılıyor migrosta falan var üstüne bol su iyi geliyo iyileşene kadar yap

Eline emeğine sağlık çok güzel olmuşlar. Ayrı bir yetenek lazım yapabilmek için fotoğraf çekimi için de çok güzel tulum modelleri görmüştüm yaptın mı onlardan da

Seninki benimkinden iyi canım açlığım 100 nadir buluyor ama tokluk yüksek şuan kahvaltıda 175 çıktı halbuki meneme domates salata peynir yedim
Yüksek çıkanlar dikkat etmedim pirinç ekmek vs yedim.
Şimdi kontrolden geldim sonuçları gosterdum. Gayet iyi diyetle devam et dedi bakalım .

Aynı durumdayız ama dinlenmeye firsatım yok evde bir bebek daha olunca hic olmuyor. Bende de var delilik şu saate kadar yaprak sardım sarma yeme demi ne diye sarıyon ağrıyla uyu uyuyabilirsen
Bebekle iki kat zordur kesin.Allah yardımcın olsun canım.Valla dün gece malzeme olsa benim de aklıma gelmişti sarma yapmak.Çünkü artık yataktan ağlayarak kalktım .Mahirin odasındaki kanepeye yattım orda biraz uyumuşum.Gözümü bi açtım eşim de yerde yatıyor dayanamadım geri yatağa gittim onunla.kabus gibiydi paramparça bi uyku.
Hiç sorma bel kalça ayak çatı karın. Kombine ne ararsan . Hele evde biraz iş yapayım direk felç ,Allah selametle kucaklarimiza almayı nasip etsin de geccek
Kız temmuzun ortası 38.haftam.Şöyle bakca az gibi ama yatağa yatınca hiç az gibi gelmiyor

Az kaldi cnm doğurunca Allahin izniyle hepsi geçecek magnezyum kullaniyormusun daha önce suda eriyen kullaniyordum pek işe yaramiyordu wellcare verdi doktor cok daha iyi kalca ağrılarım azaldı baya

Sagol canim tesekkur ederim inceleyeyim migrosa gidince bakimm

Şeker aletinizin markası ne acaba bende bakınıyorumda almayım bari

kızlar selam, cybex herhangi bir puset-bebekarabası adaptör ihtiyacı olan var mı? bende fazladan 1 tane var değişim hakkı da var satmak istiyorum uygun fiyata. talep olan modelle değiştircem elimdekini alalı 3 hafta oldu. arayışta iseniz yazarsanız sevinirim :)

Kızlar eşim 1 numara molfix bulamamış 2 numara 2 paket almış 3-5 kilo yazıyor doğunca büyük gelir değil mi?

benim geçen ay 28+3'te 1570 gramdı ama 15 gün önde görünüyor haftasına göre sıkıntı görmediyse doktorunuz dert etmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…