- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.961
Canım doktorum önce kan bakalım ona göre dedi.kafasına göre yazılmazmışAz kaldi cnm doğurunca Allahin izniyle hepsi geçecek magnezyum kullaniyormusun daha önce suda eriyen kullaniyordum pek işe yaramiyordu wellcare verdi doktor cok daha iyi kalca ağrılarım azaldı baya
Bende öyle aldım canım, sleepy 1 yoktu nette. 2 numara aldım. 3-6kg yazıyor. Ama bence olur normal doğarsa 3-4 kilo oluyormuş bebek zatenKızlar eşim 1 numara molfix bulamamış 2 numara 2 paket almış 3-5 kilo yazıyor doğunca büyük gelir değil mi?
Optima benimki . Üstelik eczaneler falanda bunu kullanıyor. Yorumlar kötü değil iyi yazmış herkes ama bendeki mi böyle anlamadım ki vallaŞeker aletinizin markası ne acaba bende bakınıyorumda almayım bari
Ay ben 1 numara sleepy zor buldum.Ama buldum.Küçücük..popo mu sığacak buna diye baya bi dertlendimKızlar eşim 1 numara molfix bulamamış 2 numara 2 paket almış 3-5 kilo yazıyor doğunca büyük gelir değil mi?
Bende de aynısı var canım az önce ölçtüm 115 çıktı tokluk 1. Saat. Pili fln mı azaldı acaba seninkininOptima benimki . Üstelik eczaneler falanda bunu kullanıyor. Yorumlar kötü değil iyi yazmış herkes ama bendeki mi böyle anlamadım ki valla
Kuzum benim hamile kaldığımda mavi ombreydi. Biz bebek planladığımız ay ben hamile kaldığım için zaten saçlarım yeni açılmış ve dipten boyalı görünüyordu. Doktorum o yüzden saç dibinden emilim olduğunu, bu sebepten boyamanın genel hamilelik sürecinde sakıncalı olduğunu, kanıtlanmış çalışma olmadığını ama yine de kendisinin pek risk almaktan haz etmediğini bana bir güzel açıkladı. Şu an hamilelik etkisiyle saçlarım çok uzadı ve artık saçımın dibinde görünen renk için "diplerim" demeye utanıyorum çünkü dip dediğin max 5cm falandır, benimki ağzıma giriyor.Canım bende aylarca bekledim doktorum 1 kere izin vericem dedi ama son aya kalmasın bu ara boyat dedi benim beyazım çok fazlaydı son ay da daha tehlikeliymiş doktorumuz öyle dedi bilgin olsun
Benim komple mavi, bi de biliyosun çabuk akıyo ve akarken çok çirkin geçişler olabiliyor. Doğum fotoğrafı çektirmeyeceğim ama illa ki hastanede bir fotoğraf çekileceğiz, doğuma girmeden çekileceğiz anı kalsın diye. O kadar bekleyip, özenle boyattıktan sonra fotolarda ishal yeşili saç görmek istemem açıkcası kdkdkkd O yüzden kendime verdiğim 1 kere boyama hakkını son haftalarda kullanacağım onu da evde, yanıma annemi alarak balkonda yapacağım kokusunu almamak için, saçımda iyice kurutup başımı eğip yıkayacağım duştayken de çok fazla akıp cildime geçmesin diye. Her şeyi planladım, sadece doktorumun ve doktorum ne derse 1 cm dışına çıkarmayan kocamın haberi yok bundan. Ha bir de bana yardım etmesini planladığım ama sarı saç maviden daha çok yakıştı doğurunca sakın boyatma küserim diyen annemin. Hepsini halledicemAy bende hep bi kısmıjı mavi falan kullanırdım . Bu ara fena aklıma esiyor git yap zaten bikaç tutam yaptırcan diye bilmiyoeum bende tırsıyorum bişi mişi olur diyebende ombre yapmıştım gına geldi geçen gittim kestirdim onzuma kadar sarılar gitti ama bu seferde renksiz oldum bi yine aralara mavi atmak istiyorum
Ya dipten boyamanın zararını anlarım, saç dibi gerçekten hassas ve emilimi yüksek bi bölge. Ayrıca benim saç dibi egzamam da var yani, emilim x5 falan üstelik bi kısmı da açık yaradanya bu konuda bi bizim doktorlar biraz zorluyor. Youtube'da felan baktım yabancılarda böyle bişi yok diyolla. Amonyak koklamak iyi değilmiş ama boyalar eskisi gibi değil. Bize hayır diyolarsa kuaförde çalışan hamile kadınlara ne diyorlar? Doktora göre boyama nolcak kafasındalar ama öyle olmiyi şdksjf
Bende öyle aldım canım, sleepy 1 yoktu nette. 2 numara aldım. 3-6kg yazıyor. Ama bence olur normal doğarsa 3-4 kilo oluyormuş bebek zaten
Kizimda sleepy kullanmıştım kayinpederim bulmuştu 1 numara işleri dolayısıyla hep toptancılarda ama bu sefer direk molfixten başlamak istedim bulamamışlar, sleepy ek gidaya geçince alerji olunca cok pişik yaptı kızımı , bulamazsam 2 numara koyarim artık e bebekte kesin vardır gitmek gerekAy ben 1 numara sleepy zor buldum.Ama buldum.Küçücük..popo mu sığacak buna diye baya bi dertlendim2 numara olur mu hiç bilmiyorum vallahi ben kör cahilim bu konularda
Cerimmm n11de hepsiburadada piyasaya göre çok indirimli fiyatlarla ve özellikle n11de kuponla falan çok uyguna geliyo 1 numara sleepy isterseniz onlinedan da bi bakın derimAy ben 1 numara sleepy zor buldum.Ama buldum.Küçücük..popo mu sığacak buna diye baya bi dertlendim2 numara olur mu hiç bilmiyorum vallahi ben kör cahilim bu konularda
Yenidogan kullanmadim ama kizim 1 yasindayken kullandım cok memnun kaldım oğluma direk molfixten başlayacağmArkadaşlar çocuğa bez olarak ben sleepy almayı düşünüyorum başından beri. Az önce n11de molfix yenidoğan bezde indirim gördüm, kuponum da var ama hiç araştırdığım marka değildi. Evet çok köklü, bilindik bir marka ama bazen bazı markaların atıyorum yenidoğanı çok şikayet alıyor ama 2 3 numarasından şok memnun kalanı oluyor. O yüzden fikir almak istedim. Molfix markası daha önce deneyimleyen var mı?
Bende oldu son bir aydadırda artttı aratrarak devam ediyorGünaydın kızlar size bi sorum olacak çatlaklarınız oldu mu kaçıncı ayda oldu olduysa
Ben oglumda kullanmistim guzeldi. Kizima da 1 paket sleepy 1 paket molfix aldim. Bazi bebeklere her marka bez iyi gelmiyor ne kadar kaliteli olsa da deneyimlemek lazim. Oglumda neredeyse denemedigim marka kalmadi ama hic de ayirt etmedi cok sukur bimin bezini bile kullandigim olduArkadaşlar çocuğa bez olarak ben sleepy almayı düşünüyorum başından beri. Az önce n11de molfix yenidoğan bezde indirim gördüm, kuponum da var ama hiç araştırdığım marka değildi. Evet çok köklü, bilindik bir marka ama bazen bazı markaların atıyorum yenidoğanı çok şikayet alıyor ama 2 3 numarasından şok memnun kalanı oluyor. O yüzden fikir almak istedim. Molfix markası daha önce deneyimleyen var mı?
Göğüslerim ilk aydan itibaren o kadar çok büyüdü ki daha 5. Ay bitmeden çatladı baya.Günaydın kızlar size bi sorum olacak çatlaklarınız oldu mu kaçıncı ayda oldu olduysa
Canbebe bebek bezini çok övmüşlerdi deneme şansınız oldu mu?Ben oglumda kullanmistim guzeldi. Kizima da 1 paket sleepy 1 paket molfix aldim. Bazi bebeklere her marka bez iyi gelmiyor ne kadar kaliteli olsa da deneyimlemek lazim. Oglumda neredeyse denemedigim marka kalmadi ama hic de ayirt etmedi cok sukur bimin bezini bile kullandigim oldu
Bi onu denemedim sanirimCanbebe bebek bezini çok övmüşlerdi deneme şansınız oldu mu?
Bebişten bebişe fark ediyor galiba.Valla prima kullanıp pişik olan da var..Hiç bilinmiyor o yüzden stok yapmadım ben ,hangisi iyi gelir bilinmiyor deneyip göreceğizKizimda sleepy kullanmıştım kayinpederim bulmuştu 1 numara işleri dolayısıyla hep toptancılarda ama bu sefer direk molfixten başlamak istedim bulamamışlar, sleepy ek gidaya geçince alerji olunca cok pişik yaptı kızımı , bulamazsam 2 numara koyarim artık e bebekte kesin vardır gitmek gerek
Teşekkür ederim fıstıklı hanımCerimmm n11de hepsiburadada piyasaya göre çok indirimli fiyatlarla ve özellikle n11de kuponla falan çok uyguna geliyo 1 numara sleepy isterseniz onlinedan da bi bakın derim
Ay bu mesaj beni çok motive etti yaBende oldu son bir aydadırda artttı aratrarak devam ediyorama ben şikayetçi değilim mutluyum bu çatlaklar için beş yıl bekledim
Canım yol çok uzunmuş.Çalışma üstüne bir de yol çekince çok normal.Artık ağırlaştık herşey zorlaştı. az kalmış 4haftacık kalmış biraz daha dayan.Allah kolaylık versinKızlar 37.haftaya kadar çalışabilecek olana helal olsun gerçekten. Ben 32 yi iple çekiyorum sandalyeye oturamıyorum omuzlarım iniyor belim kamburlasiyor sırtım fena ağrıyor. Ayaklarım bi yandan davul gibi oluyor .Ben mi saldım acaba kendimigünlük 9 saat haftanın 6 günü çalışıyorum ve git gel toplam 2 saatim yolda geçiyor. Bahane mi arıyorum acaba
Şükür benim şuan bi sıkıntım yok 29. Haftaya giriyorum o yüzden 37 ye kadar çalışırım diyorum ama kısmet bakalım şimdilik en azından rahat geciyo ama ben hibrit çalışıyorum yarı ev bi şekilde geciyo böle iyi hissetmiyosam o gün evden çalışıyorum falan öle bi rahatlığım varKızlar 37.haftaya kadar çalışabilecek olana helal olsun gerçekten. Ben 32 yi iple çekiyorum sandalyeye oturamıyorum omuzlarım iniyor belim kamburlasiyor sırtım fena ağrıyor. Ayaklarım bi yandan davul gibi oluyor .Ben mi saldım acaba kendimigünlük 9 saat haftanın 6 günü çalışıyorum ve git gel toplam 2 saatim yolda geçiyor. Bahane mi arıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?