2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Az kaldi cnm doğurunca Allahin izniyle hepsi geçecek magnezyum kullaniyormusun daha önce suda eriyen kullaniyordum pek işe yaramiyordu wellcare verdi doktor cok daha iyi kalca ağrılarım azaldı baya
Canım doktorum önce kan bakalım ona göre dedi.kafasına göre yazılmazmış perşembe kan vereceğim ona göre başlayacak ama kesinlikle ihtiyacım var ben eminim

Kızlar eşim 1 numara molfix bulamamış 2 numara 2 paket almış 3-5 kilo yazıyor doğunca büyük gelir değil mi?
Ay ben 1 numara sleepy zor buldum.Ama buldum.Küçücük..popo mu sığacak buna diye baya bi dertlendim 2 numara olur mu hiç bilmiyorum vallahi ben kör cahilim bu konularda

Canım bende aylarca bekledim doktorum 1 kere izin vericem dedi ama son aya kalmasın bu ara boyat dedi benim beyazım çok fazlaydı son ay da daha tehlikeliymiş doktorumuz öyle dedi bilgin olsun
Kuzum benim hamile kaldığımda mavi ombreydi. Biz bebek planladığımız ay ben hamile kaldığım için zaten saçlarım yeni açılmış ve dipten boyalı görünüyordu. Doktorum o yüzden saç dibinden emilim olduğunu, bu sebepten boyamanın genel hamilelik sürecinde sakıncalı olduğunu, kanıtlanmış çalışma olmadığını ama yine de kendisinin pek risk almaktan haz etmediğini bana bir güzel açıkladı. Şu an hamilelik etkisiyle saçlarım çok uzadı ve artık saçımın dibinde görünen renk için "diplerim" demeye utanıyorum çünkü dip dediğin max 5cm falandır, benimki ağzıma giriyor. Saçımın derisiyle ilgili bir işlem olmayacağı için son ayda hatta doğumhanede bile cila atılsa bebeği etkileyeceğine inanmıyorum açıkcası. Fakat bende kendime doğum öncesi 1 kere boyama hakkı vereceğim, dün de dediğim gibi mavi boya sık cila istediği için onu da 38 haftanın iyice sonuna doğru yapmayı planlıyorum tabii bebiş bi süprayz yapıp 38e girer girmez gelmezse. Gelirse de hoş gelir, sağlık olsun der geçerim Ama bilgi verdiğin için teşekkür ederim, saçını dipten boyamayı planlayan arkadaşlar için bence gayet altın niteliğinde bilgi, o kadar ay sabredip son dk golü yemek istemeyiz hiçbirimiz.
Benim komple mavi, bi de biliyosun çabuk akıyo ve akarken çok çirkin geçişler olabiliyor. Doğum fotoğrafı çektirmeyeceğim ama illa ki hastanede bir fotoğraf çekileceğiz, doğuma girmeden çekileceğiz anı kalsın diye. O kadar bekleyip, özenle boyattıktan sonra fotolarda ishal yeşili saç görmek istemem açıkcası kdkdkkd O yüzden kendime verdiğim 1 kere boyama hakkını son haftalarda kullanacağım onu da evde, yanıma annemi alarak balkonda yapacağım kokusunu almamak için, saçımda iyice kurutup başımı eğip yıkayacağım duştayken de çok fazla akıp cildime geçmesin diye. Her şeyi planladım, sadece doktorumun ve doktorum ne derse 1 cm dışına çıkarmayan kocamın haberi yok bundan. Ha bir de bana yardım etmesini planladığım ama sarı saç maviden daha çok yakıştı doğurunca sakın boyatma küserim diyen annemin. Hepsini halledicem
Ya dipten boyamanın zararını anlarım, saç dibi gerçekten hassas ve emilimi yüksek bi bölge. Ayrıca benim saç dibi egzamam da var yani, emilim x5 falan üstelik bi kısmı da açık yaradan O yüzden saç diplerim ile maviye boyadığım alan arasındaki mesafenin açılması için epey bekledim. Muhtemelen öyle çok güzel durmayacak ombrem aşağıda olduğu için ama ben saçlarını ilk boyamaya başladığından beri saçımı tek yapmayacağım renk sarıdır, özellikle sarı ombreden nefret ederim diye gezen biri olarak bunun üstüne atacağım her renk sarıdan güzel gelecek gözüme. Ay bir de ben saçımda değişiklik yapmayınca ruhum daralıyor, depresyona giriyorum nerdeyse. Kestireyim diyorum annem diyo, çocuğun aklı kısa olur, öbürü diyo Allah korusun ömrü kısa olur, boyatayım diyorum doktor diyo risk var. Hurafeler ve bilim peşimi bırakmıyo

2 numara bez yenidogana buyuk olur cisi sizdirir eger cok tombik bir bebeginiz yoksa

Arkadaşlar çocuğa bez olarak ben sleepy almayı düşünüyorum başından beri. Az önce n11de molfix yenidoğan bezde indirim gördüm, kuponum da var ama hiç araştırdığım marka değildi. Evet çok köklü, bilindik bir marka ama bazen bazı markaların atıyorum yenidoğanı çok şikayet alıyor ama 2 3 numarasından şok memnun kalanı oluyor. O yüzden fikir almak istedim. Molfix markası daha önce deneyimleyen var mı?

Bende öyle aldım canım, sleepy 1 yoktu nette. 2 numara aldım. 3-6kg yazıyor. Ama bence olur normal doğarsa 3-4 kilo oluyormuş bebek zaten
Ay ben 1 numara sleepy zor buldum.Ama buldum.Küçücük..popo mu sığacak buna diye baya bi dertlendim 2 numara olur mu hiç bilmiyorum vallahi ben kör cahilim bu konularda
Kizimda sleepy kullanmıştım kayinpederim bulmuştu 1 numara işleri dolayısıyla hep toptancılarda ama bu sefer direk molfixten başlamak istedim bulamamışlar, sleepy ek gidaya geçince alerji olunca cok pişik yaptı kızımı , bulamazsam 2 numara koyarim artık e bebekte kesin vardır gitmek gerek

Cerimmm n11de hepsiburadada piyasaya göre çok indirimli fiyatlarla ve özellikle n11de kuponla falan çok uyguna geliyo 1 numara sleepy isterseniz onlinedan da bi bakın derim

Yenidogan kullanmadim ama kizim 1 yasindayken kullandım cok memnun kaldım oğluma direk molfixten başlayacağm

Ben oglumda kullanmistim guzeldi. Kizima da 1 paket sleepy 1 paket molfix aldim. Bazi bebeklere her marka bez iyi gelmiyor ne kadar kaliteli olsa da deneyimlemek lazim. Oglumda neredeyse denemedigim marka kalmadi ama hic de ayirt etmedi cok sukur bimin bezini bile kullandigim oldu

Günaydın kızlar size bi sorum olacak çatlaklarınız oldu mu kaçıncı ayda oldu olduysa
Göğüslerim ilk aydan itibaren o kadar çok büyüdü ki daha 5. Ay bitmeden çatladı baya.
Karnım çok büyümediği için bişey yok şimdilik ama son ayda çatlamaya hazırladım kendimi
Düzenli kremleniyorum kiloma dikkat ediyorum yine de çatlarsam kısmet diyip geçiciim

Kızlar 37.haftaya kadar çalışabilecek olana helal olsun gerçekten. Ben 32 yi iple çekiyorum sandalyeye oturamıyorum omuzlarım iniyor belim kamburlasiyor sırtım fena ağrıyor. Ayaklarım bi yandan davul gibi oluyor .Ben mi saldım acaba kendimi günlük 9 saat haftanın 6 günü çalışıyorum ve git gel toplam 2 saatim yolda geçiyor. Bahane mi arıyorum acaba

Canbebe bebek bezini çok övmüşlerdi deneme şansınız oldu mu?

Canbebe bebek bezini çok övmüşlerdi deneme şansınız oldu mu?
Bi onu denemedim sanirim denediklerim evybaby, goon kulot bez(hic sevmedim), kanz, molfix, sleepy(surekli kullandigim bez), bimin bezi(yoklukta gider iyi diyemem cok kotu de diyemem), prima (yogun parfum kokusu vardi ben kullandigimda dokusu yumusakti ama parfum kokusundan dolayi sevmemistim simdi parfumsuzse bilmiyorum 2 sene oldu)

Bebişten bebişe fark ediyor galiba.Valla prima kullanıp pişik olan da var..Hiç bilinmiyor o yüzden stok yapmadım ben ,hangisi iyi gelir bilinmiyor deneyip göreceğiz
Cerimmm n11de hepsiburadada piyasaya göre çok indirimli fiyatlarla ve özellikle n11de kuponla falan çok uyguna geliyo 1 numara sleepy isterseniz onlinedan da bi bakın derim
Teşekkür ederim fıstıklı hanım bakayım kaç paket 1 numara almak gerekir ki acaba bende 2 paket var şu an
Bende oldu son bir aydadırda artttı aratrarak devam ediyor ama ben şikayetçi değilim mutluyum bu çatlaklar için beş yıl bekledim
Ay bu mesaj beni çok motive etti ya benim de çok var çatlağım ama bende bebişin bi ömür benimle kalacak izleri olarak düşünüyorum o yüzden bazen canımı acıtsa bile şikayet etmiyorum,krem falan da kullanmıyorum Allahım yavrucuğunla nice güzel anılar biriktirmeyi nasip etsin inşallah canım

Canım yol çok uzunmuş.Çalışma üstüne bir de yol çekince çok normal.Artık ağırlaştık herşey zorlaştı. az kalmış 4haftacık kalmış biraz daha dayan.Allah kolaylık versin

Şükür benim şuan bi sıkıntım yok 29. Haftaya giriyorum o yüzden 37 ye kadar çalışırım diyorum ama kısmet bakalım şimdilik en azından rahat geciyo ama ben hibrit çalışıyorum yarı ev bi şekilde geciyo böle iyi hissetmiyosam o gün evden çalışıyorum falan öle bi rahatlığım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…