2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Birde çok çalışıyormuşsun 6 gün . Benim ctrsi pazar tatil sabah 7 buçuk akşam 4 buçuk. Hamilelikte haftalık bi max çalışma saati varmış onu bi araştır eğer fazla saat çalışıyosa. Rapor veriyormuş doktor sanırım izinli sayılıyomuşsun öle bişey yapan biri vardı.

Sleepy 1 numara trendyolda indirimdeydi az önce ama fiyatlarını bilmediğim için güzel bir indirim mi bilemedim

Yenidogan kullanmadim ama kizim 1 yasindayken kullandım cok memnun kaldım oğluma direk molfixten başlayacağm
O zaman hazır indirim bulmuşken alayım bari, çok teşekkür ederim
evet ya dediğiniz gibi bazı bebişlerin poposu her markayı kabul etmiyormuş yani illa en kalitelisi değil arkadaşımın bebesi şokun bezinde rahat etmişti sadece mesela bende 1 paket 200lü molfix 1 paket de 210lu sleepy alayım diyorum yenidoğan olarak ama 410 adet gözüme fazla geliyor acaba çok mu olur?
Teşekkür ederim fıstıklı hanım bakayım kaç paket 1 numara almak gerekir ki acaba bende 2 paket var şu an
Rica ederim Ben 1 paket 200lü molfix, 1 paket 210 sleepy almayı planladım. İlk molfixle başlar bitince sleepye geçiş yaparım o süreçte yenidoğan hassasiyeti de geçmiş olur diye düşündüm. Ama 410 tane kulağa çok fazla geliyo kız sıçıyo mu bunlar bu kadar harbiden kflddl

Sleepy 1 numara trendyolda indirimdeydi az önce ama fiyatlarını bilmediğim için güzel bir indirim mi bilemedim
Birim fiyat 1,63 e geliyordu ben aldigimda gecen ay(84'lu), molfix de bu ay aldim 1,38e geldi(200'lu) trendyoldan aldim marketlerde cok daha pahali indirim denk getirmek lazim

İlk ay gunde ortalama 7-8 bez gidiyor ona gore hesaplayabilirsiniz

Ay hahahahahahah günde 3 kere kaka yapsa 5 kere çiş yapsa 8 kere değiştirsek 410 bölü 8 50 gün yeter sana o bez.Peki 50 gün boyunca 1 numara beze sığar mı yoksa hemen büyür mü aman anacım bu ne ya hahahahahah kaç kere sıçacaklarını bile bilmiyoruz pozitifbiri biliyodur bence yakında beni gruptan sopayla kovacak her şeyi bana sormayın diye bağırarak

İlk ay gunde ortalama 7-8 bez gidiyor ona gore hesaplayabilirsiniz
Yenidoğan 2 ay kadar kullanıyor mu? Kullanıyorsa tam geliyor çünkü ama 1 ayda kilo alıyorlarsa 1 paket 200lü alırım kalanını daha azlı paketler var ya da doğunca biterse alırım. Çok sordum ama

Bende tugcekb yakaladım şimdi soruyordum aşağı yukarı 2 ayda 6 kiloya ulaşıyorlar mı bunun cevabı çok kritik gldkflld he bir de bebişlerimizin normal kilolarda doğması gerekiyor topaç gibi 5er kilo doğurursak sanmıyorum o bezleri kullanabilelim

Çok şanslısın gerçekten. Ayaklarını uzatıp is yapmak bile yeter
Özel sektör o kadar acımasız ki bi memur olamadık işte ümüğümüzü sıkıyorlar. Bir de iş yerim mermer fabrikası merkezin baya disinda kalıyor. Servis sadece normal çıkış saatinde var .Hani erken çıksam gidecek vasıta yok .neyse az kaldı 32 ye . En azından çalışma saatlerimden dolayı böyle yorgun tükenmiş hissediyorum demekki

Arkadaşım nisanda doğum yaptı 50 gün oldu erkek bebişi 6 kilo olmuş bebeğine göre değişebilir, ucu ucuna da olabilir ne alıyonuz link atın ben hiç bez olayına girmedim bilemedim şu an her şeye de zam gelecekk almak mantıklı gibi

Yenidoğan 2 ay kadar kullanıyor mu? Kullanıyorsa tam geliyor çünkü ama 1 ayda kilo alıyorlarsa 1 paket 200lü alırım kalanını daha azlı paketler var ya da doğunca biterse alırım. Çok sordum ama
3 kg civari dogacaklarini varsayarsak 2 ay civari kullanirlar sanirim. Yalniz bi de soyle bi detay var molfixle sleepynin 1 numaralari ayni degil sleepynin kaliplari kucuk. Once sleepyleri bitirip molfixe gecebilirsiniz

Kızlar bence 1 numara çok stoklamayın, alacaksanızda doğuma son haftalar kala bebeğin kilosuna göre alın. Çünkü bazı bebekler iri doğuyor, benim bi tanıdığımın 4 kilo doğurdu mesela, o bezleri 2 ay kullanması mümkün değil. Yani en azından ben öyle düşünüyorum sizi 15-20 gün idare etsin yeter, indirim kovalıyorsanızda 2-3 numara alın biraz ben öyle yaptım şahsen, duruma göre 1 numara alacağım veya almayacağım

Birim fiyat 1,63 e geliyordu ben aldigimda gecen ay(84'lu), molfix de bu ay aldim 1,38e geldi(200'lu) trendyoldan aldim marketlerde cok daha pahali indirim denk getirmek lazim
Biri yorumlara sleepynin 1 numarası çok küçük primanın 1 numarası sleepynin 2 numarası gibi direkt 2 alın yazmış doğru mu acaba

İşte hızlı kilo alırsa olmaz o 1 numaralar.Anne sütünün yağına göre değişiyormuş kilo alımı da ben çok yağlıyım sütüm de yağlı olur bence tabi önce bi sütümün olması gerek yağını geçtim bu arada sütü gelen var mı ya ,benim Ctesi günü bi sağ göğsümden aktı gibi oldu ,sütyen yoktu tişörtüm hafif ıslandı normal mi 32.haftada gelir mi ki tecrübeli anneler pozitifbiri

Valla bende 150 tane 1 numara sleepy var.o zaman daha fazla almıyorum her gün 10 tane değişsem 15 gün idare eder beni çooook teşekkür ederim

Yoğun tempon var çok normal yorulman kuzum mesela ben 5 gün 8-5 çalışıyorum . Ben de zorlanıyorum hiçbişey yapmasam bile ama dayanabildiğim kdr dayanıcam genelde 35 e kdr anca dayanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…