- 1 Temmuz 2016
- 554
- 1.218
- 113
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #34.981
Birde çok çalışıyormuşsun 6 gün . Benim ctrsi pazar tatil sabah 7 buçuk akşam 4 buçuk. Hamilelikte haftalık bi max çalışma saati varmış onu bi araştır eğer fazla saat çalışıyosa. Rapor veriyormuş doktor sanırım izinli sayılıyomuşsun öle bişey yapan biri vardı.Kızlar 37.haftaya kadar çalışabilecek olana helal olsun gerçekten. Ben 32 yi iple çekiyorum sandalyeye oturamıyorum omuzlarım iniyor belim kamburlasiyor sırtım fena ağrıyor. Ayaklarım bi yandan davul gibi oluyor .Ben mi saldım acaba kendimigünlük 9 saat haftanın 6 günü çalışıyorum ve git gel toplam 2 saatim yolda geçiyor. Bahane mi arıyorum acaba
Sleepy 1 numara trendyolda indirimdeydi az önce ama fiyatlarını bilmediğim için güzel bir indirim mi bilemedimBi onu denemedim sanirimdenediklerim evybaby, goon kulot bez(hic sevmedim), kanz, molfix, sleepy(surekli kullandigim bez), bimin bezi(yoklukta gider iyi diyemem cok kotu de diyemem), prima (yogun parfum kokusu vardi ben kullandigimda dokusu yumusakti ama parfum kokusundan dolayi sevmemistim simdi parfumsuzse bilmiyorum 2 sene oldu)
O zaman hazır indirim bulmuşken alayım bari, çok teşekkür ederimYenidogan kullanmadim ama kizim 1 yasindayken kullandım cok memnun kaldım oğluma direk molfixten başlayacağm
evet ya dediğiniz gibi bazı bebişlerin poposu her markayı kabul etmiyormuş yani illa en kalitelisi değil arkadaşımın bebesi şokun bezinde rahat etmişti sadece meselaBen oglumda kullanmistim guzeldi. Kizima da 1 paket sleepy 1 paket molfix aldim. Bazi bebeklere her marka bez iyi gelmiyor ne kadar kaliteli olsa da deneyimlemek lazim. Oglumda neredeyse denemedigim marka kalmadi ama hic de ayirt etmedi cok sukur bimin bezini bile kullandigim oldu
Rica ederimTeşekkür ederim fıstıklı hanımbakayım kaç paket 1 numara almak gerekir ki acaba bende 2 paket var şu an
Birim fiyat 1,63 e geliyordu ben aldigimda gecen ay(84'lu), molfix de bu ay aldim 1,38e geldi(200'lu) trendyoldan aldim marketlerde cok daha pahali indirim denk getirmek lazimSleepy 1 numara trendyolda indirimdeydi az önce ama fiyatlarını bilmediğim için güzel bir indirim mi bilemedim
İlk ay gunde ortalama 7-8 bez gidiyor ona gore hesaplayabilirsinizO zaman hazır indirim bulmuşken alayım bari, çok teşekkür ederim
evet ya dediğiniz gibi bazı bebişlerin poposu her markayı kabul etmiyormuş yani illa en kalitelisi değil arkadaşımın bebesi şokun bezinde rahat etmişti sadece meselabende 1 paket 200lü molfix 1 paket de 210lu sleepy alayım diyorum yenidoğan olarak ama 410 adet gözüme fazla geliyor acaba çok mu olur?
Rica ederimBen 1 paket 200lü molfix, 1 paket 210 sleepy almayı planladım. İlk molfixle başlar bitince sleepye geçiş yaparım o süreçte yenidoğan hassasiyeti de geçmiş olur diye düşündüm. Ama 410 tane kulağa çok fazla geliyo kız sıçıyo mu bunlar bu kadar harbiden kflddl
Ay hahahahahahah günde 3 kere kaka yapsa 5 kere çiş yapsa 8 kere değiştirsek 410 bölü 8 50 gün yeter sana o bez.Peki 50 gün boyunca 1 numara beze sığar mı yoksa hemen büyür müO zaman hazır indirim bulmuşken alayım bari, çok teşekkür ederim
evet ya dediğiniz gibi bazı bebişlerin poposu her markayı kabul etmiyormuş yani illa en kalitelisi değil arkadaşımın bebesi şokun bezinde rahat etmişti sadece meselabende 1 paket 200lü molfix 1 paket de 210lu sleepy alayım diyorum yenidoğan olarak ama 410 adet gözüme fazla geliyor acaba çok mu olur?
Rica ederimBen 1 paket 200lü molfix, 1 paket 210 sleepy almayı planladım. İlk molfixle başlar bitince sleepye geçiş yaparım o süreçte yenidoğan hassasiyeti de geçmiş olur diye düşündüm. Ama 410 tane kulağa çok fazla geliyo kız sıçıyo mu bunlar bu kadar harbiden kflddl
Yenidoğan 2 ay kadar kullanıyor mu? Kullanıyorsa tam geliyor çünkü ama 1 ayda kilo alıyorlarsa 1 paket 200lü alırım kalanını daha azlı paketler var ya da doğunca biterse alırım. Çok sordum amaİlk ay gunde ortalama 7-8 bez gidiyor ona gore hesaplayabilirsiniz
BendeAy hahahahahahah günde 3 kere kaka yapsa 5 kere çiş yapsa 8 kere değiştirsek 410 bölü 8 50 gün yeter sana o bez.Peki 50 gün boyunca 1 numara beze sığar mı yoksa hemen büyür müaman anacım bu ne ya hahahahahah kaç kere sıçacaklarını bile bilmiyoruz pozitifbiri biliyodur bence yakında beni gruptan sopayla kovacak her şeyi bana sormayın diye bağırarak
Şuan 1,54 birim fiyatı iyi o zaman almalı hemenBirim fiyat 1,63 e geliyordu ben aldigimda gecen ay(84'lu), molfix de bu ay aldim 1,38e geldi(200'lu) trendyoldan aldim marketlerde cok daha pahali indirim denk getirmek lazim
Çok şanslısın gerçekten. Ayaklarını uzatıp is yapmak bile yeterŞükür benim şuan bi sıkıntım yok 29. Haftaya giriyorum o yüzden 37 ye kadar çalışırım diyorum ama kısmet bakalım şimdilik en azından rahat geciyo ama ben hibrit çalışıyorum yarı ev bi şekilde geciyo böle iyi hissetmiyosam o gün evden çalışıyorum falan öle bi rahatlığım var
Özel sektör o kadar acımasız ki bi memur olamadık işte ümüğümüzü sıkıyorlar. Bir de iş yerim mermer fabrikası merkezin baya disinda kalıyor. Servis sadece normal çıkış saatinde var .Hani erken çıksam gidecek vasıta yok .neyse az kaldı 32 ye . En azından çalışma saatlerimden dolayı böyle yorgun tükenmiş hissediyorum demekkiBirde çok çalışıyormuşsun 6 gün . Benim ctrsi pazar tatil sabah 7 buçuk akşam 4 buçuk. Hamilelikte haftalık bi max çalışma saati varmış onu bi araştır eğer fazla saat çalışıyosa. Rapor veriyormuş doktor sanırım izinli sayılıyomuşsun öle bişey yapan biri vardı.
Arkadaşım nisanda doğum yaptı 50 gün oldu erkek bebişi 6 kilo olmuşBendetugcekb yakaladım şimdi soruyordum aşağı yukarı 2 ayda 6 kiloya ulaşıyorlar mı bunun cevabı çok kritik gldkflld he bir de bebişlerimizin normal kilolarda doğması gerekiyor topaç gibi 5er kilo doğurursak sanmıyorum o bezleri kullanabilelim
3 kg civari dogacaklarini varsayarsak 2 ay civari kullanirlar sanirim. Yalniz bi de soyle bi detay var molfixle sleepynin 1 numaralari ayni degil sleepynin kaliplari kucuk. Once sleepyleri bitirip molfixe gecebilirsinizYenidoğan 2 ay kadar kullanıyor mu? Kullanıyorsa tam geliyor çünkü ama 1 ayda kilo alıyorlarsa 1 paket 200lü alırım kalanını daha azlı paketler var ya da doğunca biterse alırım. Çok sordum ama
Kızlar bence 1 numara çok stoklamayın, alacaksanızda doğuma son haftalar kala bebeğin kilosuna göre alın. Çünkü bazı bebekler iri doğuyor, benim bi tanıdığımın 4 kilo doğurdu mesela, o bezleri 2 ay kullanması mümkün değil. Yani en azından ben öyle düşünüyorumAy hahahahahahah günde 3 kere kaka yapsa 5 kere çiş yapsa 8 kere değiştirsek 410 bölü 8 50 gün yeter sana o bez.Peki 50 gün boyunca 1 numara beze sığar mı yoksa hemen büyür müaman anacım bu ne ya hahahahahah kaç kere sıçacaklarını bile bilmiyoruz pozitifbiri biliyodur bence yakında beni gruptan sopayla kovacak her şeyi bana sormayın diye bağırarak
Biri yorumlara sleepynin 1 numarası çok küçük primanın 1 numarası sleepynin 2 numarası gibi direkt 2 alın yazmış doğru mu acabaBirim fiyat 1,63 e geliyordu ben aldigimda gecen ay(84'lu), molfix de bu ay aldim 1,38e geldi(200'lu) trendyoldan aldim marketlerde cok daha pahali indirim denk getirmek lazim
İşte hızlı kilo alırsa olmaz o 1 numaralar.Anne sütünün yağına göre değişiyormuş kilo alımı daBendetugcekb yakaladım şimdi soruyordum aşağı yukarı 2 ayda 6 kiloya ulaşıyorlar mı bunun cevabı çok kritik gldkflld he bir de bebişlerimizin normal kilolarda doğması gerekiyor topaç gibi 5er kilo doğurursak sanmıyorum o bezleri kullanabilelim
Bi onceki mesajimda yazmistim evet dogru sleepy kucukBiri yorumlara sleepynin 1 numarası çok küçük primanın 1 numarası sleepynin 2 numarası gibi direkt 2 alın yazmış doğru mu acaba
Aradığım mesaj buydu ayyyyyKizlar 1 numara bezler fazla kullanilmiyor ben kızımı 3.550 dogurdum 15 gun 1 numara kullandik sonra 2 e geçtik hemen sonra 3 , 5 numarada 1 süre sabit kalınıyor
Valla bende 150 tane 1 numara sleepy var.o zaman daha fazla almıyorum her gün 10 tane değişsem 15 gün idare eder beniKızlar bence 1 numara çok stoklamayın, alacaksanızda doğuma son haftalar kala bebeğin kilosuna göre alın. Çünkü bazı bebekler iri doğuyor, benim bi tanıdığımın 4 kilo doğurdu mesela, o bezleri 2 ay kullanması mümkün değil. Yani en azından ben öyle düşünüyorumsizi 15-20 gün idare etsin yeter, indirim kovalıyorsanızda 2-3 numara alın biraz ben öyle yaptım şahsen, duruma göre 1 numara alacağım veya almayacağım
Kızlar 37.haftaya kadar çalışabilecek olana helal olsun gerçekten. Ben 32 yi iple çekiyorum sandalyeye oturamıyorum omuzlarım iniyor belim kamburlasiyor sırtım fena ağrıyor. Ayaklarım bi yandan davul gibi oluyor .Ben mi saldım acaba kendimigünlük 9 saat haftanın 6 günü çalışıyorum ve git gel toplam 2 saatim yolda geçiyor. Bahane mi arıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?