2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Biri yorumlara sleepynin 1 numarası çok küçük primanın 1 numarası sleepynin 2 numarası gibi direkt 2 alın yazmış doğru mu acaba
Sleepy nin 2 numarası da yeni doğana uygun canım ben yeni aldım küçük baya göbek bağı oyuntusu da var, sadece 1 numarada 2-5 kg 2 numarada 3-6 kg yazıyor, biraz bebeğin kilosuna bağlı bence ya

yavremo, ben bittikçe alanlardanım ama , kenar 2 paket 1 no, 2 paket 2 no attım. ufaklardan. şokta satılanlardan daha ortada bebeğin b si yoktu totem yaptım Bebişi öğrendikten sonra da 240 lı 3 no aldım. Hepsi molfix. Benim bebelere molfiks iyi geliyor ama tabi bilemem. başka almayacam duruma göre kocam bey i gönderirim o alsın azcık da

Valla bende 150 tane 1 numara sleepy var.o zaman daha fazla almıyorum her gün 10 tane değişsem 15 gün idare eder beni çooook teşekkür ederim
Bencede yeter canım duruma göre bakarsın, yine sipariş verirsin baktın yetmiyor, bi de bazı bezler bazı bebeklere alerji yapıyormuş bi deneyelim duruma göre stoklarız

Totem de işe yaramış bende biberon almıştım daha kocam bebek istediğimi bile bilmiyordu hahahaha bebek istediğimi öğrendiği gece de hamile kaldım zaten totemler baya başarılıymış Bende biraz 2 numara alsam mı ya işte pişik yaparsa diye bilemiyorum .aman ya kocalar neden var işte bu yüzden var.Pişik yaparsa gider başka marka alır napıyım Gerçi sadece bezle alakalı da değil di mi temizliği vs de önemli .pozitifim pudra kullandın mı popişlerine ya .Şu popo temizliğini benim bi araştırmam lazım. Kafamı çok karıştırıyor

Benim de şubatta doğuran arkadaşımın bebişi 7 kiloydu kız hepsi aynı da almıyo napıcaz bilmiyorum ben sleepy alacağım genel olarak, molfixde yenidoğan indirimi olduğu için yenidoğanı molfix alabilirim kalanlar heepppp sleepy alırım ekstra bi indirim yakalamadıkça
1 paket almaya karar verdim ya, o da molfix alırım gibi hem indirim yakaladım diye. tabii maaşı bekliyorum maaşa kadar indirimi bitmezse, biterse sleepynin yenidoğan alırım. 2 numaradan annemler bir market markası almışlardı o yüzden 2 numaradan da 1 paket alırım şu anlık. Ondan sonra da başka almam Bez ve göğüs ucu kapağı ve kremi hariç aklımda kalan büyük ihtiyacımız kalmadı zaten. Şampuan, sabun vs kaldı küçük ihtiyaçlardan da.
3 kg civari dogacaklarini varsayarsak 2 ay civari kullanirlar sanirim. Yalniz bi de soyle bi detay var molfixle sleepynin 1 numaralari ayni degil sleepynin kaliplari kucuk. Once sleepyleri bitirip molfixe gecebilirsiniz
O zaman şöyle bir karar aldım, molfix yenidoğan alıcam 200lü, başka yenidoğan almayacağım. 2 numara yine sleepy alacağım kalıbı küçükse geçiş aşamasında iyi olur diye düşündüm. Sonrasında da sanırım şokun markası olması lazım ismini hatırlayamıyorum, annemler almıştı ilk hamileliğimi söylediğimde onu kullanırım. Sonra kilosuna göre alırım hem 3 markayı da denemiş olurum dedim. Böylece en azından elimde bez kalma ihtimali epey azalmış olur.

Canım mustela ve sudokrem i tek geçerim. Islak pamukla sil kurula bolca krem sür öyle hemen pişik olmaz zaten de diş zamanı asıl dikkat etmek gerek. Pudra hiiiiç kullanmadım. Arko yaglı klasik krem bile ondan daha etkili

yok canım ben 5 gün çalışıyorum, servisim var yolum 15 dk ama inan sırt ağrılarım çook zorluyor. ayaklarım henüz şişmedi ama 37ye kadar dayanabilirim diye düşünüyorum. çok zor süreç gerçekten daha 28 haftadayım nasıl geçecek bilmiyorum ki daha sıcaklar başlamadı

Kızlar ben bebeğime bebek temizleme pamuğu kullanicam ıslak mendil asla almayı kullanmayı düşünmüyorum bide bez konusunda da sadece bir paket yenidoğan a uygun bez alicam baktım güzel o markaya devam ederim yani bu konularda böyle düşünüyorum

Canım valla bende bugün kadın doğum a gittim serum önerdi onu da kendi sehrime dönünce oranın üniversite hastanesi ne gidip yaptıracam ilacı ikiye çıkardı ama çok yükselmez dedi bide bebek için kötü etkisi varmi bu düşüklüğün dedim o da sadece sen çok halsiz olursun seni etkiler bebeğe bişey yapmaz dedi doğal seylerle yükseltmeyi düşünüyorum ama ne yapacam bilmiyorum yaa

canım ben bu ara mesajları geç okudum da şimdi gördüm senin yazdığını da. benim eşimde de böbrek taşı var hatta onun böbreği düzenli olarak taş yapıyor ve maalesef bol su içmekten başka çözüm yok sanırım. birkaç yıldır böbrekleri tıkadığı bile oldu, küçük bir operasyonla kırdılar sonra kendiliğinden düştü.
çok geçmiş olsun size de ağrısı zorlayıcı oluyor

ben 36ya kadar çalışmayı planlıyorum sonrası bayram tatiliyle 37de izne çıkmışım gibi hesaplanacak. ve günde 4 saat istanbul trafiğindeyim hala cok iyi hissediyorum maaşşşalahhhhh dfjvsdoglşkd

Kızlar bana bu hafta başı itibariyle yeme krizi geldi. Doysam bile canım herşeyi istiyo. Şuan 4 tane magnum mini yedim önden çorba ve tahin pekmez yemiştim, magnum yerken canım bol maydanozlu kıymalı pide çekiyo fenalardayım, şuana kadar pek kilo almamıştım ama şu iştah beni çok korkuttu benim gibi olan var mı, 28 + 2 deyim ilk kez böyle oldu

İştahım azaldı benmde bu hafta zorla yiyorum

Çok sağol canım. Evet maalesef çok ağrılı geçiriyor, ne uyuyabiliyor ne bir şey, ki normalde ağrı eşiği yüksektir. Ve çok da su içen biridir. Tekrar bir doktora gözükecek bakalım, duruma göre belki randevu alırız mecbur kırdırmak için.

Senin eşinin de işi zormuş, ama duymustum bazilarinda cok tekrarliyor diye. Umarım daha kolay geciriyordur artik olunca.

Kızlar ben de afedersiniz iki gündür ishal var
Bir de çok iştahım azaldı canım hiçbirşey istemiyo
10 gündür falan da aynı kilodayım inşallah bebek kilo alıyordur

benim eşim de ağrı konusunda nazlanmaz onun da ağrı eşiği yüksek ama bazen dayanamaz duruma geliyo. tabi taşın bulunduğu yere, büyüklüğüne göre de değişiyo. onda operasyonla kırma sebepleri böbreği tıkamış olmasıydı işte, böbreği tıkayınca su birikiyo, şişmeye başlıyo ve allah korusun önemsemeyip geç gitse böbrek çürümeye başlardı, doktor onun için hemen kıralım demişti.

çok kez tekrarladı eşimde, kimi zaman taş düşürdüğünü tuvalete gidince anladı, kimi zaman da ağrısı olmayıp idrarında kan gelince taş olduğunu fark etti

Kızlar ben de afedersiniz iki gündür ishal var
Bir de çok iştahım azaldı canım hiçbirşey istemiyo
10 gündür falan da aynı kilodayım inşallah bebek kilo alıyordur
Ayran soda limon yap cnm tek seferde iç geçer Allahın izniyle iştahsızlık sorunu bende de başladı

İştahım azaldı benmde bu hafta zorla yiyorum
Benımde ya pazar günü güzel yedim bi o da burnumdan geldi tüm gün midem bulansam mı diye düşündü iki gündür ölmeyecek kadar yiyorum kendi tartıma göre 4 gafta da 2 kg almışım 54.4 idim 56.4 çıkıyorum ama doktorda 600 gram fazla çıkmıştım.. ona göre 1.4 gibi yani inş bebek gelişmiştir diyorum cevizden falan çok tiksindim aynı şekilde kefirden de her an tiksinebilirim zorla içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…