2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Cevizi ben bala yada cikolataya batirip yiyorum yanında soğuk süt ile yoksa agizimda büyüyor kefiri hic içemiyorum anca meyvelisini içerim

Ya öyle düşünme lütfen girip çıktığım bir oluyor nasılsın bitti mi evinin işleri boyayı halletmiştin
Çoktan bitti de 1 haftadır giremiyordur ne webten ne telden habire yukleme yapiyordu yeni hesap açtım uyelik iptali yaptilar bende whatsaptan ulaştim bugun nasıl olduysa yoneticilere ulaşınca duzeldi

Allah yukarda dün aklimdan gecti ama en son boya badana islerine giricem dedin derin temizlik yapiuodur muhtemelen dedim sonra. Ters giden bi durum yoktur insallah
Şükür allaha yok bi sorun vardi herhalde yukleme yapmıyordu site açılmıyordu hiç

Cevizi ben bala yada cikolataya batirip yiyorum yanında soğuk süt ile yoksa agizimda büyüyor kefiri hic içemiyorum anca meyvelisini içerim
Benımde dediğin gibi canım ağzımda büyüyor yiyemiyorum artık. Bende çikolataya bandırıp bi deneyeyim

İştahım azaldı benmde bu hafta zorla yiyorum
Ya son bikac zamandır ben de öyleyim ya yiyesim gelmiyor sırf açlığımı sustursun diye çiğ badem falan yeyip duruyorum. Aralardaki kekler çikolatalar tarihe karıştı. E bir de zaten midemi yakıyor daha gördüğüm an midem yanacak hissi geliyor. Ekmek zaten kahvaltı hariç yok yemiyorum. Aslında diyette gibiyim ama değilim

Sennn niiirdeeesin

Aa evet o durum sıkıntı erken çıkmak da işine gelmicek öyle bi durumda. Evet az kalmış 32 ye sık dişini . Aynen biraz yoğun çalıştığın için böle bitkin hissediyosun izne çıktıktan sonra toparlanır dinlenirsin.

Olsun aferin sana vatan kutsaldır ama ozletme kendini bebişim, arada yazın bak arıyor gözlerimiz sizi
geçen hafta izmire gitmiştim uzak kaldım buralardan bizim ikametgahımız ve evimiz hala orda daha antalyaya yerleşemedik, seçim mevzusuna ikidir vatan görevini yerine getirmeye oraya gittim şekerim

Olsun aferin sana vatan kutsaldır ama ozletme kendini bebişim, arada yazın bak arıyor gözlerimiz sizi
öyle dedik biz de gittik valla hem evimi çok özlüyorum bahane olmuş oldu

bir de benim öyle bir derdim var, uzun zaman oldu buraya geleli ama bizim ev hala orda ne zaman taşınacağız belirsiz, yaz geliyor bebiş büyüyor benim için biraz zor olacak

Canolar analar .
Benim çatı ağrım çok var bu nedir
Sağlık ocagindan aradılar. 2. Doz tetanoz için. 32. Haftaya kadar yaptırılıyor Muş.
Ben yeni doğan sleepy arkadaştan aldım. Yarım paket kadar. Sonra migrostan 2 ve 3 no Molfix aldim. Sleepy ebat olarak küçük kalıyormus o yüzden f/p olarak uygun olmuyir . Cabuk doluyor daha pahalı geliyor falan yani deneyimleyenler öyle uyardı beni. Diğerlerini de doğduktan sonra duruma göre alırım artık ma ne yapak , oğlum da Prima kullanıyordum pişik yaptı sonra molfixe geçmiştim. Molfix TE de göbek oyuntusu var bu arada .

Ama biliyorsun geçecek ben de kiradayim bebeğim. Ev kirası kadar oturmadigim eve kredi ödüyorum. Herkesin var bir çıkmazı zorluğu. Allah sağlığımıza zeval vermesin

Amin canm teşekkür ederim güzel temennilerin için hepimiz evlatlarımızla aynı güzel günler yaşayalım

Benim bi sorum daha var Alınacak listemde hem gümüş göğüs ucu kapakları var, hem de göğüs ucu kremi var. Bir yerde emzirdikten hemen sonra kapakları kullanınca yara olmadığını yazmışlardı. Bu da kremi acaba ihtiyaç durumunda mı alsam sorusunu doğurdu. Siz nasıl yapacaksınız? İkisini birden alayım mı, sadece kapak mı alayım, sadece krem mi alayım? Yara olmamasını temenni ediyoruz elbet ama sonuçta hassas bir yer, bir şekilde önlem almak istiyorum.

Kızlar uzun yolculuktan sonra aşırı yoruldum ve halen dinlenmiş değilim deprem bölgesi curcuna burası.. bebek hareketlerini hissedemiyorum yolculuktan sonra dün dr gittim durumu anlattım normal dedi sizce normal mi
Canım benimde bazen hareketsizleşiyprdu geçtiğimiz iki hfta boyunca büyüme atağı diyorlar veya yorulduğun İçin olabilir

Kızlar uzun yolculuktan sonra aşırı yoruldum ve halen dinlenmiş değilim deprem bölgesi curcuna burası.. bebek hareketlerini hissedemiyorum yolculuktan sonra dün dr gittim durumu anlattım normal dedi sizce normal mi
Allah yardımcınız olsun arkadaşım... Arada benimde hissetmediğim dönemler oluyor dün çok hareketlilerdi bugün birkerecik hissettim mesela

Normal xnm doktoruna güven bende 1 haftadır kızıma tuvalet egitimi veriyorum eskisi gibi cok hissetmiyorum çünkü cok yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…