- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.021
Cevizi ben bala yada cikolataya batirip yiyorum yanında soğuk süt ile yoksa agizimda büyüyor kefiri hic içemiyorum anca meyvelisini içerimBenımde ya pazar günü güzel yedim bi o da burnumdan geldi tüm gün midem bulansam mı diye düşündü iki gündür ölmeyecek kadar yiyorumkendi tartıma göre 4 gafta da 2 kg almışım 54.4 idim 56.4 çıkıyorum ama doktorda 600 gram fazla çıkmıştım.. ona göre 1.4 gibi yani inş bebek gelişmiştir diyorum cevizden falan çok tiksindim aynı şekilde kefirden de her an tiksinebilirim zorla içiyorum
Çoktan bitti de 1 haftadır giremiyordur ne webten ne telden habire yukleme yapiyordu yeni hesap açtım uyelik iptali yaptilar bende whatsaptan ulaştim bugun nasıl olduysa yoneticilere ulaşınca duzeldiYa öyle düşünme lütfen girip çıktığım bir oluyor nasılsın bitti mi evinin işleri boyayı halletmiştin
Şükür allaha yok bi sorun vardi herhalde yukleme yapmıyordu site açılmıyordu hiçAllah yukarda dün aklimdan gecti ama en son boya badana islerine giricem dedin derin temizlik yapiuodur muhtemelen dedim sonra. Ters giden bi durum yoktur insallah
Allah kolaylık versin canımKıızz valla benim aklım başımda değil ya araba at sat kredi mevzularında boğulmuş durumdayım
Benımde dediğin gibi canım ağzımda büyüyor yiyemiyorum artık. Bende çikolataya bandırıp bi deneyeyimCevizi ben bala yada cikolataya batirip yiyorum yanında soğuk süt ile yoksa agizimda büyüyor kefiri hic içemiyorum anca meyvelisini içerim
Ya son bikac zamandır ben de öyleyim ya yiyesim gelmiyor sırf açlığımı sustursun diye çiğ badem falan yeyip duruyorum. Aralardaki kekler çikolatalar tarihe karıştı. E bir de zaten midemi yakıyor daha gördüğüm an midem yanacak hissi geliyor. Ekmek zaten kahvaltı hariç yok yemiyorum. Aslında diyette gibiyim ama değilimİştahım azaldı benmde bu hafta zorla yiyorum
Sennn niiirdeeesinbenim eşim de ağrı konusunda nazlanmaz onun da ağrı eşiği yüksek ama bazen dayanamaz duruma geliyo. tabi taşın bulunduğu yere, büyüklüğüne göre de değişiyo. onda operasyonla kırma sebepleri böbreği tıkamış olmasıydı işte, böbreği tıkayınca su birikiyo, şişmeye başlıyo ve allah korusun önemsemeyip geç gitse böbrek çürümeye başlardı, doktor onun için hemen kıralım demişti.
çok kez tekrarladı eşimde, kimi zaman taş düşürdüğünü tuvalete gidince anladı, kimi zaman da ağrısı olmayıp idrarında kan gelince taş olduğunu fark etti
Aa evet o durum sıkıntı erken çıkmak da işine gelmicek öyle bi durumda. Evet az kalmış 32 ye sık dişini . Aynen biraz yoğun çalıştığın için böle bitkin hissediyosun izne çıktıktan sonra toparlanır dinlenirsin.Çok şanslısın gerçekten. Ayaklarını uzatıp is yapmak bile yeter
Özel sektör o kadar acımasız ki bi memur olamadık işte ümüğümüzü sıkıyorlar. Bir de iş yerim mermer fabrikası merkezin baya disinda kalıyor. Servis sadece normal çıkış saatinde var .Hani erken çıksam gidecek vasıta yok .neyse az kaldı 32 ye . En azından çalışma saatlerimden dolayı böyle yorgun tükenmiş hissediyorum demekki
geçen hafta izmire gitmiştim uzak kaldım buralardanSennn niiirdeeesin
geçen hafta izmire gitmiştim uzak kaldım buralardanbizim ikametgahımız ve evimiz hala orda daha antalyaya yerleşemedik, seçim mevzusuna ikidir vatan görevini yerine getirmeye oraya gittim şekerim
öyle dedik biz de gittik valla hem evimi çok özlüyorum bahane olmuş olduOlsun aferin sana vatan kutsaldırama ozletme kendini bebişim, arada yazın bak arıyor gözlerimiz sizi
Ama biliyorsun geçeceköyle dedik biz de gittik valla hem evimi çok özlüyorum bahane olmuş oldu
bir de benim öyle bir derdim var, uzun zaman oldu buraya geleli ama bizim ev hala orda ne zaman taşınacağız belirsiz, yaz geliyor bebiş büyüyor benim için biraz zor olacak
Benim ki 26+2 de 1216 çıktı hiç önde falan demedi haftasıyla uyumlu dediBen geçen hafta gittim 28+.2 1350 idi hemen hemen aynı , düşük falan değil hatta bana 3 4 gün önden dediği için normal gayet seninki
Amin canm teşekkür ederim güzel temennilerin için hepimiz evlatlarımızla aynı güzel günler yaşayalımBebişten bebişe fark ediyor galiba.Valla prima kullanıp pişik olan da var..Hiç bilinmiyor o yüzden stok yapmadım ben ,hangisi iyi gelir bilinmiyor deneyip göreceğiz
Teşekkür ederim fıstıklı hanımbakayım kaç paket 1 numara almak gerekir ki acaba bende 2 paket var şu an
Ay bu mesaj beni çok motive etti yabenim de çok var çatlağım ama bende bebişin bi ömür benimle kalacak izleri olarak düşünüyorum o yüzden bazen canımı acıtsa bile şikayet etmiyorum,krem falan da kullanmıyorum Allahım yavrucuğunla nice güzel anılar biriktirmeyi nasip etsin inşallah canım
Canım benimde bazen hareketsizleşiyprdu geçtiğimiz iki hfta boyunca büyüme atağı diyorlar veya yorulduğun İçin olabilirKızlar uzun yolculuktan sonra aşırı yoruldum ve halen dinlenmiş değilim deprem bölgesi curcuna burası.. bebek hareketlerini hissedemiyorum yolculuktan sonra dün dr gittim durumu anlattım normal dedi sizce normal mi
Allah yardımcınız olsun arkadaşım... Arada benimde hissetmediğim dönemler oluyor dün çok hareketlilerdi bugün birkerecik hissettim meselaKızlar uzun yolculuktan sonra aşırı yoruldum ve halen dinlenmiş değilim deprem bölgesi curcuna burası.. bebek hareketlerini hissedemiyorum yolculuktan sonra dün dr gittim durumu anlattım normal dedi sizce normal mi
Normal xnm doktoruna güven bende 1 haftadır kızıma tuvalet egitimi veriyorum eskisi gibi cok hissetmiyorum çünkü cok yorgunumKızlar uzun yolculuktan sonra aşırı yoruldum ve halen dinlenmiş değilim deprem bölgesi curcuna burası.. bebek hareketlerini hissedemiyorum yolculuktan sonra dün dr gittim durumu anlattım normal dedi sizce normal mi
Ben de agustos annelerine kirildim kendimcekac gündür yoktum 1 kisi bile merak etmemiş üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?