2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hem gumus kapak hem krem + kantaron yagi+ ivir zivir kim ne onerdiyse ilk cocugumda o yara belasindan kurtulamamistim biraz da sansa sanki meme ucu yarasi gozunuzu korkutmak istemem ama basa gelen cekiliyor

Ama biliyorsun geçecek ben de kiradayim bebeğim. Ev kirası kadar oturmadigim eve kredi ödüyorum. Herkesin var bir çıkmazı zorluğu. Allah sağlığımıza zeval vermesin
Geçecek pozitifim biliyorum her şeyde vardır bir hayır diyorum en azından doğduğum büyüdüğüm şehire geldim.
dediğin gibi Allah sağlığımıza zeval vermesin çok şükür sağlığımız yerinde

banyoda sabun bitmiş sabunluğa doldurayım diye banyoda dört döndüm sabunu bulamadım. sabun kalmadı mı yoksa koyduğum yeri mi hatırlayamadım bilmiyorum, o an bi moralim bozuldu kaç aydır evimde değilim sabunun yerini bile hatırlamıyorum eşyaların yerini unutmaya başladım diye dertlendim

Ama olsun buranın tadilatını bitirince buraya da düzen kurarız, belki yine oraya döneriz diyorum umut etmeyi bırakmıyorum

Bende dayanamıyorum canım bugün benim yerime yeni biri başladı 29 haftalıkken bırakcam iş e gitmeyi evden gerekirse destek olcam işlere oturarak çalışmak bana eziyet geldi hamilelikte

Hem gumus kapak hem krem + kantaron yagi+ ivir zivir kim ne onerdiyse ilk cocugumda o yara belasindan kurtulamamistim biraz da sansa sanki meme ucu yarasi gozunuzu korkutmak istemem ama basa gelen cekiliyor
Lansinoh kremin bu konuda birebir olduğunu söylediler. Emzirmeden önce de silmek yıkamak gerekmediği için o bölgede ekstra hassasiyete sebep vermiyormış. O zaman önce kremi alayım emzirme sonrası süreyim, lazım olursa gümüş kapağı da hemen alırız, artık ne kadar zam yeriz bilmiyorum da. Evet, bende yaşanılacak şeyin önüne geçileceğine inanmam, önlem alırım sadece. Onun dışında zaten şu an ne zaman, nerde, nasıl doğuracağımız ve doğum sonrası süreçte ne yaşayacağımız yazıldı, yaşanmayı bekliyor. Güvenim Allah'a, kendimi bırakıyorum ve strese girmiyorum.

Ben 24 Ağustos da doğum yapacaktım ama benim oğlum sabirsizdi dayanamadı Mayıs annesi oldum sizden ricam 23 gündür yoğun bakımda olan oğluma dua etmeniz sağlıkla o hastaneden onu çıkarmak onu dört yıl bekledim şimdide hastane koridorlarında beş dakika görebilmek için bekliyorum elhamdülillah sağ inşallah sağ salim bir çıkacak da. Dua edin bize bizim gibilere

herhangi bir tecrübem olmaması sebebiyle ikisini de aldım
Ben de agustos annelerine kirildim kendimce kaburga kemigim kirildi dedim bir kisi bile nasilsin demedi……… Kendi kendime kuruluyorum gun icinde
Kaburga kırığı mı geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşirsin

Allahım sağ salim kavuştursun sizi bir an önce. Hızlıca toparlanır o canım hiç merak etme bizim düşündüğümüzden daha güçlüler

Ben de agustos annelerine kirildim kendimce kaburga kemigim kirildi dedim bir kisi bile nasilsin demedi……… Kendi kendime kuruluyorum gun icinde
Canım herkes aklımda benim lakin bu süreçte galiba hepimiz topluca perte çıkınca acılarımızdan aklımıza bir şey gelmez oldu çok çok geçmiş olsunn yeniden

Normal xnm doktoruna güven bende 1 haftadır kızıma tuvalet egitimi veriyorum eskisi gibi cok hissetmiyorum çünkü cok yorgunum
Aboww bacım seni Allah kurtarsın bence en zor kısmı yenidoğan falan değil , çiş eğitimi

Canımın içi, ben lansinoh tan on numara memnunum fekat nolur nolmaz diye korkumdan gümüş kapak da aldım.

Kızlar uzun yolculuktan sonra aşırı yoruldum ve halen dinlenmiş değilim deprem bölgesi curcuna burası.. bebek hareketlerini hissedemiyorum yolculuktan sonra dün dr gittim durumu anlattım normal dedi sizce normal mi
Çok normal annesi. Sen biraz dinlen. Onun da modu yerine gelecektir

herhangi bir tecrübem olmaması sebebiyle ikisini de aldım
Benim bir göğüs ucu kremi ve kapağı ile, bir de bebek bezi var pahalı olarak alınacak o yüzden acaba aralarından biri fazlalık mıdır diye düşündüm. Özellikle göğüs kapağı ikinci el kullanımına müsait bir ürün olmadığı için onu ihtiyaç halinde almaya karar verdim. Süt pompasını da almayacağım mesela, ihtiyaç halinde alacağım, almak istediğim markaya kadar her şey belli fakat bilinçaltıma bunu işlemeyeceğim ebem böyle önerdi. Ebem deyince de bi tık argo duruyo ama idare edelim artık fkdlldld

Canımın içi, ben lansinoh tan on numara memnunum fekat nolur nolmaz diye korkumdan gümüş kapak da aldım.
Abammm, gümüş kapak malum 2.el olabilecek bir ürün değil, belki şanslıyızdır ve lansinoh ile geçirebileceğimiz bir süreçtir diyerek ben kapak işini ihtiyaç durumuna göre almak üzere netleştirdim kafamda. En fazla zam yemiş olurum, o da öyle bi durumda pek takacağımız bir şey olmaz zaten.

Kiiiizzzz anacim ben senin onu yasadigin sıralar bit türlü giremedim siteye. Sonra da araya başka yazışmalar girdi kusura bakma yavrum valla ne desen haklısın. Naptın peki ağrın sızın var mı daha iyi misin kuzu ?

Canım benimmm tesadüfen farkettim ben de senin erken doğumunu... Allah'ım inşallah sağlıkla.koynuna alacağım günleri de gösterir , bize burdan arada yaz bak seni de merak ettik hepimiz. Allah korusun kötü bişey olduysa diye etikett de yapmaya cekindik , hayırlısı ile yanına gelecek annesi minnoş. Adını koymuş muydunuz canım ? Adıyla dua edelim

pozitifbiri listeye ekleyecek misiniz. 24 haftalık doğum yapmış

Evet ismi Efe Talha rabbim eden etmeyen herkesten razı olsun.

Valla bebişim , inan bana biri verse ben kullanırdım kaynatıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…