- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.061
Diyorum hata mı yapıyorum Allahımdan sabır diliyorum sadece kaç güne çözülür bu işAboww bacım seni Allah kurtarsın bence en zor kısmı yenidoğan falan değil , çiş eğitimi
Canımın içi, ben lansinoh tan on numara memnunum fekat nolur nolmaz diye korkumdan gümüş kapak da aldım.
Çok normal annesi. Sen biraz dinlen. Onun da modu yerine gelecektir
Diyorum hata mı yapıyorum Allahımdan sabır diliyorum sadece kaç güne çözülür bu iş
2 ayim var işesede sçsada dönmüyorumValla çocuğuna , hazirbulunusluguna göre değişmekle birlikte ilk oğlumda bikac ay sürdü ikinci de bir hafta bile surmedi
2 ayim var işesede sçsada dönmüyorum
Güzel olurKızlar, doktor adını kaldırıyorum listeden, onun yerine doğum kilosu ve ağırlığı yazalım
Ben arkadaşımınkini aldım valla kullanılmayacak bir şey değil bence gümüş sonuçta. Kaynatıp kullanacağım inşallah zaten anti bakteriyel olması özelliği.Valla bebişim , inan bana biri verse ben kullanırdım kaynatıp
Amin amin aminAdıyla yaşatsın kurban olduğum Allah ,Hadi Efe Talha güçlen arkadaşlarının yanına gel inşallah kuzucum
540 gram doğdu
İhtiyacım olan gaz ayarıda geldi kimse tutamaz artık beniİnsan hırs yapıyoryürü be aslanim anasin sen anaaaaa
Maşallah cnm Allahın izniyle evinize çıkacaksınız inşallah540 gram doğdu
İnşallah rabbim in izniyleMaşallah cnm Allahın izniyle evinize çıkacaksınız inşallah
Kızlar, doktor adını kaldırıyorum listeden, onun yerine doğum kilosu ve ağırlığı yazalım
Canım erken premature doğum yapanları listenin başına ekler misin.Erken doğum riski olanlar sayfalara bakıyor çünkü. Altlarda kalınca bulunmuyorKızlar, doktor adını kaldırıyorum listeden, onun yerine doğum kilosu ve ağırlığı yazalım
fklsfmdlfk ben yine de almıyım diyorum ya, kaynatma fikri de içimi rahatlatmadı anca klorakta bi 10 gün yatarı olursa tamam olurummValla bebişim , inan bana biri verse ben kullanırdım kaynatıp
Şuanki kilosu gelişimi nasıl ilerliyor annesi sütünü veriyorlarmı540 gram doğdu
Ben geçmişe bakamyorum ki inşallah hepiniz iyisinizdir hem çok birikmiş hem sitede tema değişikliği yuzuden yüklemiyor sayfaları bende çok zorBen de agustos annelerine kirildim kendimcekaburga kemigim kirildi dedim bir kisi bile nasilsin demedi……… Kendi kendime kuruluyorum gun icinde
Canım erken premature doğum yapanları listenin başına ekler misin.Erken doğum riski olanlar sayfalara bakıyor çünkü. Altlarda kalınca bulunmuyor
Çok duygulandım.Çok.İnşallah canım büyüyüp kollarında evine götürmek nasip olacak dualarımız hep seninle.Güçlü ol annesi .Senden güç alacak yavrun.Hep dualarımdasın bundan sonraBen 24 Ağustos da doğum yapacaktım ama benim oğlum sabirsizdi dayanamadı Mayıs annesi oldum sizden ricam 23 gündür yoğun bakımda olan oğluma dua etmeniz sağlıkla o hastaneden onu çıkarmak onu dört yıl bekledim şimdide hastane koridorlarında beş dakika görebilmek için bekliyorum elhamdülillah sağ inşallah sağ salim bir çıkacak da. Dua edin bize bizim gibilere
Bu degisken bi bilgi benim oglum dogdugunda gunde 15 kadar bez degistirdik 1 ay boyunca. Ki meme reddi yasadik cok inanilmaz da emziremedim ama surekli kaka yapti. Baska bir arkadasimda 6 7 tane yetiyordu. Ama 400 lerde bi bez sayisi fazla. Bi anda iyi kilo alirsa minik bezler elde patlar.İlk ay gunde ortalama 7-8 bez gidiyor ona gore hesaplayabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?