2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Diyorum hata mı yapıyorum Allahımdan sabır diliyorum sadece kaç güne çözülür bu iş

Kızlar, doktor adını kaldırıyorum listeden, onun yerine doğum kilosu ve ağırlığı yazalım
Kızlar, doktor adını kaldırıyorum listeden, onun yerine doğum kilosu ve ağırlığı yazalım
Canım erken premature doğum yapanları listenin başına ekler misin.Erken doğum riski olanlar sayfalara bakıyor çünkü. Altlarda kalınca bulunmuyor

Ben de agustos annelerine kirildim kendimce kaburga kemigim kirildi dedim bir kisi bile nasilsin demedi……… Kendi kendime kuruluyorum gun icinde
Ben geçmişe bakamyorum ki inşallah hepiniz iyisinizdir hem çok birikmiş hem sitede tema değişikliği yuzuden yüklemiyor sayfaları bende çok zor

Olabilir canım yarın hallederim telefondan zor oluyor. Bir de yarın da yazmayan arkadaşları etiketlwyip sonrasında listede çıkartma yapacağım. Hiç yazmayanlar var.bilgi bile vermemişler doğru düzgün.
Canım erken premature doğum yapanları listenin başına ekler misin.Erken doğum riski olanlar sayfalara bakıyor çünkü. Altlarda kalınca bulunmuyor

Çok duygulandım.Çok.İnşallah canım büyüyüp kollarında evine götürmek nasip olacak dualarımız hep seninle.Güçlü ol annesi .Senden güç alacak yavrun.Hep dualarımdasın bundan sonra bizi de durumlardan haberdar et olur mu

İlk ay gunde ortalama 7-8 bez gidiyor ona gore hesaplayabilirsiniz
Bu degisken bi bilgi benim oglum dogdugunda gunde 15 kadar bez degistirdik 1 ay boyunca. Ki meme reddi yasadik cok inanilmaz da emziremedim ama surekli kaka yapti. Baska bir arkadasimda 6 7 tane yetiyordu. Ama 400 lerde bi bez sayisi fazla. Bi anda iyi kilo alirsa minik bezler elde patlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…