- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.081
Canim ben de listede yokum sonradan katildigim icin zahmet vermek istememistim ekle istersen. Beklenen dogum tarihi 19 agustos kiz bebek yasim 32Olabilir canım yarın hallederim telefondan zor oluyor. Bir de yarın da yazmayan arkadaşları etiketlwyip sonrasında listede çıkartma yapacağım. Hiç yazmayanlar var.bilgi bile vermemişler doğru düzgün.
Ben kremi şimdiden sürüyorum canım.Bence kremi kesin alBenim bi sorum daha varAlınacak listemde hem gümüş göğüs ucu kapakları var, hem de göğüs ucu kremi var. Bir yerde emzirdikten hemen sonra kapakları kullanınca yara olmadığını yazmışlardı. Bu da kremi acaba ihtiyaç durumunda mı alsam sorusunu doğurdu. Siz nasıl yapacaksınız? İkisini birden alayım mı, sadece kapak mı alayım, sadece krem mi alayım? Yara olmamasını temenni ediyoruz elbet ama sonuçta hassas bir yer, bir şekilde önlem almak istiyorum.
Bende bende .Ağzım hiç boş durmuyor kiYaa ne güzel istahlari azalan arkadaslar var. Bi ben miyim hunharca yiyen istahlioff hele sabah kahvaltida kendimi kaybediyoruum
ahh al benden de o kadar ceritomBende bende .Ağzım hiç boş durmuyor ki
Tabi sadece hapla hemen yükselmez doğru zaten iki ayımız kaldı şurda nerdeyse ne kadar yükselebilir ki ilaçlaCanım valla bende bugün kadın doğum a gittim serum önerdi onu da kendi sehrime dönünce oranın üniversite hastanesi ne gidip yaptıracam ilacı ikiye çıkardı ama çok yükselmez dedi bide bebek için kötü etkisi varmi bu düşüklüğün dedim o da sadece sen çok halsiz olursun seni etkiler bebeğe bişey yapmaz dedidoğal seylerle yükseltmeyi düşünüyorum ama ne yapacam bilmiyorum yaa
Tabii kuzum ekleyeyim inşallahCanim ben de listede yokum sonradan katildigim icin zahmet vermek istememistim ekle istersen. Beklenen dogum tarihi 19 agustos kiz bebek yasim 32
Çok geçmiş olsun canım, senin eşin de çok zor çekmiş. Allah korusun.benim eşim de ağrı konusunda nazlanmaz onun da ağrı eşiği yüksek ama bazen dayanamaz duruma geliyo. tabi taşın bulunduğu yere, büyüklüğüne göre de değişiyo. onda operasyonla kırma sebepleri böbreği tıkamış olmasıydı işte, böbreği tıkayınca su birikiyo, şişmeye başlıyo ve allah korusun önemsemeyip geç gitse böbrek çürümeye başlardı, doktor onun için hemen kıralım demişti.
çok kez tekrarladı eşimde, kimi zaman taş düşürdüğünü tuvalete gidince anladı, kimi zaman da ağrısı olmayıp idrarında kan gelince taş olduğunu fark etti
Allah sağlıkla büyütmeyi ordan çıkmayı nasip etsin selametle evinize gecerisniz çok çok yürekten aminnnn540 gram doğdu
Off siteye girmek bile istemiyorum reklamlardan otomatik dönmesinden. BunalttiBen geçmişe bakamyorum ki inşallah hepiniz iyisinizdir hem çok birikmiş hem sitede tema değişikliği yuzuden yüklemiyor sayfaları bende çok zor
Pozitifcim çok sağol benim acayip yoğun bi programım vardı bi delilik yapıp iş seyahatine çıktım bi haftalığına ama aşıro yoruldum, programı hep kendime göre ayarladım erken yattım falan ama yok aşırı yoruldum evdeyim şimdi haftasonu örümcek ay yani görümcemler gelcekC Cerito ,Levrekkk @redappleee az yazıyorsunuz bacılar sizi merak ediyoruz daha sık yazın Aklıma şu an gelenler bunlar ama çok fazla yazmayanınız var kızlar , aramıza katılın
Niloyaaaa bebeğinle ailenle mutlu bir ömür dilerim sizeAmin amin amin
Canım dualarım seninle oğlun ve sen çok güçlüsün bu süreci en kısa zamanda sağlıkla atlatacaksınız insallahBen 24 Ağustos da doğum yapacaktım ama benim oğlum sabirsizdi dayanamadı Mayıs annesi oldum sizden ricam 23 gündür yoğun bakımda olan oğluma dua etmeniz sağlıkla o hastaneden onu çıkarmak onu dört yıl bekledim şimdide hastane koridorlarında beş dakika görebilmek için bekliyorum elhamdülillah sağ inşallah sağ salim bir çıkacak da. Dua edin bize bizim gibilere
Keşke benimde öyle olsa bulantılarım bu hafta tekrar hortladı dondurma bile istemiyorum düşünahh al benden de o kadar ceritom
Yaaaa bahar benimde aynııı ödümü kopardı hatta ara ara tekrar oluyor sanki midemden ses gelicekmişte onlar böğürtüyomuş gibiKizlar yaa sacma olcak ama ben sanki bi ses duydum icimden gelen. Böyle tarif edemiyom ama insan sesi yani bagirsak sesi fln degil. Olabilir mi boyle bisi ? Bebegin sesini duyabilir miyiz ay cok degisikti ama yaaa
Canım benim dualarım sizinle sağlıklı bi şekilde bebişinle evine dönersin en kısa sürede inşallah540 gram doğdu
Adini daha netlestiremedikTabii kuzum ekleyeyim inşallahadı nedir bebişin belli midir hangi şehirdesiniz ?
Ne güzel işte insan sonra özlüyor bu günleri içine tekrar sokasi geliyorBenim ilk oğlum da ayağıyla iter hareket ettirirdi çıplak gözle bilirdik ayağınıannem bir seferinde çok kötü oluyorum kapat şu karnını demişti , bu ondan da beter daha şimdiden öyleyiz.
Benim dr başından beridir iki hf arayla çağırıyor aynı hastanede baska kadın doğum var bir kere ona gitmiştim kendi drum Yokken o aydan aya çağırıyor galiba iki hf iyidir yhaBenimde 3 ama 30 dan sonra benim de 2 haftaya düşer muhtemelen
Hemde ne yha ben yaşarken neler çekiyorumKızzzz bu nasıl bir ifade etme şeklidir okuyunca güldümdemekki seni epey uğraştırıyor minişşşşş
Bana ebe sanırım tek doz yeter demişti ama diğer kontrolüm 14 temmuzda artik yha ozamana bi sorarım yada o zaman gelice sorarım kendileri unutuyormu yoksa zamanı var diye mi düşünüyorlar bilemiyorumİki doz şeklinde yapılıyor ve dozlar arasında 4 hafta olmalı en son doz 32. Haftada yapılıyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?