2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Olabilir canım yarın hallederim telefondan zor oluyor. Bir de yarın da yazmayan arkadaşları etiketlwyip sonrasında listede çıkartma yapacağım. Hiç yazmayanlar var.bilgi bile vermemişler doğru düzgün.
Canim ben de listede yokum sonradan katildigim icin zahmet vermek istememistim ekle istersen. Beklenen dogum tarihi 19 agustos kiz bebek yasim 32

Ben kremi şimdiden sürüyorum canım.Bence kremi kesin al bend gümüş kapak olayında kararsızım.plastik kapaklardan aldım ben Philips avent in .önce onu deneyeceğim çünkü gümüş bende alerji yapıyor
Yaa ne güzel istahlari azalan arkadaslar var. Bi ben miyim hunharca yiyen istahli off hele sabah kahvaltida kendimi kaybediyoruum
Bende bende .Ağzım hiç boş durmuyor ki

Tabi sadece hapla hemen yükselmez doğru zaten iki ayımız kaldı şurda nerdeyse ne kadar yükselebilir ki ilaçlabelki benimki de serum diyecek dahiliyeci kendi alanı olmadığı için bebeği de riske atmak istemedi ondan olmaz dedi diye düşünüyorum kadın doğum dr veriyorsa vardır bi bildiği doğal şeylerle de destekleyelim yine kuru üzümdür pekmezdir falan napalım artık

Canim ben de listede yokum sonradan katildigim icin zahmet vermek istememistim ekle istersen. Beklenen dogum tarihi 19 agustos kiz bebek yasim 32
Tabii kuzum ekleyeyim inşallah adı nedir bebişin belli midir hangi şehirdesiniz ?

Çok geçmiş olsun canım, senin eşin de çok zor çekmiş. Allah korusun.

Benimki ani geçmez bir ağrıyla anladı, sonra da ultrasonda çıktı işte. Bir daha tekrarlamaz umarım mümkün olduğunca sizde de, bizde de. :)

Allah sağlıkla büyütmeyi ordan çıkmayı nasip etsin selametle evinize gecerisniz çok çok yürekten aminnnn
Ben geçmişe bakamyorum ki inşallah hepiniz iyisinizdir hem çok birikmiş hem sitede tema değişikliği yuzuden yüklemiyor sayfaları bende çok zor
Off siteye girmek bile istemiyorum reklamlardan otomatik dönmesinden. Bunaltti

C Cerito , Levrekkk @redappleee az yazıyorsunuz bacılar sizi merak ediyoruz daha sık yazın Aklıma şu an gelenler bunlar ama çok fazla yazmayanınız var kızlar , aramıza katılın
Pozitifcim çok sağol benim acayip yoğun bi programım vardı bi delilik yapıp iş seyahatine çıktım bi haftalığına ama aşıro yoruldum, programı hep kendime göre ayarladım erken yattım falan ama yok aşırı yoruldum evdeyim şimdi haftasonu örümcek ay yani görümcemler gelcek (((( sırf dokuz aylık bi oğlu var o bebişi göreyim diye çağırdım valla. Bi yandan temizliğe kadın arıyorum bi yandan menü düşünüyorum (((

Canım dualarım seninle oğlun ve sen çok güçlüsün bu süreci en kısa zamanda sağlıkla atlatacaksınız insallah

ahh al benden de o kadar ceritom
Keşke benimde öyle olsa bulantılarım bu hafta tekrar hortladı dondurma bile istemiyorum düşün
Kizlar yaa sacma olcak ama ben sanki bi ses duydum icimden gelen. Böyle tarif edemiyom ama insan sesi yani bagirsak sesi fln degil. Olabilir mi boyle bisi ? Bebegin sesini duyabilir miyiz ay cok degisikti ama yaaa
Yaaaa bahar benimde aynııı ödümü kopardı hatta ara ara tekrar oluyor sanki midemden ses gelicekmişte onlar böğürtüyomuş gibi

Benim ilk oğlum da ayağıyla iter hareket ettirirdi çıplak gözle bilirdik ayağını annem bir seferinde çok kötü oluyorum kapat şu karnını demişti , bu ondan da beter daha şimdiden öyleyiz.
Ne güzel işte insan sonra özlüyor bu günleri içine tekrar sokasi geliyor

Benimde 3 ama 30 dan sonra benim de 2 haftaya düşer muhtemelen
Benim dr başından beridir iki hf arayla çağırıyor aynı hastanede baska kadın doğum var bir kere ona gitmiştim kendi drum Yokken o aydan aya çağırıyor galiba iki hf iyidir yha her derdimi gittikce zaman açılmadan soruyorum

Kızzzz bu nasıl bir ifade etme şeklidir okuyunca güldüm demekki seni epey uğraştırıyor minişşşşş
Hemde ne yha ben yaşarken neler çekiyorum gece kuşu bu yha ondan sonra sanki sabaha kadar halay çekiyor icerde sırt üstü yatınca kasılıyor az bacagimi kırıp yattım mi içerde dünyalar onun oluyor beni bitiriyor diyom kimse inanmıyor çocuklar bile benim hareketleri gördükçe oha çekiyorlar ama babasina gelince tık yok adam bi göremedi yha

İki doz şeklinde yapılıyor ve dozlar arasında 4 hafta olmalı en son doz 32. Haftada yapılıyor diye biliyorum
Bana ebe sanırım tek doz yeter demişti ama diğer kontrolüm 14 temmuzda artik yha ozamana bi sorarım yada o zaman gelice sorarım kendileri unutuyormu yoksa zamanı var diye mi düşünüyorlar bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…