2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar kaç kilo aldınız kaçıncı haftalardasınız. Ben çok takıyorum şu kilo mevzusunu ya çokta yemiyorum buara ama çok kilo alıyorum ya
10 hflikken tartinmistim 49 kusur du geçen hfta başı tartintim 50.7 dim bende tık yok yha o kadarda kilo almak istiyordum ama olmadı doğurup gidicem hala normalde giydiğim kıyafetlere hala sigabiliyorum

10 hflikken tartinmistim 49 kusur du geçen hfta başı tartintim 50.7 dim bende tık yok yha o kadarda kilo almak istiyordum ama olmadı doğurup gidicem hala normalde giydiğim kıyafetlere hala sigabiliyorum
Ay ciddimisin nasıl ya hiçmi karnın çıkmadı hiçmi iştahın artmadı ya

Deli gibide yiyorum benim bünyem böyle oldum olası alamam ben hiç kilo görsen çocuk gibi suratım gören beni 18 falan sanıyo yada ilk gebelik sanıyo üçüncü deyince masallah çekiyorlar göbekde pek yoktur benim canım öyle karni burnunda gezenlere bi hevesim

Kızlar kaç kilo aldınız kaçıncı haftalardasınız. Ben çok takıyorum şu kilo mevzusunu ya çokta yemiyorum buara ama çok kilo alıyorum ya
Hadi en fazla 47 48 le gebeliğe başlamış olayım ama alamam yani yapmadığım kalmadı sulandırıcı toz içecekten ictim vitaminleri onlar bunlar alamıyorum

Hadi en fazla 47 48 le gebeliğe başlamış olayım ama alamam yani yapmadığım kalmadı sulandırıcı toz içecekten ictim vitaminleri onlar bunlar alamıyorum
Bence şanslısın üzülme hiç deli gibi yiyip kilo alamamak birsürü kadının hayali hahah en azından benim çok seviyorum yemeyi

Bir oturmada nir bütün ekmek yada bir bütün ekmek tost yiyebilirim ve bu ekmek işini her öğün düşünsek e birde yediklerim ictiklerim ııı çık olmuyor anam evlendim gebe kalınca alırsın doğdu yok e ikincide alırsın oda yok eee bu üçüncü ben kacincida kilo Alicam

Çooooook kilo aldım 100 e az kaldı benim.zaten hiç zayıf olmamıştım ben yerim ,yediğim de yarar tam tombul hamileyim ben çok da mutluyum 32.haftadayım canım 74le hamile kalmıştım 94 kiloyum şimdii sen kaç aldın

Off sus sus daha fazla anlatma canım sıkıldı

Ben 57 ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum 28+6 yım daha valla benim bi canım sıkılıyor cerito nasıl gitcek bunlar bilmiyorum daha 2 ay var muhtemelen 80 e dayancam

Ah kızlar bende yazamıyorum neredeyse bir aydır hastayım hamilelik reflüsü oldum sanırım ama hiçbir doktor bilemiyor sürekli öksürük ve kusma. Erken doğum yapacağım diye korkuyorum umarım öyle bir şey olmaz ne zormuş gerçekten annelik Allah hepimizin yardımcısı olsun ağrılar, uykusuzluk, öksürük, bulantı mahvoldum cidden

28+ 5 7-7.5kilo aldım bana da az geliyor üzülüyorum bebek gelişmiyor mu diye

Maşallah maşallah nerde hareket orda bereket diyelim canım , babaya denk gelince sakinleşiyor demekki

Geçmiş olsun canım reflü benimde midemi bulandırıyor çok yiyince kusuyorum ilaç kullanıyor musun? Gaviscon beni çok rahatlattı geçen düşürüp kırdım hatta 2-3 gün almadım da mahvoldum yediklerim hep ağzımda, boğazımda bir şey var hissi kötüydü kullanmıyorsan tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…