- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.101
10 hflikken tartinmistim 49 kusur du geçen hfta başı tartintim 50.7 dimKızlar kaç kilo aldınız kaçıncı haftalardasınız. Ben çok takıyorum şu kilo mevzusunu ya çokta yemiyorum buara ama çok kilo alıyorum ya
Ay ciddimisin10 hflikken tartinmistim 49 kusur du geçen hfta başı tartintim 50.7 dimbende tık yok yha o kadarda kilo almak istiyordum ama olmadı doğurup gidicem hala normalde giydiğim kıyafetlere hala sigabiliyorum
Deli gibide yiyorum benim bünyem böyle oldum olası alamam ben hiç kilo görsen çocuk gibi suratımAy ciddimisinnasıl ya hiçmi karnın çıkmadı hiçmi iştahın artmadı ya
Hadi en fazla 47 48 le gebeliğe başlamış olayım ama alamam yani yapmadığım kalmadı sulandırıcı toz içecekten ictim vitaminleri onlar bunlar alamıyorumKızlar kaç kilo aldınız kaçıncı haftalardasınız. Ben çok takıyorum şu kilo mevzusunu ya çokta yemiyorum buara ama çok kilo alıyorum ya
Bence şanslısın üzülme hiçHadi en fazla 47 48 le gebeliğe başlamış olayım ama alamam yani yapmadığım kalmadı sulandırıcı toz içecekten ictim vitaminleri onlar bunlar alamıyorum
31h. +5kg ile devam hala bakalım inşallah fazla almamKızlar kaç kilo aldınız kaçıncı haftalardasınız. Ben çok takıyorum şu kilo mevzusunu ya çokta yemiyorum buara ama çok kilo alıyorum ya
Bir oturmada nir bütün ekmek yada bir bütün ekmek tost yiyebilirim ve bu ekmek işini her öğün düşünsek e birde yediklerim ictiklerim ııı çık olmuyor anam evlendim gebe kalınca alırsın doğdu yok e ikincide alırsın oda yok eee bu üçüncü ben kacincida kilo AlicamAy ciddimisinnasıl ya hiçmi karnın çıkmadı hiçmi iştahın artmadı ya
Ama böylede çocuk gibi yhaBence şanslısın üzülme hiçdeli gibi yiyip kilo alamamak birsürü kadının hayali hahah en azından benim çok seviyorum yemeyi
Çooooook kilo aldımKızlar kaç kilo aldınız kaçıncı haftalardasınız. Ben çok takıyorum şu kilo mevzusunu ya çokta yemiyorum buara ama çok kilo alıyorum ya
Off sus sus daha fazla anlatmaBir oturmada nir bütün ekmek yada bir bütün ekmek tost yiyebilirim ve bu ekmek işini her öğün düşünsek e birde yediklerim ictiklerim ııı çık olmuyor anam evlendim gebe kalınca alırsın doğdu yok e ikincide alırsın oda yok eee bu üçüncü ben kacincida kilo Alicam
Ben 57 ile hamile kaldım şuan 70 kiloyumÇooooook kilo aldım100 e az kaldı benim.zaten hiç zayıf olmamıştım ben yerim ,yediğim de yarar tam tombul hamileyim ben çok da mutluyum 32.haftadayım canım 74le hamile kalmıştım 94 kiloyum şimdii sen kaç aldın
Yaş iletledikçe ekmeğini yiceksin bunun şimdi kaç yaşındasın bilmiyorum ama 30 a girdim ben 30 a girince bi böle minyon görünmek çocuk gibi görünmek mükemmel bişi aaa hiç göstermiyosun o kdar denilince bi hoş oluyor insanAma böylede çocuk gibi yha
28+ 5 7-7.5kilo aldım bana da az geliyor üzülüyorum bebek gelişmiyor mu diyeKızlar kaç kilo aldınız kaçıncı haftalardasınız. Ben çok takıyorum şu kilo mevzusunu ya çokta yemiyorum buara ama çok kilo alıyorum ya
Son 5 yılda tetanoz oldun mu hiçBana ebe sanırım tek doz yeter demişti ama diğer kontrolüm 14 temmuzda artik yha ozamana bi sorarım yada o zaman gelice sorarım kendileri unutuyormu yoksa zamanı var diye mi düşünüyorlar bilemiyorum
Maşallah maşallah nerde hareket orda bereket diyelim canımHemde ne yha ben yaşarken neler çekiyorumgece kuşu bu yha ondan sonra sanki sabaha kadar halay çekiyor icerde sırt üstü yatınca kasılıyor az bacagimi kırıp yattım mi içerde dünyalar onun oluyor beni bitiriyor diyom kimse inanmıyor çocuklar bile benim hareketleri gördükçe oha çekiyorlar ama babasina gelince tık yok adam bi göremedi yha
31+3 ve 5 kilo aldım sadece bebiş 1600 gram dedi doktor haftasına göre normalmişş maşallah kızımaKızlar kaç kilo aldınız kaçıncı haftalardasınız. Ben çok takıyorum şu kilo mevzusunu ya çokta yemiyorum buara ama çok kilo alıyorum ya
Geçmiş olsun canım reflü benimde midemi bulandırıyor çok yiyince kusuyorumAh kızlar bende yazamıyorum neredeyse bir aydır hastayım hamilelik reflüsü oldum sanırım ama hiçbir doktor bilemiyor sürekli öksürük ve kusma. Erken doğum yapacağım diye korkuyorum umarım öyle bir şey olmaz ne zormuş gerçekten annelik Allah hepimizin yardımcısı olsun ağrılar, uykusuzluk, öksürük, bulantı mahvoldum cidden
Maşallah canım mükemmel miş seninki hem senin kilon hem bebişin kilosu31+3 ve 5 kilo aldım sadece bebiş 1600 gram dedi doktor haftasına göre normalmişş maşallah kızıma
76 ile hamile kaldım 81 oldum sadece ve boyumda 167 cm falan31+3 ve 5 kilo aldım sadece bebiş 1600 gram dedi doktor haftasına göre normalmişş maşallah kızıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?