- 1 Temmuz 2016
- 554
- 1.218
- 113
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.121
Onla alakası yok canım ya hiç almayanlar var ama bebeğin kilosu normal olanlar var gayet olabiliyor yani çok güzel kilo alımın28+ 5 7-7.5kilo aldım bana da az geliyor üzülüyorum bebek gelişmiyor mu diye
Sağlıklı olsunda cnm ben kiloya cok takılmıyorum ilk bebeğimde 25 kilo aldım 55 den 80 e cıkmıştımmMaşallah canım mükemmel miş seninki hem senin kilon hem bebişin kilosu
Bebiş kaç kilo cnm o iyiyse senin kilon çokta önemli değil ki28+ 5 7-7.5kilo aldım bana da az geliyor üzülüyorum bebek gelişmiyor mu diye
Kızım 2018 li o zaman olmuştum sanırım hiç bilgim yok valaha en son ne zaman vruunduma dairSon 5 yılda tetanoz oldun mu hiç
Ya orası öyle saglıklı olsunlar tabide açıkcası ben çok takıyorum şu sıralar tutmak istiyorum kendimi ama tutamıyorum sonra sinirleniyorum kendime falan kaosa girmiş durumdayımSağlıklı olsunda cnm ben kiloya cok takılmıyorum ilk bebeğimde 25 kilo aldım 55 den 80 e cıkmıştımm
Tık Yok yha elini koyuyorum arada sanki uyuma numarası yapıyorMaşallah maşallah nerde hareket orda bereket diyelim canım, babaya denk gelince sakinleşiyor demekki
İmmm şey e nabıza gir bir bak orda yazıyordu sanki bende 2018 de oldum en son 2 doz şeklinde 5 yıl olduğu için ben tek doz yaptırdımKızım 2018 li o zaman olmuştum sanırım hiç bilgim yok valaha en son ne zaman vruunduma dair
Yaa canim esime diyorum sscmalama diyor ama ıhh diye bi ses duydum diyorum eminim saniyelik bisi ama duydum sessizdi ortam zatenKeşke benimde öyle olsa bulantılarım bu hafta tekrar hortladı dondurma bile istemiyorum düşün
Yaaaa bahar benimde aynııı ödümü kopardı hatta ara ara tekrar oluyor sanki midemden ses gelicekmişte onlar böğürtüyomuş gibi
Bebeği. Gelişimi güzeldi en son yarın kontrolümüz var son kontrolden beri kilo alımım da düştü evhamlandım yarın olsun da rahatlayayımOnla alakası yok canım ya hiç almayanlar var ama bebeğin kilosu normal olanlar var gayet olabiliyor yani çok güzel kilo alımın
96 liyim pazarda çocukları kardeşim sandılar hahahahaha benim ahahahha en komiği benim bunlar deyince ayyyy sana masallah ne guzel 16 sanmıştım seni ben diyo kızım bir yaşında falan kenYaş iletledikçe ekmeğini yiceksin bunun şimdi kaç yaşındasın bilmiyorum ama 30 a girdim ben 30 a girince bi böle minyon görünmek çocuk gibi görünmek mükemmel bişi aaa hiç göstermiyosun o kdar denilince bi hoş oluyor insan
En son 24+6 da 700 gr idi canım doktor güzel dedi yarın kontrolümüz var bende öğrensem rahatlayacağım vallahi ne zormuş beklemekBebiş kaç kilo cnm o iyiyse senin kilon çokta önemli değil ki
Off sus sus daha fazla anlatmacanım sıkıldı
30+6 yım 78 le kaldim 87 oldum. 9 kilo ile yola devamKızlar kaç kilo aldınız kaçıncı haftalardasınız. Ben çok takıyorum şu kilo mevzusunu ya çokta yemiyorum buara ama çok kilo alıyorum ya
Sabah bir araştıririm olmadı önümüzdeki hf dr kontörlu dönüşü sorarım bakalım ebeye yada kendi druma vurulursa devlettede olu veririrm artık önemli ol derseİmmm şey e nabıza gir bir bak orda yazıyordu sanki bende 2018 de oldum en son 2 doz şeklinde 5 yıl olduğu için ben tek doz yaptırdım
Yaa bu bebelerde demekki ortak bir durum benim kız da başkası elini koyunca sakinleşip duruyor sonrasında ama halaya duruyor sanki..Tık Yok yha elini koyuyorum arada sanki uyuma numarası yapıyoro çekince başlıyor savaş aynenn öyle diyelim öyle olsun canım da gececi olacaz gibi dokuzda onda yatmayı mumla aratacak bize sıpa doğunca
Aman ye gitsin cnm tuzluyu tatlıydı cok kaçırma boşver gitsin gerisiniYa orası öyle saglıklı olsunlar tabide açıkcası ben çok takıyorum şu sıralar tutmak istiyorum kendimi ama tutamıyorum sonra sinirleniyorum kendime falan kaosa girmiş durumdayım
Sen bilirsin cnm tabi ki deSabah bir araştıririm olmadı önümüzdeki hf dr kontörlu dönüşü sorarım bakalım ebeye yada kendi druma vurulursa devlettede olu veririrm artık önemli ol derse
İyidir ya karamsar olma yarın öğrenince mutlu Olcan sen kiloyu çok almadan bebeğin alıyorsa ne güzel işte vucudun bebeği besliyor maşallah demekkiEn son 24+6 da 700 gr idi canım doktor güzel dedi yarın kontrolümüz var bende öğrensem rahatlayacağım vallahi ne zormuş beklemek
Öyle sabah kalkamıyorum şu sıralar benim koca şaşırıyor altı dedimi ayağa kalkan ben dokuzda sekizde kalkmaya başladım saldın kendini diyor ama yok napayım yatamıyorum ben yatıyorum ama içerdeki yatmıyor sanki sabaha is tutmuş gibiyim heryerim ağrılar sızılarla kalıyorum kaldıran olmasa küt gidicem daha simdi sabah nasil kalkicam onu düşünüyorum iyiydik secimdi tatildi okullar derken uc dört günYaa bu bebelerde demekki ortak bir durum benim kız da başkası elini koyunca sakinleşip duruyor sonrasında ama halaya duruyor sanki..birde bizde gececiyiz bazen öyle uykum geliyor ama ne sağıma ne soluma yatamıyorum sabaha karşı yorgun düşüp bayılıyorum öyle az biraz dinleniyorum geceler otururuz artık burdan bir birimize dert yanarıx
Aman ye gitsin cnm tuzluyu tatlıydı cok kaçırma boşver gitsin gerisini
Ben de 8 kilo aldim simdiye kadar 15 le tamamlasam iyi diyorum.Kızlar kaç kilo aldınız kaçıncı haftalardasınız. Ben çok takıyorum şu kilo mevzusunu ya çokta yemiyorum buara ama çok kilo alıyorum ya
Sen ben misin yaaaa sefika053 ,Öyle sabah kalkamıyorum şu sıralar benim koca şaşırıyor altı dedimi ayağa kalkan ben dokuzda sekizde kalkmaya başladım saldın kendini diyor ama yok napayım yatamıyorum ben yatıyorum ama içerdeki yatmıyor sanki sabaha is tutmuş gibiyim heryerim ağrılar sızılarla kalıyorum kaldıran olmasa küt gidicem daha simdi sabah nasil kalkicam onu düşünüyorum iyiydik secimdi tatildi okullar derken uc dört gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?