- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.141
Canım 56 ydım 66 oldum 30+3 ümKızlar kaç kilo aldınız kaçıncı haftalardasınız. Ben çok takıyorum şu kilo mevzusunu ya çokta yemiyorum buara ama çok kilo alıyorum ya
29+4 8 kilo aldım. Ama benim karnım pek çıkmadı. Eşim diyor ki daha çok bacakların hamile kalmış gibiKızlar kaç kilo aldınız kaçıncı haftalardasınız. Ben çok takıyorum şu kilo mevzusunu ya çokta yemiyorum buara ama çok kilo alıyorum ya
Göğüs uyarılması erken doğumu tetikliyor dendiği için sürmeye 37.haftadan itibaren başlayacağım alırsam. Kapak işinden vazcaydım ya, kerbelada değiliz ya buluruz ihtiyaç halindeBen kremi şimdiden sürüyorum canım.Bence kremi kesin albend gümüş kapak olayında kararsızım.plastik kapaklardan aldım ben Philips avent in .önce onu deneyeceğim çünkü gümüş bende alerji yapıyor
Bende bende .Ağzım hiç boş durmuyor ki
Benim hep 3 hafta olduBenim dr başından beridir iki hf arayla çağırıyor aynı hastanede baska kadın doğum var bir kere ona gitmiştim kendi drum Yokken o aydan aya çağırıyor galiba iki hf iyidir yhaher derdimi gittikce zaman açılmadan soruyorum
İnsallah canımmm teşekkür ederim moral verdinİyidir ya karamsar olma yarın öğrenince mutlu Olcan sen kiloyu çok almadan bebeğin alıyorsa ne güzel işte vucudun bebeği besliyor maşallah demekki
Evet kuzum haklısın dipten bişey yapılmayacaksa bende çok zararı olacağını düşünmüyorum inşallah bebiş sürpriz yapmaz da sende güzelce istediğin gibi yaparsın hem saçını boyatınca Bi mutlu oluyorsun anne için bu da önemli bişeyKuzum benim hamile kaldığımda mavi ombreydi. Biz bebek planladığımız ay ben hamile kaldığım için zaten saçlarım yeni açılmış ve dipten boyalı görünüyordu. Doktorum o yüzden saç dibinden emilim olduğunu, bu sebepten boyamanın genel hamilelik sürecinde sakıncalı olduğunu, kanıtlanmış çalışma olmadığını ama yine de kendisinin pek risk almaktan haz etmediğini bana bir güzel açıkladı. Şu an hamilelik etkisiyle saçlarım çok uzadı ve artık saçımın dibinde görünen renk için "diplerim" demeye utanıyorum çünkü dip dediğin max 5cm falandır, benimki ağzıma giriyor.Saçımın derisiyle ilgili bir işlem olmayacağı için son ayda hatta doğumhanede bile cila atılsa bebeği etkileyeceğine inanmıyorum açıkcası. Fakat bende kendime doğum öncesi 1 kere boyama hakkı vereceğim, dün de dediğim gibi mavi boya sık cila istediği için onu da 38 haftanın iyice sonuna doğru yapmayı planlıyorum tabii bebiş bi süprayz yapıp 38e girer girmez gelmezse. Gelirse de hoş gelir, sağlık olsun der geçerim Ama bilgi verdiğin için teşekkür ederim, saçını dipten boyamayı planlayan arkadaşlar için bence gayet altın niteliğinde bilgi, o kadar ay sabredip son dk golü yemek istemeyiz hiçbirimiz.
Benim komple mavi, bi de biliyosun çabuk akıyo ve akarken çok çirkin geçişler olabiliyor. Doğum fotoğrafı çektirmeyeceğim ama illa ki hastanede bir fotoğraf çekileceğiz, doğuma girmeden çekileceğiz anı kalsın diye. O kadar bekleyip, özenle boyattıktan sonra fotolarda ishal yeşili saç görmek istemem açıkcası kdkdkkd O yüzden kendime verdiğim 1 kere boyama hakkını son haftalarda kullanacağım onu da evde, yanıma annemi alarak balkonda yapacağım kokusunu almamak için, saçımda iyice kurutup başımı eğip yıkayacağım duştayken de çok fazla akıp cildime geçmesin diye. Her şeyi planladım, sadece doktorumun ve doktorum ne derse 1 cm dışına çıkarmayan kocamın haberi yok bundan. Ha bir de bana yardım etmesini planladığım ama sarı saç maviden daha çok yakıştı doğurunca sakın boyatma küserim diyen annemin. Hepsini halledicem
Ya dipten boyamanın zararını anlarım, saç dibi gerçekten hassas ve emilimi yüksek bi bölge. Ayrıca benim saç dibi egzamam da var yani, emilim x5 falan üstelik bi kısmı da açık yaradanO yüzden saç diplerim ile maviye boyadığım alan arasındaki mesafenin açılması için epey bekledim. Muhtemelen öyle çok güzel durmayacak ombrem aşağıda olduğu için ama ben saçlarını ilk boyamaya başladığından beri saçımı tek yapmayacağım renk sarıdır, özellikle sarı ombreden nefret ederim diye gezen biri olarak bunun üstüne atacağım her renk sarıdan güzel gelecek gözüme. Ay bir de ben saçımda değişiklik yapmayınca ruhum daralıyor, depresyona giriyorum nerdeyse. Kestireyim diyorum annem diyo, çocuğun aklı kısa olur, öbürü diyo Allah korusun ömrü kısa olur, boyatayım diyorum doktor diyo risk var. Hurafeler ve bilim peşimi bırakmıyo
Sanada geçmiş olsun canım benim. Bende mide bulantısı yok sadece öksürük ve kusma dün gece gaviscon kullandım bugünde kullandım baya rahatladım gerçekten bulandan Allah razı olsunGeçmiş olsun canım reflü benimde midemi bulandırıyor çok yiyince kusuyorumilaç kullanıyor musun? Gaviscon beni çok rahatlattı geçen düşürüp kırdım hatta 2-3 gün almadım da mahvoldum yediklerim hep ağzımda, boğazımda bir şey var hissi kötüydü kullanmıyorsan tavsiye ederim
Ah bacım valla dün bende çıldırdım hepimiz kocalardan çekiyoruz boya kardeşimle ikimiz yaptık bebeğe dolap kardeş ile tekrar aldım kocam anca çalışır izinli gününde arkadaşları ile çıkar bana ne bi zararı ne bi faydası var son yatak odası kalmışı izinli gününde boyamaya kalktı onuda bom b@k etti hiç düzgün boyamadı cani istediği yeri yaptı. Dün bize yeni dolap aldık kardeşim ile yaptılar yatak odamı komple yeniledim ev yine temizlik istedi sabah 10:30 dan akşam 17:00 kadar kahvaltı bile edemedim ekmek evde yoktu git al dedim gitti aldı yükara getir dedim getirmedi iyi aç aç iş yapacağım dedim arkadaşı çagırdı çocuğu da geldi bana attıKızlar hepinize iyi geceler ben çok kötüyüm kimsemde yok derdimi paylaşıcak eşim hiç birşeyle ilgilenmiyor artık bıktım usandım iki çocuk var büyük olan oğlum bugün notları açıklandı çok düşük birinci dönem teşekkür almıştı şimdi onuda alamıyor ona zaten bütün gün ağladım okadar çalıştırdım halde böyle diye yetmiyor eşim bebeğin biçok eksiğinî almadı hala şifonyer yok kıyafetleri için yer yok günlerdir yalvarıyorum bni götür alalım işim war diyip kaçıyor bna yürüyüş yasak sabahlara kadar gelmiyor ev boyanacak beş yıldır yapmadık kırık çıkık öyle akşam arıyorum tel kapalı birde arıyor iki saat sonra hamama geldik diye çıldırdım Ver Yansın ettim artık kayış koptu Bende bir saattir ağlıyorum Çok sinirlerim bozuk Kusura bakmayın çok uzun oldu ama gerçekten artık dayanacak gücüm kalmadı bir yerde Nereden yaptım bu çocuğu böyle bir insana Bu çocuk çok bile diyorum çok üzülüyorum Sonra çok pişman oluyorum Allah affetsin ama yapacak hiçbir şeyim yok gerçekten daha elindekilere sahip çıkamıyorken iki tane çocuğu varken onlarla ilgilenmiyorken bununla da aynı şey tekrar Her Şey 12 yıl öncesine döndü o yüzden çok üzgünüm ilk oğluma hamile kaldığımda da böyleydi
İ işte gerçekten bazıları çok pislik bizimkinin bir de kendi işi Yani hiçbir şekilde işle alakalı bir problemi yok istediği zaman gider istediği zaman gitmez zaten keyfi Bey de yok böyle ikileri üçlere kadar yatar sabahlara kadar gezer Yani benim anlayamadığım nokta Madem böylesiniz Yani neden çocuk yapıyorsunuz yıllarca korundum korunduğum için emin ol Var ya Sana yemin ederim binbir türlü Hastalık geldi başıma zar zor rahmim temizlendi yani neredeyse kansere kadar gidiyordu Allah korudu Beni en son Rabbim bu çocuğu nasip etti Öyle kurtuldum veya daha hangi birini anlatayım diğer İkisinde de böyleydi şimdi bunda da böyle ya Hiçbir şey hiç mi bir insan değişmez hiç mi bir insan bilmiyorum bir şeylerden ders almaz keşke erkek olsaydım erkekler kadar şanslı bir millet yok benceAh bacım valla dün bende çıldırdım hepimiz kocalardan çekiyoruz boya kardeşimle ikimiz yaptık bebeğe dolap kardeş ile tekrar aldım kocam anca çalışır izinli gününde arkadaşları ile çıkar bana ne bi zararı ne bi faydası var son yatak odası kalmışı izinli gününde boyamaya kalktı onuda bom b@k etti hiç düzgün boyamadı cani istediği yeri yaptı. Dün bize yeni dolap aldık kardeşim ile yaptılar yatak odamı komple yeniledim ev yine temizlik istedi sabah 10:30 dan akşam 17:00 kadar kahvaltı bile edemedim ekmek evde yoktu git al dedim gitti aldı yükara getir dedim getirmedi iyi aç aç iş yapacağım dedim arkadaşı çagırdı çocuğu da geldi bana attıyavrum ağlıyor bende braktım aç halimle çocuğu aldım parka çıktık okadar gücume gittimi bana ekmek yükarı getirmedi ama arkadaşı çagrınca hemen gitti çok merhametsiz kocalar ya
Allah yardımcınız olsun zor imtihan eş... İnşallah düzelir eşinizde .. cocugun okulunu takdir teşekkür işini bu kadar kafaya takmayın bence bizde okuduk her dönem belge alma zorunluluğu yok alan illa ilerde başarılı iş sahibi olacak diye bir kural da yok. Ben bi iki teşekkür almışımdır ama şimdi çok şükür hemşirelik yapıyorum demem o ki o konuyu sen boşver çocuguna ilgi sevgi göster derslerine yardımcı ol... Eşine gelince bilmiyorum kelin ilacı olsa başına sürer deerler ya birçok kadın kocasından muzdarip olduğu konular mevcut elbette.. Rabbim evlatlarına sağlık versin inşallah seni çok mutlu ederlerKızlar hepinize iyi geceler ben çok kötüyüm kimsemde yok derdimi paylaşıcak eşim hiç birşeyle ilgilenmiyor artık bıktım usandım iki çocuk var büyük olan oğlum bugün notları açıklandı çok düşük birinci dönem teşekkür almıştı şimdi onuda alamıyor ona zaten bütün gün ağladım okadar çalıştırdım halde böyle diye yetmiyor eşim bebeğin biçok eksiğinî almadı hala şifonyer yok kıyafetleri için yer yok günlerdir yalvarıyorum bni götür alalım işim war diyip kaçıyor bna yürüyüş yasak sabahlara kadar gelmiyor ev boyanacak beş yıldır yapmadık kırık çıkık öyle akşam arıyorum tel kapalı birde arıyor iki saat sonra hamama geldik diye çıldırdım Ver Yansın ettim artık kayış koptu Bende bir saattir ağlıyorum Çok sinirlerim bozuk Kusura bakmayın çok uzun oldu ama gerçekten artık dayanacak gücüm kalmadı bir yerde Nereden yaptım bu çocuğu böyle bir insana Bu çocuk çok bile diyorum çok üzülüyorum Sonra çok pişman oluyorum Allah affetsin ama yapacak hiçbir şeyim yok gerçekten daha elindekilere sahip çıkamıyorken iki tane çocuğu varken onlarla ilgilenmiyorken bununla da aynı şey tekrar Her Şey 12 yıl öncesine döndü o yüzden çok üzgünüm ilk oğluma hamile kaldığımda da böyleydi
Aminn canım arkadaşım cümlemizin inşallahAllah yardımcınız olsun zor imtihan eş... İnşallah düzelir eşinizde .. cocugun okulunu takdir teşekkür işini bu kadar kafaya takmayın bence bizde okuduk her dönem belge alma zorunluluğu yok alan illa ilerde başarılı iş sahibi olacak diye bir kural da yok. Ben bi iki teşekkür almışımdır ama şimdi çok şükür hemşirelik yapıyorum demem o ki o konuyu sen boşver çocuguna ilgi sevgi göster derslerine yardımcı ol... Eşine gelince bilmiyorum kelin ilacı olsa başına sürer deerler ya birçok kadın kocasından muzdarip olduğu konular mevcut elbette.. Rabbim evlatlarına sağlık versin inşallah seni çok mutlu ederler
Benim oglusumla aynı günmüş normalde şimdi abisi olmuş. Dualarım seninle arkadaşım belli ki bebisimiz çok savaşçıBen 24 Ağustos da doğum yapacaktım ama benim oğlum sabirsizdi dayanamadı Mayıs annesi oldum sizden ricam 23 gündür yoğun bakımda olan oğluma dua etmeniz sağlıkla o hastaneden onu çıkarmak onu dört yıl bekledim şimdide hastane koridorlarında beş dakika görebilmek için bekliyorum elhamdülillah sağ inşallah sağ salim bir çıkacak da. Dua edin bize bizim gibilere
3 kilo aldım 3 öğün besleniyorum ekstra calistigim için aksamlari meyve yiyorum ben normalde böyle yesem daha çok kilo alirim bende kilo alamıyorum acaba bebek besleniyormu diye düşünüyorum çok şükür her gittiğimde iyi bebisKızlar kaç kilo aldınız kaçıncı haftalardasınız. Ben çok takıyorum şu kilo mevzusunu ya çokta yemiyorum buara ama çok kilo alıyorum ya
Kendimi gördüm sende benim de karnım pek yok ama zaten kalındı bacaklarım hepten kalinlasti29+4 8 kilo aldım. Ama benim karnım pek çıkmadı. Eşim diyor ki daha çok bacakların hamile kalmış gibi
Biraz burnunu sürtmek lazım sanırım. Muhtemelen çok verici bir insansın evine çocuklarına da iyi bakıyorsun adamın içi rahat her şeyi üstüne yıkıp gidebiliyor. Bunları biraz değiştirip mecbur bırak. Anlamaz değişmez deme istikrarlı olarak kimlerin kimlerin düzeldiğine şahit oldum.İ işte gerçekten bazıları çok pislik bizimkinin bir de kendi işi Yani hiçbir şekilde işle alakalı bir problemi yok istediği zaman gider istediği zaman gitmez zaten keyfi Bey de yok böyle ikileri üçlere kadar yatar sabahlara kadar gezer Yani benim anlayamadığım nokta Madem böylesiniz Yani neden çocuk yapıyorsunuz yıllarca korundum korunduğum için emin ol Var ya Sana yemin ederim binbir türlü Hastalık geldi başıma zar zor rahmim temizlendi yani neredeyse kansere kadar gidiyordu Allah korudu Beni en son Rabbim bu çocuğu nasip etti Öyle kurtuldum veya daha hangi birini anlatayım diğer İkisinde de böyleydi şimdi bunda da böyle ya Hiçbir şey hiç mi bir insan değişmez hiç mi bir insan bilmiyorum bir şeylerden ders almaz keşke erkek olsaydım erkekler kadar şanslı bir millet yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?