- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.161
Nasıl sabahlara kadar gelmiyor canımm nerede kalıyor sabahlara kadar hamamda mı ?Kızlar hepinize iyi geceler ben çok kötüyüm kimsemde yok derdimi paylaşıcak eşim hiç birşeyle ilgilenmiyor artık bıktım usandım iki çocuk var büyük olan oğlum bugün notları açıklandı çok düşük birinci dönem teşekkür almıştı şimdi onuda alamıyor ona zaten bütün gün ağladım okadar çalıştırdım halde böyle diye yetmiyor eşim bebeğin biçok eksiğinî almadı hala şifonyer yok kıyafetleri için yer yok günlerdir yalvarıyorum bni götür alalım işim war diyip kaçıyor bna yürüyüş yasak sabahlara kadar gelmiyor ev boyanacak beş yıldır yapmadık kırık çıkık öyle akşam arıyorum tel kapalı birde arıyor iki saat sonra hamama geldik diye çıldırdım Ver Yansın ettim artık kayış koptu Bende bir saattir ağlıyorum Çok sinirlerim bozuk Kusura bakmayın çok uzun oldu ama gerçekten artık dayanacak gücüm kalmadı bir yerde Nereden yaptım bu çocuğu böyle bir insana Bu çocuk çok bile diyorum çok üzülüyorum Sonra çok pişman oluyorum Allah affetsin ama yapacak hiçbir şeyim yok gerçekten daha elindekilere sahip çıkamıyorken iki tane çocuğu varken onlarla ilgilenmiyorken bununla da aynı şey tekrar Her Şey 12 yıl öncesine döndü o yüzden çok üzgünüm ilk oğluma hamile kaldığımda da böyleydi
sağlıkla eve çıkarsınız inşallahBen 24 Ağustos da doğum yapacaktım ama benim oğlum sabirsizdi dayanamadı Mayıs annesi oldum sizden ricam 23 gündür yoğun bakımda olan oğluma dua etmeniz sağlıkla o hastaneden onu çıkarmak onu dört yıl bekledim şimdide hastane koridorlarında beş dakika görebilmek için bekliyorum elhamdülillah sağ inşallah sağ salim bir çıkacak da. Dua edin bize bizim gibilere
İnanki denedim aile apartmanı bu sefer de ya annesine yada kardeşlerine devrediyor ne görevi varsaBiraz burnunu sürtmek lazım sanırım. Muhtemelen çok verici bir insansın evine çocuklarına da iyi bakıyorsun adamın içi rahat her şeyi üstüne yıkıp gidebiliyor. Bunları biraz değiştirip mecbur bırak. Anlamaz değişmez deme istikrarlı olarak kimlerin kimlerin düzeldiğine şahit oldum.
Hayır canım normal hayatta yani dışarı çıktığı zaman bi ağbisi var adamın 4 çocuğu var işten eve. Evden işe bunu anası sokakta bulmuş sankiNasıl sabahlara kadar gelmiyor canımm nerede kalıyor sabahlara kadar hamamda mı ?
Günaydın herkeseÇooooook kilo aldım100 e az kaldı benim.zaten hiç zayıf olmamıştım ben yerim ,yediğim de yarar tam tombul hamileyim ben çok da mutluyum 32.haftadayım canım 74le hamile kalmıştım 94 kiloyum şimdii sen kaç aldın
kendi işiymiş zaten canım maddi durumunuz iyise sende ona muhtaç olma bastır parasını yaptırt herşeyini bi faydası yoksa en azından zararıda olmasın sana yeter çok kafaya takıp stres yapma hamileliğinin tadını çıkart çünkü birdek kendine ve bebeğe zarar adamların çokta umrunda değiliz yani. Karne işinide kafaya takma düzelir zamanla inşallah bir de zaten herkez okumuş olacak diye birşeyde yokİ işte gerçekten bazıları çok pislik bizimkinin bir de kendi işi Yani hiçbir şekilde işle alakalı bir problemi yok istediği zaman gider istediği zaman gitmez zaten keyfi Bey de yok böyle ikileri üçlere kadar yatar sabahlara kadar gezer Yani benim anlayamadığım nokta Madem böylesiniz Yani neden çocuk yapıyorsunuz yıllarca korundum korunduğum için emin ol Var ya Sana yemin ederim binbir türlü Hastalık geldi başıma zar zor rahmim temizlendi yani neredeyse kansere kadar gidiyordu Allah korudu Beni en son Rabbim bu çocuğu nasip etti Öyle kurtuldum veya daha hangi birini anlatayım diğer İkisinde de böyleydi şimdi bunda da böyle ya Hiçbir şey hiç mi bir insan değişmez hiç mi bir insan bilmiyorum bir şeylerden ders almaz keşke erkek olsaydım erkekler kadar şanslı bir millet yok bence
Ben kızımda erken doğum riski vardı diye 30h hazırlamıştım ama bunda herşey normal olduğu için 34h larda hazırlamayı düşünüyorum. Bende abartmadan birşeyler koyacağım kızımda pek bilgili olmadığım için 2 valiz ile gitmiştim doktorlar hemşireler şaşırmıştı28 hf içindeyim kızım 37 hflik oğlum sekiz aylıkken doğdu tam haftasını bilmiyorum çantasını hazırlamak icin kıyafetlerini yikayayim dedimde erkenmi hazırlayan oldumu çanta yada kacincida basliycaniz çok abartılı değil ufak normal bir sirt çantası ile gidicem hastaneye hem benim hem bebeğin kıyafetleri olucak icinde.
31h+2deyim 58le hamile kaldım 74 kiloyum su an. doktorum her gittiğimde yediklerime dikkat etmemi çok kilo aldığımı söylüyo kalbimi kırıyoKızlar kaç kilo aldınız kaçıncı haftalardasınız. Ben çok takıyorum şu kilo mevzusunu ya çokta yemiyorum buara ama çok kilo alıyorum ya
Canım 27+4 1.70 boy 69 la hamile kaldım 75 kiloyum doğuma kadar en fazla 6 kilo daha alabilirsin demişti doktorum fazla almışım güyaaaKızlar kaç kilo aldınız kaçıncı haftalardasınız. Ben çok takıyorum şu kilo mevzusunu ya çokta yemiyorum buara ama çok kilo alıyorum ya
Çok geçmiş olsun korkma cnm annemde bana hamileyken aynı senin gibiymiş hep hastahanelerde yatmış bir sıkıntı olmadan doğurmuş Allahin izniyle vaktinda dogurursun inşallah doktor ilac vs vermiyor muAh kızlar bende yazamıyorum neredeyse bir aydır hastayım hamilelik reflüsü oldum sanırım ama hiçbir doktor bilemiyor sürekli öksürük ve kusma. Erken doğum yapacağım diye korkuyorum umarım öyle bir şey olmaz ne zormuş gerçekten annelik Allah hepimizin yardımcısı olsun ağrılar, uykusuzluk, öksürük, bulantı mahvoldum cidden
Boyun uzun cnm zayif görünürsün dert etme maşallahCanım 27+4 1.70 boy 69 la hamile kaldım 75 kiloyum doğuma kadar en fazla 6 kilo daha alabilirsin demişti doktorum fazla almışım güyaaa
Ya kuzum yorma kendini artık bu kadar bak ağırlaşıyoruzPozitifcim çok sağol benim acayip yoğun bi programım vardı bi delilik yapıp iş seyahatine çıktım bi haftalığına ama aşıro yoruldum, programı hep kendime göre ayarladım erken yattım falan ama yok aşırı yoruldum evdeyim şimdi haftasonu örümcek ay yani görümcemler gelcek(((( sırf dokuz aylık bi oğlu var o bebişi göreyim diye çağırdım valla. Bi yandan temizliğe kadın arıyorum bi yandan menü düşünüyorum (((
Vlla benimki gelene geçene tekme alayına tokat hıçkırık hiç ayırt etmiyoruzHemde ne yha ben yaşarken neler çekiyorumgece kuşu bu yha ondan sonra sanki sabaha kadar halay çekiyor icerde sırt üstü yatınca kasılıyor az bacagimi kırıp yattım mi içerde dünyalar onun oluyor beni bitiriyor diyom kimse inanmıyor çocuklar bile benim hareketleri gördükçe oha çekiyorlar ama babasina gelince tık yok adam bi göremedi yha
Valla ben bugün itibariyle 64 ten 78 e çıktım ve sadece bu ay mayosta yani 2.6 kg almışım. Canıma değsin napimKızlar kaç kilo aldınız kaçıncı haftalardasınız. Ben çok takıyorum şu kilo mevzusunu ya çokta yemiyorum buara ama çok kilo alıyorum ya
sıkma bebişim canını normal ilerliyorsun.Off sus sus daha fazla anlatmacanım sıkıldı
Valla yiyorum canım ya ilk aylar açtım hep yiyemiyordum şiş hissediyordum ama açtım şimdi çikolatada yiyorum denk gelirse cips te yiyorum dondurmada yiyorum kola da içiyorumBoyun uzun cnm zayif görünürsün dert etme maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?