2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bizim de bugün görüş günümüz kızlar inanır mısınız neredeyse iki aydır doktora gidemedik
Bi gittik doktor çocuğu hastalandı eve gitmiş
Bi gittik bulamadık döndük
Sonra çocuğuna bakıcı bulamamış doktor
Bende mecburen devlete randevu aldım artık bekleyemeyecegim onu
Zaten küçük bir yerdeyiz doktor bile yok burda
İnşallah bugün bir aksilik çıkmaz da görürüm kızımı

Nasıl sabahlara kadar gelmiyor canımm nerede kalıyor sabahlara kadar hamamda mı ?

sağlıkla eve çıkarsınız inşallah

İnanki denedim aile apartmanı bu sefer de ya annesine yada kardeşlerine devrediyor ne görevi varsa

28 hf içindeyim kızım 37 hflik oğlum sekiz aylıkken doğdu tam haftasını bilmiyorum çantasını hazırlamak icin kıyafetlerini yikayayim dedimde erkenmi hazırlayan oldumu çanta yada kacincida basliycaniz çok abartılı değil ufak normal bir sirt çantası ile gidicem hastaneye hem benim hem bebeğin kıyafetleri olucak icinde.

Günaydın herkese
10 kilo ile siz güzel anneleri selamlıyorum fazla yemediğim halde

kendi işiymiş zaten canım maddi durumunuz iyise sende ona muhtaç olma bastır parasını yaptırt herşeyini bi faydası yoksa en azından zararıda olmasın sana yeter çok kafaya takıp stres yapma hamileliğinin tadını çıkart çünkü birdek kendine ve bebeğe zarar adamların çokta umrunda değiliz yani. Karne işinide kafaya takma düzelir zamanla inşallah bir de zaten herkez okumuş olacak diye birşeyde yok

Ben kızımda erken doğum riski vardı diye 30h hazırlamıştım ama bunda herşey normal olduğu için 34h larda hazırlamayı düşünüyorum. Bende abartmadan birşeyler koyacağım kızımda pek bilgili olmadığım için 2 valiz ile gitmiştim doktorlar hemşireler şaşırmıştı

Kızlar kaç kilo aldınız kaçıncı haftalardasınız. Ben çok takıyorum şu kilo mevzusunu ya çokta yemiyorum buara ama çok kilo alıyorum ya
31h+2deyim 58le hamile kaldım 74 kiloyum su an. doktorum her gittiğimde yediklerime dikkat etmemi çok kilo aldığımı söylüyo kalbimi kırıyo

Günaydın kızlar rüyamda normal doğum yqpiyordum 38+1 iken nasil oluyorsa o zorunlu sezeryanım ben saçları simsiyahtı eşim sarışın olduğu icin hic değilse bu bana benzesin diyor sabah dedim siyahtı diye valiz içi düzenleyici sipariş ettim 6 lı tüm çamaşırlar yıkandı onlar gelince valize koyarım başımda bir bebek daha var hali hazırda dursun erkenden hallediyorum

Kızlar kaç kilo aldınız kaçıncı haftalardasınız. Ben çok takıyorum şu kilo mevzusunu ya çokta yemiyorum buara ama çok kilo alıyorum ya
Canım 27+4 1.70 boy 69 la hamile kaldım 75 kiloyum doğuma kadar en fazla 6 kilo daha alabilirsin demişti doktorum fazla almışım güyaaa

Çok geçmiş olsun korkma cnm annemde bana hamileyken aynı senin gibiymiş hep hastahanelerde yatmış bir sıkıntı olmadan doğurmuş Allahin izniyle vaktinda dogurursun inşallah doktor ilac vs vermiyor mu

Ya kuzum yorma kendini artık bu kadar bak ağırlaşıyoruz

Vlla benimki gelene geçene tekme alayına tokat hıçkırık hiç ayırt etmiyoruz

Valla ben bugün itibariyle 64 ten 78 e çıktım ve sadece bu ay mayosta yani 2.6 kg almışım. Canıma değsin napim Ödemim de çok bu arada hala... Yiyip yiyip az kilo alanlar siz yazmayın yine de psikolojimiz ile oynamayın

Off sus sus daha fazla anlatma canım sıkıldı
sıkma bebişim canını normal ilerliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…