2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ayyyyiii çok heyecanlı Bize de az kaldı

pozitifbiri isim eklenmiş . Zeynep olacak inşallah 2..isim olursa inci düşünüyorum.
Günaydın bu arada. Gece uyuyamadım nefes darlgii cekiyorudm resmen karnım patlayacak gibiyd
HEralde kızııııım Pabuç bırakmam ben ne istersem o

Kııııız herkeşlerin hazır çabuk ol çabuukkk

31h+2deyim 58le hamile kaldım 74 kiloyum su an. doktorum her gittiğimde yediklerime dikkat etmemi çok kilo aldığımı söylüyo kalbimi kırıyo
Sen de onun kalbini kır Sizi hiç alakadar etmez de mesela

Benim eksiğim yok utude yapmiycam yika katla koy su dogudugu aylık sirtlari yikiycam gerisini sonraki aylarda ondan acele etmedim daha

Tatile geldin sanmislardir yatılı ev 15 dk mesefade hastaneye ondan çok abartılı gitmiycem bende iki parça bana uc parça herşeyden bebege bez bana bez derken bitti hastane dibinde a101 var eksik gedik ordanda alirim bez olsun ıslak mendil olsun hani o konuda birrer parca sirtta çocuklarıma ve esime onlarinki arabada kalir battikca babasi alir gelir en fazla iki sırt çantası düşün üçüncü olunca poşetle bile götürebilirim sırtları ahahaha o kadar rahatım kasmiyom kendimi bi hayırlısı ile gelsin besik o bu onlar sonrada hallolur

Aynen canım burda Almanyada herşey veriyorlar zaten normalda sadece kendime pijama ve bakım mazemelerimi alıp gitsem bile yeterli 3 gün boyunca bebeğin giysisi bezi islak mendili havlu (hepsi yeni) herşeyi anne icin bezler falan herşey onlar veriyor ben çanta hazırlamasam bile olur.
Zaten ilk 12 saat falan bebeği giydirmiyorlar annenin kucağında öyle bırakıyorlar ten tene

İnanki denedim aile apartmanı bu sefer de ya annesine yada kardeşlerine devrediyor ne görevi varsa
Çok zor bir durum canım ama inan eşin fazla rahat . Eşim o saatlerde gelirse kapıyı açmam mesela. Kilidi bile değiştirirm son çıkışı olur. Bunu da çok iyi bilir . Biraz sert olmak lazım böyle adamlara. Kavgadan anlamıyorlar çünkü söyleniyo söyleniyo susuyo diyolar

Ben 31. Haftamdayim. Battaniyelerini 28 29larda hallettm. 30. Haftamda da kiyafetler8 yikadm bitirdim. Ütü kaldi bir tek

Üzülme canım, babalardan çok hayır beklemeyelim annesi yeter, hiç canını sıkma herşey düzelir zamanla inşallah

G gullcun Kıııız sen de hiç yazmıyorsun bak daha cinsiyeti vermemişsin isim belirlememişsin :) Nerdeyse aynı zamanlarda öğrenmiştik senle.

Üzülme canım çok normal bebek zaten 1-1.5 kg, ben zayıf olduğum halde doktorum bana toplam 10 kg ı geçme dedi. Bebek kilo alsın yeterli dedi
Canım kontrolden çıktım benım endişem bebek gelişmedi mi acaba diyeydi ama içim rahatladı 1250 olmuş bende 1.4 kg almışım 4 haftada gayet iyi dedi çok şükür

Kızlar Bende 56 ile hamile kalmıştım, sonra bulantıdan 52 ye düştüm. Şuan 60.ım. Son 1 ayda 2 kilo aldım. Sabah eşim dedi ki, toton neyin küçücüktü eskiden böle çok güzel oldun dedi iltifat ederken geçmişte beğenmediğini de söylemiş oldu kırılmakla beraber çokta takmadım. Bu erkekler çok odun kütük hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…