- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.181
Ayyyyiii çok heyecanlı Bize de az kaldıBizim de bugün görüş günümüzkızlar inanır mısınız neredeyse iki aydır doktora gidemedik
Bi gittik doktor çocuğu hastalandı eve gitmiş
Bi gittik bulamadık döndük
Sonra çocuğuna bakıcı bulamamış doktor
Bende mecburen devlete randevu aldım artık bekleyemeyecegim onu
Zaten küçük bir yerdeyiz doktor bile yok burda
İnşallah bugün bir aksilik çıkmaz da görürüm kızımı
HEralde kızııııımpozitifbiri isim eklenmiş . Zeynep olacak inşallah 2..isim olursa inci düşünüyorum.
Günaydın bu arada. Gece uyuyamadım nefes darlgii cekiyorudm resmen karnım patlayacak gibiyd
Kııııız herkeşlerin hazır çabuk ol çabuukkk28 hf içindeyim kızım 37 hflik oğlum sekiz aylıkken doğdu tam haftasını bilmiyorum çantasını hazırlamak icin kıyafetlerini yikayayim dedimde erkenmi hazırlayan oldumu çanta yada kacincida basliycaniz çok abartılı değil ufak normal bir sirt çantası ile gidicem hastaneye hem benim hem bebeğin kıyafetleri olucak icinde.
Sen de onun kalbini kır31h+2deyim 58le hamile kaldım 74 kiloyum su an. doktorum her gittiğimde yediklerime dikkat etmemi çok kilo aldığımı söylüyo kalbimi kırıyo
Muz ye canımKızlar ben de afedersiniz iki gündür ishal var
Bir de çok iştahım azaldı canım hiçbirşey istemiyo
10 gündür falan da aynı kilodayım inşallah bebek kilo alıyordur
Benim eksiğim yok utude yapmiycam yika katla koy su dogudugu aylık sirtlari yikiycam gerisini sonraki aylarda ondan acele etmedim dahaAyyyyiii çok heyecanlı Bize de az kaldı
HEralde kızııııımPabuç bırakmam ben ne istersem o
Kııııız herkeşlerin hazır çabuk ol çabuukkk
Sen de onun kalbini kırSizi hiç alakadar etmez de mesela
Bir sürü hamilelik pantolonu almıştım. Karın kısmı çook geniş bacak kısmı darKendimi gördüm sende benim de karnım pek yok ama zaten kalındı bacaklarım hepten kalinlasti
Tatile geldin sanmislardir yatılıBen kızımda erken doğum riski vardı diye 30h hazırlamıştım ama bunda herşey normal olduğu için 34h larda hazırlamayı düşünüyorum. Bende abartmadan birşeyler koyacağım kızımda pek bilgili olmadığım için 2 valiz ile gitmiştim doktorlar hemşireler şaşırmıştı
Aynen canım burda Almanyada herşey veriyorlar zaten normalda sadece kendime pijama ve bakım mazemelerimi alıp gitsem bile yeterli 3 gün boyunca bebeğin giysisi bezi islak mendili havlu (hepsi yeni) herşeyi anne icin bezler falan herşey onlar veriyorTatile geldin sanmislardir yatılıev 15 dk mesefade hastaneye ondan çok abartılı gitmiycem bende iki parça bana uc parça herşeyden bebege bez bana bez derken bitti hastane dibinde a101 var eksik gedik ordanda alirim bez olsun ıslak mendil olsun hani o konuda birrer parca sirtta çocuklarıma ve esime onlarinki arabada kalir battikca babasi alir gelir en fazla iki sırt çantası düşün üçüncü olunca poşetle bile götürebilirim sırtları ahahaha o kadar rahatım kasmiyom kendimi bi hayırlısı ile gelsin besik o bu onlar sonrada hallolur
Ben daha almadim 8.aya giriyorum hep beli lastikli pantolonlarimi etek ve elbisemi giydim ama bu ay alacağım bir pantolonBir sürü hamilelik pantolonu almıştım. Karın kısmı çook geniş bacak kısmı dar
Çok zor bir durum canım ama inan eşin fazla rahat . Eşim o saatlerde gelirse kapıyı açmam mesela. Kilidi bile değiştirirm son çıkışı olur. Bunu da çok iyi bilir . Biraz sert olmak lazım böyle adamlara. Kavgadan anlamıyorlar çünkü söyleniyo söyleniyo susuyo diyolarİnanki denedim aile apartmanı bu sefer de ya annesine yada kardeşlerine devrediyor ne görevi varsa
Ben 31. Haftamdayim. Battaniyelerini 28 29larda hallettm. 30. Haftamda da kiyafetler8 yikadm bitirdim. Ütü kaldi bir tek28 hf içindeyim kızım 37 hflik oğlum sekiz aylıkken doğdu tam haftasını bilmiyorum çantasını hazırlamak icin kıyafetlerini yikayayim dedimde erkenmi hazırlayan oldumu çanta yada kacincida basliycaniz çok abartılı değil ufak normal bir sirt çantası ile gidicem hastaneye hem benim hem bebeğin kıyafetleri olucak icinde.
Üzülme canım, babalardan çok hayır beklemeyelim annesi yeter, hiç canını sıkma herşey düzelir zamanla inşallahKızlar hepinize iyi geceler ben çok kötüyüm kimsemde yok derdimi paylaşıcak eşim hiç birşeyle ilgilenmiyor artık bıktım usandım iki çocuk var büyük olan oğlum bugün notları açıklandı çok düşük birinci dönem teşekkür almıştı şimdi onuda alamıyor ona zaten bütün gün ağladım okadar çalıştırdım halde böyle diye yetmiyor eşim bebeğin biçok eksiğinî almadı hala şifonyer yok kıyafetleri için yer yok günlerdir yalvarıyorum bni götür alalım işim war diyip kaçıyor bna yürüyüş yasak sabahlara kadar gelmiyor ev boyanacak beş yıldır yapmadık kırık çıkık öyle akşam arıyorum tel kapalı birde arıyor iki saat sonra hamama geldik diye çıldırdım Ver Yansın ettim artık kayış koptu Bende bir saattir ağlıyorum Çok sinirlerim bozuk Kusura bakmayın çok uzun oldu ama gerçekten artık dayanacak gücüm kalmadı bir yerde Nereden yaptım bu çocuğu böyle bir insana Bu çocuk çok bile diyorum çok üzülüyorum Sonra çok pişman oluyorum Allah affetsin ama yapacak hiçbir şeyim yok gerçekten daha elindekilere sahip çıkamıyorken iki tane çocuğu varken onlarla ilgilenmiyorken bununla da aynı şey tekrar Her Şey 12 yıl öncesine döndü o yüzden çok üzgünüm ilk oğluma hamile kaldığımda da böyleydi
Üzülme canım çok normal bebek zaten 1-1.5 kg, ben zayıf olduğum halde doktorum bana toplam 10 kg ı geçme dedi. Bebek kilo alsın yeterli dedi28+ 5 7-7.5kilo aldım bana da az geliyor üzülüyorum bebek gelişmiyor mu diye
Canım kontrolden çıktım benım endişem bebek gelişmedi mi acaba diyeydi ama içim rahatladı 1250 olmuş bende 1.4 kg almışım 4 haftada gayet iyi dedi çok şükürÜzülme canım çok normal bebek zaten 1-1.5 kg, ben zayıf olduğum halde doktorum bana toplam 10 kg ı geçme dedi. Bebek kilo alsın yeterli dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?