2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Süpermiş vallaha canım yha senin işin bizde de kolay icin rahat

Ay ne güzelmis burdaki hastahanaler o kadar para bayıyoz cimriler

Ben 31. Haftamdayim. Battaniyelerini 28 29larda hallettm. 30. Haftamda da kiyafetler8 yikadm bitirdim. Ütü kaldi bir tek
Bunca işlerin araisnda en zoru bana ütü gibi geliyor devamlı oturmak falan oturabilsem uzun süre ekmek atacam ona bile cesaret edemiyorum artık bayrama kaldı benim ekmek

Ay ne güzelmis burdaki hastahanaler o kadar para bayıyoz cimriler
Ya birde siz orda doğum parasıda ödüyorsunuz yazık vallaha burda sigorta karşılıyor herşeyı şükür oraya da para bayılsam zaten hiç bir hazırlık yapamam ama şükür burda devlet herşey için yardımda ediyor

G gulumse02 kuzum herşey yolunda mı 2 aydır hiç yazmamışsın. Bebek sağlıklı mı? , eğer öyleyse c,nsiyeti belli mi ekleyelim

Aynen kuzum ya

Ben o kilidi kafasında kırarım adamın ama gaz vermek istemiyorum her insanın yapısı farklı sonuçta bence rabbim kesinlikle dağına göre kar veriyor

Ben o kilidi kafasında kırarım adamın ama gaz vermek istemiyorum her insanın yapısı farklı sonuçta bence rabbim kesinlikle dağına göre kar veriyor
Gerçekten bu konu benim kırmızı çizgim. Arkadaşlarıyla buluşur sıkmam ama eve giriş çıkış saati belli olmalı otel gibi kullanamaz kullanırsa da beni bulamaz

Benim ki de memelere öyle diyo kızıyım mı üzüleym mi biledim işin kötü yanı emzirme bitince fena sönecek olmaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…