- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.201
Süpermiş vallaha canım yha senin işin bizde de kolay icin rahatAynen canım burda Almanyada herşey veriyorlar zaten normalda sadece kendime pijama ve bakım mazemelerimi alıp gitsem bile yeterli 3 gün boyunca bebeğin giysisi bezi islak mendili havlu (hepsi yeni) herşeyi anne icin bezler falan herşey onlar veriyorben çanta hazırlamasam bile olur.
Zaten ilk 12 saat falan bebeği giydirmiyorlar annenin kucağında öyle bırakıyorlar ten tene
Ay ne güzelmis burdaki hastahanaler o kadar para bayıyoz cimrilerAynen canım burda Almanyada herşey veriyorlar zaten normalda sadece kendime pijama ve bakım mazemelerimi alıp gitsem bile yeterli 3 gün boyunca bebeğin giysisi bezi islak mendili havlu (hepsi yeni) herşeyi anne icin bezler falan herşey onlar veriyorben çanta hazırlamasam bile olur.
Zaten ilk 12 saat falan bebeği giydirmiyorlar annenin kucağında öyle bırakıyorlar ten tene
Ölcümlerden hic anlamam iyi mi cnmServiks karından ölçüm 4.12 çıktı bu arada
Maaşallah çok sevindimCanım kontrolden çıktım benım endişem bebek gelişmedi mi acaba diyeydi ama içim rahatladı 1250 olmuş bende 1.4 kg almışım 4 haftada gayet iyi dedi çok şükür
Bunca işlerin araisnda en zoru bana ütü gibi geliyor devamlı oturmak falan oturabilsem uzun süre ekmek atacam ona bile cesaret edemiyorum artık bayrama kaldı benim ekmekBen 31. Haftamdayim. Battaniyelerini 28 29larda hallettm. 30. Haftamda da kiyafetler8 yikadm bitirdim. Ütü kaldi bir tek
Ya birde siz orda doğum parasıda ödüyorsunuz yazık vallaha burda sigorta karşılıyor herşeyı şükür oraya da para bayılsam zaten hiç bir hazırlık yapamam ama şükür burda devlet herşey için yardımda ediyorAy ne güzelmis burdaki hastahanaler o kadar para bayıyoz cimriler
Aynen kuzum yaTabi sadece hapla hemen yükselmez doğru zaten iki ayımız kaldı şurda nerdeyse ne kadar yükselebilir ki ilaçlabelki benimki de serum diyecek dahiliyeci kendi alanı olmadığı için bebeği de riske atmak istemedi ondan olmaz dedi diye düşünüyorum kadın doğum dr veriyorsa vardır bi bildiği doğal şeylerle de destekleyelim yine kuru üzümdür pekmezdir falan napalım artık
Ben o kilidi kafasında kırarım adamın ama gaz vermek istemiyorum her insanın yapısı farklı sonuçta bence rabbim kesinlikle dağına göre kar veriyorÇok zor bir durum canım ama inan eşin fazla rahat . Eşim o saatlerde gelirse kapıyı açmam mesela. Kilidi bile değiştirirm son çıkışı olur. Bunu da çok iyi bilir . Biraz sert olmak lazım böyle adamlara. Kavgadan anlamıyorlar çünkü söyleniyo söyleniyo susuyo diyolar
Erkek canımMiss ela c,nsiyet neydi canım ?
Gerçekten bu konu benim kırmızı çizgim. Arkadaşlarıyla buluşur sıkmam ama eve giriş çıkış saati belli olmalı otel gibi kullanamaz kullanırsa da beni bulamazBen o kilidi kafasında kırarım adamın ama gaz vermek istemiyorum her insanın yapısı farklı sonuçta bence rabbim kesinlikle dağına göre kar veriyor
Benim ki de memelere öyle diyo kızıyım mı üzüleym mi biledimKızlar Bende 56 ile hamile kalmıştım, sonra bulantıdan 52 ye düştüm. Şuan 60.ım. Son 1 ayda 2 kilo aldım. Sabah eşim dedi ki, toton neyin küçücüktü eskiden böle çok güzel oldun dediiltifat ederken geçmişte beğenmediğini de söylemiş oldu kırılmakla beraber çokta takmadım. Bu erkekler çok odun kütük hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?