2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
96 liyim pazarda çocukları kardeşim sandılar hahahahaha benim ahahahha en komiği benim bunlar deyince ayyyy sana masallah ne guzel 16 sanmıştım seni ben diyo kızım bir yaşında falan ken
Yaa sende mi 96 lısın canım kaçıncı bebişş geliyor bu arada genç yaşta halletmişsin coluk cocuk işini maşallahın var

Ben hazırladım canım.yani bi kaç parça eksik kaldı.Onlar da iç çamaşırı vs. Benim erken doğum riskim olduğu için bu kadar acelecilik davrandım gerçi olmasaydı yine 30.haftada halledip koymayı düşünmüştüm tez canlıyım biraz

Oh ne güzel büyümüş annesi maşallah.İlaçlardan bıktık ama mecbur napıcan katlanıyoruz işte bende ctesi gideceğim bakalım benimki neler diyecek yarın da bi kan vereceğim yine vışşş kollarım acıyoooo

Çok şükür şimdilik göğüslerimde bişey yok ama karnımın alt kısımlarında oluşmaya başladı düzenli olarak kremlendim yağlandım ama fayda etmedi. Senin kaç haftalık ve kaç kilo aldın

Aynı gerçekten dediğin gibi çok doğru söylüyorsun aslında hiç takmamak lazım yani Ama işte elimde değil diğer gebeliklerimde de böyle yaptı bana ilk hamileliğimde de beni o kadar ağlatıp o kadar üzmüştü ki yani �kincide Yine öyle şimdi aradan 11 yıl geçti ve insan 11 yıldır Hiç değişmez mi değişmiyorlar niye değişsinler ki alıştıkları bir rahatlık varken niye değişmiş olsunlar işte üzülüyorum istemsizce kafama takıyorum her şey üstümde olduğu için ona da müsaade etmiyor hani tek başıma gideyim kendi kafama göre bir şey alayım Ooo artık dilinden kurtulamayız Zaten her işimi kendi başıma yapıyordum Hani bundan Bebekten önce Ninja Gibiydim Maşallah her şeye koşuyordum Çünkü umursamıyor hiçbir şeyle ilgilenmediği için tek başına olunca insan iki çocuk ev her şey senin üstüne Tamam maddi durumunda sıkıntı yok ama yine de insan ne olursa olsun biraz destek görmek istiyor hadi ilgiyi sevgiyi de geçtim yani en azından biraz destek ne bliyim bacım

Kızlar ve kız bebek bekleyenler Bu bandana vs süs konularını naptınız? Tek tük birkaç tane şimdiden olsun diyorum, bazı elbiselerle takması için-ama hangileri kafayı sıkar, hangileri rahattır bilemiyorum. Siz aldınız mı, aldıysanız, nereden aldınız?

Gerçekten bu konu benim kırmızı çizgim. Arkadaşlarıyla buluşur sıkmam ama eve giriş çıkış saati belli olmalı otel gibi kullanamaz kullanırsa da beni bulamaz
Aynen cnm benim ki de istediği arkadaşıyla görüşür kölesi değiliz birbirimizin ama sorumluluklar ortak olmalı

Fazla alma cnm çünkü beni kızıma hiç kullanamadım kafasında tutmadı

evet ya bende süslü bandanalar istiyorum birde kapı süsünü naptınız öneriniz var mı kızlar

Model olarak sade ve sik ama ben olsam bu kadar acik renk tercih etmezdim. Malum kanamamiz olacak lekelenirse cok belli olur
Ekstra 2 takım pijama koyacağım, bir takım beyaz istiyorum fotoğraf çekimi için aslında, bebişede isimli tulum yaptıracağım, bir de taç takarız diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…