- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 33
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.221
Yaa sende mi 96 lısın canım kaçıncı bebişş geliyor bu arada genç yaşta halletmişsin coluk cocuk işini maşallahın var96 liyim pazarda çocukları kardeşim sandılar hahahahaha benim ahahahha en komiği benim bunlar deyince ayyyy sana masallah ne guzel 16 sanmıştım seni ben diyo kızım bir yaşında falan ken
Ben hazırladım canım.yani bi kaç parça eksik kaldı.Onlar da iç çamaşırı vs. Benim erken doğum riskim olduğu için bu kadar acelecilik davrandım gerçi olmasaydı yine 30.haftada halledip koymayı düşünmüştüm tez canlıyım biraz28 hf içindeyim kızım 37 hflik oğlum sekiz aylıkken doğdu tam haftasını bilmiyorum çantasını hazırlamak icin kıyafetlerini yikayayim dedimde erkenmi hazırlayan oldumu çanta yada kacincida basliycaniz çok abartılı değil ufak normal bir sirt çantası ile gidicem hastaneye hem benim hem bebeğin kıyafetleri olucak icinde.
Oh ne güzel büyümüş annesiKızlar biz geldik, ilaçlar maalesef devam 31+6 da gidicez rapor İçin.. ama bebeğin gelişimi gayet iyi kafası hala midemdesırt bel ağrıları için normal dedi magnezyum yazdı tekrardan. Minnos 37 cm 1250 gr olmuş
Kız olacak inşallah ismini de Ece koymayı düşünüyoruz
Çok şükür şimdilik göğüslerimde bişey yok ama karnımın alt kısımlarında oluşmaya başladı düzenli olarak kremlendim yağlandım ama fayda etmedi. Senin kaç haftalık ve kaç kilo aldınGöğüslerim ilk aydan itibaren o kadar çok büyüdü ki daha 5. Ay bitmeden çatladı baya.
Karnım çok büyümediği için bişey yok şimdilik ama son ayda çatlamaya hazırladım kendimi
Düzenli kremleniyorum kiloma dikkat ediyorum yine de çatlarsam kısmet diyip geçiciim
Yalnız olmadığımı bilmek beni de mutlu etti inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızıBende oldu son bir aydadırda artttı aratrarak devam ediyorama ben şikayetçi değilim mutluyum bu çatlaklar için beş yıl bekledim
Kızlar lohusa için şu nasıl sizce? Daha süslü bir şey mi baksam güzel mi
Model olarak sade ve sik ama ben olsam bu kadar acik renk tercih etmezdim. Malum kanamamiz olacak lekelenirse cok belli olurKızlar lohusa için şu nasıl sizce? Daha süslü bir şey mi baksam güzel mi
Aynı gerçekten dediğin gibi çok doğru söylüyorsun aslında hiç takmamak lazım yani Ama işte elimde değil diğer gebeliklerimde de böyle yaptı bana ilk hamileliğimde de beni o kadar ağlatıp o kadar üzmüştü ki yani �kincide Yine öyle şimdi aradan 11 yıl geçti ve insan 11 yıldır Hiç değişmez mi değişmiyorlar niye değişsinler ki alıştıkları bir rahatlık varken niye değişmiş olsunlar işte üzülüyorum istemsizce kafama takıyorum her şey üstümde olduğu için ona da müsaade etmiyor hani tek başıma gideyim kendi kafama göre bir şey alayım Ooo artık dilinden kurtulamayız Zaten her işimi kendi başıma yapıyordum Hani bundan Bebekten önce Ninja Gibiydim Maşallah her şeye koşuyordum Çünkü umursamıyor hiçbir şeyle ilgilenmediği için tek başına olunca insan iki çocuk ev her şey senin üstüne Tamam maddi durumunda sıkıntı yok ama yine de insan ne olursa olsun biraz destek görmek istiyor hadi ilgiyi sevgiyi de geçtim yani en azından biraz destek ne bliyim bacımkendi işiymiş zaten canım maddi durumunuz iyise sende ona muhtaç olma bastır parasını yaptırt herşeyini bi faydası yoksa en azından zararıda olmasın sana yeter çok kafaya takıp stres yapma hamileliğinin tadını çıkart çünkü birdek kendine ve bebeğe zarar adamların çokta umrunda değiliz yani. Karne işinide kafaya takma düzelir zamanla inşallah bir de zaten herkez okumuş olacak diye birşeyde yok
İnşallah bacım inşallahÜzülme canım, babalardan çok hayır beklemeyelim annesi yeter, hiç canını sıkma herşey düzelir zamanla inşallah
Aynen cnm benim ki de istediği arkadaşıyla görüşür kölesi değiliz birbirimizin ama sorumluluklar ortak olmalıGerçekten bu konu benim kırmızı çizgim. Arkadaşlarıyla buluşur sıkmam ama eve giriş çıkış saati belli olmalı otel gibi kullanamaz kullanırsa da beni bulamaz
Fazla alma cnm çünkü beni kızıma hiç kullanamadım kafasında tutmadıKızlar ve kız bebek bekleyenlerBu bandana vs süs konularını naptınız? Tek tük birkaç tane şimdiden olsun diyorum, bazı elbiselerle takması için-ama hangileri kafayı sıkar, hangileri rahattır bilemiyorum. Siz aldınız mı, aldıysanız, nereden aldınız?
evet ya bende süslü bandanalar istiyorum birde kapı süsünü naptınız öneriniz var mı kızlarKızlar ve kız bebek bekleyenlerBu bandana vs süs konularını naptınız? Tek tük birkaç tane şimdiden olsun diyorum, bazı elbiselerle takması için-ama hangileri kafayı sıkar, hangileri rahattır bilemiyorum. Siz aldınız mı, aldıysanız, nereden aldınız?
Ben beğendim uzerinede bir sabahlik kanama vs olursa belli olmasın diye
Kendilerine baksınlarBenim ki de memelere öyle diyo kızıyım mı üzüleym mi biledimişin kötü yanı emzirme bitince fena sönecek olmaları
Evet üzerinede bir sabahlık alsam, yedek pijama da koyarım diye düşünüyorumBen beğendim uzerinede bir sabahlik kanama vs olursa belli olmasın diye
Ben bir takım lohusa seti koyacağım çantaya birde babaannem usulü bir pijama vallaha o kadar rahat oluyor ki
Ekstra 2 takım pijama koyacağım, bir takım beyaz istiyorum fotoğraf çekimi için aslında, bebişede isimli tulum yaptıracağım, bir de taç takarız diye düşündümModel olarak sade ve sik ama ben olsam bu kadar acik renk tercih etmezdim. Malum kanamamiz olacak lekelenirse cok belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?