2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benden 1.5 aydır kan alınmıyor ya en son 22 de alındı bir dahakine alacak mısınuz aç geleyim mi dedim yok dedi doğuma yakın herhalde artık bende çok sıkıldım ilaçlardan ceritommm sabah aksam fitil 6 saatte bir ilaç alıyorum artık ağlayarak kalkıyorum geceleri

Ben de daha hazırlamadım 29 haftalığım şu an bana herkes çabuk hazırla dedi valla bu hafta bi bakcam

N
Niloya canımmm bol bol dua ettim sana dün gece, hep edicem bi an önce büyüsün beyefendi sağlıkla inşallah

Kızlar hediyelik olarak ne düşündünüz ben mevlütte hediye dağıtmayı düşünüyorum ama oda 40ı çıktıktan sonra olur, Hastaneye gelen giden veya eve ilk günler gelen kişilere hediye olarak ne vermeyi düşünüyorsunuz? Instagram vs yaptırdığımız yerlerin link atarsanız çok mükemmel olur valla

Kızlar 29. Haftadan bildiriyorum dün gece prilamları aldım ama sabah mide koruyucuyu almadım. Annemlerle kahvaltıya gittim bir güzel eve geldim banyoya koştum ama tam yetişemedim. Birazdan araba fırçasıyla çamaşır suladığım banyoyu yıkıcam foşur foşur. Bana 5aydan sonra bulantının B’si kalmaz diyen kimdi?

Bizde 40 çıkınca Mevlüt düşünüyoruz. Ben mum yaptıracağım ama daha sipariş vermedim, yaptırıp Mevlüt’te dağıtmayı düşünüyorum

Doktor ne zaman kesecek acaba ilaçlarını canım.Benim 31.haftada kesti artık suyunu çok etkiler kullanamazsın diye.bi haftadır kullanmıyorum hiç bişey sadece kan sulandırıcı vuruyorum .ama ilaç kullanırken daha rahattım ilaca güveniyordum şimdi en ufak ağrıda doğuruyorum sanıyorum

40 çıkana kadar misafir kabul etmeyeceğim için birşez düşünmedim herkeze de şimdiden bildirdim kimse gelmesin diye

Arkadaşlar ya ,tek taraflı çatı ağrısı yaşıyorum sadece solda.tüm bacağımı uyuşturacak kadar ağrım var .bi gün oluyor bi gün olmuyor ama olunca kıpırdatmıyor mesela bugün hiç yatarken kıpırdayamıyorum bile… çok kötüyüm bu kadar kötü olan var mı aranızda çatı ağrısı sebebiyle .Gece yatakta dönerken eşim yuvarlıyor ben bacağımdan güç alıp dönemiyorım bile

Ben de daha hazırlamadım 29 haftalığım şu an bana herkes çabuk hazırla dedi valla bu hafta bi bakcam
Valla çokta aceleye gerek yok bence canım ya, zaten bu haftalarda gelirse hazırlık felan umurumuzda olmaz (ikiz gebelikler hariç tabi ) diye düşünüyorum. Koyduğumuz şeylerde olmaz ihtiyaçlar değişiyor, Kapı süsü bebek kıyafeti hak getire Allah korusun 34. Haftada hazır edeceğim ben, eksiklerimizde tam değil bizim henüz bu haftaya büyük eşyalarını alacağız daha hanımefendinin

Benimde bazen kasığıma ağrı giriyor bazen oluyor bazen olmuyor, çatı ağrısı mı oluyor bu, bazende alt karnıma ağrı giriyor hızlı yürüyünce özellikle

Bizde öyle bize annelere kalsa öğrendiğimiz anda hazırlayıp kurtulmak isteriz ama işte olmuyor öyle

Yaa sende mi 96 lısın canım kaçıncı bebişş geliyor bu arada genç yaşta halletmişsin coluk cocuk işini maşallahın var
3 ben başta demiştim uc uç olsun diye benim adam yanaşmazdi şimdide dört dört diyor bana

30+2 den bildiriyorum prilamsız istifra, prilam ile de öğürmeler tam gaz devam bence yeni normalim bu doğumdan sonra da düzelmicek yaşam enerjim kalmadı artık

Benım bu ayın basında Progestan kesicekti aslında sonra sancılanınca yanına bir de nidicard ilave etti bende senın gibi kesicez deyince çok korktum doğurucam sandım ama bebiş izin vermedi kesmeye 31+6 da gidicez canım 3 hafta aonra tek temennim kesmesi artık benım suyu plesantası hakkında bilgi vermedi açıkçası bakmıştır herhalde sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum her sey normal gelişimi iyi dedi ama bende bu ara acaba suyu nasıl diye düşünüyorum sormakta hiç aklıma gelmedi

Ben yıkadım ütüledim bi valize koyması kaldı, isimli hastane çıkışı söylemiştim kargoya verilmiş bugün onu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…