- 14 Eylül 2021
- 2.304
- 1.433
- 63
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.261
Rabbim dualarinizi kabul etsin inşallah bin keree razı olsun sizdenN
Niloya canımmm bol bol dua ettim sana dün gece, hep edicem bi an önce büyüsün beyefendi sağlıkla inşallah
Benim oglusumla aynı günmüş normalde şimdi abisi olmuş. Dualarım seninle arkadaşım belli ki bebisimiz çok savaşçıAllah kucağına alıp bebeğini sagsalim eve götüreceğin günleri nasip etsin
Bugün bende böyleyim, henüz kusmadım ama tetikte bekliyor hissediyorum o mide yanmalı bulantı gelip gidiyor farkındayım. Cidden illallah geldi artık bana ağlamak istiyorum.Kızlar 29. Haftadan bildiriyorum dün gece prilamları aldım ama sabah mide koruyucuyu almadım. Annemlerle kahvaltıya gittim bir güzel eve geldim banyoya koştum ama tam yetişemedim. Birazdan araba fırçasıyla çamaşır suladığım banyoyu yıkıcam foşur foşur. Bana 5aydan sonra bulantının B’si kalmaz diyen kimdi?
Kasıktan daha aşağıda vajina kemiklerimde hissediyorum ben.Sanki çıt edip kırıkacakmış gibi bi his.bazen kalçama kadar vuruyorBenimde bazen kasığıma ağrı giriyor bazen oluyor bazen olmuyor, çatı ağrısı mı oluyor bu, bazende alt karnıma ağrı giriyor hızlı yürüyünce özellikle
Valla ben kendi başıma olsam daha hızlı yapardım.Annem ve anneannemle anca bu kadar yapabildimBizde öyle bize annelere kalsa öğrendiğimiz anda hazırlayıp kurtulmak isteriz ama işte olmuyor öyle
Sen bol su iç canım benim doktorum sancı hissettiğinde bile su içeceksin su çok önemli dedi.her gittiğimde bakıyor suyuna iyi diyor ekstra bişey söylemiyor bana da.Ama kötü olsa sana da söylerdi bence doktorun.kontrol ediyordur.ben neredeyse gündüz 3 litre gece de uyuyamadığım için 1,5 litre su içiyorum toplamda 4,5 ediyor.e tabi tuvaletten çıkamıyorum ama napayımBenım bu ayın basında Progestan kesicekti aslında sonra sancılanınca yanına bir de nidicard ilave etti bende senın gibi kesicez deyince çok korktum doğurucam sandım ama bebiş izin vermedi kesmeye31+6 da gidicez canım 3 hafta aonra tek temennim kesmesi artık benım suyu plesantası hakkında bilgi vermedi açıkçası bakmıştır herhalde sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum her sey normal gelişimi iyi dedi ama bende bu ara acaba suyu nasıl diye düşünüyorum sormakta hiç aklıma gelmedi
Bende nidicard kullanıyorum canım şükür sancılar bir daha hiç olmadı 3 haftadırKasıktan daha aşağıda vajina kemiklerimde hissediyorum ben.Sanki çıt edip kırıkacakmış gibi bi his.bazen kalçama kadar vuruyor
Valla ben kendi başıma olsam daha hızlı yapardım.Annem ve anneannemle anca bu kadar yapabildim
Sen bol su iç canım benim doktorum sancı hissettiğinde bile su içeceksin su çok önemli dedi.her gittiğimde bakıyor suyuna iyi diyor ekstra bişey söylemiyor bana da.Ama kötü olsa sana da söylerdi bence doktorun.kontrol ediyordur.ben neredeyse gündüz 3 litre gece de uyuyamadığım için 1,5 litre su içiyorum toplamda 4,5 ediyor.e tabi tuvaletten çıkamıyorum ama napayımbenim doktorum da sancın başlarsa nidicard başlarız dedi.Ama şükür şu anlık sancım yok.35.haftayı bi görseydik hayırlısıyla
Aaa bu şey değil mi yaaaa , benben neredeyse gündüz 3 litre gece de uyuyamadığım için 1,5 litre su içiyorum toplamda 4,5 ediyor.e tabi tuvaletten çıkamıyorum ama napayım
Yok beybi hiçbişey söylemedi sadece çok incelmiş rahmin çok ,şu an bebeği fitil tutuyor dediği aklımda kalmış.günlerce rüyamda bu sahneyi tekrar tekrar gördümBende nidicard kullanıyorum canım şükür sancılar bir daha hiç olmadı 3 haftadırayy insallah valla son düzlüktesin sabret diyorum hep kendi kendime geçicek bitecek bu günlerde Bu arada doktorun sana neden olabileceği ile ilgili bir enden söyledi mi ? Benimki sadece bazen olabiliyor dedi..
Şekerim evet aynen öyle.Kasıktan başlıyor tüm bacağımı cart diye ayırıyorlar sanki.hani barbie bebeklerin bacaklarını koparırlar ya çocuklar hahahahahah kendimi öyle hissediyorum
Hahahahahah şey çok komik değil mi ama böyle lan ne çişim var ama şimdi altıma yapıcam diye koşuyorsun paytak paytak.Sonra bi bakıyorsun iki damla sadeceAaa bu şey değil mi yaaaa , ben
Geçmiş olsun peki bebeğin suyu nasıldı?Selam arkadaşlar bugün şeker yüklemesi yapıldı ve sonuçlar çok yüksek
Açlık 101
1 saat 254
2 saat 229
Diyetisyene ve endokrine yönlendirdi onlarda diyet listesi verdi iki hafta sonra üç gün peş peşe şeker ölçümü yapıp tekrar endokrinoloji bölümüne gelicem diyetle düzelirse diyetle devam düzelmezse insülin başlıycaklar
Size sorum şu bu yollardan geçmiş diyetle düzelmiş annelerimiz varmı acaba morale ihtiyacım var
Daha girmedim kapıdayım doktoru bekliyorum sabahtan bu yana şeker yüklemesiGeçmiş olsun peki bebeğin suyu nasıldı?
İnşallah her şey yolunda gider canımDaha girmedim kapıdayım doktoru bekliyorum sabahtan bu yana şeker yüklemesi
Diyetisyen
Ve endokrinoloji ile uğraştım
Şimdi doktora muayene olucam
Amin canım benim inşallahİnşallah her şey yolunda gider canım
Ben de kabullendim her sabah mide koruyucuyu alırken doktor yazmasına rağmen içim rahat alamıyorum, ilaç alıyor olmak vicdanımı rahatsız ediyor almadığım zaman da markette, arabada, sokakta öğürüyorum ve gerçekten çok zorlanıyorum hep bir endişe var üzerimde30+2 den bildiriyorum prilamsız istifra, prilam ile de öğürmeler tam gaz devam bence yeni normalim bu doğumdan sonra da düzelmicek yaşam enerjim kalmadı artık
Ben de tüm tavugu parçalayınca budu ayırırsın ya ona benzetiyordumHahahahahah şey çok komik değil mi ama böyle lan ne çişim var ama şimdi altıma yapıcam diye koşuyorsun paytak paytak.Sonra bi bakıyorsun iki damla sadecehayal kırıklığıyla yatağa dönüyorsun tam zoraki pozisyonu buluyorsun uyuyacaksın,yine geliyor
Aaa bu şey değil mi yaaaa , ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?