2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Amin Allah razı olsun rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi nasip etsin sağ saglim vaktinde kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğin izi

Bugün bende böyleyim, henüz kusmadım ama tetikte bekliyor hissediyorum o mide yanmalı bulantı gelip gidiyor farkındayım. Cidden illallah geldi artık bana ağlamak istiyorum.

Benimde bazen kasığıma ağrı giriyor bazen oluyor bazen olmuyor, çatı ağrısı mı oluyor bu, bazende alt karnıma ağrı giriyor hızlı yürüyünce özellikle
Kasıktan daha aşağıda vajina kemiklerimde hissediyorum ben.Sanki çıt edip kırıkacakmış gibi bi his.bazen kalçama kadar vuruyor
Bizde öyle bize annelere kalsa öğrendiğimiz anda hazırlayıp kurtulmak isteriz ama işte olmuyor öyle
Valla ben kendi başıma olsam daha hızlı yapardım.Annem ve anneannemle anca bu kadar yapabildim
Sen bol su iç canım benim doktorum sancı hissettiğinde bile su içeceksin su çok önemli dedi.her gittiğimde bakıyor suyuna iyi diyor ekstra bişey söylemiyor bana da.Ama kötü olsa sana da söylerdi bence doktorun.kontrol ediyordur.ben neredeyse gündüz 3 litre gece de uyuyamadığım için 1,5 litre su içiyorum toplamda 4,5 ediyor.e tabi tuvaletten çıkamıyorum ama napayım benim doktorum da sancın başlarsa nidicard başlarız dedi.Ama şükür şu anlık sancım yok.35.haftayı bi görseydik hayırlısıyla

Bende nidicard kullanıyorum canım şükür sancılar bir daha hiç olmadı 3 haftadır ayy insallah valla son düzlüktesin sabret diyorum hep kendi kendime geçicek bitecek bu günlerde Bu arada doktorun sana neden olabileceği ile ilgili bir enden söyledi mi ? Benimki sadece bazen olabiliyor dedi..

Selam arkadaşlar bugün şeker yüklemesi yapıldı ve sonuçlar çok yüksek
Açlık 101
1 saat 254
2 saat 229
Diyetisyene ve endokrine yönlendirdi onlarda diyet listesi verdi iki hafta sonra üç gün peş peşe şeker ölçümü yapıp tekrar endokrinoloji bölümüne gelicem diyetle düzelirse diyetle devam düzelmezse insülin başlıycaklar
Size sorum şu bu yollardan geçmiş diyetle düzelmiş annelerimiz varmı acaba morale ihtiyacım var

C Cerito Cerenim, ayağımı uzatmak için kaldırdığımda sanki bacağımı kasıktan ayırıyorlar gibi oluyor, dediğin bu mu Bi de 2 gündür bize güncelleme geldi avuçiçimi anlık alentirik çarpıyor

Yok beybi hiçbişey söylemedi sadece çok incelmiş rahmin çok ,şu an bebeği fitil tutuyor dediği aklımda kalmış.günlerce rüyamda bu sahneyi tekrar tekrar gördüm valla neden bilmiyorum sigarayı çoğaltmıştım son günlerde ki sigara direk rahmi etkiliyor işte.Bi de biraz cinsel olarak da aktif bi hayatım vardı ikisi birleşince etkilemiş midir bilmiyorum.Ama netten baktığım kadarıyla tamamen yapısal bi durummuş.Doktorum çok bilgi vermiyor biraz da rahat bir adam.açıklama yapmadı bende sormadım açıkçası nedeni pek önemli değildi o an ruh halim paramparçaydı çünkü

Şekerim evet aynen öyle.Kasıktan başlıyor tüm bacağımı cart diye ayırıyorlar sanki.hani barbie bebeklerin bacaklarını koparırlar ya çocuklar hahahahahah kendimi öyle hissediyorum
Pozitiiiif bende de oldu bugün avuç içim cozzz etti.Bende manyak gibi örgü ördüğüm için oldu sanmıştım demek hamilelik güncellemesiymişşşşşş

Aaa bu şey değil mi yaaaa , ben
Hahahahahah şey çok komik değil mi ama böyle lan ne çişim var ama şimdi altıma yapıcam diye koşuyorsun paytak paytak.Sonra bi bakıyorsun iki damla sadece hayal kırıklığıyla yatağa dönüyorsun tam zoraki pozisyonu buluyorsun uyuyacaksın,yine geliyor

Geçmiş olsun peki bebeğin suyu nasıldı?

30+2 den bildiriyorum prilamsız istifra, prilam ile de öğürmeler tam gaz devam bence yeni normalim bu doğumdan sonra da düzelmicek yaşam enerjim kalmadı artık
Ben de kabullendim her sabah mide koruyucuyu alırken doktor yazmasına rağmen içim rahat alamıyorum, ilaç alıyor olmak vicdanımı rahatsız ediyor almadığım zaman da markette, arabada, sokakta öğürüyorum ve gerçekten çok zorlanıyorum hep bir endişe var üzerimde

Ben de tüm tavugu parçalayınca budu ayırırsın ya ona benzetiyordum çiş olayı çok komik deli gibi sıkışarak gidiyorum kesin foş foş işeyecem diye. Yavaaaaaaaş yavaaaaaaşşş süzüle süzüle hemen bitiveriyor bir de bu muydu la oluyorsun

C Cerito daha wc den gelip yatmadan 1 bardak su içiyorum iişte o yüzden bi şişe su başucumda bitiyor. Sanki kavruluyorum arkadaş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…