2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çeyiz keselerim kızıma nasipmiş kızlar kaynanam benim gecelikleri felan keselemişti çeyizde. Bende düzenleyici almayım dedim. Bunları yıkayıp bebişin kıyafetlerini gruplayıp valize koycam inşallah

Aaa bu şey değil mi yaaaa , ben

Ay hahahahha tavuk da iyiymiş bu gece ağrımı eşime böyle anlatayım ya çiş olayı gündüz hadi yine bi nebze çekilebilir ama gece olunca yataktan kalk tuvalete git azıcık çiş yap ,aydınlıktan karanlığa geçince gözlerin görmesin koridorda kör gibi yürü yatağa yat uyku pozisyonunu bul vs derken çok işkence bacım.Geçen gece utanmasam yetişkin bezi siparişi verecektim
pozitifbiri C Cerito ben bugün kusarken tutamadım kaçtı ((((((((((((((((((
Yaaaa olsun be ne olcak kusmak zaten zulüm.Kusarken çok normal kontrol edememen.Ay şu kusmalarınız bitsin artık ya valla ben duydukça üzülüyorum.Hiç sevmem kusmayı .çok büyük bi işkence .Bi de şimdi karınlar falan da büyüdü fiziksel olarak da çok zorluyordur kusmak için eğilmek vs .

Canın sağolsun kuzum ben de geçen kaynımın yanında pırt yaptım kaçtı napim kimse bozuntuya vermedi aynen devamkeee
ayyyy haftasonu da benimkilr gelcek inşallah pırtlamam geçen sabah yatak odasında pırtladım ya uyuyomuş gibi yaptım DD:

Sorma ceri artık çekilmiyo gerçekten neyse dert bu olsun diyip geçiyorum sürekli

Buna da zombi gibi kalkmak diyorum aynada yüzümü görünce kendimden tiksiniyorum surat löbböş şiş saçlar didik didik gözler yarı açık dün gece ilk kez 1 den 6 ya uyumuşum sabah ağlayacaktım mutluluktan

C Cerito daha wc den gelip yatmadan 1 bardak su içiyorum iişte o yüzden bi şişe su başucumda bitiyor. Sanki kavruluyorum arkadaş...
Bende öyle canım başlarda zorla içiyordum hastanede zorla iç iç diye başımı didikliyordu herkes.ama sonra vücudum alıştı galiba.Dün gece eşim isyan etti karım tuvaletten yeni geldin su içme de yine gelmesin işte diye.Yazık yataktan kalkarken bacağım koptuğu için o kaldırıyor bi de beni (askere gideceği ve uyuyabileceği için çok mutlu ).Ama yapacak bişey yok sıcak çöl kumu yutmuşum gibi ağzım kupkuru oluyor.

Sal gitsin kız onca çektiğimizin yanında bir o.uruk sesi kokusu çekmişler çok mu bu iş kendilerine verilse altlarına sı.arladı erkekler
ayyyy haftasonu da benimkilr gelcek inşallah pırtlamam geçen sabah yatak odasında pırtladım ya uyuyomuş gibi yaptım DD:

Hava sıcak ama bana ekstra sıcak normalde çok üşürdum ama ayakkabı giyince yanıyor sanki terlik giymek istiyorum hep size de sıcak basıyor mu kızlar yeni basladi bende

Kızlar ben geldim doktordan şimdi
Normalde 28+3 ama 30+4 çıktı
Kilosu da 1200 gr +\-500 gr dedi birşey anlamadım
Devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım zaten hiç ilgilenmedi boyunu bile söylemedi göstermedi bile bebeği
Yatmamla kalkmam bir oldu gerçekten birşey anlamadım
1200 gr çok az geldi bana 30+4 e göre

Benımde çok bilgi vermiyor maalesef ateşli bi enfeksiyon geçirdim onu sormuştum alakası yok demişti sadece bizimde dediğin givi cinsel hayatımız fazla aktifti ona bağlıyorum hep… sigarayı ben maalesef hala bırakamadım 7-8 den 2-3 e indirdim ama tamamen bırakamıyorum kendimi çok suçluyorum

Cnm devletin ultrasonlari eski banada hep böyle yaparlardı yattigimla kalktigim bir olurdu hicte görüntü vermediler

Kızlar yaaa ebeye ne veriyoruz şimdi tulum Veya alt üst eldiven şapka çorap zıbın ve battaniye mi bir de zıbın çıtçıtlılarsan mı koyayım diğerlerinden yok bende onu bağlamalı olanlardan
Dogum yapacağın hastahanede ebelere sor cnm onlar gerekli olanları söylüyor benim gittigim hastahane
Alt üst takım ic zibin çorap şapka eldiven penye battaniye istemişti 2021 de bu sene de ntsye bağlanırken sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…