- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.281
Aman sanki behlüller yeter onlara boşverOnlara bi şey olduğu yok ki maşallah hiçbişeyden etkilendikleri yol
Aaa bu şey değil mi yaaaa , ben
Ay hahahahha tavuk da iyiymiş bu gece ağrımı eşime böyle anlatayımBen de tüm tavugu parçalayınca budu ayırırsın ya ona benzetiyordumçiş olayı çok komik deli gibi sıkışarak gidiyorum kesin foş foş işeyecem diye. Yavaaaaaaaş yavaaaaaaşşş süzüle süzüle hemen bitiveriyor bir de bu muydu la oluyorsun
Yaaaa
ayyyy haftasonu da benimkilr gelcek inşallah pırtlamamCanın sağolsun kuzum ben de geçen kaynımın yanında pırt yaptım kaçtı napimkimse bozuntuya vermedi aynen devamkeee
Sorma ceri artık çekilmiyo gerçekten neyse dert bu olsun diyip geçiyorum sürekliAy hahahahha tavuk da iyiymiş bu gece ağrımı eşime böyle anlatayımya çiş olayı gündüz hadi yine bi nebze çekilebilir ama gece olunca yataktan kalk tuvalete git azıcık çiş yap ,aydınlıktan karanlığa geçince gözlerin görmesin koridorda kör gibi yürü yatağa yat uyku pozisyonunu bul vs derken çok işkence bacım.Geçen gece utanmasam yetişkin bezi siparişi verecektim
Yaaaaolsun be ne olcak kusmak zaten zulüm.Kusarken çok normal kontrol edememen.Ay şu kusmalarınız bitsin artık ya valla ben duydukça üzülüyorum.Hiç sevmem kusmayı .çok büyük bi işkence .Bi de şimdi karınlar falan da büyüdü fiziksel olarak da çok zorluyordur kusmak için eğilmek vs .
Buna da zombi gibi kalkmak diyorum aynada yüzümü görünce kendimden tiksiniyorum surat löbböş şiş saçlar didik didik gözler yarı açıkAy hahahahha tavuk da iyiymiş bu gece ağrımı eşime böyle anlatayımya çiş olayı gündüz hadi yine bi nebze çekilebilir ama gece olunca yataktan kalk tuvalete git azıcık çiş yap ,aydınlıktan karanlığa geçince gözlerin görmesin koridorda kör gibi yürü yatağa yat uyku pozisyonunu bul vs derken çok işkence bacım.Geçen gece utanmasam yetişkin bezi siparişi verecektim
Bende öyle canım başlarda zorla içiyordum hastanede zorla iç iç diye başımı didikliyordu herkes.ama sonra vücudum alıştı galiba.Dün gece eşim isyan etti karım tuvaletten yeni geldin su içme de yine gelmesin işte diye.Yazık yataktan kalkarken bacağım koptuğu için o kaldırıyor bi de beni (askere gideceği ve uyuyabileceği için çok mutlu ).Ama yapacak bişey yok sıcak çöl kumu yutmuşum gibi ağzım kupkuru oluyor.
Çeyiz keselerim kızıma nasipmiş kızlarkaynanam benim gecelikleri felan keselemişti çeyizde. Bende düzenleyici almayım dedim. Bunları yıkayıp bebişin kıyafetlerini gruplayıp valize koycam inşallah
ayyyy haftasonu da benimkilr gelcek inşallah pırtlamamgeçen sabah yatak odasında pırtladım ya uyuyomuş gibi yaptım D D:
Evden çalışıyorum balkonda olduğum halde soyunucam resmen duramıyorum sıcaktan....Hava sıcak ama bana ekstra sıcak normalde çok üşürdum ama ayakkabı giyince yanıyor sanki terlik giymek istiyorum hep size de sıcak basıyor mu kızlar yeni basladi bende
Benımde çok bilgi vermiyor maalesef ateşli bi enfeksiyon geçirdim onu sormuştum alakası yok demişti sadeceYok beybi hiçbişey söylemedi sadece çok incelmiş rahmin çok ,şu an bebeği fitil tutuyor dediği aklımda kalmış.günlerce rüyamda bu sahneyi tekrar tekrar gördümvalla neden bilmiyorum sigarayı çoğaltmıştım son günlerde ki sigara direk rahmi etkiliyor işte.Bi de biraz cinsel olarak da aktif bi hayatım vardı ikisi birleşince etkilemiş midir bilmiyorum.Ama netten baktığım kadarıyla tamamen yapısal bi durummuş.Doktorum çok bilgi vermiyor biraz da rahat bir adam.açıklama yapmadı bende sormadım açıkçası nedeni pek önemli değildi o an ruh halim paramparçaydı çünkü
Neredekl oturuyonuz kızlar siz ben ankaradyım mübarek heryer sel yağmur hic durmuyor sanki muson iklimi hala petekleri yakıyorumEvden çalışıyorum balkonda olduğum halde soyunucam resmen duramıyorum sıcaktan....
Cnm devletin ultrasonlari eski banada hep böyle yaparlardı yattigimla kalktigim bir olurdu hicte görüntü vermedilerKızlar ben geldim doktordan şimdi
Normalde 28+3 ama 30+4 çıktı
Kilosu da 1200 gr +\-500 gr dedi birşey anlamadım
Devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım zaten hiç ilgilenmedi boyunu bile söylemedi göstermedi bile bebeği
Yatmamla kalkmam bir oldu gerçekten birşey anlamadım
1200 gr çok az geldi bana 30+4 e göre
Dogum yapacağın hastahanede ebelere sor cnm onlar gerekli olanları söylüyor benim gittigim hastahaneKızlar yaaa ebeye ne veriyoruz şimditulum Veya alt üst eldiven şapka çorap zıbın ve battaniye mi bir de zıbın çıtçıtlılarsan mı koyayım diğerlerinden yok bende onu bağlamalı olanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?