- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.301
Benim annem alt üst takım üstüne tulum yapmış abartıyor mu ben ona güvenmiştimDogum yapacağın hastahanede ebelere sor cnm onlar gerekli olanları söylüyor benim gittigim hastahane
Alt üst takım ic zibin çorap şapka eldiven penye battaniye istemişti 2021 de bu sene de ntsye bağlanırken sorarım
Eskisi gibi vurmuyor sanki sadece hıçkırıyorAboww bacım seni Allah kurtarsın bence en zor kısmı yenidoğan falan değil , çiş eğitimi
Canımın içi, ben lansinoh tan on numara memnunum fekat nolur nolmaz diye korkumdan gümüş kapak da aldım.
Çok normal annesi. Sen biraz dinlen. Onun da modu yerine gelecektir
Acaba eski olduğu için az ölçmüş olabilir mi kilosunu yaa kafama takıldıCnm devletin ultrasonlari eski banada hep böyle yaparlardı yattigimla kalktigim bir olurdu hicte görüntü vermediler
Doğru canım Allah dermansız dert vermesin az kaldı sabretSorma ceri artık çekilmiyo gerçekten neyse dert bu olsun diyip geçiyorum sürekli
Ben hastanede o kadar korktum ki.Kapımın önünde doktorların konuşmaları duyduktan sonra çok vicdan azabı çektim .Sabaha gelir hemen ciğer geliştirici vurun,vajinal kültür alın duruma göre sezeryana alınır diye konuştukları an pilim bitti tamamen.O kadar umutsuzdu herkes.Yaşar mı diye seslenince hiçbişey diyemem dedi adam suratıma bakarakBenımde çok bilgi vermiyor maalesef ateşli bi enfeksiyon geçirdim onu sormuştum alakası yok demişti sadecebizimde dediğin givi cinsel hayatımız fazla aktifti ona bağlıyorum hep… sigarayı ben maalesef hala bırakamadım 7-8 den 2-3 e indirdim ama tamamen bırakamıyorum kendimi çok suçluyorum
Canım hiç takma, ben aynı gün iki dr a gittim devlette, birinde 600 gr birinde 740 gr çıkmıştı, usg farkı dr farkı olur her zaman önemli olan gelişmesiAcaba eski olduğu için az ölçmüş olabilir mi kilosunu yaa kafama takıldı
Doktor da ters biriydi soramadım
Kızlar yaaa ebeye ne veriyoruz şimditulum Veya alt üst eldiven şapka çorap zıbın ve battaniye mi bir de zıbın çıtçıtlılarsan mı koyayım diğerlerinden yok bende onu bağlamalı olanlardan
Devletin hiç bi ölçümüne güvenmiyorum .Doktorumun kırk kere ölçüp garantiye aldığı ölçüyü cart diye bulup nasıl söylüyorlar 3saniyede bilmiyorum.Sende bence takılma.Sırf zaman doldurmak için işe geliyorlar bence devletteki doktorlarKızlar ben geldim doktordan şimdi
Normalde 28+3 ama 30+4 çıktı
Kilosu da 1200 gr +\-500 gr dedi birşey anlamadım
Devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım zaten hiç ilgilenmedi boyunu bile söylemedi göstermedi bile bebeği
Yatmamla kalkmam bir oldu gerçekten birşey anlamadım
1200 gr çok az geldi bana 30+4 e göre
Ay al benden de o kadar.Kombi 40da yanıyor ayaklarım buz tutuyor .Her gün sel kıyametNeredekl oturuyonuz kızlar siz ben ankaradyım mübarek heryer sel yağmur hic durmuyor sanki muson iklimi hala petekleri yakıyorum
Ben zıbın ,patikli alt ,uzun kollu yine üst zıbın ,şapka ,çorap ,bez , battaniye koydum böyle bi set yapıp verdim . Benim önü bağlamalı olanlardan koydum ,göbek bağı düşene kadar daha rahat oluyormuş galiba onlar bilmiyorum anneannem öyle dedi kızdı bi de bundan niye 2 tane var diyeKızlar yaaa ebeye ne veriyoruz şimditulum Veya alt üst eldiven şapka çorap zıbın ve battaniye mi bir de zıbın çıtçıtlılarsan mı koyayım diğerlerinden yok bende onu bağlamalı olanlardan
benim de ilk saat 229 ikinci saat 233 çıkmıştı endokrine yönlendirdi aynı şekilde diyet verdi. Şu an beslenmeme dikkat ediyorum. Değerlerim genelde normal sınırların içinde çıkıyor. Sabah değerlerim bazen biraz yüksek çıkıyor. Hatta ölçüm sonuçlarımı da doktora gösterdiğimde yüksek değerlerin var ama genel olarak iyi bu şekilde devam edeceğiz dedi. Yani dikkat edersen düzeliyor karbonhidrat ve şekerden uzak durucaz :/Selam arkadaşlar bugün şeker yüklemesi yapıldı ve sonuçlar çok yüksek
Açlık 101
1 saat 254
2 saat 229
Diyetisyene ve endokrine yönlendirdi onlarda diyet listesi verdi iki hafta sonra üç gün peş peşe şeker ölçümü yapıp tekrar endokrinoloji bölümüne gelicem diyetle düzelirse diyetle devam düzelmezse insülin başlıycaklar
Size sorum şu bu yollardan geçmiş diyetle düzelmiş annelerimiz varmı acaba morale ihtiyacım var
Canım ek Gıda lekesiyle alakalıdır bence bu.hani lekeleri çıkarmada daha güçlü gibi bişey bence ama bilemedim.Ben olsam yakardım heraldeKizlar çok acil bir sorum varbebisin kıyafetleri yıkayacaktm ama yanlış deterjan almışım ek gıdaya başlayan bebekler için yaziyo, yikamayayim mi bununla?
Merhaba bende bugün 50 lik şeker yüklemesine girdim sonuçlarim çıkmış e nabizdan ama bana 50 g yüklenmesine rağmen sanki 100 g yazmışlar gibime geldi sizinde böyle mi değer görüntüsü ne 1. Saat yazıyor ne bişey. Zaten 1 saatlik bakıldı tokluk sekerineSelam arkadaşlar bugün şeker yüklemesi yapıldı ve sonuçlar çok yüksek
Açlık 101
1 saat 254
2 saat 229
Diyetisyene ve endokrine yönlendirdi onlarda diyet listesi verdi iki hafta sonra üç gün peş peşe şeker ölçümü yapıp tekrar endokrinoloji bölümüne gelicem diyetle düzelirse diyetle devam düzelmezse insülin başlıycaklar
Size sorum şu bu yollardan geçmiş diyetle düzelmiş annelerimiz varmı acaba morale ihtiyacım var
Doğru dedin canım bende sorayımDogum yapacağın hastahanede ebelere sor cnm onlar gerekli olanları söylüyor benim gittigim hastahane
Alt üst takım ic zibin çorap şapka eldiven penye battaniye istemişti 2021 de bu sene de ntsye bağlanırken sorarım
Bende bilemedim yaa kuzum çıkıp alsam mıCanım ek Gıda lekesiyle alakalıdır bence bu.hani lekeleri çıkarmada daha güçlü gibi bişey bence ama bilemedim.Ben olsam yakardım heralde
Yok yok masallah bırakmışsın artık başlamazsın insallahDoğru canım Allah dermansız dert vermesin az kaldı sabret
Ben hastanede o kadar korktum ki.Kapımın önünde doktorların konuşmaları duyduktan sonra çok vicdan azabı çektim .Sabaha gelir hemen ciğer geliştirici vurun,vajinal kültür alın duruma göre sezeryana alınır diye konuştukları an pilim bitti tamamen.O kadar umutsuzdu herkes.Yaşar mı diye seslenince hiçbişey diyemem dedi adam suratıma bakarakBu kadar umutsuzluğa rağmen oğlum içerde kalmayı tercih edince bi daha riske atmak istemedim.yani bi ilgisi de var mı yok mu bilmiyoruz tabi belki de hiç alakası yok ben psikolojik olarak buna taktığım için içmedim .Bazen çok canım istiyor annem bana bakmaya geldiğinde içiyor kokusu burnumda ,kv içiyor kokusu burnumda.Deli cinler yak bi tane diyor ama yok 40 gündür dayandım artık yakmam ah be
Teşekkür eserim kuzumÇıtçıtlı body alt üst takım/tulum çorap eldiven şapka ve penye battaniye bebişim
Canım bence bişey olmaz ya, az koy ekstra durulama yap, yeni doğacak ya alerji felan olmasın. Benim ablam normal deterjanla yıkamıştıKizlar çok acil bir sorum varbebisin kıyafetleri yıkayacaktm ama yanlış deterjan almışım ek gıdaya başlayan bebekler için yaziyo, yikamayayim mi bununla?
Kızlar ben geldim doktordan şimdi
Normalde 28+3 ama 30+4 çıktı
Kilosu da 1200 gr +\-500 gr dedi birşey anlamadım
Devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım zaten hiç ilgilenmedi boyunu bile söylemedi göstermedi bile bebeği
Yatmamla kalkmam bir oldu gerçekten birşey anlamadım
1200 gr çok az geldi bana 30+4 e göre
Benım isimlide yoksa bende alayım her ihtimale karşı iki tane yaDevletin hiç bi ölçümüne güvenmiyorum .Doktorumun kırk kere ölçüp garantiye aldığı ölçüyü cart diye bulup nasıl söylüyorlar 3saniyede bilmiyorum.Sende bence takılma.Sırf zaman doldurmak için işe geliyorlar bence devletteki doktorlar
Ay al benden de o kadar.Kombi 40da yanıyor ayaklarım buz tutuyor .Her gün sel kıyametevimin önünde ufak bi dere oluştu artık hiç kurumuyor
Ben zıbın ,patikli alt ,uzun kollu yine üst zıbın ,şapka ,çorap ,bez , battaniye koydum böyle bi set yapıp verdim . Benim önü bağlamalı olanlardan koydum ,göbek bağı düşene kadar daha rahat oluyormuş galiba onlar bilmiyorum anneannem öyle dedi kızdı bi de bundan niye 2 tane var diyealacakmış gidip ,bunun giydirilmesi gerektiğini nasıl bilmezmişim tövbeymiş sanki doğura doğura bi hal oldum .Kendisinin de hatırladığı tek şey bu.Başka sorularım cevapsız kalıyor
Yikayacagim sanırım dediğin gibi ekstra durulamaylaCanım bence bişey olmaz ya, az koy ekstra durulama yap, yeni doğacak ya alerji felan olmasın. Benim ablam normal deterjanla yıkamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?