- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.321
Canım sakın limke girme hesabını çalışıyorlar bana da yaptılar aynısını yalan inanma şikayet var da baya araştırdım yoktu öyle bisiKızlar ya..bana.instagramdan biri mesaj attı eşime de gösterdim mesajı size de atayım. Bana yazan kişiye dedim nerden.gosrdunuz bana daha fazla ekran görüntüsü atın korkup giremedim hacklerlee diye ama merak da ediyorum . Biri resimlerimi kullanıyor olabilir mi
Tahmin ettim teşekkür ederim canım.Canım sakın limke girme hesabını çalışıyorlar bana da yaptılar aynısını yalan inanma şikayet var da baya araştırdım yoktu öyle bisi
Elini yüzünü eve getirince yıkadım ben ama vücuduna dokunmadım dışarıdaki bakteri ve virüslere karşı savunma kalkanı olabilir düşüncesiyle. Göbek bağı düşer düşmez yıkadım bebişimi. Yani hastanede bişey yapmadımBir şeyi merak ediyorum. Doğumda bebeği temizleyip giydirip getiriyorlar ya, illa ki detayli temizleyemiyorlardir. Bebegimiz bizim yanimiza gelince biz temizleyecek miyiz o nasil olacak onu merak ediyorum.
Herhangi bir tedaviye başlamadı mı canım geçmiş olsun. Benimde ağrılarım vardı erken doğum riskim var 22 den beri 7 haftadır Progestan 3 haftadır sa nidicard kullanıyorum ek olarak.. kasılmalar sancılar dinlenince geçmiyorsa sancılar adet sancısı gibiyse doktorunla iletişime geç benceKizlar nasilsiniz giremedim pek 28+5 iz dun nst de sanci cikti agri var deyince nst istedi sanki bugunde kasiliyor karnim ara ara bilgili anneler cevap verebilirmi korkuyorum
Progestan verdi bide agri gecmeyecek gibi olursa adalat diye bi ilac verdi bilmiyorum ayaktayken kasiliyor stres yaptigimdanmi anlamiyorumHerhangi bir tedaviye başlamadı mı canım geçmiş olsun. Benimde ağrılarım vardı erken doğum riskim var 22 den beri 7 haftadır Progestan 3 haftadır sa nidicard kullanıyorum ek olarak.. kasılmalar sancılar dinlenince geçmiyorsa sancılar adet sancısı gibiyse doktorunla iletişime geç bence
Banada doktor normalde insülin başlanıcak seviyedesin ama diyetle bir deniycez düşürrmeyi dedibenim de ilk saat 229 ikinci saat 233 çıkmıştı endokrine yönlendirdi aynı şekilde diyet verdi. Şu an beslenmeme dikkat ediyorum. Değerlerim genelde normal sınırların içinde çıkıyor. Sabah değerlerim bazen biraz yüksek çıkıyor. Hatta ölçüm sonuçlarımı da doktora gösterdiğimde yüksek değerlerin var ama genel olarak iyi bu şekilde devam edeceğiz dedi. Yani dikkat edersen düzeliyor karbonhidrat ve şekerden uzak durucaz :/
Canım 3 ay önce kardeşimin eşi doğum yaptı tüm hastane sürecinde ordaydim baya gözlemledimBir şeyi merak ediyorum. Doğumda bebeği temizleyip giydirip getiriyorlar ya, illa ki detayli temizleyemiyorlardir. Bebegimiz bizim yanimiza gelince biz temizleyecek miyiz o nasil olacak onu merak ediyorum.
Benim böyle değil size yüklemeden yarım saat sonra mı şeker bakıldıMerhaba bende bugün 50 lik şeker yüklemesine girdim sonuçlarim çıkmış e nabizdan ama bana 50 g yüklenmesine rağmen sanki 100 g yazmışlar gibime geldi sizinde böyle mi değer görüntüsü ne 1. Saat yazıyor ne bişey. Zaten 1 saatlik bakıldı tokluk sekerine
Canım.gecmis olsun. Diyetle düzene sokabilirsin. Ama enn iyisini Dr un bilir .benim 1.saat 205 çıktı 1 hafta dikkat edip ölçüm yaptım . En yüksek 160 çıktı onda da dikkat etmedim. Pirinç makarna meyveler beyaz ekmek patates ünlü mamüller yasakSelam arkadaşlar bugün şeker yüklemesi yapıldı ve sonuçlar çok yüksek
Açlık 101
1 saat 254
2 saat 229
Diyetisyene ve endokrine yönlendirdi onlarda diyet listesi verdi iki hafta sonra üç gün peş peşe şeker ölçümü yapıp tekrar endokrinoloji bölümüne gelicem diyetle düzelirse diyetle devam düzelmezse insülin başlıycaklar
Size sorum şu bu yollardan geçmiş diyetle düzelmiş annelerimiz varmı acaba morale ihtiyacım var
Enteresan canım. Ama.degerler güzel. İlk.degerin ne zamandıMerhaba bende bugün 50 lik şeker yüklemesine girdim sonuçlarim çıkmış e nabizdan ama bana 50 g yüklenmesine rağmen sanki 100 g yazmışlar gibime geldi sizinde böyle mi değer görüntüsü ne 1. Saat yazıyor ne bişey. Zaten 1 saatlik bakıldı tokluk sekerine
Geçmiş olsun canım kasılmalar artarsa tekrar gitKizlar nasilsiniz giremedim pek 28+5 iz dun nst de sanci cikti agri var deyince nst istedi sanki bugunde kasiliyor karnim ara ara bilgili anneler cevap verebilirmi korkuyorum
Canım bu hamileliğimde ilk kez şeker yüklemesi yapıldı 50 lik bakalım dedi dr ve sonucum bu şekilde çıktı 10 sene önce ilk hamileliğimde gebelik şekerim vardı ve katı bir diyet yaptırdı diyetisyenin biri kahvaltıda doymuyorum diye ağladığımi bilirim.Enteresan canım. Ama.degerler güzel. İlk.degerin ne zamandı
Benim diyetle devam ediyorSelam arkadaşlar bugün şeker yüklemesi yapıldı ve sonuçlar çok yüksek
Açlık 101
1 saat 254
2 saat 229
Diyetisyene ve endokrine yönlendirdi onlarda diyet listesi verdi iki hafta sonra üç gün peş peşe şeker ölçümü yapıp tekrar endokrinoloji bölümüne gelicem diyetle düzelirse diyetle devam düzelmezse insülin başlıycaklar
Size sorum şu bu yollardan geçmiş diyetle düzelmiş annelerimiz varmı acaba morale ihtiyacım var
Nasıl yani cnm anlamadim hemsireye vermeye miBenim annem alt üst takım üstüne tulum yapmış abartıyor mu ben ona güvenmiştim
Eski oldugu icindir takma kafana cnm normalde özele mi gidiyorsunAcaba eski olduğu için az ölçmüş olabilir mi kilosunu yaa kafama takıldı
Doktor da ters biriydi soramadım
Hiç yaz gelmeyecek gibiDevletin hiç bi ölçümüne güvenmiyorum .Doktorumun kırk kere ölçüp garantiye aldığı ölçüyü cart diye bulup nasıl söylüyorlar 3saniyede bilmiyorum.Sende bence takılma.Sırf zaman doldurmak için işe geliyorlar bence devletteki doktorlar
Ay al benden de o kadar.Kombi 40da yanıyor ayaklarım buz tutuyor .Her gün sel kıyametevimin önünde ufak bi dere oluştu artık hiç kurumuyor
Ben zıbın ,patikli alt ,uzun kollu yine üst zıbın ,şapka ,çorap ,bez , battaniye koydum böyle bi set yapıp verdim . Benim önü bağlamalı olanlardan koydum ,göbek bağı düşene kadar daha rahat oluyormuş galiba onlar bilmiyorum anneannem öyle dedi kızdı bi de bundan niye 2 tane var diyealacakmış gidip ,bunun giydirilmesi gerektiğini nasıl bilmezmişim tövbeymiş sanki doğura doğura bi hal oldum .Kendisinin de hatırladığı tek şey bu.Başka sorularım cevapsız kalıyor
Elbette al cnm kalın battaniye de isteniyor ben nohut koyacağım kızımda kullandığımTeşekkür eserim kuzumbi de nohut battaniye alsam mı o koydukları yatağa lazım olur belki
Ben sezeryan oldum nasıl temizlediler hic bilmiyorum sormadım da ama tertemizdi kızımBir şeyi merak ediyorum. Doğumda bebeği temizleyip giydirip getiriyorlar ya, illa ki detayli temizleyemiyorlardir. Bebegimiz bizim yanimiza gelince biz temizleyecek miyiz o nasil olacak onu merak ediyorum.
Devam ediyorsa doktorunla görüş cnm sancı önemliKizlar nasilsiniz giremedim pek 28+5 iz dun nst de sanci cikti agri var deyince nst istedi sanki bugunde kasiliyor karnim ara ara bilgili anneler cevap verebilirmi korkuyorum
Hayır 1 saat sonra bakıldı. Sanırım ekrana yanlış girdiler zaman aralığıni ve yüklenen gram miktariniBenim böyle değil size yüklemeden yarım saat sonra mı şeker bakıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?