2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar ya..bana.instagramdan biri mesaj attı eşime de gösterdim mesajı size de atayım. Bana yazan kişiye dedim nerden.gosrdunuz bana daha fazla ekran görüntüsü atın korkup giremedim hacklerlee diye ama merak da ediyorum . Biri resimlerimi kullanıyor olabilir mi

Eklentiler

• Screenshot_20230531-160445__01.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 115
Canım sakın limke girme hesabını çalışıyorlar bana da yaptılar aynısını yalan inanma şikayet var da baya araştırdım yoktu öyle bisi

Ay kızlar gündüz niyetine uyumuşum. Rüyamda sokakta köpek beni ısırdı dur ısırma diyordum kuduz olucakmışım güya iki saniyede bisuru senaryo oldu. Birden hastanede beliriverdim bebek varken aşı yapamayız hemen almamız lazım filan diyorlardı en son .

Bir şeyi merak ediyorum. Doğumda bebeği temizleyip giydirip getiriyorlar ya, illa ki detayli temizleyemiyorlardir. Bebegimiz bizim yanimiza gelince biz temizleyecek miyiz o nasil olacak onu merak ediyorum.
Elini yüzünü eve getirince yıkadım ben ama vücuduna dokunmadım dışarıdaki bakteri ve virüslere karşı savunma kalkanı olabilir düşüncesiyle. Göbek bağı düşer düşmez yıkadım bebişimi. Yani hastanede bişey yapmadım

Kizlar nasilsiniz giremedim pek 28+5 iz dun nst de sanci cikti agri var deyince nst istedi sanki bugunde kasiliyor karnim ara ara bilgili anneler cevap verebilirmi korkuyorum
Herhangi bir tedaviye başlamadı mı canım geçmiş olsun. Benimde ağrılarım vardı erken doğum riskim var 22 den beri 7 haftadır Progestan 3 haftadır sa nidicard kullanıyorum ek olarak.. kasılmalar sancılar dinlenince geçmiyorsa sancılar adet sancısı gibiyse doktorunla iletişime geç bence

Progestan verdi bide agri gecmeyecek gibi olursa adalat diye bi ilac verdi bilmiyorum ayaktayken kasiliyor stres yaptigimdanmi anlamiyorum
1haftadir 2 3gune bir 5sn suren agrim oldu normalmi diye sorunca nst istedi hafif duzeyde sanci dedi

Banada doktor normalde insülin başlanıcak seviyedesin ama diyetle bir deniycez düşürrmeyi dedi

Bir şeyi merak ediyorum. Doğumda bebeği temizleyip giydirip getiriyorlar ya, illa ki detayli temizleyemiyorlardir. Bebegimiz bizim yanimiza gelince biz temizleyecek miyiz o nasil olacak onu merak ediyorum.
Canım 3 ay önce kardeşimin eşi doğum yaptı tüm hastane sürecinde ordaydim baya gözlemledim temizliyorlar bebişi ama yinede tabi tam olmuyor ancak şöyle yaptık biz sık sık kıyafetini değiştirdik yani 2 günde 5 takım giydi bebiş. Vücuduna çok dokunmadık ama kafasını nemli pamukla sildik ara ara çünkü hafif kan pihtilari kalmıştı saçlarında.

Bu arada C Cerito ceritocum biz de ilk çit çitli olmayan zibindan götürdük giydirdikte ama kucaklarken falan sırtı açılıyordu bebisin çok kullanışlı olmadi o, o yüzden ilk degisimde normal çıtçıtlı zibina geçtik hemşireler de bunu. Giydirin dedi. Ben o yüzden şimdi kendi bebisime hiç almadım ondan

Benim böyle değil size yüklemeden yarım saat sonra mı şeker bakıldı

Canım.gecmis olsun. Diyetle düzene sokabilirsin. Ama enn iyisini Dr un bilir .benim 1.saat 205 çıktı 1 hafta dikkat edip ölçüm yaptım . En yüksek 160 çıktı onda da dikkat etmedim. Pirinç makarna meyveler beyaz ekmek patates ünlü mamüller yasak geçecek. Dün gittum sonuçları gosterdim böyle devam et. Dedi ama diyetisyenle devam et dedi de gitmedim.

Enteresan canım. Ama.degerler güzel. İlk.degerin ne zamandı

Enteresan canım. Ama.degerler güzel. İlk.degerin ne zamandı
Canım bu hamileliğimde ilk kez şeker yüklemesi yapıldı 50 lik bakalım dedi dr ve sonucum bu şekilde çıktı 10 sene önce ilk hamileliğimde gebelik şekerim vardı ve katı bir diyet yaptırdı diyetisyenin biri kahvaltıda doymuyorum diye ağladığımi bilirim.

Benim diyetle devam ediyor

Benim annem alt üst takım üstüne tulum yapmış abartıyor mu ben ona güvenmiştim
Nasıl yani cnm anlamadim hemsireye vermeye mi
Acaba eski olduğu için az ölçmüş olabilir mi kilosunu yaa kafama takıldı
Doktor da ters biriydi soramadım
Eski oldugu icindir takma kafana cnm normalde özele mi gidiyorsun
Hiç yaz gelmeyecek gibi
Teşekkür eserim kuzum bi de nohut battaniye alsam mı o koydukları yatağa lazım olur belki
Elbette al cnm kalın battaniye de isteniyor ben nohut koyacağım kızımda kullandığım
Ben sezeryan oldum nasıl temizlediler hic bilmiyorum sormadım da ama tertemizdi kızım
Kizlar nasilsiniz giremedim pek 28+5 iz dun nst de sanci cikti agri var deyince nst istedi sanki bugunde kasiliyor karnim ara ara bilgili anneler cevap verebilirmi korkuyorum
Devam ediyorsa doktorunla görüş cnm sancı önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…