- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.341
Bu durumda insüline başlamadımı benim doktorum normale inmezse direk insülin başlanıcak ama korkma bebeğe zararı yok dedi şunuda ekledi gebelik diyabeti olan hastaları iki haftada bir muayene ediyorum diyip iki hafta sonra beni çağırdı takiplisin artık doğuma kadar dediCanım.gecmis olsun. Diyetle düzene sokabilirsin. Ama enn iyisini Dr un bilir .benim 1.saat 205 çıktı 1 hafta dikkat edip ölçüm yaptım . En yüksek 160 çıktı onda da dikkat etmedim. Pirinç makarna meyveler beyaz ekmek patates ünlü mamüller yasakgeçecek. Dün gittum sonuçları gosterdim böyle devam et. Dedi ama diyetisyenle devam et dedi de gitmedim.
Ne kadardır diyettesiniz düzeldi miBenim diyetle devam ediyor
ByLohusa Effortt Mavi Sabahlıklı Hamile Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben bunu aldım cnmBide Lohusa takimi alan kizlar ne aldiniz fikir olsun ben agirdan aliyordum ama hizlanmam lazim
Progestan işe yarar diye düşünüyorum canım adalatta sanırım nidicard muadili onu da kullanan var çok geçmiş olsun stres yapma bol bol dinlen zamanında sağlıkl gelsin insallahProgestan verdi bide agri gecmeyecek gibi olursa adalat diye bi ilac verdi bilmiyorum ayaktayken kasiliyor stres yaptigimdanmi anlamiyorum
1haftadir 2 3gune bir 5sn suren agrim oldu normalmi diye sorunca nst istedi hafif duzeyde sanci dedi
Ağustos ya bi düşündüm ama o en kalınlardan da almıştık onu almam nohutu alırım bendeNasıl yani cnm anlamadim hemsireye vermeye mi
Eski oldugu icindir takma kafana cnm normalde özele mi gidiyorsun
Hiç yaz gelmeyecek gibi
Elbette al cnm kalın battaniye de isteniyor ben nohut koyacağım kızımda kullandığım
Ben sezeryan oldum nasıl temizlediler hic bilmiyorum sormadım da ama tertemizdi kızım
Devam ediyorsa doktorunla görüş cnm sancı önemli
önce bi diyetle olan ölçümlerine baksaydı biraz fevri bir yaklaşım olmuş. Stres yapma diyetle düzene girer yoksa insülin desteği dünyanın sonu değilBu durumda insüline başlamadımı benim doktorum normale inmezse direk insülin başlanıcak ama korkma bebeğe zararı yok dedi şunuda ekledi gebelik diyabeti olan hastaları iki haftada bir muayene ediyorum diyip iki hafta sonra beni çağırdı takiplisin artık doğuma kadar dedi
3hafta oldu evet kontrol altında ölçümlerle takipteyimNe kadardır diyettesiniz düzeldi mi
Annen gaz sancısından korkmuş belli kiBenim annem alt üst takım üstüne tulum yapmış abartıyor mu ben ona güvenmiştim
Bence gerek yok. Ekstra durulama yeterli kuzu
Silip tertemiz veriyorlar. Hemen yıkamayın. Verniks var üzerinde onu çeksin şifa niyetine.Bir şeyi merak ediyorum. Doğumda bebeği temizleyip giydirip getiriyorlar ya, illa ki detayli temizleyemiyorlardir. Bebegimiz bizim yanimiza gelince biz temizleyecek miyiz o nasil olacak onu merak ediyorum.
Biz bugün B Bikupakahve ile oturduk acaba sana mı malum oldu kiAy kızlar gündüz niyetine uyumuşum. Rüyamda sokakta köpek beni ısırdı dur ısırma diyordum kuduz olucakmışım güya iki saniyede bisuru senaryo oldu. Birden hastanede beliriverdim bebek varken aşı yapamayız hemen almamız lazım filan diyorlardı en son .
Geçmiş olsun canım kasılmalar artarsa tekrar git
Sagolun kizlar tetikteyim inşallah zamaninda gelir sagliklaNasıl yani cnm anlamadim hemsireye vermeye mi
Eski oldugu icindir takma kafana cnm normalde özele mi gidiyorsun
Hiç yaz gelmeyecek gibi
Elbette al cnm kalın battaniye de isteniyor ben nohut koyacağım kızımda kullandığım
Ben sezeryan oldum nasıl temizlediler hic bilmiyorum sormadım da ama tertemizdi kızım
Devam ediyorsa doktorunla görüş cnm sancı önemli
Link cikmamis canim ben aratayim trendyolda nasil kumasi cok ince degil dimi
Progestan agizdanmi vajinadanmi.kullaniyorsunProgestan işe yarar diye düşünüyorum canım adalatta sanırım nidicard muadili onu da kullanan var çok geçmiş olsun stres yapma bol bol dinlen zamanında sağlıkl gelsin insallahBak benım 7 hafta oldu çok şükür doğum olmadı içini ferah tut
Ben 3-4 tane almıştım. Çok pişmanım şimdi. Lastikli pantolon candırBen daha almadim 8.aya giriyorum hep beli lastikli pantolonlarimi etek ve elbisemi giydim ama bu ay alacağım bir pantolon
Canım 28+3 göre iyi bende 29 gitmistim 1300 gramdı yanı kendi haftalarina gore bakarsan bence iyiKızlar ben geldim doktordan şimdi
Normalde 28+3 ama 30+4 çıktı
Kilosu da 1200 gr +\-500 gr dedi birşey anlamadım
Devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım zaten hiç ilgilenmedi boyunu bile söylemedi göstermedi bile bebeği
Yatmamla kalkmam bir oldu gerçekten birşey anlamadım
1200 gr çok az geldi bana 30+4 e göre
Ben ilk 3 ay baglamalı kulandım ya bebek ufak olunca zor oluyordu çitcit 4-5 tane bulabilirsen al daha rahat edersinKızlar yaaa ebeye ne veriyoruz şimditulum Veya alt üst eldiven şapka çorap zıbın ve battaniye mi bir de zıbın çıtçıtlılarsan mı koyayım diğerlerinden yok bende onu bağlamalı olanlardan
Ay bilmem ki anlamam hiç ruya tabirinden ama köpek filan sanmam alakalı olsun
Tam yazlık kuması benm cok hoşuma gitti göğüs kısmı cok açık tesettürlü isen onu biri gelince şalla kaparsın en kotu bebegim ağız mendili ileSagolun kizlar tetikteyim inşallah zamaninda gelir saglikla
Progestan agizdanmi vajinadanmi.kullaniyorsun
Dolandirici gecen facebook gruplarinda da gordum boyleleriniKızlar ya..bana.instagramdan biri mesaj attı eşime de gösterdim mesajı size de atayım. Bana yazan kişiye dedim nerden.gosrdunuz bana daha fazla ekran görüntüsü atın korkup giremedim hacklerlee diye ama merak da ediyorum . Biri resimlerimi kullanıyor olabilir mi
Cnm son bir aydir benim de gün icinde sık sık kasiliyor. Kasik kismimda agri oluyor, hatta disaridan bakan yuzumden halimden anlar, hareketimi kisitlayacak sekilde kasilma oluyor. Ilk basta bebek donuyor, ters bi hareket yapiyor filan saniyordum ama bebekle ilgili olmadigini anladim dikkat edince. Ama ben kontrole gidince soylemedim normaldir diye. Braxon hicks kasilmalari yalanci sancilar baslar diye okumustum bi yerde. 26.hafta gitmistim, extra sikayetin olmazsa 32.hafta calisabilir raporu almaya gelirsin dedi doktorum. Daha da cok var, ben de endiselendim simdi. Sana doktorun ne dedi.Kizlar nasilsiniz giremedim pek 28+5 iz dun nst de sanci cikti agri var deyince nst istedi sanki bugunde kasiliyor karnim ara ara bilgili anneler cevap verebilirmi korkuyorum
Evet benim begendigim muhtemelen yakasi banada cok acik geldi tesetturlu oldugum icin düşünüyordumTam yazlık kuması benm cok hoşuma gitti göğüs kısmı cok açık tesettürlü isen onu biri gelince şalla kaparsın en kotu bebegim ağız mendili ile
Benim sikayetim direkt ağrı idi bebek pozisyon degistirirken olabilir diye dert etmedim dun kontrol oncesi yine tekrarlayinca sorayim dedim doktora 5sn falan sürüyor ama fazla sürse bağıracam öyle bi agri idi bugunde kasilma seklinde oluyor anlamadım dedigin gibi yalanci sanci olabilirCnm son bir aydir benim de gün icinde sık sık kasiliyor. Kasik kismimda agri oluyor, hatta disaridan bakan yuzumden halimden anlar, hareketimi kisitlayacak sekilde kasilma oluyor. Ilk basta bebek donuyor, ters bi hareket yapiyor filan saniyordum ama bebekle ilgili olmadigini anladim dikkat edince. Ama ben kontrole gidince soylemedim normaldir diye. Braxon hicks kasilmalari yalanci sancilar baslar diye okumustum bi yerde. 26.hafta gitmistim, extra sikayetin olmazsa 32.hafta calisabilir raporu almaya gelirsin dedi doktorum. Daha da cok var, ben de endiselendim simdi. Sana doktorun ne dedi.
Yaaa senin şerefin varAy bilmem ki anlamam hiç ruya tabirinden ama köpek filan sanmam alakalı olsunne iyi etmişsiniz bende gelebilsem sen izne çıkmadan keşke ama zor görünüyor
Çatı ağrısı nasil oluyor benim daha vaktim var galiba yaşamak içinArkadaşlar ya ,tek taraflı çatı ağrısı yaşıyorum sadece solda.tüm bacağımı uyuşturacak kadar ağrım var .bi gün oluyor bi gün olmuyor ama olunca kıpırdatmıyor mesela bugün hiç yatarken kıpırdayamıyorum bile… çok kötüyüm bu kadar kötü olan var mı aranızda çatı ağrısı sebebiyle .Gece yatakta dönerken eşim yuvarlıyor ben bacağımdan güç alıp dönemiyorım bile
Vajinadan sabah aksamSagolun kizlar tetikteyim inşallah zamaninda gelir saglikla
Progestan agizdanmi vajinadanmi.kullaniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?