2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bu durumda insüline başlamadımı benim doktorum normale inmezse direk insülin başlanıcak ama korkma bebeğe zararı yok dedi şunuda ekledi gebelik diyabeti olan hastaları iki haftada bir muayene ediyorum diyip iki hafta sonra beni çağırdı takiplisin artık doğuma kadar dedi

Progestan verdi bide agri gecmeyecek gibi olursa adalat diye bi ilac verdi bilmiyorum ayaktayken kasiliyor stres yaptigimdanmi anlamiyorum
1haftadir 2 3gune bir 5sn suren agrim oldu normalmi diye sorunca nst istedi hafif duzeyde sanci dedi
Progestan işe yarar diye düşünüyorum canım adalatta sanırım nidicard muadili onu da kullanan var çok geçmiş olsun stres yapma bol bol dinlen zamanında sağlıkl gelsin insallah Bak benım 7 hafta oldu çok şükür doğum olmadı içini ferah tut

Ağustos ya bi düşündüm ama o en kalınlardan da almıştık onu almam nohutu alırım bende

önce bi diyetle olan ölçümlerine baksaydı biraz fevri bir yaklaşım olmuş. Stres yapma diyetle düzene girer yoksa insülin desteği dünyanın sonu değil

Benim annem alt üst takım üstüne tulum yapmış abartıyor mu ben ona güvenmiştim
Annen gaz sancısından korkmuş belli ki fazla ihtiyatlı bir hareket bence.

Bende bilemedim yaa kuzum çıkıp alsam mı pozitifbiri sen ne diyosun
Bence gerek yok. Ekstra durulama yeterli kuzu

Bir şeyi merak ediyorum. Doğumda bebeği temizleyip giydirip getiriyorlar ya, illa ki detayli temizleyemiyorlardir. Bebegimiz bizim yanimiza gelince biz temizleyecek miyiz o nasil olacak onu merak ediyorum.
Silip tertemiz veriyorlar. Hemen yıkamayın. Verniks var üzerinde onu çeksin şifa niyetine.
Kafadaki kuruyan kanlar bile 3 gün sonra yikadiginda çıkar merak etme.

Biz bugün B Bikupakahve ile oturduk acaba sana mı malum oldu ki

Geçmiş olsun canım kasılmalar artarsa tekrar git

Sagolun kizlar tetikteyim inşallah zamaninda gelir saglikla
Link cikmamis canim ben aratayim trendyolda nasil kumasi cok ince degil dimi
Progestan agizdanmi vajinadanmi.kullaniyorsun

Canım 28+3 göre iyi bende 29 gitmistim 1300 gramdı yanı kendi haftalarina gore bakarsan bence iyi

Kızlar yaaa ebeye ne veriyoruz şimdi tulum Veya alt üst eldiven şapka çorap zıbın ve battaniye mi bir de zıbın çıtçıtlılarsan mı koyayım diğerlerinden yok bende onu bağlamalı olanlardan
Ben ilk 3 ay baglamalı kulandım ya bebek ufak olunca zor oluyordu çitcit 4-5 tane bulabilirsen al daha rahat edersin

Sagolun kizlar tetikteyim inşallah zamaninda gelir saglikla

Link cikmamis canim ben aratayim trendyolda nasil kumasi cok ince degil dimi

Progestan agizdanmi vajinadanmi.kullaniyorsun
Tam yazlık kuması benm cok hoşuma gitti göğüs kısmı cok açık tesettürlü isen onu biri gelince şalla kaparsın en kotu bebegim ağız mendili ile

Dolandirici gecen facebook gruplarinda da gordum boylelerini

Kizlar nasilsiniz giremedim pek 28+5 iz dun nst de sanci cikti agri var deyince nst istedi sanki bugunde kasiliyor karnim ara ara bilgili anneler cevap verebilirmi korkuyorum
Cnm son bir aydir benim de gün icinde sık sık kasiliyor. Kasik kismimda agri oluyor, hatta disaridan bakan yuzumden halimden anlar, hareketimi kisitlayacak sekilde kasilma oluyor. Ilk basta bebek donuyor, ters bi hareket yapiyor filan saniyordum ama bebekle ilgili olmadigini anladim dikkat edince. Ama ben kontrole gidince soylemedim normaldir diye. Braxon hicks kasilmalari yalanci sancilar baslar diye okumustum bi yerde. 26.hafta gitmistim, extra sikayetin olmazsa 32.hafta calisabilir raporu almaya gelirsin dedi doktorum. Daha da cok var, ben de endiselendim simdi. Sana doktorun ne dedi.

Tam yazlık kuması benm cok hoşuma gitti göğüs kısmı cok açık tesettürlü isen onu biri gelince şalla kaparsın en kotu bebegim ağız mendili ile
Evet benim begendigim muhtemelen yakasi banada cok acik geldi tesetturlu oldugum icin düşünüyordum
Benim sikayetim direkt ağrı idi bebek pozisyon degistirirken olabilir diye dert etmedim dun kontrol oncesi yine tekrarlayinca sorayim dedim doktora 5sn falan sürüyor ama fazla sürse bağıracam öyle bi agri idi bugunde kasilma seklinde oluyor anlamadım dedigin gibi yalanci sanci olabilir
Doktor progestan verdi rahim agzin suyun iyi dedi korkulacak bisey demedi yani korkma sende canim

Ay bilmem ki anlamam hiç ruya tabirinden ama köpek filan sanmam alakalı olsun ne iyi etmişsiniz bende gelebilsem sen izne çıkmadan keşke ama zor görünüyor
Yaaa senin şerefin var , doğurduktan sonra ben sana gelirim gerekirse aracımla kızımla inşallah kuzum

Çatı ağrısı nasil oluyor benim daha vaktim var galiba yaşamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…