2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çatı ağrısı nasil oluyor benim daha vaktim var galiba yaşamak için
Benim de vaktim var ama aşağı bölgenin kemikleri sızlıyor çatlıyor sanki .oturup kalkarken falaj eziye
Yok yüksek bulmadı..evde de artık sürekli değil de 2 3 günde bir ölç dedi. Tabi ben alislanlik sürekli ölçüyorum ama cubuklaurm bitecek ,

Hava sıcak ama bana ekstra sıcak normalde çok üşürdum ama ayakkabı giyince yanıyor sanki terlik giymek istiyorum hep size de sıcak basıyor mu kızlar yeni basladi bende
Benim ayaklarımın altı öyle Bi yanıyor ki heleki geceleri yatarken hep dışarıda. Yatağın soğuk yerini arıyorum duvara yapıştırıyorum . Menopoz alameti gibi

Benim ayaklarımın altı öyle Bi yanıyor ki heleki geceleri yatarken hep dışarıda. Yatağın soğuk yerini arıyorum duvara yapıştırıyorum . Menopoz alameti gibi
Ah kuzu ben de üstüm açık yatsam içim gaz doluyor belim ağrıyor. Mecbur üstüme ince de olsa örtü atıyorum ama yaniyorummmmm fuaaaaatttt abiiiiii bu gece utançtan duvarı sirtladim resmen gazman yanımda üfürük kalır

Buluştuk ki biiiiizzzz B Bikupakahve çook güzel bir anne çok minnoş çok memnun oldum ben şahsen tanıştığımıza.Mavili olan benim, kremli olan karpuzsever tatlı getirmiş kuzum sağolsun Darisi Chanandler Bong la tanışmamıza

Eklentiler

• img1685545279649.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 134
İnşallah sağlıklı bir şekilde bu günleri atlatırız kuuzm Rabbim kimsenin emeğini boşa götürmesin

Ya kıyamam içinde kalsa daha kötü. Ohh ne güzel atıyorsun iste

Hemde fazlasıyla Benim 12 yılda denemediğim hiçbir yöntem kalmadı buna gerçekten tüm samimiyet ile söylüyorum Yani artık deneyecek hiçbir şeyim kalmadı Valizimi topladım kaç sefer gittim Hatta sonrasında onu Kovdum günlerce iş yerinde yattı kilidi değiştirdim Yani gerçekten baş edilmez bir insan bu konuda hiçbir şekilde yıllardır bu dışarı hayatına engel olamadım ne yaptıysam olamadım yani ve işin ilginç yanı tüm takıldığı adamlar böyle yani tüm takıldığı arkadaşlarının hepsinde aynı problem var gece eve gitmemek Veya geç gitmek Şu an benimle birlikte 4 arkadaşının eşi de hamile ve onlar da bayağı ağırlar yani ortak görüştüğümüz arkadaşlar da var aynı şey Onlar için de geçerli onlar gece dışarıdayken Biz hepimiz hani şey yapıyoruz böyle WhatsApp grubu kurduk o şekilde görüşüyoruz hepimiz aynı dertten muzdarız Biz ve hiçbirisi düşünmüyor ya Bu kadınlar hamile hani artık evimize Gidelim Beyler değişik bir şey bilmiyorum gerçekten artık anlayamıyorum

Koydukları yatağa yastık kılıfı tam oluyor ben ilkinde öyle yapmıştım içim rahat etmişti.Temiz temiz hatta 2 tane koyun mis değiştirirsiniz.
Aaa öyle mi bende yanımda bulundurayım öyleyse çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…