2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bunalıyorum valla benn de evden çıkmadıkça. C Cerito Yu anliyorum suanda bugunlerde . Aniden gelebilirim bu arada çok tatlı çıkmışsınız foti süper insan imreniyor
Yiaaa teşekkür ederim sen de çok minnoş ve sıcakkanlısın ben de çok memnun oldum inşallah gelecek sefer Chanandler Bong da olur

Neredekl oturuyonuz kızlar siz ben ankaradyım mübarek heryer sel yağmur hic durmuyor sanki muson iklimi hala petekleri yakıyorum
İstanbul canım aslında o kadar sıcak değilde ben yanıyorum

pozitifbiri B Bikupakahve maşallah kızlar sizeee göbüşleri de tanıştırsaydınız

Hepsi birbirini gazlıyor demek ki. Arkadaş çevresi ne kadar önemli işte biri de çıkıp erken gidelim demiyor kendileri hasta olsa bebek gibi bakım ister

Onu nasil yapiyoruz ya iyice girecekmi icine kusura bakma ama bilmiyorum agzidan sersemlik bas donmesi yaparsa vajinada al demisti direkt vajinadan kullanayim diyorum ama
Vajinal daha etkili diye biliyorum, evet ağızdan yan etkisi çokmuş ben hiç ağızdan almadım. Yok önemli evet baya ittirmen gerekiyor yarım saat bir saat en az kalkmazsan daha iyi olur. Ben uyumadan önce alıyroum bi rde sabah 7 gibi alıp tekrar uyuyorum.. tuvaletini falan yapmış ol yoksa eriyip akar. Yine akıyorsa rahim ihtiyacı olanı alıyormuş

Hepimizinki insallah bende kendime götürebilirim ya emin değilim bende takıntıluyım ama uğraşır mıyım bilmiyorum çok üşengeç oldum

Kız siz yatıp kalkıp şükredin, benim adam genetik olarak uzun ince, azıcık bişi kilo aldın mı bile fark ediyo hiç de sevmiyo kiloyu, kilolu insanları. doktor Nowzaradan gibi oluyo azıcık fazlası olan birini görünce fkdkkfldlf dün 2.tetanozu olmaya sağlık ocağına gittik, gitmişken tartıya çıkardı beni ebe, kendisi 72 kilo çıktı ben 69 kilo çıktım,diyo ki OHA NERDEYSE AYNIYIZ.... dedim çüşş deve, benim içimde çocuk var, sen bildiğin zarganasın fkldfk diyemedi bir şey sonra

Dr. Nowzaradan kahkaha attım fıstıklı ben de kocama böyle diycem

Çatı ağrısı nasil oluyor benim daha vaktim var galiba yaşamak için
C Cerito cati agrisi benim 13.haftadan beri var nasil oluyorsa. Hala devam ediyor. Dedigin gibi o zamandan beri kalcami kaldirip donemiyorum. Bacagimla guc alip donuyordum. Bacak agrisi da baslayinca bacaklarimi da hareket ettiremez oldum. Simdi dirsegimle guc alip kendimi yataktan kaydirarak kalkiyorum wcye. Ama kesinllikle ustune basamiyorum. Duvarlara surune surtune gidiyorum. Saat basi wcdeyim, sabah olsun diye saat sayiyorum. Ayni donem pelvik agri da baslamisti. O da gecmedi, o da cok kotu. Ustune bel agrisi eklendi, sonra bacak agrisi, son 1 haftadir sirt agrisi. 4 aydir agrilarla bogusuyorum. Sanki hamile degilim de ustumden kamyon gecmis, kaza gecirmis gibiyim. Ilk 3 ay da bulanti kusma lekelenme kasik agrisi diye gecti. Hic keyif alamadim bu gebeligimden. Dr. agrilarim icin gecmez, daha da artarak devam eder dedi. 37ye kadar sabret 37de aliriz dedi. Insallah 38i gorurum ama yenileri ekleniyor hep

hassas terazi değilsek kimsenin kilo alıp vermesini dile getirmemeliyiz arkadaş ya, deli ediyo bu huyu beni ben diyo muyum git kendine bakkaldan kilo al, kemiklerin batıyo. demiyorum. sende bana deme o zaman
Dr. Nowzaradan kahkaha attım fıstıklı ben de kocama böyle diycem

Anladim cnm, gecmis olsun. Onlemini de almissin. Zamaninda gelsin kuzucuklar ya. Olmadi erken giderim ben de kontrole. Sikayetlerim cok olunca hem gun sayiyorum hem de insallah zamanindan once gelmez diye dua ediyorum. Allah hepimize guc kuvvet versin

Canım banada instadan yazıp bu görüntüyü atmıştı biri sahtekar

Kizlar nasilsiniz giremedim pek 28+5 iz dun nst de sanci cikti agri var deyince nst istedi sanki bugunde kasiliyor karnim ara ara bilgili anneler cevap verebilirmi korkuyorum
İlaç başladınız mı canım geçmiş olsun , sancı sıklığını kontrol etmeni tavsiye ederim artarsa mutlaka git
Yaaaa o zaman bende değiştireyim ya da ikisini de koyayım hemşire hangisini giydirirse artık çok teşekkür ederim canım bilgiler için.Güncel bilgi çok önemli
Çatı ağrısı nasil oluyor benim daha vaktim var galiba yaşamak için
Ay boşver hiç yaşama daha iyi.vajinadaki iki kemik kopuyor sanki tüm ağırlığı o iki kemiğe bağlamışlar da hareket ettikçe o kemikler zıngırdıyor gibi oluyor.Benim 29.haftadan itibaren başlamıştı dilerim hiç yaşamazsın
Bunalıyorum valla benn de evden çıkmadıkça. C Cerito Yu anliyorum suanda bugunlerde . Aniden gelebilirim bu arada çok tatlı çıkmışsınız foti süper insan imreniyor

Çok tatlısınız pozitifbiri B Bikupakahve ne güzel yapmışsınız buluşmakla Chanandler Bong vallahi ben insan yüzü görmeye hasretim yoldan geçen insanları izliyorum deli gibi beni psikolojik sıkıntılı zannedecekler .Birilerini çevirip sohbete durucam yakında
Ayyy ben 28den beri çekiyorum ve çekemiyorum sen çok iyi dayanmışsın.13.hafta başlamak için erkenmiş baya.Senin hamileliğin de zormuş baya.Neyse dur az kalmış ya.37 çok iyi bende bi doktoruma söyleyim 37de alalım diyim .Çünkü bende dayanamıyorum inşallah tamam der

hassas terazi değilsek kimsenin kilo alıp vermesini dile getirmemeliyiz arkadaş ya, deli ediyo bu huyu beni ben diyo muyum git kendine bakkaldan kilo al, kemiklerin batıyo. demiyorum. sende bana deme o zaman
Bize de Laşanta muamelesi yapıyolar işte kendilerine bakmadan

Kızlar sizin bacak ağrısı kramp şeklinde mi yoksa böyle bildiğiniz kas ağrısı güçsüzlük gibi mi sanki ? Benım kas ağrısı böyle bi güçsüz bacaklarım

Aman sakim basmayin. Esimin yengesine aynisi oldu. Baya yasi da var yani kayinvalidemden buyuk 3 5 yas. Kadin baya kafayi takti. Tikladi. Hesabi hacklendi. Kendi paylasiyor gibi paylasimlar yaptilar sonrasinda. Ben su bankaya su kadar para yatirdim bu kadar para kazandim vs gibisine hikaye atmis durumda kaldi. Tum listesindekilere de ayni muhabbet yapildi sonrasinda. Yani dolandirici engelleyin gecsin.

Uff bı an inandım biliyri musun yani bu ara husumetli olduğum biri vardı acaba resimlerimi alıp da iftira mi atıyor diye şüphelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…