- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.381
Maşallah canimKarpuzseverin maşallah hiç fazlalığı yok gibibense dubadan hallice
Bunalıyorum valla benn de evden çıkmadıkça. C Cerito Yu anliyorum suanda bugunlerde . Aniden gelebilirimBuluştuk ki biiiiizzzzB Bikupakahve çook güzel bir anne çok minnoş çok memnun oldum ben şahsen tanıştığımıza.Mavili olan benim, kremli olan karpuzsever tatlı getirmiş kuzum sağolsun Darisi Chanandler Bong la tanışmamıza
Yiaaa teşekkür ederim sen de çok minnoş ve sıcakkanlısınben de çok memnun oldum inşallah gelecek sefer Chanandler Bong da olur
İstanbul canım aslında o kadar sıcak değilde ben yanıyorumNeredekl oturuyonuz kızlar siz ben ankaradyım mübarek heryer sel yağmur hic durmuyor sanki muson iklimi hala petekleri yakıyorum
Hepsi birbirini gazlıyor demek ki. Arkadaş çevresi ne kadar önemli işte biri de çıkıp erken gidelim demiyor kendileri hasta olsa bebek gibi bakım isterHemde fazlasıyla Benim 12 yılda denemediğim hiçbir yöntem kalmadı buna gerçekten tüm samimiyet ile söylüyorum Yani artık deneyecek hiçbir şeyim kalmadı Valizimi topladım kaç sefer gittim Hatta sonrasında onu Kovdum günlerce iş yerinde yattı kilidi değiştirdim Yani gerçekten baş edilmez bir insan bu konuda hiçbir şekilde yıllardır bu dışarı hayatına engel olamadım ne yaptıysam olamadım yani ve işin ilginç yanı tüm takıldığı adamlar böyle yani tüm takıldığı arkadaşlarının hepsinde aynı problem var gece eve gitmemek Veya geç gitmek Şu an benimle birlikte 4 arkadaşının eşi de hamile ve onlar da bayağı ağırlar yani ortak görüştüğümüz arkadaşlar da var aynı şey Onlar için de geçerli onlar gece dışarıdayken Biz hepimiz hani şey yapıyoruz böyle WhatsApp grubu kurduk o şekilde görüşüyoruz hepimiz aynı dertten muzdarız Biz ve hiçbirisi düşünmüyor ya Bu kadınlar hamile hani artık evimize Gidelim Beyler değişik bir şey bilmiyorum gerçekten artık anlayamıyorum
Vajinal daha etkili diye biliyorum, evet ağızdan yan etkisi çokmuş ben hiç ağızdan almadım. Yok önemli evet baya ittirmen gerekiyor yarım saat bir saat en az kalkmazsan daha iyi olur. Ben uyumadan önce alıyroum bi rde sabah 7 gibi alıp tekrar uyuyorum.. tuvaletini falan yapmış ol yoksa eriyip akar. Yine akıyorsa rahim ihtiyacı olanı alıyormuşOnu nasil yapiyoruz ya iyice girecekmi icine kusura bakma ama bilmiyorum agzidan sersemlik bas donmesi yaparsa vajinada al demisti direkt vajinadan kullanayim diyorum ama
Hepimizinki insallahBen kendime bile götürdüm yastık kılıfı çarşaf ben biraz takıntılıyım da.Ama bebek için iyi oluyor belki güzel yıkıyorlardır ama yine de içiniz rahat eder.Ne demek sağlıkla gelsin minişiniz
Kızlar Bende 56 ile hamile kalmıştım, sonra bulantıdan 52 ye düştüm. Şuan 60.ım. Son 1 ayda 2 kilo aldım. Sabah eşim dedi ki, toton neyin küçücüktü eskiden böle çok güzel oldun dediiltifat ederken geçmişte beğenmediğini de söylemiş oldu kırılmakla beraber çokta takmadım. Bu erkekler çok odun kütük hatta
Dr. NowzaradanKız siz yatıp kalkıp şükredin, benim adam genetik olarak uzun ince, azıcık bişi kilo aldın mı bile fark ediyo hiç de sevmiyo kiloyu, kilolu insanları. doktor Nowzaradan gibi oluyo azıcık fazlası olan birini görünce fkdkkfldlf dün 2.tetanozu olmaya sağlık ocağına gittik, gitmişken tartıya çıkardı beni ebe, kendisi 72 kilo çıktı ben 69 kilo çıktım,diyo ki OHA NERDEYSE AYNIYIZ.... dedim çüşş deve, benim içimde çocuk var, sen bildiğin zarganasın fkldfk diyemedi bir şey sonra
C Cerito cati agrisi benim 13.haftadan beri var nasil oluyorsa. Hala devam ediyor. Dedigin gibi o zamandan beri kalcami kaldirip donemiyorum. Bacagimla guc alip donuyordum. Bacak agrisi da baslayinca bacaklarimi da hareket ettiremez oldum. Simdi dirsegimle guc alip kendimi yataktan kaydirarak kalkiyorum wcye. Ama kesinllikle ustune basamiyorum. Duvarlara surune surtune gidiyorum. Saat basi wcdeyim, sabah olsun diye saat sayiyorum. Ayni donem pelvik agri da baslamisti. O da gecmedi, o da cok kotu. Ustune bel agrisi eklendi, sonra bacak agrisi, son 1 haftadir sirt agrisi. 4 aydir agrilarla bogusuyorum. Sanki hamile degilim de ustumden kamyon gecmis, kaza gecirmis gibiyim. Ilk 3 ay da bulanti kusma lekelenme kasik agrisi diye gecti. Hic keyif alamadim bu gebeligimden. Dr. agrilarim icin gecmez, daha da artarak devam eder dedi. 37ye kadar sabret 37de aliriz dedi. Insallah 38i gorurum ama yenileri ekleniyor hepÇatı ağrısı nasil oluyor benim daha vaktim var galiba yaşamak için
Dr. Nowzaradankahkaha attım fıstıklı ben de kocama böyle diycem
Anladim cnm, gecmis olsun. Onlemini de almissin. Zamaninda gelsin kuzucuklar ya. Olmadi erken giderim ben de kontrole. Sikayetlerim cok olunca hem gun sayiyorum hem de insallah zamanindan once gelmez diye dua ediyorum. Allah hepimize guc kuvvet versinEvet benim begendigim muhtemelen yakasi banada cok acik geldi tesetturlu oldugum icin düşünüyordum
Benim sikayetim direkt ağrı idi bebek pozisyon degistirirken olabilir diye dert etmedim dun kontrol oncesi yine tekrarlayinca sorayim dedim doktora 5sn falan sürüyor ama fazla sürse bağıracam öyle bi agri idi bugunde kasilma seklinde oluyor anlamadım dedigin gibi yalanci sanci olabilir
Doktor progestan verdi rahim agzin suyun iyi dedi korkulacak bisey demedi yani korkma sende canim
Canım banada instadan yazıp bu görüntüyü atmıştı biri sahtekarKızlar ya..bana.instagramdan biri mesaj attı eşime de gösterdim mesajı size de atayım. Bana yazan kişiye dedim nerden.gosrdunuz bana daha fazla ekran görüntüsü atın korkup giremedim hacklerlee diye ama merak da ediyorum . Biri resimlerimi kullanıyor olabilir mi
Erkek canım,ismide deniz olacak inşallahEylull38 kuzum cinsiyet neydi sizin
İlaç başladınız mı canım geçmiş olsun , sancı sıklığını kontrol etmeni tavsiye ederimKizlar nasilsiniz giremedim pek 28+5 iz dun nst de sanci cikti agri var deyince nst istedi sanki bugunde kasiliyor karnim ara ara bilgili anneler cevap verebilirmi korkuyorum
Yaaaa o zaman bende değiştireyim ya da ikisini de koyayım hemşire hangisini giydirirse artıkCanım 3 ay önce kardeşimin eşi doğum yaptı tüm hastane sürecinde ordaydim baya gözlemledimtemizliyorlar bebişi ama yinede tabi tam olmuyor ancak şöyle yaptık biz sık sık kıyafetini değiştirdik yani 2 günde 5 takım giydi bebiş. Vücuduna çok dokunmadık ama kafasını nemli pamukla sildik ara ara çünkü hafif kan pihtilari kalmıştı saçlarında.
Bu arada C Cerito ceritocum biz de ilk çit çitli olmayan zibindan götürdük giydirdikte ama kucaklarken falan sırtı açılıyordu bebisin çok kullanışlı olmadi o, o yüzden ilk degisimde normal çıtçıtlı zibina geçtik hemşireler de bunu. Giydirin dedi. Ben o yüzden şimdi kendi bebisime hiç almadım ondan
Ay boşver hiç yaşama daha iyi.vajinadaki iki kemikÇatı ağrısı nasil oluyor benim daha vaktim var galiba yaşamak için
Çok tatlısınız
Ayyy ben 28den beri çekiyorum ve çekemiyorum sen çok iyi dayanmışsın.13.hafta başlamak için erkenmiş baya.Senin hamileliğin de zormuş baya.Neyse dur az kalmış ya.37 çok iyi bende bi doktoruma söyleyim 37de alalım diyim .Çünkü bende dayanamıyorumC Cerito cati agrisi benim 13.haftadan beri var nasil oluyorsa. Hala devam ediyor. Dedigin gibi o zamandan beri kalcami kaldirip donemiyorum. Bacagimla guc alip donuyordum. Bacak agrisi da baslayinca bacaklarimi da hareket ettiremez oldum. Simdi dirsegimle guc alip kendimi yataktan kaydirarak kalkiyorum wcye. Ama kesinllikle ustune basamiyorum. Duvarlara surune surtune gidiyorum. Saat basi wcdeyim, sabah olsun diye saat sayiyorum. Ayni donem pelvik agri da baslamisti. O da gecmedi, o da cok kotu. Ustune bel agrisi eklendi, sonra bacak agrisi, son 1 haftadir sirt agrisi. 4 aydir agrilarla bogusuyorum. Sanki hamile degilim de ustumden kamyon gecmis, kaza gecirmis gibiyim. Ilk 3 ay da bulanti kusma lekelenme kasik agrisi diye gecti. Hic keyif alamadim bu gebeligimden. Dr. agrilarim icin gecmez, daha da artarak devam eder dedi. 37ye kadar sabret 37de aliriz dedi. Insallah 38i gorurum ama yenileri ekleniyor hep
Bize de Laşanta muamelesi yapıyolar işte kendilerine bakmadanhassas terazi değilsek kimsenin kilo alıp vermesini dile getirmemeliyiz arkadaş ya, deli ediyo bu huyu beniben diyo muyum git kendine bakkaldan kilo al, kemiklerin batıyo. demiyorum. sende bana deme o zaman
Aman sakim basmayin. Esimin yengesine aynisi oldu. Baya yasi da var yani kayinvalidemden buyuk 3 5 yas. Kadin baya kafayi takti. Tikladi. Hesabi hacklendi. Kendi paylasiyor gibi paylasimlar yaptilar sonrasinda. Ben su bankaya su kadar para yatirdim bu kadar para kazandim vs gibisine hikaye atmis durumda kaldi. Tum listesindekilere de ayni muhabbet yapildi sonrasinda. Yani dolandirici engelleyin gecsin.Kızlar ya..bana.instagramdan biri mesaj attı eşime de gösterdim mesajı size de atayım. Bana yazan kişiye dedim nerden.gosrdunuz bana daha fazla ekran görüntüsü atın korkup giremedim hacklerlee diye ama merak da ediyorum . Biri resimlerimi kullanıyor olabilir mi
Kas ağrısı şeklinde canım. İçi sızlıyor resmejKızlar sizin bacak ağrısı kramp şeklinde mi yoksa böyle bildiğiniz kas ağrısı güçsüzlük gibi mi sanki ? Benım kas ağrısı böyle bi güçsüz bacaklarım
Uff bı an inandım biliyri musunAman sakim basmayin. Esimin yengesine aynisi oldu. Baya yasi da var yani kayinvalidemden buyuk 3 5 yas. Kadin baya kafayi takti. Tikladi. Hesabi hacklendi. Kendi paylasiyor gibi paylasimlar yaptilar sonrasinda. Ben su bankaya su kadar para yatirdim bu kadar para kazandim vs gibisine hikaye atmis durumda kaldi. Tum listesindekilere de ayni muhabbet yapildi sonrasinda. Yani dolandirici engelleyin gecsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?