2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende pencereden kedileri çağırıp mama atıyorum konuşuyorum duyan yoktur umarım

Gün içinde bütün evi odaları balkonları kanepe yatak sandalyeleri dolanıyorum okey oynuyorum kelime oynunu tekrarlarını izliyorum. Zaman geçmiyor sanki

Kızlar bugün pazara çıktım birden tansiyonum düştü görüntü pul pul oldu mide bulantısı çöktü felan bayılacam sandım eve geldim tansiyonumu ölçtüm 9 a 5 çıktım tuzlu ayran içsemde fayda etmedi 8 9 saat oldu halen düşük nasıl yükseltebilirim sizce ?

Gün içinde bütün evi odaları balkonları kanepe yatak sandalyeleri dolanıyorum okey oynuyorum kelime oynunu tekrarlarını izliyorum. Zaman geçmiyor sanki
Ben de ruh hastası gibi örgü örüyorum ,sabah yaprak dökümü izliyorum sonra gelinlere bakıyorum ama kafam kaldırmıyor kapatıp müzik dinliyorum biraz.Sonra birisi meyve getirip ye ye ye diye başımın etini didikliyor.Sims manyağıyım sims oynuyorum.akşam olup hava kararınca ruhum eriyor mahvoluyorum .Evin perdesi kapanınca ruhum da kapanıyor . yarın kocamla asker öncesi son günüm .asıl onsuz ne yapacağımı bilmiyorum.bi uyku hapım olsa da 28 gün uyusam hem mahir büyüse hem kocam bey gelmiş olsa

Sagol canim bana sadece yatmadan once verdi simdilik
Amin amin hepimizin inşallah erken gelirse naparim diye bende korkuyorum Allah yardimcimiz olsun

Cok gecmis olsun kahve içsen

Bugun kasiklarimda daha dogrusu vajinanim 2 yaninda hamlik agrisi gibi bi agri var cati agrisi boyle bisey mi? İlk hamileligim cok rahat gecmisti hic oyle agrilarim olmamisti o yuzden bilemedim.

Bugun kasiklarimda daha dogrusu vajinanim 2 yaninda hamlik agrisi gibi bi agri var cati agrisi boyle bisey mi? İlk hamileligim cok rahat gecmisti hic oyle agrilarim olmamisti o yuzden bilemedim.
Benim de ilkim çok rahattı.da bunda aşırı ağrılı geçiyor ..

All
Allah kavuştursun ceriimmm. Zordur asker yari olmak , 5 ay bekledim evliyken.

Evet canım normalde özele gidiyorum
Ama kendi doktoruma attım ölçümü ileride çıkmış hatta iri bir bebek dedi biraz içim rahatladı

Kuzum bende devlet hastanesine gidiyorum, ısrarla soruyorum kilo boy kaç o önemli değil gelişimi önemli diyor olsun merak ediyor insan 1 ay bunu bekliyoruz diyorum o inat ben inat takılıp gidiyoruz
Sorma canım bebeği bile göstermedi ekranı bana çevirmedi kadına diyorum iki aydır göremedim bebeğimi hala aynı
Neyse ki burda son doktora gidişim
Daha da devlete gitmem zaten mecbur kaldığım için gittim daha tövbe Allah muhtaç etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…