- 13 Eylül 2022
- 614
- 1.868
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.401
Bende pencereden kedileri çağırıp mama atıyorum konuşuyorum duyan yoktur umarımÇok tatlısınız pozitifbiri karpuzseverbiri ne güzel yapmışsınız buluşmaklaChanandler Bong vallahi ben insan yüzü görmeye hasretim yoldan geçen insanları izliyorum deli gibi beni psikolojik sıkıntılı zannedecekler .Birilerini çevirip sohbete durucam yakında
Ay bizde de vardı mamaaaaa ben unuttum onuuuu.iyi fikirmiş bende yapayım bunu yarın aktivitelerime yenisini ekliyorumBende pencereden kedileri çağırıp mama atıyorum konuşuyorum duyan yoktur umarım
Ben de ruh hastası gibi örgü örüyorum ,sabah yaprak dökümü izliyorum sonra gelinlere bakıyorum ama kafam kaldırmıyor kapatıp müzik dinliyorum biraz.Sonra birisi meyve getirip ye ye ye diye başımın etini didikliyor.Sims manyağıyım sims oynuyorum.akşam olup hava kararınca ruhum eriyor mahvoluyorum .Evin perdesi kapanınca ruhum da kapanıyor .Gün içinde bütün evi odaları balkonları kanepe yatak sandalyeleri dolanıyorumokey oynuyorum kelime oynunu tekrarlarını izliyorum. Zaman geçmiyor sanki
Sagol canim bana sadece yatmadan once verdi simdilikVajinal daha etkili diye biliyorum, evet ağızdan yan etkisi çokmuş ben hiç ağızdan almadım. Yok önemli evet baya ittirmen gerekiyor yarım saat bir saat en az kalkmazsan daha iyi olur. Ben uyumadan önce alıyroum bi rde sabah 7 gibi alıp tekrar uyuyorum.. tuvaletini falan yapmış ol yoksa eriyip akar. Yine akıyorsa rahim ihtiyacı olanı alıyormuş
Amin amin hepimizin inşallah erken gelirse naparim diye bende korkuyorum Allah yardimcimiz olsunAnladim cnm, gecmis olsun. Onlemini de almissin. Zamaninda gelsin kuzucuklar ya. Olmadi erken giderim ben de kontrole. Sikayetlerim cok olunca hem gun sayiyorum hem de insallah zamanindan once gelmez diye dua ediyorum. Allah hepimize guc kuvvet versin
Cok gecmis olsun kahve içsenKızlar bugün pazara çıktım birden tansiyonum düştü görüntü pul pul oldu mide bulantısı çöktü felan bayılacam sandım eve geldim tansiyonumu ölçtüm 9 a 5 çıktım tuzlu ayran içsemde fayda etmedi 8 9 saat oldu halen düşük nasıl yükseltebilirim sizce ?
Benımde öyle ya özellikle alt bacağımda oluyorKas ağrısı şeklinde canım. İçi sızlıyor resmej
Geçmiş olsun insallah sorunsuz geçecektirSagol canim bana sadece yatmadan once verdi simdilik
Amin amin hepimizin inşallah erken gelirse naparim diye bende korkuyorum Allah yardimcimiz olsun
Sizin bebişlerin maşallahı var biz 28+1 de gittim 1000 gram olmuştu neler yiyip içiyorsunuz biz kilo olarak hep geriden geliyoruzBen geçen hafta gittim 28+.2 1350 idi hemen hemen aynı , düşük falan değil hatta bana 3 4 gün önden dediği için normal gayet seninki
tamam diyete başlayınca kilo alıyo olabiliriz ama ne var demi yaniBize de Laşanta muamelesi yapıyolar işte kendilerine bakmadan
Benim de ilkim çok rahattı.da bunda aşırı ağrılı geçiyor ..Bugun kasiklarimda daha dogrusu vajinanim 2 yaninda hamlik agrisi gibi bi agri var cati agrisi boyle bisey mi? İlk hamileligim cok rahat gecmisti hic oyle agrilarim olmamisti o yuzden bilemedim.
Allah kavuştursun ceriimmm. Zordur asker yari olmak ,Ben de ruh hastası gibi örgü örüyorum ,sabah yaprak dökümü izliyorum sonra gelinlere bakıyorum ama kafam kaldırmıyor kapatıp müzik dinliyorum biraz.Sonra birisi meyve getirip ye ye ye diye başımın etini didikliyor.Sims manyağıyım sims oynuyorum.akşam olup hava kararınca ruhum eriyor mahvoluyorum .Evin perdesi kapanınca ruhum da kapanıyor .yarın kocamla asker öncesi son günüm .asıl onsuz ne yapacağımı bilmiyorum.bi uyku hapım olsa da 28 gün uyusam hem mahir büyüse hem kocam bey gelmiş olsa
Çay kahve tuzlu ayran hepsini denedim etki etmedi canımCok gecmis olsun kahve içsen
Doktorunu arasan hala daha düşükmüÇay kahve tuzlu ayran hepsini denedim etki etmedi canım
Evet canım normalde özele gidiyorumNasıl yani cnm anlamadim hemsireye vermeye mi
Eski oldugu icindir takma kafana cnm normalde özele mi gidiyorsun
Hiç yaz gelmeyecek gibi
Elbette al cnm kalın battaniye de isteniyor ben nohut koyacağım kızımda kullandığım
Ben sezeryan oldum nasıl temizlediler hic bilmiyorum sormadım da ama tertemizdi kızım
Devam ediyorsa doktorunla görüş cnm sancı önemli
Oy 5 ay çokmuş.İyi dayanmışsın canııım.Çok teşekkür ederim.inşallah Allah yol bekleyen herkese sabır versinAll
Allah kavuştursun ceriimmm. Zordur asker yari olmak ,5 ay bekledim evliyken.
Aynen canım doktorum da öyle söyledi şimdi mesaj attım İstanbul’daki doktorumaCanım 28+3 göre iyi bende 29 gitmistim 1300 gramdı yanı kendi haftalarina gore bakarsan bence iyi
Sorma canım bebeği bile göstermedi ekranı bana çevirmedi kadına diyorum iki aydır göremedim bebeğimi hala aynıKuzum bende devlet hastanesine gidiyorum, ısrarla soruyorum kilo boy kaç o önemli değil gelişimi önemli diyor olsun merak ediyor insan 1 ay bunu bekliyoruz diyorum o inat ben inat takılıp gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?