- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.421
Ben de güvenmiyorum artık canım devletteki kan tahlili bile yanlış ölçüldü geçenlerde benimDevletin hiç bi ölçümüne güvenmiyorum .Doktorumun kırk kere ölçüp garantiye aldığı ölçüyü cart diye bulup nasıl söylüyorlar 3saniyede bilmiyorum.Sende bence takılma.Sırf zaman doldurmak için işe geliyorlar bence devletteki doktorlar
Ay al benden de o kadar.Kombi 40da yanıyor ayaklarım buz tutuyor .Her gün sel kıyametevimin önünde ufak bi dere oluştu artık hiç kurumuyor
Ben zıbın ,patikli alt ,uzun kollu yine üst zıbın ,şapka ,çorap ,bez , battaniye koydum böyle bi set yapıp verdim . Benim önü bağlamalı olanlardan koydum ,göbek bağı düşene kadar daha rahat oluyormuş galiba onlar bilmiyorum anneannem öyle dedi kızdı bi de bundan niye 2 tane var diyealacakmış gidip ,bunun giydirilmesi gerektiğini nasıl bilmezmişim tövbeymiş sanki doğura doğura bi hal oldum .Kendisinin de hatırladığı tek şey bu.Başka sorularım cevapsız kalıyor
Bunalıyorum valla benn de evden çıkmadıkça. @Cerito Yu anliyorum suanda bugunlerde . Aniden gelebilirimbu arada çok tatlı çıkmışsınız foti süper insan imreniyor
Teşekkür ederiz kızlar
Son ölçtüğümde 9 a 5 çıktıDoktorunu arasan hala daha düşükmü
Allah şifa versin imkan varsa doktoruna danışSon ölçtüğümde 9 a 5 çıktı
Sağol canım teşekkür ederimAllah şifa versin imkan varsa doktoruna danış
İyi canım şükür bi sıkıntı yok genelde grubu sessiz takip edenlerdenim
Ay ben de öyle cins olurdum bu duruma kızların reyonları cıvıl cıvıl erkeklerinkisimdi rengarenk reyonları geziyorum çok zevkli
Canım gruba beni de eklermisinizNiloya en son 18 mayıs ta Prematüre Anneleri diye bir gruba şunu yazmış ve haklı olarak modu iyi değil.Şu an durum ne bilmiyorum , eğer hayatta ise inşallah moral vermeye çalışacağım...
"590 gram doğu 540 düştü simdi 600 gram doktorlar hep kritik dediği için korkuyorum"
Yaprak dökümü çok severim bende izliyorumBen de ruh hastası gibi örgü örüyorum ,sabah yaprak dökümü izliyorum sonra gelinlere bakıyorum ama kafam kaldırmıyor kapatıp müzik dinliyorum biraz.Sonra birisi meyve getirip ye ye ye diye başımın etini didikliyor.Sims manyağıyım sims oynuyorum.akşam olup hava kararınca ruhum eriyor mahvoluyorum .Evin perdesi kapanınca ruhum da kapanıyor .yarın kocamla asker öncesi son günüm .asıl onsuz ne yapacağımı bilmiyorum.bi uyku hapım olsa da 28 gün uyusam hem mahir büyüse hem kocam bey gelmiş olsa
Gebelikte normal demisti doktorum benim de 9-5 veya 10-5 seyrediyor . Tansiyon aleti de konuşan cinsten tansiyonunuz dünya Sağlık örgütüne göre normal diyor . Ama halsizlik çok oluyor tuzlu ayran veya şekerin yoksa şekerli biseyler iyi geliyorSağol canım teşekkür ederimgeçmezse yarına görüşürüm inş
Beni en çok merkür etkiler merkür yaza gelmiyor venüs geliyor. O beni pek etkilemiyor şükür. Ben de çok ilgiliyim bu tarz şeylerleKızçeler astrolojiyle ilgilenenler.. yazın Merkür retro da var, Venüs retro da. Ne yapacağuk, dikkat etmemiz gereken tarihler var mı sezaryen planlayanlar için özellikle
Canım hesabını pasifleştirdi malesef bizde çok merak ediyoruz@Kelebegimx cnm nasılsınız iyimisiniz
Ya ilgisi var mı bilmiyorum ama 2 gün önce bana damardan kan ilacı verdiler kansızlığım çok. Ve 2 gündür dilimi ısırıyım bacak ağrım olmadan uyuyorum normalde ölüyordum ağrısındanKızlar sizin bacak ağrısı kramp şeklinde mi yoksa böyle bildiğiniz kas ağrısı güçsüzlük gibi mi sanki ? Benım kas ağrısı böyle bi güçsüz bacaklarım
Canım şekerin de düşmüş olabilir. Ben doktora gittiğimde 9 A 6 çıktı gayet iyi bu dönemde düşük olmalı zaten dediler. Dinlen sen güzel beslen düzelirsin inşallahKızlar bugün pazara çıktım birden tansiyonum düştü görüntü pul pul oldu mide bulantısı çöktü felan bayılacam sandım eve geldim tansiyonumu ölçtüm 9 a 5 çıktım tuzlu ayran içsemde fayda etmedi 8 9 saat oldu halen düşük nasıl yükseltebilirim sizce ?
23 temmuz-4 Eylül arası Venüs retro, 23 Ağustos-15 Eylül arası Merkür retro var. Tabi stationary yani durağan fazları da var öncesi ve sonrası 3’er gün. Aynen beni de Merkür retro çok etkiliyor. Burcum başak, yönetici gezegenim Merkür zaten. Festi de astrolojiyle ilgileniyordu, o da fikir verebilirdi. Ne zaman hayırlıysa o zaman olsun. Yine de farkındalığım olsun isterim.Beni en çok merkür etkiler merkür yaza gelmiyor venüs geliyor. O beni pek etkilemiyor şükür. Ben de çok ilgiliyim bu tarz şeylerle
Ay ne güzel acaba benımde mi düştüCanım hesabını pasifleştirdi malesef bizde çok merak ediyoruz
Ya ilgisi var mı bilmiyorum ama 2 gün önce bana damardan kan ilacı verdiler kansızlığım çok. Ve 2 gündür dilimi ısırıyım bacak ağrım olmadan uyuyorum normalde ölüyordum ağrısından
İlk sayfadaki bilgileri eksiksiz yazar mısın canım sabah ekleyeyimCanım gruba beni de eklermisiniz
Kız siz yatıp kalkıp şükredin, benim adam genetik olarak uzun ince, azıcık bişi kilo aldın mı bile fark ediyo hiç de sevmiyo kiloyu, kilolu insanları. doktor Nowzaradan gibi oluyo azıcık fazlası olan birini görünce fkdkkfldlf dün 2.tetanozu olmaya sağlık ocağına gittik, gitmişken tartıya çıkardı beni ebe, kendisi 72 kilo çıktı ben 69 kilo çıktım,diyo ki OHA NERDEYSE AYNIYIZ.... dedim çüşş deve, benim içimde çocuk var, sen bildiğin zarganasın fkldfk diyemedi bir şey sonra
Merkür bende hep retro beni etkilemiyor23 temmuz-4 Eylül arası Venüs retro, 23 Ağustos-15 Eylül arası Merkür retro var. Tabi stationary yani durağan fazları da var öncesi ve sonrası 3’er gün. Aynen beni de Merkür retro çok etkiliyor. Burcum başak, yönetici gezegenim Merkür zaten. Festi de astrolojiyle ilgileniyordu, o da fikir verebilirdi. Ne zaman hayırlıysa o zaman olsun. Yine de farkındalığım olsun isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?