2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben de güvenmiyorum artık canım devletteki kan tahlili bile yanlış ölçüldü geçenlerde benim
Zaten bulunduğum yer küçük bir yer doğunun ve o kadar hasta var ki maşallah herkes doğuruyor burda doktorlar bıkmış artık başından savıyorlar

Kızçeler astrolojiyle ilgilenenler.. yazın Merkür retro da var, Venüs retro da. Ne yapacağuk, dikkat etmemiz gereken tarihler var mı sezaryen planlayanlar için özellikle

Ay ben de öyle cins olurdum bu duruma kızların reyonları cıvıl cıvıl erkeklerinki simdi rengarenk reyonları geziyorum çok zevkli

Canım gruba beni de eklermisiniz

Yaprak dökümü çok severim bende izliyorum klişe ama gercek sayılı gün çabuk geçer cerito Allah kavuştursun önce eşine sonra Mahir'e

Sağol canım teşekkür ederim geçmezse yarına görüşürüm inş
Gebelikte normal demisti doktorum benim de 9-5 veya 10-5 seyrediyor . Tansiyon aleti de konuşan cinsten tansiyonunuz dünya Sağlık örgütüne göre normal diyor . Ama halsizlik çok oluyor tuzlu ayran veya şekerin yoksa şekerli biseyler iyi geliyor

Kızçeler astrolojiyle ilgilenenler.. yazın Merkür retro da var, Venüs retro da. Ne yapacağuk, dikkat etmemiz gereken tarihler var mı sezaryen planlayanlar için özellikle
Beni en çok merkür etkiler merkür yaza gelmiyor venüs geliyor. O beni pek etkilemiyor şükür. Ben de çok ilgiliyim bu tarz şeylerle

@Kelebegimx cnm nasılsınız iyimisiniz
Canım hesabını pasifleştirdi malesef bizde çok merak ediyoruz
Kızlar sizin bacak ağrısı kramp şeklinde mi yoksa böyle bildiğiniz kas ağrısı güçsüzlük gibi mi sanki ? Benım kas ağrısı böyle bi güçsüz bacaklarım
Ya ilgisi var mı bilmiyorum ama 2 gün önce bana damardan kan ilacı verdiler kansızlığım çok. Ve 2 gündür dilimi ısırıyım bacak ağrım olmadan uyuyorum normalde ölüyordum ağrısından

Canım şekerin de düşmüş olabilir. Ben doktora gittiğimde 9 A 6 çıktı gayet iyi bu dönemde düşük olmalı zaten dediler. Dinlen sen güzel beslen düzelirsin inşallah aç kalmamaya çalış. İstersen doktoruna da bir danış aklında bir şey kalmasın.

Canlar eşim araç almaya İzmir e gitti. Bizim için dua eder misiniz sağ salim gitsin işleri de yolunda gitsin diye
Çünkü eğer bir aksilik çıkarsa benim de gitmem gerekecek. Ben zorlanmayayim diye o tek gitti... Ben sabah vekalet vereceğim ona noterden. Eğer vekaletin aslı lazım derlerse benim de gitmem gerekecek. Yok vekalet verildikten sonra ordaki noterde de olsa görünür derlerse (ki ben vekaletname nin örneğini taratıp PDF atacagim) bana gerek kalmayacak. Dua edin nolur rast gitsin işimiz. Doktor gidebilirsin İzmir e kendini yormadan dedi ama eşim gitmemi çok istemedi.

Beni en çok merkür etkiler merkür yaza gelmiyor venüs geliyor. O beni pek etkilemiyor şükür. Ben de çok ilgiliyim bu tarz şeylerle
23 temmuz-4 Eylül arası Venüs retro, 23 Ağustos-15 Eylül arası Merkür retro var. Tabi stationary yani durağan fazları da var öncesi ve sonrası 3’er gün. Aynen beni de Merkür retro çok etkiliyor. Burcum başak, yönetici gezegenim Merkür zaten. Festi de astrolojiyle ilgileniyordu, o da fikir verebilirdi. Ne zaman hayırlıysa o zaman olsun. Yine de farkındalığım olsun isterim.

Ay ne güzel acaba benımde mi düştü seninde kas ağrısı gibi güçsüzlük gibi miydi

ilahi çok güldüm,

Merkür bende hep retro beni etkilemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…