2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Abo o zaman benim 23 yünden önce doğurmam lazım gezegenim Venüs ben tam bir teraziyim

İnşallah en ufak bir pürüz çıkmadan hallolur canım uğurlu gelsin yeni bebişe yenilenmis araba

Kız bu ne demek şimdi anam napıcaz bu bilgiler eşliğinde Ben burcumu, yükselenimi falan biliyorum ikisine de çok uyuyorum ama daha fazlasını bilmiyom söylim mi burcumu yükselenimi falan anlıyosan şöööyle bi yorumla beni

Benim doğum temmuz sonuna geleceği için ağustosa bakmamıştım bizim doğumların retrodan kaçma ihtimali yok. İllaki denk geliyor o zaman

Ayy içimi rahatlattın canım birazda şekerli şeyler deneyim

pozitifbiri
Yaş 23
Bebek 1
03.11.2022 son afet tarihi
pozitifbiri
Yaş 23
Bebek 1
Son adet Tarihi 03.11.2022
Tahmini Doğum Tarihi 10.08.2023
Kese 5+2
Kalp 7+3
Cinsiyet kız
Şehir kayseri
29+6 haftalık
Boy ve kilo hatırlamıyorum

Ha işte ben de aramızda daha profesyonel anlayan biri varsa yol göstersin istiyorum aynen seçim bitti giden gitti de festiyi galiba doğumdan önce almayacaklar kk’ne. Bi harf değişikliği yapıp başka isimle kaydolsun biz yadırgamayız

ulen bi festi vardı galiba anlayan ya kdkdkflsdl benim burç akrep, yükselen oğlak, anlayan arkadaşlara doğum saatime kadar veririm, her türlü retro mudur metro mudur denk geliyorum ilk aralıkta olana, biri bişi desin

kız bacım kese ile kalp kısmını + sına kadar nası tuttun aklında da boy ve kiloyu unuttun son bilgiler daha güncel kfkskdk ben arada son regl tarihimi bile unutuyorum, daha geçen gün kendi kendime dedim sanki regl nedir hiç bilmiyomuşum gibi nasıl alıştım olmamaya

Geçen gün ben de diyorum hamileliğin bir güzel yanı da tatile reglin denk gelmemesi

Allah kazasız belasız size nasip etsin canım aracınızıı ne kadar doktor izin verse de zor olur yol
Ay ne güzel acaba benımde mi düştü seninde kas ağrısı gibi güçsüzlük gibi miydi
Evet en çok huzursuz ayak sendromu gibiydi

Valla inşallah gerek kalmaz ya ben de korkuyorum yoldan ama gitmem gerekirse el mahkum...benim İzmir de 7 yılım geçti çocukluğum... Gitmeyeli 26 sene olmuş. Merak da etmiyor değilim
Allah kazasız belasız size nasip etsin canım aracınızıı ne kadar doktor izin verse de zor olur yol

Evet en çok huzursuz ayak sendromu gibiydi

21-22 temmuz bana uyar bebişim zaten önde gidiyor hep gelişimi de ben doğurur, emzirirken sizleri listede güncelleme ile uğraşırım
23 pazara denk geliyor o hafta bizim 38. Haftamiz retrodan önceye gün alalim pozitifim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…