- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.461
Canim venus retrosumu ne varmis 23 temmuzda baslicakmistaNasıl bakılıyor yaaa ben kaçırdımm
Benimde icimden hep 22 geciyor nedense kendimle ilgili hayirlisi bakalim canimmmm21-22 temmuz bana uyar bebişim zaten önde gidiyor hep gelişimi deben doğurur, emzirirken sizleri listede güncelleme ile uğraşırım
Amaaan bizimki işin sakasi. Ne zaman isterse o zaman doğacak bu bir bir daha iki.Canim venus retrosumu ne varmis 23 temmuzda baslicakmistavenüs retro biraz iliskilerle alakali. Hani dogum ona denk gelmesn diye konustkta oyle. Ama tabi illaki denk gelcek olanda oluyor yapcak bisi yok
23 temmuz kocisimin doğumgünü ama pazar işte... Acil ameliyat da istemem mümkünse planlı olsun öbür türlüsü damdan düşer gibi oluyorBenimde icimden hep 22 geciyor nedense kendimle ilgili hayirlisi bakalim canimmmm
Kesinlikle canim. Kaderleri yazilari yazilmis daha önceden biz ne desek boşAmaaan bizimki işin sakasi. Ne zaman isterse o zaman doğacak bu bir bir daha iki.
senin icin hayirli zaman neyse o zaman olsun canim insallah. Araba isinizda rast gitsin insallah23 temmuz kocisimin doğumgünü ama pazar işte... Acil ameliyat da istemem mümkünse planlı olsun öbür türlüsü damdan düşer gibi oluyorikisini de yaşadığımdan...
Aynıyız demekki hamilelik sıcaklık yapıyorEvden çalışıyorum balkonda olduğum halde soyunucam resmen duramıyorum sıcaktan....
Ben üni Hastanesi'ne gidiyorum sormadan demiyor maalesefKızlar ben geldim doktordan şimdi
Normalde 28+3 ama 30+4 çıktı
Kilosu da 1200 gr +\-500 gr dedi birşey anlamadım
Devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım zaten hiç ilgilenmedi boyunu bile söylemedi göstermedi bile bebeği
Yatmamla kalkmam bir oldu gerçekten birşey anlamadım
1200 gr çok az geldi bana 30+4 e göre
Ben çorapsız yatmazdim son Bir haftadır soğuk suya sokasim var yanıyor sürekliBenim ayaklarımın altı öyle Bi yanıyor ki heleki geceleri yatarken hep dışarıda. Yatağın soğuk yerini arıyorum duvara yapıştırıyorum . Menopoz alameti gibi
Benim suan ustumde yorganla bunu okumam pekiiBen çorapsız yatmazdim son Bir haftadır soğuk suya sokasim var yanıyor sürekli
Benımde ya anlamdıramıuroum kramp değil tam olarak kas ağrısı değil uyuşma değil böyle değişik bir şeyyy /( bu akşam o kadar yok sanki magnezyuma tekrar başladımAllah kazasız belasız size nasip etsin canım aracınızıı ne kadar doktor izin verse de zor olur yol
Evet en çok huzursuz ayak sendromu gibiydi
Benim de genelde zaten düşük seyrediyor. Hamilelikte de güncel düşük. Dr um böylesinin daha iyi olduğunu söylediKızlar bugün pazara çıktım birden tansiyonum düştü görüntü pul pul oldu mide bulantısı çöktü felan bayılacam sandım eve geldim tansiyonumu ölçtüm 9 a 5 çıktım tuzlu ayran içsemde fayda etmedi 8 9 saat oldu halen düşük nasıl yükseltebilirim sizce ?
İnşallah hiç sana ihtiyaç olmadan kolaylıkla hallolur pozitifim hayırlı olsunCanlar eşim araç almaya İzmir e gitti. Bizim için dua eder misiniz sağ salim gitsin işleri de yolunda gitsin diye
Çünkü eğer bir aksilik çıkarsa benim de gitmem gerekecek. Ben zorlanmayayim diye o tek gitti... Ben sabah vekalet vereceğim ona noterden. Eğer vekaletin aslı lazım derlerse benim de gitmem gerekecek. Yok vekalet verildikten sonra ordaki noterde de olsa görünür derlerse (ki ben vekaletname nin örneğini taratıp PDF atacagim) bana gerek kalmayacak. Dua edin nolur rast gitsin işimiz. Doktor gidebilirsin İzmir e kendini yormadan dedi ama eşim gitmemi çok istemedi.
Ben de onu yazacaydjmmm festiiiiiiffestinalente anam bu kız nerelerdedir naptı doğurana kadar mı banladılar siteden kaç gün oldu gı
Olsun yine de yapanın dusunenin var yeter bu kadarı da gerisini kendinde yavaş yavaş yaparsın canım günüyle gelsin inşallah erken olmasın hic birimizin ki sag Salim alalım kucaklarimiza gerisi yavaş yavaş gelir arkadanKasıktan daha aşağıda vajina kemiklerimde hissediyorum ben.Sanki çıt edip kırıkacakmış gibi bi his.bazen kalçama kadar vuruyor
Valla ben kendi başıma olsam daha hızlı yapardım.Annem ve anneannemle anca bu kadar yapabildim
Sen bol su iç canım benim doktorum sancı hissettiğinde bile su içeceksin su çok önemli dedi.her gittiğimde bakıyor suyuna iyi diyor ekstra bişey söylemiyor bana da.Ama kötü olsa sana da söylerdi bence doktorun.kontrol ediyordur.ben neredeyse gündüz 3 litre gece de uyuyamadığım için 1,5 litre su içiyorum toplamda 4,5 ediyor.e tabi tuvaletten çıkamıyorum ama napayımbenim doktorum da sancın başlarsa nidicard başlarız dedi.Ama şükür şu anlık sancım yok.35.haftayı bi görseydik hayırlısıyla
İsmindeki renk de değişmiş sanırım kırmızı yada turuncuydu umarım iyidir..ffestinalente anam bu kız nerelerdedir naptı doğurana kadar mı banladılar siteden kaç gün oldu gı
Maşallah canım herşeyi hazırlayıp artık bebislerimizi beklemesi kalıyor geriyeBen yıkadım ütüledim bi valize koyması kaldı, isimli hastane çıkışı söylemiştim kargoya verilmiş bugün onu bekliyorum
Bakmaya bakarız alkaha şükür gücümüz yetecekte ben doğurmaya korkuyorum yhaMaşallah bakabiliyorsanız maddi manevi açıdan eğer kalabalık aile güzel
En iyisimj yavaştan hazırlamak bencede sırtlarını yıkadım minikler minikler hepside bem beyaz yha kiz erkek bebek karışık sırtları ben hiç ayırt etmem zaten yazın e birde çabuk büyüyorlar ablamın ufak oglandan kalma temiz bir sürü bebek kıyafetleri dolu koli koli onlardan uc altı aylıkları buldum Kizdan kalma çok yok da olanlarida yıkadım bi hepsini paketleyip cantalamasi kaldı battaniyesi ana kucağı yatağı falan daha yıkamadim yerlestircem canta falan onlarlada yarin ugrascam artikBen de daha hazırlamadım 29 haftalığım şu an bana herkes çabuk hazırla dedi valla bu hafta bi bakcam
Bende oldu son bir aydadırda artttı aratrarak devam ediyorama ben şikayetçi değilim mutluyum bu çatlaklar için beş yıl bekledim
Kar yemek için Zor tuttum kendimi yha az daha zorlasam eşimi çarşıya sutluyacak tim yaniyom len diyom buz yiyesim var yoksa almazsan diyom soğuk hava hasta olacan diyo banaEvden çalışıyorum balkonda olduğum halde soyunucam resmen duramıyorum sıcaktan....
Bende ikizlerim. Merkür benimde. Tamda doğuma denk geliyor kötü seyler düşünmek istemiyorum23 temmuz-4 Eylül arası Venüs retro, 23 Ağustos-15 Eylül arası Merkür retro var. Tabi stationary yani durağan fazları da var öncesi ve sonrası 3’er gün. Aynen beni de Merkür retro çok etkiliyor. Burcum başak, yönetici gezegenim Merkür zaten. Festi de astrolojiyle ilgileniyordu, o da fikir verebilirdi. Ne zaman hayırlıysa o zaman olsun. Yine de farkındalığım olsun isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?