2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canim venus retrosumu ne varmis 23 temmuzda baslicakmista venüs retro biraz iliskilerle alakali. Hani dogum ona denk gelmesn diye konustkta oyle. Ama tabi illaki denk gelcek olanda oluyor yapcak bisi yok
Amaaan bizimki işin sakasi. Ne zaman isterse o zaman doğacak bu bir bir daha iki.

Benimde icimden hep 22 geciyor nedense kendimle ilgili hayirlisi bakalim canimmmm
23 temmuz kocisimin doğumgünü ama pazar işte... Acil ameliyat da istemem mümkünse planlı olsun öbür türlüsü damdan düşer gibi oluyor ikisini de yaşadığımdan...

23 temmuz kocisimin doğumgünü ama pazar işte... Acil ameliyat da istemem mümkünse planlı olsun öbür türlüsü damdan düşer gibi oluyor ikisini de yaşadığımdan...
senin icin hayirli zaman neyse o zaman olsun canim insallah. Araba isinizda rast gitsin insallah

Evden çalışıyorum balkonda olduğum halde soyunucam resmen duramıyorum sıcaktan....
Aynıyız demekki hamilelik sıcaklık yapıyor

Ben üni Hastanesi'ne gidiyorum sormadan demiyor maalesef

Allah kazasız belasız size nasip etsin canım aracınızıı ne kadar doktor izin verse de zor olur yol

Evet en çok huzursuz ayak sendromu gibiydi
Benımde ya anlamdıramıuroum kramp değil tam olarak kas ağrısı değil uyuşma değil böyle değişik bir şeyyy /( bu akşam o kadar yok sanki magnezyuma tekrar başladım

Benim de genelde zaten düşük seyrediyor. Hamilelikte de güncel düşük. Dr um böylesinin daha iyi olduğunu söyledi

İnşallah hiç sana ihtiyaç olmadan kolaylıkla hallolur pozitifim hayırlı olsun
ffestinalente anam bu kız nerelerdedir naptı doğurana kadar mı banladılar siteden kaç gün oldu gı
Ben de onu yazacaydjmmm festiiiiii ffestinalente

Olsun yine de yapanın dusunenin var yeter bu kadarı da gerisini kendinde yavaş yavaş yaparsın canım günüyle gelsin inşallah erken olmasın hic birimizin ki sag Salim alalım kucaklarimiza gerisi yavaş yavaş gelir arkadan

Ben yıkadım ütüledim bi valize koyması kaldı, isimli hastane çıkışı söylemiştim kargoya verilmiş bugün onu bekliyorum
Maşallah canım herşeyi hazırlayıp artık bebislerimizi beklemesi kalıyor geriye 35 den sonra heyecan başlar artik bende

Maşallah bakabiliyorsanız maddi manevi açıdan eğer kalabalık aile güzel
Bakmaya bakarız alkaha şükür gücümüz yetecekte ben doğurmaya korkuyorum yha bugünde benim kiz bir tane yetmez kardeş demesinmi ha yasa kızım diyo babasi çok kardes olalım biz diyo. Bekliyox bekliyoz gelmiyor bu bebek baba diyo az kaldı kızım simdi gelirse ufacık olur daha var diyo ama uyuyoz uyaniyoz olmuyor diyo dr a gidiyoz ordada olmuyor diyo beni bi kiriz tuttu gülme dogurunda bende sevem be diyom

Ben de daha hazırlamadım 29 haftalığım şu an bana herkes çabuk hazırla dedi valla bu hafta bi bakcam
En iyisimj yavaştan hazırlamak bencede sırtlarını yıkadım minikler minikler hepside bem beyaz yha kiz erkek bebek karışık sırtları ben hiç ayırt etmem zaten yazın e birde çabuk büyüyorlar ablamın ufak oglandan kalma temiz bir sürü bebek kıyafetleri dolu koli koli onlardan uc altı aylıkları buldum Kizdan kalma çok yok da olanlarida yıkadım bi hepsini paketleyip cantalamasi kaldı battaniyesi ana kucağı yatağı falan daha yıkamadim yerlestircem canta falan onlarlada yarin ugrascam artik

Evden çalışıyorum balkonda olduğum halde soyunucam resmen duramıyorum sıcaktan....
Kar yemek için Zor tuttum kendimi yha az daha zorlasam eşimi çarşıya sutluyacak tim yaniyom len diyom buz yiyesim var yoksa almazsan diyom soğuk hava hasta olacan diyo bana ciğerim alev aldı sanki diyom bende şimdiden sıcaklar basiyorsa doğururken duştan çıkmış gibi oluruz artik

Bende ikizlerim. Merkür benimde. Tamda doğuma denk geliyor kötü seyler düşünmek istemiyorum gecenki retroda başıma gelmeyen kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…