2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Doğru söylüyorsun canım aman sağlıkla gelsinler de haklısın .ben bazen panik yapıp sonra kızıyorum kendime boşu boşuna kendimi gaza getirdiğim için en önemlisi sağlık

Bide Lohusa takimi alan kizlar ne aldiniz fikir olsun ben agirdan aliyordum ama hizlanmam lazim
Bu siteye bakmanı tavsiye ederim güzel şeyler var ben bunu aldım şimdiden kullanmaya başladım geceliğini çok rahat ve kullanışlı. Doğum sonrası hastanede altıma kan geçerse diye lacivert tercih ettim. Birde evde günlük kullanmaya şöyle bişey aldim gecelik ve pijama olarak.

Eklentiler

• IMG_20230531_235319.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Yaa kilosu aklımda aslında o değişiyor o yüzden yoksa cumartesi gitmiştim doktora 1200 gr dı ama boyunu hatırlamıyorum inan ki

Doğru söylüyorsun canım aman sağlıkla gelsinler de haklısın .ben bazen panik yapıp sonra kızıyorum kendime boşu boşuna kendimi gaza getirdiğim için en önemlisi sağlık
Vallaha öyle canım herşeyin tam olsa nolcak olmasa nolcak o bi dogsunda her türlü herşeyi oluyor merak etme dogudugunda giycek kıyafetini alsan bile yetiyor gerisini her türlü yine uzmcu pahalı demeyip alıyoruz mecbur kiyafetsiz kalcak hâlleri yokya suan o kadar güzel bir devir cagda yaşıyoruz ki allaha şükür karnimiz gözümüz gönlümüz fazlasıyla doyuyor sağlığımız olduğu sürece

Sizin bebişlerin maşallahı var biz 28+1 de gittim 1000 gram olmuştu neler yiyip içiyorsunuz biz kilo olarak hep geriden geliyoruz
Ya benim normal gidiyor daha ileride giden kızçeler var aslında . Ben hergün yarım avakado yiyorum fix bi avuç ceviz bi tane muz bunlar rutin yediklerim. 1 bardak süt yada bi kase yoğurt fix yiyiorum . Kaşar peyniri kilo aldırıyormuş kahvaltıda onuda tüketiyorum . Bunlar heralde bebeğe en çok kilo aldıran şeyler

Geçen gün ben de diyorum hamileliğin bir güzel yanı da tatile reglin denk gelmemesi
Hamileliğin zaten 2 3 tane falan güzel yanı var ya, hani çok bişi demek istemiyorum Allah'ın gücüne gitmesin, kimsenin de kucağını boş bırakmasın tabii ama...
Ay bende bugün bunu düşündüm kaç günlük ban yedi ayol .Vallahi özletti kendini ]
Strese girmesin diye doğuma kadar şutlamış olabilirler onu Baktılar durduramıyor kendini, tepeyi terk etmiyor biz uzak tutalım bunu dediler canım site yönetimi herhalde
İsmindeki renk de değişmiş sanırım kırmızı yada turuncuydu umarım iyidir..
O siyaset ve birkaç rezil konuya dayanamayıp cevap yazdığı için son tur seçim öncesi 2 kez ceza almıştı. 3.kez olunca herhalde epey uzun bir ceza verdiler, cezalı olduğu için isim rengi öyle şu an. Umarım iyidir ama öyle ilk akla gelen sebepten yazmıyor değil yani, endişelenmeyin diye bahsetmek istedimmm.
Yaa kilosu aklımda aslında o değişiyor o yüzden yoksa cumartesi gitmiştim doktora 1200 gr dı ama boyunu hatırlamıyorum inan ki
Boyunu zaten fl ölçüsüyle veriyolar kuzum, onu hatırlamaman normal hehehehe ben ilk gruba geldiğimde bile +sını aklımda tutmamışım, direkt 6 hafta yazdırmışım

Kızlar sigarayı naptınız braktınız mi ben brakmıştım ama son 1 haftadır nedense canım sigara içmek istiyor güne bitane 2 günde bir ve ya bazı günler 2 tane içiyorum ve suçluluk duygusu yaşıyorum hayatımda kahve içmeyen ben 2 dir canım kahve içmek istiyor ve şekeri olan ben son 1 haftadır oyle çok çikolata yedim ki anlatamam insulini de vurmayi hep unuttum ölçum desen yapmadım ama gerçekten yorulduğum için son 1 haftadır hiç birşeyi onemsemeden çikolata sigara kahve ohh yaşadım ve şuan gerçekten çok kotu hisediyorum bunu yaptığım için

Maşallah canım herşeyi hazırlayıp artık bebislerimizi beklemesi kalıyor geriye 35 den sonra heyecan başlar artik bende
Ya bende 32 34 gibi yaparım diyordum ama risk olunca telaş sardı daha önce yapacaktım hatta ama biraz bekleyeyim dedim

Abo o zaman benim 23 yünden önce doğurmam lazım gezegenim Venüs ben tam bir teraziyim

Benim hiç ilgim yoktur astroloji ye, tek bildiğim benim de tam bir Terazi oldugum onun yanında gezegenim nedir, retro mudur nedir beni etkileyen bilmiyorum ama bazen eşime çok sarasım geliyor o da bu aralar yine olmaya başladı şuan beni ne etkiliyor acaba

Ben hamileliğimde 6ay içtim ve sonra bıraktım hastaneye yattığımdan beri içmiyorum canım (40 gün falan oldu).Ama canım istiyor tabiki.Yılların alışkanlığı.ama bi yandan da seviniyorum emzirirken sigara içmek hiç istemiyordum ,ona hazırlık oldı benim için .

Ay kızlarrrr maşallah muhabbetimiz bol olsun ama bişe dicem ya mesela bir gün girmesem, girdiğimde en az 10-15 sayfa yazılmış oluyor. Ben de sarıyor diye okumadığım ilk sayfadan başlıyorum görseniz arada kalkıp yemek yapıp okuyup tekrar kalkıp bi sürü iş yapıp yatağa geçip hala okuyorum anca bitiyor o zamana kadar da mesela alıntılayıp cevap vermek istediğim kişinin konusu artık konuşulup bitmiş oluyor ya da ben soracağım söyleyeceğim şeyi unutuyorum ya da işte böyle bu saat oluyor. Allah sizi napmasın ya neyse dediğim gibi muhabbetimiz bol olsun

Bu saatte ayak şişmesi ile uyandım bu neymiş böyle anam biraz tuzu kaçırdım ondan sanırım bu aralar ne olduysa bana ne yağ ayarım ne de tuz ayarım kaldı

Çok geçmiş olsun korkma cnm annemde bana hamileyken aynı senin gibiymiş hep hastahanelerde yatmış bir sıkıntı olmadan doğurmuş Allahin izniyle vaktinda dogurursun inşallah doktor ilac vs vermiyor mu
Amin canım umarım hemen geçer özel hastanede acildeki bir doktor öksürük şurubu vermiş ve hamilelikte kullanılmasında plesantayi deler geçer bebeğe zarar verir yazıyor bakmadan içsem ne olurdu çok merak ediyorum hastaneye gidip tekrar şikayet edecektim gidemedim

Bu saatte ayak şişmesi ile uyandım bu neymiş böyle anam biraz tuzu kaçırdım ondan sanırım bu aralar ne olduysa bana ne yağ ayarım ne de tuz ayarım kaldı
Ah canım bende sol bel boşluğu ağrısı ile uyandım ama ağrılar girip çıkıyor sürekli kas yırtıldı mı ne yaptı bilmiyorum ne kadar zormuş hamilelik ödem ve bacak uyuşması beni de mahvetti bide üstüne bu

Ya bende 32 34 gibi yaparım diyordum ama risk olunca telaş sardı daha önce yapacaktım hatta ama biraz bekleyeyim dedim
Yapıp kurtulmak en iyisi aslında ara ara açıp bakarız hiç hazırlanmamis gibi eksik gedik çıkartırız 32 34 e kadar

Ara ara banlaniyor du da evet bu sefer uzun kaldı bizsiz misafir hesabı ile giriş yapıyorsa mutlaka bizden haberdar dir inşallah çabuk biter cezası grubun neşe kaynağı

Ayy yalnızmıyım bilmiyorum ama 30. Haftaya girdiğimden beri beni bir korku sardı
Ben 28 im ve o korku beni de sardı yani korku mu kaygı mi bilmiyorum sürekli düşünüyorum doğumu doğum dan sonrasını ilk gebeliğim bilmiyorum etraftan duyuyorum sadece sonra bebeğimi düşünüyorum yetebilir miyim ona iyi bakabilir miyim vb vb kafamda hep sorular stres yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…