- 7 Mart 2023
- 194
- 425
- 23
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.501
Senin normal canım ekstra stres olmanAyy yalnızmıyım bilmiyorum ama 30. Haftaya girdiğimden beri beni bir korku sardı
24. Haftada 900 gramdi. Şekerle alakalı olajilir demişti. Ama şekerim de çok yüksek çıkmadı. .ceviz badem kuru meyve peynir çokça tüketiyorum .Sizin bebişlerin maşallahı var biz 28+1 de gittim 1000 gram olmuştu neler yiyip içiyorsunuz biz kilo olarak hep geriden geliyoruz
Çok geçmiş olsun canım. Maalesef böyleleri çok var. İsmini ogrenebilirdin aslında. Görevliden birinden. Şimdi nasıl oldunnKızlar günaydın geceyi hiç uyumadan bel boşluğu ağrısı ile geçirdim ne yatabildim ne oturabildim ağrıdan mahvoldum ağlaya ağlaya. Eşim gece çalışıyor bu hafta evde tektim ambulansla gelmeyi bile düşündüm annemgille beraber devlete geldim saat 7 de önce yetişkin acile muayene oldum kan idrar istediler parol serum verdiler sonra kadın doğumun aciline gönderdiler asıl olay burada başlıyor çıldırıyorum çünkü. Açılmam var mı yok mu diye masaya aldılar ki oturamadim hareket edemiyorum bile gerizekalı bir ebe geldi aç bacağını diye söylenip duruyo ben zaten en ufak harekette kendimden geçiyorum bağırıyorum parmaklarını soktu gerizekalı ama ben nasıl acı çekiyorum of puf yapiyo parmağımı sıkıştırıyosun diye bağırıyor ben durmaya çalışıyorum ama o kadar canımı acıttı ki bağırıyorum neyse bağırdı bana dursana artık falan diye bende gormuyo musun halimi hareket bile edemiyorum ben dedim o sesini kontrol et falan dedi ama o arada iyice zorladı bilerek mi acitiyosun ya dedim hasta mısın sen senin iyiliğin için bakıyorum çok merakli değilim dedi istemiyorsan kağıt imzala muayene olmak istemiyorum diye falan dedi bende niye imzalayım biraz anlayış göstererek davranabilirsin dedim kalktı gitti gerizekalı üstüne üstlük bana da terbiyesiz dedi bende asıl terbiyesiz sensin düzgün konuş dedim defoldu gitti ama sinir tepeme çıktı cidden ben hasta olmasam acile niye geleyim geldim can acısıyla senin bu muameleni niye çekeyim devlette bize mecburlar bize bişey olmaz diyerek kendilerini bir halt sanıyorlar aptallar adını öğrenemedim öğrensem şikayet edecektim hemen Allah'ın belasi
Birbirlerini korudukları için söylemediler canım teşekkür ederim böbrek için acil ultrasona gönderdiler ağrılarım devam ediyor hiç iyi değilimÇok geçmiş olsun canım. Maalesef böyleleri çok var. İsmini ogrenebilirdin aslında. Görevliden birinden. Şimdi nasıl oldunn
Yaa ben tuttum boyuna hiç dikkat etmedim doktorum söylüyor aslında da ben kilosuna ve sağlıklı oluşuna dikkat ediyorum geçenlerde hafif ağrım vardı kasiklar da belim çok ağrıyordu doktora gittim erken doğum riskin var dedi rahim ağzını kısa olduğunu söyledi 2.5 mm tam sınirdasin desin bol bol dinlenip ilaç kullanacaksın dedi 2 hafta boyunca sonra kontrolüm var haftaya cumartesi bakalım nolucak öyle olan var mı aranız da hicHamileliğin zaten 2 3 tane falan güzel yanı var ya, hani çok bişi demek istemiyorum Allah'ın gücüne gitmesin, kimsenin de kucağını boş bırakmasın tabii ama...
Strese girmesin diye doğuma kadar şutlamış olabilirler onuBaktılar durduramıyor kendini, tepeyi terk etmiyor biz uzak tutalım bunu dediler canım site yönetimi herhalde
O siyaset ve birkaç rezil konuya dayanamayıp cevap yazdığı için son tur seçim öncesi 2 kez ceza almıştı. 3.kez olunca herhalde epey uzun bir ceza verdiler, cezalı olduğu için isim rengi öyle şu an. Umarım iyidir ama öyle ilk akla gelen sebepten yazmıyor değil yani, endişelenmeyin diye bahsetmek istedimmm.
Boyunu zaten fl ölçüsüyle veriyolar kuzum, onu hatırlamaman normal hehehehe ben ilk gruba geldiğimde bile +sını aklımda tutmamışım, direkt 6 hafta yazdırmışım
tam olarak kaygılarımın karşılığı bu....Ben 28 im ve o korku beni de sardı yani korku mu kaygı mi bilmiyorum sürekli düşünüyorum doğumu doğum dan sonrasını ilk gebeliğim bilmiyorum etraftan duyuyorum sadece sonra bebeğimi düşünüyorum yetebilir miyim ona iyi bakabilir miyim vb vb kafamda hep sorular stres yapıyorum
bir de olsa iki de olsa aynı doğum canım sütümüz gelicek mi yetebilecek miyiz dikişlerimiz rahat olacak mı vs. vs. geçende bir akrabamız da sezeryan için yalancı doğum o ya normal doğum yapmayan analığı yaşadım demesin tarzında birşey dedi normalde olsa asla takılmam ama hormonlarımdan sanırım çok üzüldüm. En çok insanların bu kadar acımasız olmasına üzüldüm doktorum normalin nsini bile geçirmiyor. Birini çıkarırken diğeri dönmüş olabiliyor sezeryana dönmemiz gerekebiliyor riske atmak istemem dedi demese bile iki tane normal doğumu kendim göze alamam. Kadın öyle söylediğinde kaldım gerçekten 7 aydır istifra etmem evimden çıkamamam herşeyim çöp mü bir sezeryan yapacağım diyeSenin normal canım ekstra stres olmanbir değil, iki prenses bekliyorsun. İnşallah hepimizin sağlıklı, rahat doğumları olacak.
Sezaryen tarihi verilirken acaba doktorumuz gündüz polikliniğini yaparken hangi ara sezaryeni yapmayı planlıyor? Öğle arasında falan mıyada sabah poliklinik başlamadan?
Çok ciddi söylüyorum Allah onlara muhtaç etmesin. Bir kere acile gitmiştim devlete yazmıştım burada da hala travmamdır. Neymiş herkes izindeyken pikniğe giderken orada onlar çalışıyorlarmış. Çalışma ya bana mı çalışıyorsun. Öff ikiz mi ikizin bakması çok uğraştırıyor diye surat yapmaları falan. Ki sen ne hallerde gitmişsin oraya Allah insana önce vicdan versin. Keşke tarif ederek şikayet edebilseydin canının derdindeyken münakaşaya girmek ne. Çok geçmiş olsun şimdi nasılsınKızlar günaydın geceyi hiç uyumadan bel boşluğu ağrısı ile geçirdim ne yatabildim ne oturabildim ağrıdan mahvoldum ağlaya ağlaya. Eşim gece çalışıyor bu hafta evde tektim ambulansla gelmeyi bile düşündüm annemgille beraber devlete geldim saat 7 de önce yetişkin acile muayene oldum kan idrar istediler parol serum verdiler sonra kadın doğumun aciline gönderdiler asıl olay burada başlıyor çıldırıyorum çünkü. Açılmam var mı yok mu diye masaya aldılar ki oturamadim hareket edemiyorum bile gerizekalı bir ebe geldi aç bacağını diye söylenip duruyo ben zaten en ufak harekette kendimden geçiyorum bağırıyorum parmaklarını soktu gerizekalı ama ben nasıl acı çekiyorum of puf yapiyo parmağımı sıkıştırıyosun diye bağırıyor ben durmaya çalışıyorum ama o kadar canımı acıttı ki bağırıyorum neyse bağırdı bana dursana artık falan diye bende gormuyo musun halimi hareket bile edemiyorum ben dedim o sesini kontrol et falan dedi ama o arada iyice zorladı bilerek mi acitiyosun ya dedim hasta mısın sen senin iyiliğin için bakıyorum çok merakli değilim dedi istemiyorsan kağıt imzala muayene olmak istemiyorum diye falan dedi bende niye imzalayım biraz anlayış göstererek davranabilirsin dedim kalktı gitti gerizekalı üstüne üstlük bana da terbiyesiz dedi bende asıl terbiyesiz sensin düzgün konuş dedim defoldu gitti ama sinir tepeme çıktı cidden ben hasta olmasam acile niye geleyim geldim can acısıyla senin bu muameleni niye çekeyim devlette bize mecburlar bize bişey olmaz diyerek kendilerini bir halt sanıyorlar aptallar adını öğrenemedim öğrensem şikayet edecektim hemen Allah'ın belasi
Benimde 28di. Bol dinlenmeyle progestanla çok şükür 31'e yükseldi canım. Endişe etme ama gerçekten yürümemeye bol dinlenmeye dikkat et. Beni gününde evden çalışmaya döndürdü eşyalarımı bile alamadım ofistenYaa ben tuttum boyuna hiç dikkat etmedim doktorum söylüyor aslında da ben kilosuna ve sağlıklı oluşuna dikkat ediyorum geçenlerde hafif ağrım vardı kasiklar da belim çok ağrıyordu doktora gittim erken doğum riskin var dedi rahim ağzını kısa olduğunu söyledi 2.5 mm tam sınirdasin desin bol bol dinlenip ilaç kullanacaksın dedi 2 hafta boyunca sonra kontrolüm var haftaya cumartesi bakalım nolucak öyle olan var mı aranız da hic
Geçmiş olsun canim benim de belim çok ağrıyordu doktora gittim erken doğum riski olduğunu öğrendim rahim ağzım kısaymıs alttan ultrasonla baktı başka bir doktora git yinede sen magnezyum verdi bana o biraz rahatlattı ağrıyı felanKızlar günaydın geceyi hiç uyumadan bel boşluğu ağrısı ile geçirdim ne yatabildim ne oturabildim ağrıdan mahvoldum ağlaya ağlaya. Eşim gece çalışıyor bu hafta evde tektim ambulansla gelmeyi bile düşündüm annemgille beraber devlete geldim saat 7 de önce yetişkin acile muayene oldum kan idrar istediler parol serum verdiler sonra kadın doğumun aciline gönderdiler asıl olay burada başlıyor çıldırıyorum çünkü. Açılmam var mı yok mu diye masaya aldılar ki oturamadim hareket edemiyorum bile gerizekalı bir ebe geldi aç bacağını diye söylenip duruyo ben zaten en ufak harekette kendimden geçiyorum bağırıyorum parmaklarını soktu gerizekalı ama ben nasıl acı çekiyorum of puf yapiyo parmağımı sıkıştırıyosun diye bağırıyor ben durmaya çalışıyorum ama o kadar canımı acıttı ki bağırıyorum neyse bağırdı bana dursana artık falan diye bende gormuyo musun halimi hareket bile edemiyorum ben dedim o sesini kontrol et falan dedi ama o arada iyice zorladı bilerek mi acitiyosun ya dedim hasta mısın sen senin iyiliğin için bakıyorum çok merakli değilim dedi istemiyorsan kağıt imzala muayene olmak istemiyorum diye falan dedi bende niye imzalayım biraz anlayış göstererek davranabilirsin dedim kalktı gitti gerizekalı üstüne üstlük bana da terbiyesiz dedi bende asıl terbiyesiz sensin düzgün konuş dedim defoldu gitti ama sinir tepeme çıktı cidden ben hasta olmasam acile niye geleyim geldim can acısıyla senin bu muameleni niye çekeyim devlette bize mecburlar bize bişey olmaz diyerek kendilerini bir halt sanıyorlar aptallar adını öğrenemedim öğrensem şikayet edecektim hemen Allah'ın belasi
Hmm valla canım ben kursum vardı gitmiyorum evdeyim ama sadece yemek yapıyorum yatmaktan vücudum ağrıyor biraz kalkıp dolaşıp geri yatıyorum öyle ilaçlar düzenli kullanıyorum sana ne vermişti bana progestan fitil olarak verdi ve magnezyum verdiBenimde 28di. Bol dinlenmeyle progestanla çok şükür 31'e yükseldi canım. Endişe etme ama gerçekten yürümemeye bol dinlenmeye dikkat et. Beni gününde evden çalışmaya döndürdü eşyalarımı bile alamadım ofisten
Teşekkür ederim canım aynı ağrılar devam ediyor bir tedavi uygulamadiklari için. Gerçekten Allah bunlara muhtaç etmesin ben acıdan kivraniyorum hâlâ kendi işinin uzun sürüp surmedigini düşünüyor. Gerçekten banane yani ister çalış ister çalışma dünyanın parasını alırken iyi sabah 8 hatta 9 akşam 4 mis gibi hayat bide her geleni azarliyorlar Allah bunları bin beter etsin inşallah kime böyle diş gösterip azarliyorlarsa ölmeden onlara da sürekli öyle muamele yapılsıntam olarak kaygılarımın karşılığı bu....
bir de olsa iki de olsa aynı doğum canım sütümüz gelicek mi yetebilecek miyiz dikişlerimiz rahat olacak mı vs. vs. geçende bir akrabamız da sezeryan için yalancı doğum o ya normal doğum yapmayan analığı yaşadım demesin tarzında birşey dedi normalde olsa asla takılmam ama hormonlarımdan sanırım çok üzüldüm. En çok insanların bu kadar acımasız olmasına üzüldüm doktorum normalin nsini bile geçirmiyor. Birini çıkarırken diğeri dönmüş olabiliyor sezeryana dönmemiz gerekebiliyor riske atmak istemem dedi demese bile iki tane normal doğumu kendim göze alamam. Kadın öyle söylediğinde kaldım gerçekten 7 aydır istifra etmem evimden çıkamamam herşeyim çöp mü bir sezeryan yapacağım diye
Çok ciddi söylüyorum Allah onlara muhtaç etmesin. Bir kere acile gitmiştim devlete yazmıştım burada da hala travmamdır. Neymiş herkes izindeyken pikniğe giderken orada onlar çalışıyorlarmış. Çalışma ya bana mı çalışıyorsun. Öff ikiz mi ikizin bakması çok uğraştırıyor diye surat yapmaları falan. Ki sen ne hallerde gitmişsin oraya Allah insana önce vicdan versin. Keşke tarif ederek şikayet edebilseydin canının derdindeyken münakaşaya girmek ne. Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
Kendi kadın doğum doktorum hiç bakmadi canım alttan belki bende de öyle bir şey olabilir ama kramp şeklinde ağrılar giriyor sende de öyle miydiGeçmiş olsun canim benim de belim çok ağrıyordu doktora gittim erken doğum riski olduğunu öğrendim rahim ağzım kısaymıs alttan ultrasonla baktı başka bir doktora git yinede sen magnezyum verdi bana o biraz rahatlattı ağrıyı felan
Ben bıraktım cnm çok şükür. Aslında sen de bırakabilirsin. Canım bazen benim de istiyor. Kendimi içince pişman olacaksın deyip durduruyorum. Sonra da unutuyorum zaten.Kızlar sigarayı naptınız braktınız mi ben brakmıştım ama son 1 haftadır nedense canım sigara içmek istiyor güne bitane 2 günde bir ve ya bazı günler 2 tane içiyorum ve suçluluk duygusu yaşıyorum hayatımda kahve içmeyen ben 2 dir canım kahve içmek istiyor ve şekeri olan ben son 1 haftadır oyle çok çikolata yedim ki anlatamam insulini de vurmayi hep unuttum ölçum desen yapmadım ama gerçekten yorulduğum için son 1 haftadır hiç birşeyi onemsemeden çikolata sigara kahve ohh yaşadım ve şuan gerçekten çok kotu hisediyorum bunu yaptığım için
Ayyyiiii çok severim ki TeraziBenim hiç ilgim yoktur astroloji ye, tek bildiğim benim de tam bir Terazi oldugum onun yanında gezegenim nedir, retro mudur nedir beni etkileyen bilmiyorum ama bazen eşime çok sarasım geliyor o da bu aralar yine olmaya başladı şuan beni ne etkiliyor acaba
Ay çok şükür sanırım aşağı yukarı senle beraber bıraktım ben de yeniden...Ben hamileliğimde 6ay içtim ve sonra bıraktım hastaneye yattığımdan beri içmiyorum canım (40 gün falan oldu).Ama canım istiyor tabiki.Yılların alışkanlığı.ama bi yandan da seviniyorum emzirirken sigara içmek hiç istemiyordum ,ona hazırlık oldı benim için .
Sabah erkenden ameliyatları yaparlar genelde. BElli günler atıyorum benim ilk doktorum perşembe cumaları alırdıSenin normal canım ekstra stres olmanbir değil, iki prenses bekliyorsun. İnşallah hepimizin sağlıklı, rahat doğumları olacak.
Sezaryen tarihi verilirken acaba doktorumuz gündüz polikliniğini yaparken hangi ara sezaryeni yapmayı planlıyor? Öğle arasında falan mıyada sabah poliklinik başlamadan?
Adını öğrenmek zorunda değilsin. Saat kaçta gittiğini, adını vermediklerini,sana olan tavrını açıkça vs yaz bimer cimer hepsine şikayet et, onlar bulurlar. Dengesiz aptal. saygısız...Kızlar günaydın geceyi hiç uyumadan bel boşluğu ağrısı ile geçirdim ne yatabildim ne oturabildim ağrıdan mahvoldum ağlaya ağlaya. Eşim gece çalışıyor bu hafta evde tektim ambulansla gelmeyi bile düşündüm annemgille beraber devlete geldim saat 7 de önce yetişkin acile muayene oldum kan idrar istediler parol serum verdiler sonra kadın doğumun aciline gönderdiler asıl olay burada başlıyor çıldırıyorum çünkü. Açılmam var mı yok mu diye masaya aldılar ki oturamadim hareket edemiyorum bile gerizekalı bir ebe geldi aç bacağını diye söylenip duruyo ben zaten en ufak harekette kendimden geçiyorum bağırıyorum parmaklarını soktu gerizekalı ama ben nasıl acı çekiyorum of puf yapiyo parmağımı sıkıştırıyosun diye bağırıyor ben durmaya çalışıyorum ama o kadar canımı acıttı ki bağırıyorum neyse bağırdı bana dursana artık falan diye bende gormuyo musun halimi hareket bile edemiyorum ben dedim o sesini kontrol et falan dedi ama o arada iyice zorladı bilerek mi acitiyosun ya dedim hasta mısın sen senin iyiliğin için bakıyorum çok merakli değilim dedi istemiyorsan kağıt imzala muayene olmak istemiyorum diye falan dedi bende niye imzalayım biraz anlayış göstererek davranabilirsin dedim kalktı gitti gerizekalı üstüne üstlük bana da terbiyesiz dedi bende asıl terbiyesiz sensin düzgün konuş dedim defoldu gitti ama sinir tepeme çıktı cidden ben hasta olmasam acile niye geleyim geldim can acısıyla senin bu muameleni niye çekeyim devlette bize mecburlar bize bişey olmaz diyerek kendilerini bir halt sanıyorlar aptallar adını öğrenemedim öğrensem şikayet edecektim hemen Allah'ın belasi
Haziran grubu neredeyse hepsi mayista dogurdu kızGünaydın1 Haziran itibariyle hayırlı olsun kızlar, bizden önce sadece haziran ve temmuz anneleri kaldı
Evet canım arada giriyordu bende doktoruma söyledim ulstrasonda gözükmedi alttan bakınca söyledi banada önce alttan bakmamıştı hiç sen yinede aklında bulunsun baktir bir için rahat etsin en azındanKendi kadın doğum doktorum hiç bakmadi canım alttan belki bende de öyle bir şey olabilir ama kramp şeklinde ağrılar giriyor sende de öyle miydi
Günaydın bebek kadınlarbebişin haraketlerini 1-2 gün hissetmeyip sonraki gün hissediyorum normal mi acaba artık 29 hafta olucaz 2 gündür yine tık yok tatlı kahve yiyip içip uzansamda
Sabah sabah sinirlerim zıpladı gıcık karı işte sırf bu yüzden doğumu istemiyorum devlette ama herkeste özele gidemiyor ki devletin birşey yapması lazım haddini bildirmeli böyle terbiyesizlereKızlar günaydın geceyi hiç uyumadan bel boşluğu ağrısı ile geçirdim ne yatabildim ne oturabildim ağrıdan mahvoldum ağlaya ağlaya. Eşim gece çalışıyor bu hafta evde tektim ambulansla gelmeyi bile düşündüm annemgille beraber devlete geldim saat 7 de önce yetişkin acile muayene oldum kan idrar istediler parol serum verdiler sonra kadın doğumun aciline gönderdiler asıl olay burada başlıyor çıldırıyorum çünkü. Açılmam var mı yok mu diye masaya aldılar ki oturamadim hareket edemiyorum bile gerizekalı bir ebe geldi aç bacağını diye söylenip duruyo ben zaten en ufak harekette kendimden geçiyorum bağırıyorum parmaklarını soktu gerizekalı ama ben nasıl acı çekiyorum of puf yapiyo parmağımı sıkıştırıyosun diye bağırıyor ben durmaya çalışıyorum ama o kadar canımı acıttı ki bağırıyorum neyse bağırdı bana dursana artık falan diye bende gormuyo musun halimi hareket bile edemiyorum ben dedim o sesini kontrol et falan dedi ama o arada iyice zorladı bilerek mi acitiyosun ya dedim hasta mısın sen senin iyiliğin için bakıyorum çok merakli değilim dedi istemiyorsan kağıt imzala muayene olmak istemiyorum diye falan dedi bende niye imzalayım biraz anlayış göstererek davranabilirsin dedim kalktı gitti gerizekalı üstüne üstlük bana da terbiyesiz dedi bende asıl terbiyesiz sensin düzgün konuş dedim defoldu gitti ama sinir tepeme çıktı cidden ben hasta olmasam acile niye geleyim geldim can acısıyla senin bu muameleni niye çekeyim devlette bize mecburlar bize bişey olmaz diyerek kendilerini bir halt sanıyorlar aptallar adını öğrenemedim öğrensem şikayet edecektim hemen Allah'ın belasi
Bebek yaklaşık 3 gün önce pozisyon değiştirdi hissettim soldan sağa geçti 2 gündürde ben yürüyüşe başladım onla alakalı olabilirmi bilmiyorum. Pazartesi günü kontrolüm var 3 hafta önce gitmiştim kontroleCanım öyle bikaç gün hareketsizlik pek iyi değil yani şöyle yorulmadıysan ya da bebek genel olarak sakin bir bebek değilse. Dikkat etmende fayda var. Ha belki içe doğru vuruyordur ama belki de başka bişeydir en son ne zaman gitmiştin kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?