- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.521
bende sürekli yatamıyorum progestan verdi magnezyum kalsiyum kullanıyordum zatenHmm valla canım ben kursum vardı gitmiyorum evdeyim ama sadece yemek yapıyorum yatmaktan vücudum ağrıyor biraz kalkıp dolaşıp geri yatıyorum öyle ilaçlar düzenli kullanıyorum sana ne vermişti bana progestan fitil olarak verdi ve magnezyum verdi
Doğru diyosun birkaç kişi anca kaldı doğurmayan haziran grubundanHaziran grubu neredeyse hepsi mayista dogurdu kız
Ay evet ya cok az kaldı bayramı da geçtik mi tamamDoğru diyosun birkaç kişi anca kaldı doğurmayan haziran grubundanOlsun teorik olarak önümüzde pek grup kalmadı. Zaten muhabbette bizden iyi grup yok da
Hadi inşallah ya hamile kaldığımdan beri ağzıma sürmedim ne güzel kokusundna tadından tiksinmiştim şimdi tekrar canım istiyorBen bıraktım cnm çok şükür. Aslında sen de bırakabilirsin. Canım bazen benim de istiyor. Kendimi içince pişman olacaksın deyip durduruyorum. Sonra da unutuyorum zaten.
Evet canım arada giriyordu bende doktoruma söyledim ulstrasonda gözükmedi alttan bakınca söyledi banada önce alttan bakmamıştı hiç sen yinede aklında bulunsun baktir bir icinKendi kadın doğum doktorum hiç bakmadi canım alttan belki bende de öyle bir şey olabilir ama kramp şeklinde ağrılar giriyor sende de öyle miydi
Anladım canım umarım benim ki de yükselir yaa bel ağrısı hala oluyor mu kasılma oluyor galiba arada ağrıyor kasıklarım karnım da bel ağrım az oluyor ama hiç gitmiyorbende sürekli yatamıyorum progestan verdi magnezyum kalsiyum kullanıyordum zaten
oluyor malesef özellikle kuyruk sokumum. Ama evden sürekli oturarak çalışıyorum belki onunda ilgisi vardır her gece eşime ovdurmadan uyuyamıyorum bayağı ağrıyorEvet canım arada giriyordu bende doktoruma söyledim ulstrasonda gözükmedi alttan bakınca söyledi banada önce alttan bakmamıştı hiç sen yinede aklında bulunsun baktir bir icin
Anladım canım umarım benim ki de yükselir yaa bel ağrısı hala oluyor mu kasılma oluyor galiba arada ağrıyor kasıklarım karnım da bel ağrım az oluyor ama hiç gitmiyor
Bebek yaklaşık 3 gün önce pozisyon değiştirdi hissettim soldan sağa geçti 2 gündürde ben yürüyüşe başladım onla alakalı olabilirmi bilmiyorum. Pazartesi günü kontrolüm var 3 hafta önce gitmiştim kontrole
Bana da devlette ters davranan bi hemsire olmustu canim. Hasta haklari birimime gidip sikayet et. Hangi saatte hangi birimde oldugunu ve goruntusunu tarif edince biliyorlar. Ayni sekilde sadece saat ve birim bilgileri ve tarifle cimerden de sikayet et. Ben ikisine de ettim. Birim sefleri ile gorusdugu kisinin uyarildigi yazili olarak cevap geldi. En azindan ohh yapiyor yapiyor basina bisi gelmiyor olmadi en kotu biraz kibar olun cumlesi duymustur diye dusunuyorum. Sizde edin. En azindan rahatsiz olsun.Kızlar günaydın geceyi hiç uyumadan bel boşluğu ağrısı ile geçirdim ne yatabildim ne oturabildim ağrıdan mahvoldum ağlaya ağlaya. Eşim gece çalışıyor bu hafta evde tektim ambulansla gelmeyi bile düşündüm annemgille beraber devlete geldim saat 7 de önce yetişkin acile muayene oldum kan idrar istediler parol serum verdiler sonra kadın doğumun aciline gönderdiler asıl olay burada başlıyor çıldırıyorum çünkü. Açılmam var mı yok mu diye masaya aldılar ki oturamadim hareket edemiyorum bile gerizekalı bir ebe geldi aç bacağını diye söylenip duruyo ben zaten en ufak harekette kendimden geçiyorum bağırıyorum parmaklarını soktu gerizekalı ama ben nasıl acı çekiyorum of puf yapiyo parmağımı sıkıştırıyosun diye bağırıyor ben durmaya çalışıyorum ama o kadar canımı acıttı ki bağırıyorum neyse bağırdı bana dursana artık falan diye bende gormuyo musun halimi hareket bile edemiyorum ben dedim o sesini kontrol et falan dedi ama o arada iyice zorladı bilerek mi acitiyosun ya dedim hasta mısın sen senin iyiliğin için bakıyorum çok merakli değilim dedi istemiyorsan kağıt imzala muayene olmak istemiyorum diye falan dedi bende niye imzalayım biraz anlayış göstererek davranabilirsin dedim kalktı gitti gerizekalı üstüne üstlük bana da terbiyesiz dedi bende asıl terbiyesiz sensin düzgün konuş dedim defoldu gitti ama sinir tepeme çıktı cidden ben hasta olmasam acile niye geleyim geldim can acısıyla senin bu muameleni niye çekeyim devlette bize mecburlar bize bişey olmaz diyerek kendilerini bir halt sanıyorlar aptallar adını öğrenemedim öğrensem şikayet edecektim hemen Allah'ın belasi
Malesef bende devlette sırf bu yüzden istemiyorum .gebelik öncesi muayene için bende gitmiştim. Bir de bayan doktor.. hayvan gibi bir muamele .çatala geçirdi alttan muayene için inanır mısın canım nasıl acıdı anlatamam sıkma kendini diye bağırıyor bir de .tamam da refleks olarak aciyinca kasiliyor işte. Uzun zaman alttan muayene olmaya korktum .şu anki doktoruma gelinceye kadar .alttan muayenede çatala bile geçirmiyor normal karından muayeneyi yaptığı yerde bakıyor ona da.korkumu daha yeni yendim .yani devlette dogum yapsam öyle pislik birine denk gelsem travma olur kesinSabah sabah sinirlerim zıpladı gıcık karı işte sırf bu yüzden doğumu istemiyorum devlette ama herkeste özele gidemiyor ki devletin birşey yapması lazım haddini bildirmeli böyle terbiyesizlere
Neyse cnm neyin varmış sonuç ne
+1 tek eksiğimiz alınacaklar da o kaldıKızlar günaydınanne bebek bakım çantası aldınız mı var mı bi öneriniz
Benim Dr orası canım bazen birden giriyor sonra gidiyoroluyor malesef özellikle kuyruk sokumum. Ama evden sürekli oturarak çalışıyorum belki onunda ilgisi vardır her gece eşime ovdurmadan uyuyamıyorum bayağı ağrıyor
2016 yılında gelinimiz Zübeyde hnmda doğurdu 5 gun suni verdiler cektirdiler kızı 3.750 dogdu bebiş zorla bacaklarına vura vura dogurtturdular birde dikiş atmalari gerekirken oyle bırakıp baska hastaya gitmişler kız hala çekiyor altan üşüttü daha ne travmalar geçirdi de anlatmayımMalesef bende devlette sırf bu yüzden istemiyorum .gebelik öncesi muayene için bende gitmiştim. Bir de bayan doktor.. hayvan gibi bir muamele .çatala geçirdi alttan muayene için inanır mısın canım nasıl acıdı anlatamam sıkma kendini diye bağırıyor bir de .tamam da refleks olarak aciyinca kasiliyor işte. Uzun zaman alttan muayene olmaya korktum .şu anki doktoruma gelinceye kadar .alttan muayenede çatala bile geçirmiyor normal karından muayeneyi yaptığı yerde bakıyor ona da.korkumu daha yeni yendim .yani devlette dogum yapsam öyle pislik birine denk gelsem travma olur kesin
Bende aynı durumdayım maalesef, nedeni ne acaba diye düşünüyorumGünaydın bebek kadınlarbebişin haraketlerini 1-2 gün hissetmeyip sonraki gün hissediyorum normal mi acaba artık 29 hafta olucaz 2 gündür yine tık yok tatlı kahve yiyip içip uzansamda
Hadi sende 2 tane var bacım , bendeki bu karın neyin nesi pekisiKarpuzgillerle güncelleme yapmaya geldik teyzeleriartık aşağı baskı yapıyorlar sanırım hiç dik duramıyorum bu 1.5 ay gözümde öyle büyüyor ki.......
Güneş kız içerde yayılıyor bence o yüzdennHadi sende 2 tane var bacım , bendeki bu karın neyin nesi pekisi
Güneşin kaç kilo doğacağını çok merak ediyorum oğullarında da boylemiydi karnın cnm kac kilo doğdularHadi sende 2 tane var bacım , bendeki bu karın neyin nesi pekisi
Merhaba canim merakta birakmisim sizleri kusura bakmayin. Allaha sükür iyiyim baya agirlastim artik cok zor geliyo herseyi yapmak. Hic biseye yetisemedigimi hissediyorum. Az kaldi sayilir artik doguma da korkmaya basladim acikcasi biraz
2016 yılında gelinimiz Zübeyde hnmda doğurdu 5 gun suni verdiler cektirdiler kızı 3.750 dogdu bebiş zorla bacaklarına vura vura dogurtturdular birde dikiş atmalari gerekirken oyle bırakıp baska hastaya gitmişler kız hala çekiyor altan üşüttü daha ne travmalar geçirdi de anlatmayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?