2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
bende sürekli yatamıyorum progestan verdi magnezyum kalsiyum kullanıyordum zaten

Ben bıraktım cnm çok şükür. Aslında sen de bırakabilirsin. Canım bazen benim de istiyor. Kendimi içince pişman olacaksın deyip durduruyorum. Sonra da unutuyorum zaten.
Hadi inşallah ya hamile kaldığımdan beri ağzıma sürmedim ne güzel kokusundna tadından tiksinmiştim şimdi tekrar canım istiyor Ama başkasını içerken falan görünce tabi yoksa aklıma gelmiyor 1 hafta içinde 4 tane falan içmişimdir ama bügünden sonra birdaha içmem inşallah

Kendi kadın doğum doktorum hiç bakmadi canım alttan belki bende de öyle bir şey olabilir ama kramp şeklinde ağrılar giriyor sende de öyle miydi
Evet canım arada giriyordu bende doktoruma söyledim ulstrasonda gözükmedi alttan bakınca söyledi banada önce alttan bakmamıştı hiç sen yinede aklında bulunsun baktir bir icin
bende sürekli yatamıyorum progestan verdi magnezyum kalsiyum kullanıyordum zaten
Anladım canım umarım benim ki de yükselir yaa bel ağrısı hala oluyor mu kasılma oluyor galiba arada ağrıyor kasıklarım karnım da bel ağrım az oluyor ama hiç gitmiyor

oluyor malesef özellikle kuyruk sokumum. Ama evden sürekli oturarak çalışıyorum belki onunda ilgisi vardır her gece eşime ovdurmadan uyuyamıyorum bayağı ağrıyor

Olabilir. Dikkatle takip et.

Bana da devlette ters davranan bi hemsire olmustu canim. Hasta haklari birimime gidip sikayet et. Hangi saatte hangi birimde oldugunu ve goruntusunu tarif edince biliyorlar. Ayni sekilde sadece saat ve birim bilgileri ve tarifle cimerden de sikayet et. Ben ikisine de ettim. Birim sefleri ile gorusdugu kisinin uyarildigi yazili olarak cevap geldi. En azindan ohh yapiyor yapiyor basina bisi gelmiyor olmadi en kotu biraz kibar olun cumlesi duymustur diye dusunuyorum. Sizde edin. En azindan rahatsiz olsun.

Malesef bende devlette sırf bu yüzden istemiyorum .gebelik öncesi muayene için bende gitmiştim. Bir de bayan doktor.. hayvan gibi bir muamele .çatala geçirdi alttan muayene için inanır mısın canım nasıl acıdı anlatamam sıkma kendini diye bağırıyor bir de .tamam da refleks olarak aciyinca kasiliyor işte. Uzun zaman alttan muayene olmaya korktum .şu anki doktoruma gelinceye kadar .alttan muayenede çatala bile geçirmiyor normal karından muayeneyi yaptığı yerde bakıyor ona da.korkumu daha yeni yendim .yani devlette dogum yapsam öyle pislik birine denk gelsem travma olur kesin

2016 yılında gelinimiz Zübeyde hnmda doğurdu 5 gun suni verdiler cektirdiler kızı 3.750 dogdu bebiş zorla bacaklarına vura vura dogurtturdular birde dikiş atmalari gerekirken oyle bırakıp baska hastaya gitmişler kız hala çekiyor altan üşüttü daha ne travmalar geçirdi de anlatmayım

Karpuzgillerle güncelleme yapmaya geldik teyzeleri artık aşağı baskı yapıyorlar sanırım hiç dik duramıyorum bu 1.5 ay gözümde öyle büyüyor ki.......
Hadi sende 2 tane var bacım , bendeki bu karın neyin nesi pekisi

@Meliss85 mertugce35 canlarr nerelerdesiniz siz yaaiyisinizdir umarim
Merhaba canim merakta birakmisim sizleri kusura bakmayin. Allaha sükür iyiyim baya agirlastim artik cok zor geliyo herseyi yapmak. Hic biseye yetisemedigimi hissediyorum. Az kaldi sayilir artik doguma da korkmaya basladim acikcasi biraz
Sizler nasilsiniz? Hersey yolunda mi?

Canım her zaman söylerim bir işi yapıyorsak hakkıyla yapmak çok önemli ve ne acıdır ki böyle davrananlar genelde hemcinslerimiz oluyor bu travmayı yaşayın arkadaşı etiketleyemedim ama en basitinden bir yere gitmene gerek yok şikayetim var İnternet sitesine bile oturduğun yerden şikayet etsen iyi olur, en azından bir sözlü olarak uyarılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…