2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Merhaba canim. Bende agirlastim. Iyiyim Allaha şükür. Sadece cabuk yorulma ve geceleri kol agrim uyusmasi var. Artik sayili günlerdeyiz Rabbim hayirlisiyla kucaklarimiza almayi nasip etsin

Ayyy korkular hepimizde başladı demek ki hep 3 ay var 4 ay var diye sakinleştiriyordum kendimi ama şimdi son düzlük...
Kizlar yaa bj gergin sinirli uyandim duygularim karmakarisik. Calkantili ruh hali beni ckk etkiliyor son trimesterde
benide baharımmm fırsatım olsa kendimi biyere kapatıcam resmen herkesten iğreniyorum

Merhaba canim. Bende agirlastim. Iyiyim Allaha şükür. Sadece cabuk yorulma ve geceleri kol agrim uyusmasi var. Artik sayili günlerdeyiz Rabbim hayirlisiyla kucaklarimiza almayi nasip etsin
Amin canimm oturup kalkmak öyle zor ki, egilmek yerden bisey almak hayal yere düsen seyleri birakiyorum yerler doluyor esim görüp akil ettikce aliyor, kizim da söylenirse yapiyor
Yürüyüs yapmak güzel geliyor sadece onun disinda hep uyuyabilirim ama vaktim yok sag salim gecsin de bebeleri büyütelim artik insallah

Güneş kız içerde yayılıyor bence o yüzdenn
Güneşleniyor tosbaa Sabah işyeri servisinde yine zıplattı beni. Sıpa insanları da korkutuyor noluyor kız diyorlar hadi anlat anlatabilirsen

Bu da benim boloncuk davul göbek davul
Görenler ne kadarin kaldii diye soruyor artik, daha 11 haftam var deyince sasiriyyorlar
Bana da ne zaman doğuracan çok mu daha diyorlar. Bunu doğurmayacam çok sevdim değişiklik olsun içimde tutacam diyorum

Hahahha senin de sis demi baya bizim bastan beri kocaman gidiyor göbekler

İç karnım dar galiba, 3 gebeliğimde de dev gibiydi karnım dev göbüşlüler
Benim ilkinde bu kadar cabuk büyümemisti karnim. 17. haftada daha yok gibiydi. Bunda daha 10. haftada karnim 18 haftalik civari gibiydi simdi 30. haftaya girdik sanki doguma sayili günler var. Yani ilkinde yasadiklarimi bi 10 hafta civari önden yasiyorum. Benim de sonradan daraldi heralde ic karnim

mydreams93 cnm senin kaç gün kaldı tarih verdiler mi
En geç 10 temmuz diyorlar canım bakalım ama bu haftadan sonra hep bir ihtimal işte Allahın izniyle en azından 34'ü bir geçseler
ahahah kıyamammm benimde ikisi aynı anda başladığında karnım bir dalgalanıyor annemler şoka giriyor
Bugün ellerim küüüütttüüük gibi şiş ve tabii ki uyuşuk... tartıda da 500 gr fazla çıktım . Tamamının ellerimde olması kuvvetle muhtemel
pozitifim sabahları parmaklarımı açamıyorum bile dün çaydanlık kaldıramadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…