- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.541
Merhaba canim. Bende agirlastim. Iyiyim Allaha şükür. Sadece cabuk yorulma ve geceleri kol agrim uyusmasi var. Artik sayili günlerdeyiz Rabbim hayirlisiyla kucaklarimiza almayi nasip etsinMerhaba canim merakta birakmisim sizleri kusura bakmayin. Allaha sükür iyiyim baya agirlastim artik cok zor geliyo herseyi yapmak. Hic biseye yetisemedigimi hissediyorum. Az kaldi sayilir artik doguma da korkmaya basladim acikcasi biraz
Sizler nasilsiniz? Hersey yolunda mi?
Canım çok geçmiş olsun umarım önemli bir şey yokturBirbirlerini korudukları için söylemediler canım teşekkür ederim böbrek için acil ultrasona gönderdiler ağrılarım devam ediyor hiç iyi değilim
Kizlar yaa bj gergin sinirli uyandim duygularim karmakarisik. Calkantili ruh hali beni ckk etkiliyor son trimesterde
Masallah annesiii büyümüsleerKarpuzgillerle güncelleme yapmaya geldik teyzeleriartık aşağı baskı yapıyorlar sanırım hiç dik duramıyorum bu 1.5 ay gözümde öyle büyüyor ki.......
Ayyy korkular hepimizde başladı demek ki hep 3 ay var 4 ay var diye sakinleştiriyordum kendimi ama şimdi son düzlük...Merhaba canim merakta birakmisim sizleri kusura bakmayin. Allaha sükür iyiyim baya agirlastim artik cok zor geliyo herseyi yapmak. Hic biseye yetisemedigimi hissediyorum. Az kaldi sayilir artik doguma da korkmaya basladim acikcasi biraz
Sizler nasilsiniz? Hersey yolunda mi?
benide baharımmm fırsatım olsa kendimi biyere kapatıcam resmen herkesten iğreniyorumKizlar yaa bj gergin sinirli uyandim duygularim karmakarisik. Calkantili ruh hali beni ckk etkiliyor son trimesterde
Amin canimm oturup kalkmak öyle zor ki, egilmek yerden bisey almak hayalMerhaba canim. Bende agirlastim. Iyiyim Allaha şükür. Sadece cabuk yorulma ve geceleri kol agrim uyusmasi var. Artik sayili günlerdeyiz Rabbim hayirlisiyla kucaklarimiza almayi nasip etsin
Erkek mi masallahBu da benim boloncukdavul göbek davul
Görenler ne kadarin kaldii diye soruyor artik, daha 11 haftam var deyince sasiriyyorlar
Bu da benim boloncukdavul göbek davul
Görenler ne kadarin kaldii diye soruyor artik, daha 11 haftam var deyince sasiriyyorlar
Güneşleniyor tosbaaGüneş kız içerde yayılıyor bence o yüzdenn
Bana da ne zaman doğuracan çok mu daha diyorlar. Bunu doğurmayacam çok sevdim değişiklik olsun içimde tutacam diyorumBu da benim boloncukdavul göbek davul
Yok kuzum kizcem gelcekBu da benim boloncukdavul göbek davul
Evet haklisin canim cikivercek gibi duruyorAmaninnnn alttan fırlayıp çıkacak gibi çok tatlı bir göbüş bu
Hahahha senin de sis demi baya bizim bastan beri kocaman gidiyor göbeklerGüneşleniyor tosbaaSabah işyeri servisinde yine zıplattı beni. Sıpa insanları da korkutuyor noluyor kız diyorlar hadi anlat anlatabilirsen
Bana da ne zaman doğuracan çok mu daha diyorlar. Bunu doğurmayacam çok sevdim değişiklik olsun içimde tutacam diyorum
İç karnım dar galiba, 3 gebeliğimde de dev gibiydi karnımHahahha senin de sis demi baya bizim bastan beri kocaman gidiyor göbekler
Benim ilkinde bu kadar cabuk büyümemisti karnim. 17. haftada daha yok gibiydi. Bunda daha 10. haftada karnim 18 haftalik civari gibiydi simdi 30. haftaya girdik sanki doguma sayili günler var. Yani ilkinde yasadiklarimi bi 10 hafta civari önden yasiyorum. Benim de sonradan daraldi heralde ic karnimİç karnım dar galiba, 3 gebeliğimde de dev gibiydi karnımdev göbüşlüler
Evet ağırlaştıktan sonra daha zor olabilirYapıp kurtulmak en iyisi aslında ara ara açıp bakarız hiç hazırlanmamis gibi eksik gedik çıkartırız 32 34 e kadar
En geç 10 temmuz diyorlar canım bakalım ama bu haftadan sonra hep bir ihtimal işte Allahın izniyle en azından 34'ü bir geçselermydreams93 cnm senin kaç gün kaldı tarih verdiler mi
ahahah kıyamammm benimde ikisi aynı anda başladığında karnım bir dalgalanıyor annemler şoka giriyorGüneşleniyor tosbaaSabah işyeri servisinde yine zıplattı beni. Sıpa insanları da korkutuyor noluyor kız diyorlar hadi anlat anlatabilirsen
Bana da ne zaman doğuracan çok mu daha diyorlar. Bunu doğurmayacam çok sevdim değişiklik olsun içimde tutacam diyorum
pozitifim sabahları parmaklarımı açamıyorum bileBugün ellerim küüüütttüüük gibi şişve tabii ki uyuşuk... tartıda da 500 gr fazla çıktım . Tamamının ellerimde olması kuvvetle muhtemel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?