- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.561
Evet canim ilerleyen süreçte bebekte aşağı indikçe bay zor oluyor hemde. İki hf arayla gittigimi düşünsem tahmini 5 6 gidişte doğururum gibi beni yalancı çıkarmazsa tahminlerim başka birsyeler gelismezseEvet ağırlaştıktan sonra daha zor olabilir
Aynen gezegenlerde gene bi sikinti var gakibaDediğin durum bende de var, son trimesterdan mı dün konuşuldu retro metro mudur nedir bilmem ama eşim gözüme bakıyor kendimi zor tutuyorum
Sorma bende aynisiyim kimseyle konusasim.gelmiyor siz.disindaAyyy korkular hepimizde başladı demek ki hep 3 ay var 4 ay var diye sakinleştiriyordum kendimi ama şimdi son düzlük...
benide baharımmm fırsatım olsa kendimi biyere kapatıcam resmen herkesten iğreniyorum
Sagol canim bakayım inşallahBu siteye bakmanı tavsiye ederim güzel şeyler var ben bunu aldım şimdiden kullanmaya başladım geceliğini çok rahat ve kullanışlı. Doğum sonrası hastanede altıma kan geçerse diye lacivert tercih ettim. Birde evde günlük kullanmaya şöyle bişey aldim gecelik ve pijama olarak.Effortt 6016 Lacivert Dantel Detaylı Hamile Lohusa 4lü Set - Lohusa Hamile
Lohusa Setleri kategorisinde yer alan Effortt 6016 Lacivert Dantel Detaylı Hamile Lohusa 4lü Set bugüne özel indirimli fiyatıyla lohusahamile.com'da! Tıkla hemen satın al.www.lohusahamile.com
En geç 10 temmuz diyorlar canım bakalım ama bu haftadan sonra hep bir ihtimal işte Allahın izniyle en azından 34'ü bir geçseler
ahahah kıyamammm benimde ikisi aynı anda başladığında karnım bir dalgalanıyor annemler şoka giriyor
pozitifim sabahları parmaklarımı açamıyorum biledün çaydanlık kaldıramadım....
Kaçıncı haftasıydı durumları nasıl bebişler nasılYine migrenim tutmuş ya bıktım artık.
Benim de göbeğim hep var olduğu icjn hamilelik belki olmuir bı miktar üzüyor
Bugün kuzenim erken doğum yaptı kızlar temmuz başı gibi gelecekti ikizler bugün doğuma almışlar. Beni de korkular aldı.
Ayy nası oldu canım sancı mı gelmiş terslik felan mı vardıKaçıncı haftasıydı durumları nasıl bebişler nasıl
4 hafta mı erken olmuş oldu canım o zaman iyilerdir inşallahYine migrenim tutmuş ya bıktım artık.
Bugün kuzenim erken doğum yaptı kızlar temmuz başı gibi gelecekti ikizler bugün doğuma almışlar. Beni de korkular aldı.
Bende oğlumda ilk kanlı leke gelmişti öyle gitmiştim korkudan ilk evde mevde doğum başlar diye kızımda ise şiddetli ağrılarım olmuştu bebek kafası doğum kanalına giriyormuş yavas yavas o ağrılar onunmus gecesinde baya sıkıntı çekmiştim ama açılmalarım o kadar hızlı ilerlememis eve geri gelmiştim sabaha hazırlıklarımı yapmıştım tam sabah erkenden hastaneye giderken de evde wc sonrası suyum gelmişti az miktar ama tam değil ped takıp direk druma gitmiştim açılma kontrolu yapıp dogumhaneye göndermişti ikisindede hissettim inşallah bundada hissederim ikisindede farklı belirtiler olmuştu nasip bunda artık nasıl olucak bakalım sağlıkla olsun o süreç teKızlar bir video gördüm sizle de paylaşıyorum belki faydası olur doğumun geldiğini nasıl anlarız videosu
O kadar ay durmuşlar bir ay daha durmamış sipalar .. inşallah iyilerdir bebisler ve annenin sağlığı canımYine migrenim tutmuş ya bıktım artık.
Coo iyi ya hahahaBakmaya bakarız alkaha şükür gücümüz yetecekte ben doğurmaya korkuyorum yhabugünde benim kiz bir tane yetmez kardeş demesinmi ha yasa kızım diyo babasi çok kardes olalım biz diyo. Bekliyox bekliyoz gelmiyor bu bebek baba diyo az kaldı kızım simdi gelirse ufacık olur daha var diyo ama uyuyoz uyaniyoz olmuyor diyo dr a gidiyoz ordada olmuyor diyo beni bi kiriz tuttu gülme dogurunda bende sevem be diyom
Evet cnm fark ettim taa inşallah iyilerdirCanım hesabını pasifleştirdi malesef bizde çok merak ediyoruz
Ya ilgisi var mı bilmiyorum ama 2 gün önce bana damardan kan ilacı verdiler kansızlığım çok. Ve 2 gündür dilimi ısırıyım bacak ağrım olmadan uyuyorum normalde ölüyordum ağrısından
34. Hafta canım. Bebisleri kuveze almslar..en son. Daha konuşmadık . Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.Kaçıncı haftasıydı durumları nasıl bebişler nasıl
Tüp bebek ve serklaj olduğu için 36. Haftada almayı planlıyordu Dr. Ama beklemedi minikler.4 hafta mı erken olmuş oldu canım o zaman iyilerdir inşallah
Sağlıklı ömürleri olsun inşallah canımYine migrenim tutmuş ya bıktım artık.
çuk dadlusunuzHastane dönüşü size minik(!!) bir mahir bey bırakayımay idrar ve kan verdim ama idrar vermek artık ölüm benim için kız göbeğimden uzanıp kabı tutamadım.ilk denemede kabın kapağını deliğe düşürdüm.İkincide de zoraki yaptık bişeyler ellerim bugün tutmuyor zaten dolma gibi oldu parmaklarım görüş gününü de bu akşama aldık.Eşim gitmeden bi görsem mi ki mırın kırın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?