2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet ağırlaştıktan sonra daha zor olabilir
Evet canim ilerleyen süreçte bebekte aşağı indikçe bay zor oluyor hemde. İki hf arayla gittigimi düşünsem tahmini 5 6 gidişte doğururum gibi beni yalancı çıkarmazsa tahminlerim başka birsyeler gelismezse

Dediğin durum bende de var, son trimesterdan mı dün konuşuldu retro metro mudur nedir bilmem ama eşim gözüme bakıyor kendimi zor tutuyorum
Aynen gezegenlerde gene bi sikinti var gakiba
Ayyy korkular hepimizde başladı demek ki hep 3 ay var 4 ay var diye sakinleştiriyordum kendimi ama şimdi son düzlük...

benide baharımmm fırsatım olsa kendimi biyere kapatıcam resmen herkesten iğreniyorum
Sorma bende aynisiyim kimseyle konusasim.gelmiyor siz.disinda

Sagol canim bakayım inşallah

Ben bugün çok kötüyüm ellerim konusunda

Yine migrenim tutmuş ya bıktım artık .
Benim de göbeğim hep var olduğu icjn hamilelik belki olmuir bı miktar üzüyor
Bugün kuzenim erken doğum yaptı kızlar temmuz başı gibi gelecekti ikizler bugün doğuma almışlar. Beni de korkular aldı.

Kaçıncı haftasıydı durumları nasıl bebişler nasıl

Ya kızlar ne boğaz ağrım var ne başka bir şey ama şu öksürük beni mahvediyor ya karnım o kadar yukardaki göğsümle sıfır neredeyse ondan dolayı yapıyor olabilir mi bu kuru göğüsten gelen öksürük?

4 hafta mı erken olmuş oldu canım o zaman iyilerdir inşallah

Kizlar selam. Yahu 2 gundur benim karnimdan gurultu geliyor. Yani ac falan degilim. Zaten gurultu diye tabir ettim ama daha garibi. Yani biri duymadi henuz ama duysa o ses ne yahu der. Dunde bi ara sap sup su sesi geldi. Sahurda fazla su icip yatariz ya saga sola doneriz bi sallanir ole bi his ve esliginde sapsup sesi. Töbe yarabbim yasayan var mi bole bisi ?

Kızlar bir video gördüm sizle de paylaşıyorum belki faydası olur doğumun geldiğini nasıl anlarız videosu
Bende oğlumda ilk kanlı leke gelmişti öyle gitmiştim korkudan ilk evde mevde doğum başlar diye kızımda ise şiddetli ağrılarım olmuştu bebek kafası doğum kanalına giriyormuş yavas yavas o ağrılar onunmus gecesinde baya sıkıntı çekmiştim ama açılmalarım o kadar hızlı ilerlememis eve geri gelmiştim sabaha hazırlıklarımı yapmıştım tam sabah erkenden hastaneye giderken de evde wc sonrası suyum gelmişti az miktar ama tam değil ped takıp direk druma gitmiştim açılma kontrolu yapıp dogumhaneye göndermişti ikisindede hissettim inşallah bundada hissederim ikisindede farklı belirtiler olmuştu nasip bunda artık nasıl olucak bakalım sağlıkla olsun o süreç te

O kadar ay durmuşlar bir ay daha durmamış sipalar .. inşallah iyilerdir bebisler ve annenin sağlığı canım

Coo iyi ya hahaha bebek meraklı seninkilerr

Evet cnm fark ettim taa inşallah iyilerdir

Hastane dönüşü size minik(!!) bir mahir bey bırakayım ay idrar ve kan verdim ama idrar vermek artık ölüm benim için kız göbeğimden uzanıp kabı tutamadım.ilk denemede kabın kapağını deliğe düşürdüm.İkincide de zoraki yaptık bişeyler ellerim bugün tutmuyor zaten dolma gibi oldu parmaklarım görüş gününü de bu akşama aldık.Eşim gitmeden bi görsem mi ki mırın kırın dedi

Eklentiler

• B61C75C4-1C8A-4D15-92D6-C4951414788F.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 126
Sağlıklı ömürleri olsun inşallah canım 34.haftada mı aldılar

çuk dadlusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…