2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Adını öğrenmek zorunda değilsin. Saat kaçta gittiğini, adını vermediklerini,sana olan tavrını açıkça vs yaz bimer cimer hepsine şikayet et, onlar bulurlar. Dengesiz aptal. saygısız...
Doğru söylüyorsun pozitifcim öyle yapayım zaten hastanede hasta haklarına falan gidebilecek durumda değildim

Ben bugün çok kötüyüm ellerim konusunda
Yaa bu benn benn sabah 5 6 gibi bi basliyor uyusma ve dirsek içi agrisi. Her gün sabaha karsi baslayip sabah uykumu mahvediyor. Sag kolum hepte. Ya cidden cok etkiliyor beni artik. Sallayip duruyom kolumu elimi gecmiyor

Canım çok geçmiş olsun umarım önemli bir şey yoktur
Sol böbrekte büyüme var canım bakteri 672 çıktı idrar yolu enfeksiyonu böbreğe vurmuş fakat benim hiç belirtim yoktu ne akıntı ne yanma nasıl oluyor hayret ediyorum sadece 1 tane üromisin yazmış gerisi Allah'a emanet başka bir şey yapmadılar

Ya kizlar ben mi çok cadıyım yoksa sizede batar mi bu durum. Kaynanam gecen telde diyoki cogu seyini beyaz felan alda ikincisi erkek olursa oda giysin. Bak gene bana geldiler. Ne biliyosun ikinciyi yapicami. Veya belki kizima.pembe almak istiyorum ilk hevesligim sanaaneeeeee dimi !!! Ay zaten gergindim iyice gerildim

Meliss85 @mertugce35 canlarr nerelerdesiniz siz yaaiyisinizdir umarim
Iyiyim kuzum cok sağol merak etmişsin,ya bir türlü sayfalar açılmadı,giriyordum bakmaya çalışıyordum ama sayfalar kitleniyordu,oyle ki geriden kac sayfa okuyamadim,inşallah herkez iyiydir sanirim sitede sorun vardı ya da benim hesabimda sen nasilsin bitirdin mi hazırlıkları?
Cok cok geçmiş olsun Keske hic pesine bırakmayıp hemen sikayet etseydin benim bile sinirlerimi hoplatti terbiyesiz kadin
Günaydinlar canlar. A101 e geliyor muslin ağzı mendili vs
Gittim ama malesef bana tek bir muslin panço kaldı baska bisey bulamadım

benimde ellerim cok kötü,çaydanlık suraye coktan kaldıramıyorum simdi yeni güncellemeyle her yumruk yapmaya çalıştığımda yuzuk parmaklarim kitleniyor

34. Hafta canım. Bebisleri kuveze almslar..en son. Daha konuşmadık . Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Sağ salim kavuşsunlar yavrucaklarına inşallah
sen gel bir bunu büyütelim bakma potansiyeline göre ikinciyi düşünürüz deseydin

bana da batar ama duruma bağlı uğraşmak istemezsem heeğ öyle yaparım der gene bildiğimi okur geçerim genelde sjdflkj bana da direkt değil de ortaya bi tane olsun zaten bu devirde bi tane yeter diyo 2. zaten yapmıcam ama yapası geliyo insanın

Bitti sayilie canimm. Yikadim herseyini bebisin. Dogumda giycegm Kendi pijamalarimi giyecegm ic camasirlari felanda yikadm. Ütü kaldi bir tek. Onuda valiz ici organizerlerden aldim kargosunu bekliuorum gelsin yerlestircem. Iyi olmana sevindim senin bebisin nasil? Sen nasilsin

sen gel bir bunu büyütelim bakma potansiyeline göre ikinciyi düşünürüz deseydin
aman yokk ciddiye alir felan gerek yok
Hahaha ama ben o an takma diuorum kendime. Ama boşta kalinca niye cevabini vermedim diye kendimi yiyorum

Acıdan ağlayarak çıktım hastaneden canım hasta haklarına gidemedim ama cimere şikayet etcem kendime gelebilirsem bugün
Gerçekten travma yaratıyorlar o kadar zorladı ki anlatamam sanki çocuğu çekip çıkaracak bu kadar zorlanamana ne gerek var üstelik canım acıdı diye suçlu ilan ediliyorum terbiyesiz ilan ediliyorum halim olsa gerçekten haddini daha iyi bildirirdim

Ağrıdan hastaneden ağlayarak çıktım canım keşke halim olsaydı hastanede şikayet etmedik yer birakmayacaktim

Ay inşallah güzel geçer hadi hayırlısı amin

Geçmiş gitsin olsun. 34 hafta küvezde uzun süre kalmaz tahminim. Akciğer gelişimi çoğu 34’de tamamlanıyor diye okumuştum.

Ben de Muğla tarafında tatildeyim. Sabah leş gibi koktu bina içinde heryer. Şikayet etmeye gittik güya beş yıldızlı otel,
Boya badana işlemi yapılmış da ters rüzgar esmiş, oyüzden tiner kokusu bina içine girmişmiş. 5-10 dk o yoğun tiner kokusuna maruz kalmış bulundum. İnşallah bişey olmamıştır. Zaten herşeye takıyoruz.

Ohh maşallah,bittirmissinbende bu hafta inşallah gardolap gelir eksiklerimi tamamliyim,hersey yıkayıp,ütüleyip yerlestiririm,cantami da hazırlarım...beklemeye geçerim
Kızım iyidir inşallah,cuma günü randevumuz var,oyle bir tekmeliyor ki masallahebe bana demişti ki gunde 10 kere hareket ediyorsa iyi,ben 100 sayabilirim

Ben yorum yapamıyorum çünkü benim kaygana bi şey isteriz korkusuyla aramaz

Kızlar bacak ağrısı çok okudum burada ama sizde de bazen göğüs kafesinde ağrı oluyor mu? Ikinci kez fln oluyor sanırım - sanki biri oraya doğru vurmuş da, acayip bir ağrı oluyor. Biraz sürüyor geçmesi. Internette bebek büyüyor gibi şeyler yazıyor da, burada hiç yazan denk gelmedim.

Çok kötü bir his cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…