- 18 Eylül 2022
- 577
- 1.903
- 28
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.581
Doğru söylüyorsun pozitifcim öyle yapayım zaten hastanede hasta haklarına falan gidebilecek durumda değildimAdını öğrenmek zorunda değilsin. Saat kaçta gittiğini, adını vermediklerini,sana olan tavrını açıkça vs yaz bimer cimer hepsine şikayet et, onlar bulurlar. Dengesiz aptal. saygısız...
Yaa bu benn bennBen bugün çok kötüyüm ellerim konusunda
Sol böbrekte büyüme var canım bakteri 672 çıktı idrar yolu enfeksiyonu böbreğe vurmuş fakat benim hiç belirtim yoktu ne akıntı ne yanma nasıl oluyor hayret ediyorum sadece 1 tane üromisin yazmış gerisi Allah'a emanet başka bir şey yapmadılarCanım çok geçmiş olsun umarım önemli bir şey yoktur
Iyiyim kuzum cok sağol merak etmişsin,ya bir türlü sayfalar açılmadı,giriyordum bakmaya çalışıyordum ama sayfalar kitleniyordu,
Cok cok geçmiş olsunKızlar günaydın geceyi hiç uyumadan bel boşluğu ağrısı ile geçirdim ne yatabildim ne oturabildim ağrıdan mahvoldum ağlaya ağlaya. Eşim gece çalışıyor bu hafta evde tektim ambulansla gelmeyi bile düşündüm annemgille beraber devlete geldim saat 7 de önce yetişkin acile muayene oldum kan idrar istediler parol serum verdiler sonra kadın doğumun aciline gönderdiler asıl olay burada başlıyor çıldırıyorum çünkü. Açılmam var mı yok mu diye masaya aldılar ki oturamadim hareket edemiyorum bile gerizekalı bir ebe geldi aç bacağını diye söylenip duruyo ben zaten en ufak harekette kendimden geçiyorum bağırıyorum parmaklarını soktu gerizekalı ama ben nasıl acı çekiyorum of puf yapiyo parmağımı sıkıştırıyosun diye bağırıyor ben durmaya çalışıyorum ama o kadar canımı acıttı ki bağırıyorum neyse bağırdı bana dursana artık falan diye bende gormuyo musun halimi hareket bile edemiyorum ben dedim o sesini kontrol et falan dedi ama o arada iyice zorladı bilerek mi acitiyosun ya dedim hasta mısın sen senin iyiliğin için bakıyorum çok merakli değilim dedi istemiyorsan kağıt imzala muayene olmak istemiyorum diye falan dedi bende niye imzalayım biraz anlayış göstererek davranabilirsin dedim kalktı gitti gerizekalı üstüne üstlük bana da terbiyesiz dedi bende asıl terbiyesiz sensin düzgün konuş dedim defoldu gitti ama sinir tepeme çıktı cidden ben hasta olmasam acile niye geleyim geldim can acısıyla senin bu muameleni niye çekeyim devlette bize mecburlar bize bişey olmaz diyerek kendilerini bir halt sanıyorlar aptallar adını öğrenemedim öğrensem şikayet edecektim hemen Allah'ın belasi
Gittim ama malesef bana tek bir muslin panço kaldıGünaydinlar canlar. A101 e geliyor muslin ağzı mendili vs
tam olarak kaygılarımın karşılığı bu....
bir de olsa iki de olsa aynı doğum canım sütümüz gelicek mi yetebilecek miyiz dikişlerimiz rahat olacak mı vs. vs. geçende bir akrabamız da sezeryan için yalancı doğum o ya normal doğum yapmayan analığı yaşadım demesin tarzında birşey dedi normalde olsa asla takılmam ama hormonlarımdan sanırım çok üzüldüm. En çok insanların bu kadar acımasız olmasına üzüldüm doktorum normalin nsini bile geçirmiyor. Birini çıkarırken diğeri dönmüş olabiliyor sezeryana dönmemiz gerekebiliyor riske atmak istemem dedi demese bile iki tane normal doğumu kendim göze alamam. Kadın öyle söylediğinde kaldım gerçekten 7 aydır istifra etmem evimden çıkamamam herşeyim çöp mü bir sezeryan yapacağım diye
Çok ciddi söylüyorum Allah onlara muhtaç etmesin. Bir kere acile gitmiştim devlete yazmıştım burada da hala travmamdır. Neymiş herkes izindeyken pikniğe giderken orada onlar çalışıyorlarmış. Çalışma ya bana mı çalışıyorsun. Öff ikiz mi ikizin bakması çok uğraştırıyor diye surat yapmaları falan. Ki sen ne hallerde gitmişsin oraya Allah insana önce vicdan versin. Keşke tarif ederek şikayet edebilseydin canının derdindeyken münakaşaya girmek ne. Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
En geç 10 temmuz diyorlar canım bakalım ama bu haftadan sonra hep bir ihtimal işte Allahın izniyle en azından 34'ü bir geçseler
ahahah kıyamammm benimde ikisi aynı anda başladığında karnım bir dalgalanıyor annemler şoka giriyor
pozitifim sabahları parmaklarımı açamıyorum biledün çaydanlık kaldıramadım....
Sağ salim kavuşsunlar yavrucaklarına inşallah34. Hafta canım. Bebisleri kuveze almslar..en son. Daha konuşmadık . Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
sen gel bir bunu büyütelim bakma potansiyeline göre ikinciyi düşünürüz deseydinYa kizlar ben mi çok cadıyım yoksa sizede batar mi bu durum. Kaynanam gecen telde diyoki cogu seyini beyaz felan alda ikincisi erkek olursa oda giysin. Bak gene bana geldiler. Ne biliyosun ikinciyi yapicami. Veya belki kizima.pembe almak istiyorum ilk hevesligim sanaaneeeeee dimi !!! Ay zaten gergindim iyice gerildim
bana da batar ama duruma bağlı uğraşmak istemezsem heeğ öyle yaparım der gene bildiğimi okur geçerim genelde sjdflkjYa kizlar ben mi çok cadıyım yoksa sizede batar mi bu durum. Kaynanam gecen telde diyoki cogu seyini beyaz felan alda ikincisi erkek olursa oda giysin. Bak gene bana geldiler. Ne biliyosun ikinciyi yapicami. Veya belki kizima.pembe almak istiyorum ilk hevesligim sanaaneeeeee dimi !!! Ay zaten gergindim iyice gerildim
Bitti sayilie canimm. Yikadim herseyini bebisin. Dogumda giycegm Kendi pijamalarimi giyecegm ic camasirlari felanda yikadm. Ütü kaldi bir tek. Onuda valiz ici organizerlerden aldim kargosunu bekliuorum gelsin yerlestircem. Iyi olmana sevindim senin bebisin nasil? Sen nasilsinIyiyim kuzum cok sağol merak etmişsin,ya bir türlü sayfalar açılmadı,giriyordum bakmaya çalışıyordum ama sayfalar kitleniyordu,oyle ki geriden kac sayfa okuyamadim,inşallah herkez iyiydir sanirim sitede sorun vardı ya da benim hesabimda sen nasilsin bitirdin mi hazırlıkları?
aman yokk ciddiye alir felan gerek yoksen gel bir bunu büyütelim bakma potansiyeline göre ikinciyi düşünürüz deseydin
Hahaha ama ben o an takma diuorum kendime. Ama boşta kalinca niye cevabini vermedim diye kendimi yiyorumbana da batar ama duruma bağlı uğraşmak istemezsem heeğ öyle yaparım der gene bildiğimi okur geçerim genelde sjdflkjbana da direkt değil de ortaya bi tane olsun zaten bu devirde bi tane yeter diyo 2. zaten yapmıcam ama yapası geliyo insanın
Acıdan ağlayarak çıktım hastaneden canım hasta haklarına gidemedim ama cimere şikayet etcem kendime gelebilirsem bugünBana da devlette ters davranan bi hemsire olmustu canim. Hasta haklari birimime gidip sikayet et. Hangi saatte hangi birimde oldugunu ve goruntusunu tarif edince biliyorlar. Ayni sekilde sadece saat ve birim bilgileri ve tarifle cimerden de sikayet et. Ben ikisine de ettim. Birim sefleri ile gorusdugu kisinin uyarildigi yazili olarak cevap geldi. En azindan ohh yapiyor yapiyor basina bisi gelmiyor olmadi en kotu biraz kibar olun cumlesi duymustur diye dusunuyorum. Sizde edin. En azindan rahatsiz olsun.
Gerçekten travma yaratıyorlar o kadar zorladı ki anlatamam sanki çocuğu çekip çıkaracak bu kadar zorlanamana ne gerek var üstelik canım acıdı diye suçlu ilan ediliyorum terbiyesiz ilan ediliyorum halim olsa gerçekten haddini daha iyi bildirirdimCanım her zaman söylerim bir işi yapıyorsak hakkıyla yapmak çok önemli ve ne acıdır ki böyle davrananlar genelde hemcinslerimiz oluyor bu travmayı yaşayın arkadaşı etiketleyemedim ama en basitinden bir yere gitmene gerek yok şikayetim var İnternet sitesine bile oturduğun yerden şikayet etsen iyi olur, en azından bir sözlü olarak uyarılsın
Ağrıdan hastaneden ağlayarak çıktım canım keşke halim olsaydı hastanede şikayet etmedik yer birakmayacaktimIyiyim kuzum cok sağol merak etmişsin,ya bir türlü sayfalar açılmadı,giriyordum bakmaya çalışıyordum ama sayfalar kitleniyordu,oyle ki geriden kac sayfa okuyamadim,inşallah herkez iyiydir sanirim sitede sorun vardı ya da benim hesabimda sen nasilsin bitirdin mi hazırlıkları?
Cok cok geçmiş olsunKeske hic pesine bırakmayıp hemen sikayet etseydin benim bile sinirlerimi hoplatti terbiyesiz kadin
Gittim ama malesef bana tek bir muslin panço kaldıbaska bisey bulamadım
benimde ellerim cok kötü,çaydanlık suraye coktan kaldıramıyorum simdi yeni güncellemeyle her yumruk yapmaya çalıştığımda yuzuk parmaklarim kitleniyor
Ay inşallah güzel geçer hadi hayırlısı aminBende oğlumda ilk kanlı leke gelmişti öyle gitmiştim korkudan ilk evde mevde doğum başlar diye kızımda ise şiddetli ağrılarım olmuştu bebek kafası doğum kanalına giriyormuş yavas yavas o ağrılar onunmus gecesinde baya sıkıntı çekmiştim ama açılmalarım o kadar hızlı ilerlememis eve geri gelmiştim sabaha hazırlıklarımı yapmıştım tam sabah erkenden hastaneye giderken de evde wc sonrası suyum gelmişti az miktar ama tam değil ped takıp direk druma gitmiştim açılma kontrolu yapıp dogumhaneye göndermişti ikisindede hissettim inşallah bundada hissederim ikisindede farklı belirtiler olmuştu nasip bunda artık nasıl olucak bakalım sağlıkla olsun o süreç te
çuk dadlusunuz
Teşekkür ederiz kızlar sizin tatlışlığınız
Geçmiş gitsin olsun. 34 hafta küvezde uzun süre kalmaz tahminim. Akciğer gelişimi çoğu 34’de tamamlanıyor diye okumuştum.Yine migrenim tutmuş ya bıktım artık.
Benim de göbeğim hep var olduğu icjn hamilelik belki olmuir bı miktar üzüyor
Bugün kuzenim erken doğum yaptı kızlar temmuz başı gibi gelecekti ikizler bugün doğuma almışlar. Beni de korkular aldı.
Ohh maşallah,bittirmissinBitti sayilie canimm. Yikadim herseyini bebisin. Dogumda giycegm Kendi pijamalarimi giyecegm ic camasirlari felanda yikadm. Ütü kaldi bir tek. Onuda valiz ici organizerlerden aldim kargosunu bekliuorum gelsin yerlestircem. Iyi olmana sevindim senin bebisin nasil? Sen nasilsin
Ben yorum yapamıyorum çünkü benim kaygana bi şey isteriz korkusuyla aramazYa kizlar ben mi çok cadıyım yoksa sizede batar mi bu durum. Kaynanam gecen telde diyoki cogu seyini beyaz felan alda ikincisi erkek olursa oda giysin. Bak gene bana geldiler. Ne biliyosun ikinciyi yapicami. Veya belki kizima.pembe almak istiyorum ilk hevesligim sanaaneeeeee dimi !!! Ay zaten gergindim iyice gerildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?