- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.601
Ben yorum yapamıyorum çünkü benim kaygana bi şey isteriz korkusuyla aramaz
HAlledersn canim camasir isi 2 gün surdu. Bir gun battaniyeler bir gün kiyafetler. Yorgan nevresimini haziran ortasinda yikayacagim havalar iyice isinsij besigini kurayim oyleOhh maşallah,bittirmissinbende bu hafta inşallah gardolap gelir eksiklerimi tamamliyim,hersey yıkayıp,ütüleyip yerlestiririm,cantami da hazırlarım...beklemeye geçerim
Kızım iyidir inşallah,cuma günü randevumuz var,oyle bir tekmeliyor ki masallahebe bana demişti ki gunde 10 kere hareket ediyorsa iyi,ben 100 sayabilirim
Çok geçmiş olsun camım bol bol su ve kuru dut suyu öneririm. Benımde vardı az da olsa artık yokSol böbrekte büyüme var canım bakteri 672 çıktı idrar yolu enfeksiyonu böbreğe vurmuş fakat benim hiç belirtim yoktu ne akıntı ne yanma nasıl oluyor hayret ediyorum sadece 1 tane üromisin yazmış gerisi Allah'a emanet başka bir şey yapmadılar
Sende bi sorun yok canım bu Kaynanalar illaki herşeye bi laf söyleyecek karışacak,kulak asma hiç boşver sen ne istiyorsan onları al çocuğun giyeceği seylerede karışmasnlar bi zahmetYa kizlar ben mi çok cadıyım yoksa sizede batar mi bu durum. Kaynanam gecen telde diyoki cogu seyini beyaz felan alda ikincisi erkek olursa oda giysin. Bak gene bana geldiler. Ne biliyosun ikinciyi yapicami. Veya belki kizima.pembe almak istiyorum ilk hevesligim sanaaneeeeee dimi !!! Ay zaten gergindim iyice gerildim
İnsallah gösterir cnm şimdilik bana verilen dogum tarihi senin tahmini doğumun yarın bizede haber verBenim de yarın görüş günü inşallah yüzünü gösterir
Benim her gün ağrıyor canım sanki çocuk gelmiş kemiklerinin üstüne oturmuş gibi sürekli bi baskı var.Hep sol tarafım hep kalbimin orasinda oluyor sağ tarafımda hiç olmadıKızlar bacak ağrısı çok okudum burada ama sizde de bazen göğüs kafesinde ağrı oluyor mu? Ikinci kez fln oluyor sanırım - sanki biri oraya doğru vurmuş da, acayip bir ağrı oluyor. Biraz sürüyor geçmesi. Internette bebek büyüyor gibi şeyler yazıyor da, burada hiç yazan denk gelmedim.
Çok kötü bir his cidden.
Ben sipariş verdim ama haziranın sonunda gelicekmiş. Fotoğraftakinden istedim instagramda kullanıcı adı buyukmutluluklarbutigiKızlar isimli hastane çıkışı yaptırdınız mı, yaptırabileceğim bir sayfa var mı? Burda daha önce bir arkadaş bir sayfa önermişti ama şimdi bulamadım
Bu sayfayı öneririm canım çok tatlış bi satıcısı var istediğin tasarıma yardımcı oluyor Pınar HanımKızlar isimli hastane çıkışı yaptırdınız mı, yaptırabileceğim bir sayfa var mı? Burda daha önce bir arkadaş bir sayfa önermişti ama şimdi bulamadım
Bunu bende merak ediyorum sjhdjsKızlar birşey soracağım ben şimdi normalde 28+4 üm ultrasonda 30+5
Yani ben ultrasona göre mi hareket edip doğum tarihini hesaplayacağım ?
Pazartesi gittim doktora. Karpal Tünel sendromu tamamen hamileliğe bağlı. Doğumdan en geç 4-5 ay sonra geçer dedi. Ama splint takacağım eldiven gibi. Sinir sıkışması ödem kaynaklıYaa bu benn bennsabah 5 6 gibi bi basliyor uyusma ve dirsek içi agrisi. Her gün sabaha karsi baslayip sabah uykumu mahvediyor. Sag kolum hepte. Ya cidden cok etkiliyor beni artik. Sallayip duruyom kolumu elimi gecmiyor
Kovsaydın dokunmasın sana. Sanki zorla yaptırıyolar. İnsanlar ne kadar kötü kalpli ve huysuz yahu. Şimdi başka bişe derdim ama neyse onun bir rahatlamaya ihtiyacı var bence sorun sen değilsinneyse bağırdı bana dursana artık falan diye bende gormuyo musun halimi hareket bile edemiyorum ben dedim o sesini kontrol et falan dedi ama o arada iyice zorladı bilerek mi acitiyosun ya dedim hasta mısın sen senin iyiliğin için bakıyorum çok merakli değilim dedi
Ay maşallah çok tatlısınız benim tek çocuk böyle valla süpersinKarpuzgillerle güncelleme yapmaya geldik teyzeleriartık aşağı baskı yapıyorlar sanırım hiç dik duramıyorum bu 1.5 ay gözümde öyle büyüyor ki.......
Amaaan he de geç. O öyle sansınYa kizlar ben mi çok cadıyım yoksa sizede batar mi bu durum. Kaynanam gecen telde diyoki cogu seyini beyaz felan alda ikincisi erkek olursa oda giysin. Bak gene bana geldiler. Ne biliyosun ikinciyi yapicami. Veya belki kizima.pembe almak istiyorum ilk hevesligim sanaaneeeeee dimi !!! Ay zaten gergindim iyice gerildim
İlk doğumuma göre cevap vereyim: ultrasonda önde gidiyorsa bebek erken yani oradaki haftaya göre gelebiliyor. Demek ki bebeğiniz haftasından önce ilerliyor benim öyle oldu. Doğum da 38’de gerçekleşti.Bunu bende merak ediyorum sjhdjs
Kızlar bu yazdıklarınızı doktoruma göstermek istiyorum kendisi çok şiştiğimi düşünerek azarlıyor beni sürekliAy maşallah çok tatlısınız benim tek çocuk böyle valla süpersin
Amaaan he de geç. O öyle sansın
Son adet tarihine göre, şöyle düşün iki insan var biri uzun biri minyon ama aynı yastalar, iri olanın yaşına büyük demeyiz, organ gelişimi bat tarihine uyumluKızlar birşey soracağım ben şimdi normalde 28+4 üm ultrasonda 30+5
Yani ben ultrasona göre mi hareket edip doğum tarihini hesaplayacağım ?
Aynen öyle canim. Bos konusan insanlar olmasa keske bu donemde cevremizde ama illaki oluyor olacakta.Sende bi sorun yok canım bu Kaynanalar illaki herşeye bi laf söyleyecek karışacak,kulak asma hiç boşver sen ne istiyorsan onları al çocuğun giyeceği seylerede karışmasnlar bi zahmet
aynen takan kim. Inadina cingene pembesi takim alcam hahdhdhd normalde sevmem cok koyu pembeler ama.bi tane numunelik alcamAmaaan he de geç. O öyle sansın
Çok mu şişmişsinKızlar bu yazdıklarınızı doktoruma göstermek istiyorum kendisi çok şiştiğimi düşünerek azarlıyor beni sürekli
4 5 ay mıPazartesi gittim doktora. Karpal Tünel sendromu tamamen hamileliğe bağlı. Doğumdan en geç 4-5 ay sonra geçer dedi. Ama splint takacağım eldiven gibi. Sinir sıkışması ödem kaynaklıbebeği tutarken özellikle splint şart olabilir dedi.
Ayyy ben de renklere cinsiyet atamaya karşıyım yani mesela maviyi neden kız giymiyor benim anladığım bi durum değil ya da erkek pembe giyse nolacak bence bebekler tatlı varlıklardır, bu tür rolleri doğar doğmaz vermeyi doğru bulmuyorum. Erkek olunca ne oluyor yani de sanki aynalı tahir olarak mı doğuyor elinde tesbihle de sadece maskülen alayım. Ya da kız olunca sanki memeli barbie mi de pembelere boğayım sen bir kadınsın diye topuklu da giydirelimInadina cingene pembesi takim alcam hahdhdhd normalde sevmem cok koyu pembeler ama.bi tane numunelik alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?