2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben yorum yapamıyorum çünkü benim kaygana bi şey isteriz korkusuyla aramaz
inan oyle olmasini tercih ederdm canim
HAlledersn canim camasir isi 2 gün surdu. Bir gun battaniyeler bir gün kiyafetler. Yorgan nevresimini haziran ortasinda yikayacagim havalar iyice isinsij besigini kurayim oyle

Çok geçmiş olsun camım bol bol su ve kuru dut suyu öneririm. Benımde vardı az da olsa artık yok

Sende bi sorun yok canım bu Kaynanalar illaki herşeye bi laf söyleyecek karışacak,kulak asma hiç boşver sen ne istiyorsan onları al çocuğun giyeceği seylerede karışmasnlar bi zahmet

Benim her gün ağrıyor canım sanki çocuk gelmiş kemiklerinin üstüne oturmuş gibi sürekli bi baskı var.Hep sol tarafım hep kalbimin orasinda oluyor sağ tarafımda hiç olmadı

Kızlar birşey soracağım ben şimdi normalde 28+4 üm ultrasonda 30+5
Yani ben ultrasona göre mi hareket edip doğum tarihini hesaplayacağım ?

Kızlar isimli hastane çıkışı yaptırdınız mı, yaptırabileceğim bir sayfa var mı? Burda daha önce bir arkadaş bir sayfa önermişti ama şimdi bulamadım
Ben sipariş verdim ama haziranın sonunda gelicekmiş. Fotoğraftakinden istedim instagramda kullanıcı adı buyukmutluluklarbutigi

Eklentiler

• IMG_8881.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 106
Kızlar isimli hastane çıkışı yaptırdınız mı, yaptırabileceğim bir sayfa var mı? Burda daha önce bir arkadaş bir sayfa önermişti ama şimdi bulamadım
Bu sayfayı öneririm canım çok tatlış bi satıcısı var istediğin tasarıma yardımcı oluyor Pınar Hanım

Eklentiler

• IMG_20230601_170910.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 105
Yaa bu benn benn sabah 5 6 gibi bi basliyor uyusma ve dirsek içi agrisi. Her gün sabaha karsi baslayip sabah uykumu mahvediyor. Sag kolum hepte. Ya cidden cok etkiliyor beni artik. Sallayip duruyom kolumu elimi gecmiyor
Pazartesi gittim doktora. Karpal Tünel sendromu tamamen hamileliğe bağlı. Doğumdan en geç 4-5 ay sonra geçer dedi. Ama splint takacağım eldiven gibi. Sinir sıkışması ödem kaynaklı bebeği tutarken özellikle splint şart olabilir dedi.

Kovsaydın dokunmasın sana. Sanki zorla yaptırıyolar. İnsanlar ne kadar kötü kalpli ve huysuz yahu. Şimdi başka bişe derdim ama neyse onun bir rahatlamaya ihtiyacı var bence sorun sen değilsin. Zaten söylemişler yazılı şikayet edersin canım, yapacak başka bişe yok. Bu tipler yüzünden işte kimse devlete gitmek istemiyor. Hangi birinç değiştireceksin ki bir de sinir olduğunla kalıyorsun. Eğitimsiz sevgisizler.
Karpuzgillerle güncelleme yapmaya geldik teyzeleri artık aşağı baskı yapıyorlar sanırım hiç dik duramıyorum bu 1.5 ay gözümde öyle büyüyor ki.......
Ay maşallah çok tatlısınız benim tek çocuk böyle valla süpersin
Amaaan he de geç. O öyle sansın

Kızlar birşey soracağım ben şimdi normalde 28+4 üm ultrasonda 30+5
Yani ben ultrasona göre mi hareket edip doğum tarihini hesaplayacağım ?
Son adet tarihine göre, şöyle düşün iki insan var biri uzun biri minyon ama aynı yastalar, iri olanın yaşına büyük demeyiz, organ gelişimi bat tarihine uyumlu

Sende bi sorun yok canım bu Kaynanalar illaki herşeye bi laf söyleyecek karışacak,kulak asma hiç boşver sen ne istiyorsan onları al çocuğun giyeceği seylerede karışmasnlar bi zahmet
Aynen öyle canim. Bos konusan insanlar olmasa keske bu donemde cevremizde ama illaki oluyor olacakta.
Amaaan he de geç. O öyle sansın
aynen takan kim. Inadina cingene pembesi takim alcam hahdhdhd normalde sevmem cok koyu pembeler ama.bi tane numunelik alcam

Kızlar bu yazdıklarınızı doktoruma göstermek istiyorum kendisi çok şiştiğimi düşünerek azarlıyor beni sürekli
Çok mu şişmişsin gelsin bi de bizi görsün. Ben ilk gebeliğim bi de ama doğuracak gibiyim yani daha nasıl büyüyecek aşşşşırı merak ediyorum. Benim gittiğim doktorlar da hiç yorum yapmadı en son 13 kilo almıştım, önceki de değiştiğim de hiçbişe demedi ama boyum uzun mesela. Bazı doktorlar takıntılı oluyor ya kiloya. Bence doktorlukla sağlıkla alakası yok kişilikle alakalı, gerçek hayattaki fikirleri yansıyor. Bir de beden kitle indeksi de önemli yani önceden nasıldın vs vs ama zaten maks kaç kilo alabilirsin ki yani bi de o yüzden strese sokuyorlar. Burda çoğumuz 10+ kilo aldık rahat. Boy çok kısa değilse çok düşünme

4 5 ay mı off cidden cok kötü hemen gecmesse bende oyle bi eldiven alabilirim telefon bile tutamiyorum bebegi tutamam Allah korusun

Inadina cingene pembesi takim alcam hahdhdhd normalde sevmem cok koyu pembeler ama.bi tane numunelik alcam
Ayyy ben de renklere cinsiyet atamaya karşıyım yani mesela maviyi neden kız giymiyor benim anladığım bi durum değil ya da erkek pembe giyse nolacak bence bebekler tatlı varlıklardır, bu tür rolleri doğar doğmaz vermeyi doğru bulmuyorum. Erkek olunca ne oluyor yani de sanki aynalı tahir olarak mı doğuyor elinde tesbihle de sadece maskülen alayım. Ya da kız olunca sanki memeli barbie mi de pembelere boğayım sen bir kadınsın diye topuklu da giydirelim Altına yapan memeye muhtaç minnoş varlıklar işte hepsi O yüzden mavi de aldım pembe de aldım beyaz da gri de ne varsa AMA annem bütün aldığı kıyafetleri pembe alıyor, anneme de söyledim anne üf başka renk al yeter diye, napsın kadın onu da öyle kabul edicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…