2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bu arada kızlar, bende de uyurken şimdi yan uyuyoruz ya, sürekli dönmem gerekiyor ağrıdan. Hamile yastığı almadım bacak arası yastık kullanıyorum. Popomun yan tarafı bacağım öyle bir ağrıyor ki özellikle uyanmaya yakın son 3 saat full dönüyorum ya çünkü belli bir süre sonra o tarafa yatamıyorum. Sizde de var mı bu. Yoksa benim dobişliğimden mi bu basenliyim normalde. Hiç bundan bahseden görmedim bir sorayım dedim. Normal bacak ağrısı değil, uyanıkken vs yok sadece uyurken hangi tarafa yattıysam o taraf belli süre sonra çürümeye başlıyor

Aynısı bendede oluyor sürekli dönme isteği oluyor dönerkende kemiklerim çatır çutur ediyor

Bende genelde pudra rengi acik pembe beyaz vizon renklerde aldim. Mavide aldim her renkten giyilmeli bencede ama toplumun kaliplasmis fikri buu ister istemez benimde elim acik pembelere gitmiyor degil

Kesinlikle. Ozelliklr sabaha karsi o agri artiyor surekli dönüyorum artik

Ne tatlış bir anne

Aynısı bendede oluyor sürekli dönme isteği oluyor dönerkende kemiklerim çatır çutur ediyor
Kemikler mi çatır çutur mu kalsiyum mu alsan bir doktora sor canım bilemedim
Bende genelde pudra rengi acik pembe beyaz vizon renklerde aldim. Mavide aldim her renkten giyilmeli bencede ama toplumun kaliplasmis fikri buu ister istemez benimde elim acik pembelere gitmiyor degil
Ben de ‘kızsal’ renkleri pembeyi falan daha çok almışımdır zaten, bakma adalet savaşçısı gibi konuştuğuma, beynimize işlemiş yıllarca söküp atamıyoruz bir anda. Ama işte aynı senin gibi daha yumuşak renkler aldım hep.
Kesinlikle. Ozelliklr sabaha karsi o agri artiyor surekli dönüyorum artik
Aaaa ay ben bir tek ben sanıyordum, rahatladım dicem küfür gibi gelmezse bu sabah artık saldım bir çılgınlık yapıp sırt üstü yattım biraz ama sonrası pişmanlık tabi aman da oksijen gitmediyse çocuğa vs.

Ara ara banlaniyor du da evet bu sefer uzun kaldı bizsiz misafir hesabı ile giriş yapıyorsa mutlaka bizden haberdar dir inşallah çabuk biter cezası grubun neşe kaynağı
İnşallah ya, evet özletti kendini
C Cerito vardı en aklımda kalan Geç cevap verdim biraz belki yazan olmuştur onu okumadım konuşmaları daha

Yok kız takmıyorum zaten kiloyu sadece şekerim sınırda ona dikkat ediyorum boyum kısa değil uzunda değil 162lerdeyim işte yeterki kızlarıma yarasın kiloda yerim valla midem bulana bulana yiyorum hanfendiler 200-300 g alcak diye canım yavrularım inş analarının kıymetini bilirler

oluyor malesef özellikle kuyruk sokumum. Ama evden sürekli oturarak çalışıyorum belki onunda ilgisi vardır her gece eşime ovdurmadan uyuyamıyorum bayağı ağrıyor
Benim De orası canım bazen birden giriyor sonra gifiyor
İnşallah ya, evet özletti kendini

C Cerito vardı en aklımda kalan Geç cevap verdim biraz belki yazan olmuştur onu okumadım konuşmaları daha
Hmm olsun canım sorun değil birisi yazmıştı

Sağlıklı ömürleri olsun inşallah canım 34.haftada mı aldılar
Evet kuzum .. teşekkür ederim aminn
Herkes herşeye bir kulp bulur. Sen sıkma canını. He de geç. Benim de kv geçen bana git babanın evinde doğur dedi sırf rahatlığı bozulacak diye gelmezsen bizi unut oğlunu torunalruni
Sağ salim kavuşsunlar yavrucaklarına inşallah

sen gel bir bunu büyütelim bakma potansiyeline göre ikinciyi düşünürüz deseydin
Amin canım.
Teşekkür ederim canım. Daha bilgim yok ne durumda.
Ben kızıma oğlumun bebeklik kıyafetlerini battaniyesi vs kullanacam hiç de takmam .
Bugün girdim cikardim kaldirdiklarimi yikanacaklar vs ayırdım. Yüklük temizliği yaptım. Yoruldum ve acıktım mm

Yaa bu benn benn sabah 5 6 gibi bi basliyor uyusma ve dirsek içi agrisi. Her gün sabaha karsi baslayip sabah uykumu mahvediyor. Sag kolum hepte. Ya cidden cok etkiliyor beni artik. Sallayip duruyom kolumu elimi gecmiyor
Aynı ben de ben de sağ elim ozellikle... Doktor doğumdan sonra ödemin azaldikca geçer dedi.
Benim de yarın görüş günü inşallah yüzünü gösterir
Bizim deee saat 4.30 da görüşümüz.
Kızlar birşey soracağım ben şimdi normalde 28+4 üm ultrasonda 30+5
Yani ben ultrasona göre mi hareket edip doğum tarihini hesaplayacağım ?
Sat a göre bekleyeceksin canım ama olura erken gelir veya ihtimal erken alınırsa, en azından gelişimi önde ise avantaj olur. Benim her seferinde 4 gün önde gidiyor diye değiştirdim takvimimi. Ama doktor raporlari bile sat a göre yazıyor. Beklenen doğumu sat a göre hesaplıyor

Çürümek cok doğru bir tanımlama bu durumu ancak öyle anlatırız çünkü bende ne tarafa yatsam o tarafım çürüyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…