- 28 Kasım 2022
- 888
- 2.030
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.621
Aynısı bendede oluyor sürekli dönme isteği oluyor dönerkende kemiklerim çatır çutur ediyorBu arada kızlar, bende de uyurken şimdi yan uyuyoruz ya, sürekli dönmem gerekiyor ağrıdan. Hamile yastığı almadım bacak arası yastık kullanıyorum. Popomun yan tarafı bacağım öyle bir ağrıyor ki özellikle uyanmaya yakın son 3 saat full dönüyorum ya çünkü belli bir süre sonra o tarafa yatamıyorum. Sizde de var mı bu. Yoksa benim dobişliğimden mi bubasenliyim normalde. Hiç bundan bahseden görmedim bir sorayım dedim. Normal bacak ağrısı değil, uyanıkken vs yok sadece uyurken hangi tarafa yattıysam o taraf belli süre sonra çürümeye başlıyor
Bende genelde pudra rengi acik pembe beyaz vizon renklerde aldim. Mavide aldimAyyy ben de renklere cinsiyet atamaya karşıyım yani mesela maviyi neden kız giymiyor benim anladığım bi durum değil ya da erkek pembe giyse nolacak bence bebekler tatlı varlıklardır, bu tür rolleri doğar doğmaz vermeyi doğru bulmuyorum. Erkek olunca ne oluyor yani de sanki aynalı tahir olarak mı doğuyor elinde tesbihle de sadece maskülen alayım. Ya da kız olunca sanki memeli barbie mi de pembelere boğayım sen bir kadınsın diye topuklu da giydirelimAltına yapan memeye muhtaç minnoş varlıklar işte hepsi O yüzden mavi de aldım pembe de aldım beyaz da gri de ne varsa AMA annem bütün aldığı kıyafetleri pembe alıyor, anneme de söyledim anne üf başka renk al yeter diye, napsın kadın onu da öyle kabul edicez
Kesinlikle. Ozelliklr sabaha karsi o agri artiyor surekli dönüyorum artikBu arada kızlar, bende de uyurken şimdi yan uyuyoruz ya, sürekli dönmem gerekiyor ağrıdan. Hamile yastığı almadım bacak arası yastık kullanıyorum. Popomun yan tarafı bacağım öyle bir ağrıyor ki özellikle uyanmaya yakın son 3 saat full dönüyorum ya çünkü belli bir süre sonra o tarafa yatamıyorum. Sizde de var mı bu. Yoksa benim dobişliğimden mi bubasenliyim normalde. Hiç bundan bahseden görmedim bir sorayım dedim. Normal bacak ağrısı değil, uyanıkken vs yok sadece uyurken hangi tarafa yattıysam o taraf belli süre sonra çürümeye başlıyor
Canımmmmm çok teşekkür ederizzz
Ne tatlış bir anneHastane dönüşü size minik(!!) bir mahir bey bırakayımay idrar ve kan verdim ama idrar vermek artık ölüm benim için kız göbeğimden uzanıp kabı tutamadım.ilk denemede kabın kapağını deliğe düşürdüm.İkincide de zoraki yaptık bişeyler ellerim bugün tutmuyor zaten dolma gibi oldu parmaklarım görüş gününü de bu akşama aldık.Eşim gitmeden bi görsem mi ki mırın kırın dedi
Kemikler miAynısı bendede oluyor sürekli dönme isteği oluyor dönerkende kemiklerim çatır çutur ediyor
Ben de ‘kızsal’ renkleri pembeyi falan daha çok almışımdır zaten, bakma adalet savaşçısı gibi konuştuğuma, beynimize işlemiş yıllarca söküp atamıyoruz bir andaBende genelde pudra rengi acik pembe beyaz vizon renklerde aldim. Mavide aldimher renkten giyilmeli bencede ama toplumun kaliplasmis fikri buu ister istemez benimde elim acik pembelere gitmiyor degil
Aaaa ay ben bir tek ben sanıyordum, rahatladım dicem küfür gibi gelmezseKesinlikle. Ozelliklr sabaha karsi o agri artiyor surekli dönüyorum artik
İnşallah ya, evet özletti kendiniAra ara banlaniyor du da evet bu sefer uzun kaldı bizsiz misafir hesabı ile giriş yapıyorsa mutlaka bizden haberdar dirinşallah çabuk biter cezası grubun neşe kaynağı
C Cerito vardı en aklımda kalanYaa ben tuttum boyuna hiç dikkat etmedim doktorum söylüyor aslında da ben kilosuna ve sağlıklı oluşuna dikkat ediyorum geçenlerde hafif ağrım vardı kasiklar da belim çok ağrıyordu doktora gittim erken doğum riskin var dedi rahim ağzını kısa olduğunu söyledi 2.5 mm tam sınirdasin desin bol bol dinlenip ilaç kullanacaksın dedi 2 hafta boyunca sonra kontrolüm var haftaya cumartesi bakalım nolucak öyle olan var mı aranız da hic
Yok kız takmıyorum zaten kiloyu sadece şekerim sınırda ona dikkat ediyorum boyum kısa değil uzunda değil 162lerdeyim işte yeterki kızlarıma yarasın kiloda yerim valla midem bulana bulana yiyorum hanfendiler 200-300 g alcak diye canım yavrularım inş analarının kıymetini bilirlerÇok mu şişmişsingelsin bi de bizi görsün. Ben ilk gebeliğim bi de ama doğuracak gibiyim yani daha nasıl büyüyecek aşşşşırı merak ediyorum. Benim gittiğim doktorlar da hiç yorum yapmadı en son 13 kilo almıştım, önceki de değiştiğim de hiçbişe demedi ama boyum uzun mesela. Bazı doktorlar takıntılı oluyor ya kiloya. Bence doktorlukla sağlıkla alakası yok kişilikle alakalı, gerçek hayattaki fikirleri yansıyor. Bir de beden kitle indeksi de önemli yani önceden nasıldın vs vs ama zaten maks kaç kilo alabilirsin ki yani bi de o yüzden strese sokuyorlar. Burda çoğumuz 10+ kilo aldık rahat. Boy çok kısa değilse çok düşünme
Benim De orası canım bazen birden giriyor sonra gifiyoroluyor malesef özellikle kuyruk sokumum. Ama evden sürekli oturarak çalışıyorum belki onunda ilgisi vardır her gece eşime ovdurmadan uyuyamıyorum bayağı ağrıyor
Hmm olsun canım sorun değil birisi yazmıştı
Evet kuzum .. teşekkür ederim aminnSağlıklı ömürleri olsun inşallah canım34.haftada mı aldılar
Herkes herşeye bir kulp bulur. Sen sıkma canını. He de geç. Benim de kv geçen bana git babanın evinde doğur dedi sırf rahatlığı bozulacak diyeYa kizlar ben mi çok cadıyım yoksa sizede batar mi bu durum. Kaynanam gecen telde diyoki cogu seyini beyaz felan alda ikincisi erkek olursa oda giysin. Bak gene bana geldiler. Ne biliyosun ikinciyi yapicami. Veya belki kizima.pembe almak istiyorum ilk hevesligim sanaaneeeeee dimi !!! Ay zaten gergindim iyice gerildim
Amin canım.Sağ salim kavuşsunlar yavrucaklarına inşallah
sen gel bir bunu büyütelim bakma potansiyeline göre ikinciyi düşünürüz deseydin
Teşekkür ederim canım. Daha bilgim yok ne durumda.Geçmiş gitsin olsun. 34 hafta küvezde uzun süre kalmaz tahminim. Akciğer gelişimi çoğu 34’de tamamlanıyor diye okumuştum.
Ben de Muğla tarafında tatildeyim. Sabah leş gibi koktu bina içinde heryer. Şikayet etmeye gittik güya beş yıldızlı otel,
Boya badana işlemi yapılmış da ters rüzgar esmiş, oyüzden tiner kokusu bina içine girmişmiş. 5-10 dk o yoğun tiner kokusuna maruz kalmış bulundum. İnşallah bişey olmamıştır. Zaten herşeye takıyoruz.
Ben kızıma oğlumun bebeklik kıyafetlerini battaniyesi vs kullanacam hiç de takmamBende genelde pudra rengi acik pembe beyaz vizon renklerde aldim. Mavide aldimher renkten giyilmeli bencede ama toplumun kaliplasmis fikri buu ister istemez benimde elim acik pembelere gitmiyor degil
Teşekkür ederim canım kuru dut suyu sabah bir çay bardağı içtim çok içmek istemiyorum sorun olur diyeÇok geçmiş olsun camım bol bol su ve kuru dut suyu öneririm. Benımde vardı az da olsa artık yok
Aynı ben de ben de sağ elim ozellikle...Yaa bu benn bennsabah 5 6 gibi bi basliyor uyusma ve dirsek içi agrisi. Her gün sabaha karsi baslayip sabah uykumu mahvediyor. Sag kolum hepte. Ya cidden cok etkiliyor beni artik. Sallayip duruyom kolumu elimi gecmiyor
Bizim deeeBenim de yarın görüş günü inşallah yüzünü gösterir
Sat a göre bekleyeceksin canım ama olura erken gelir veya ihtimal erken alınırsa, en azından gelişimi önde ise avantaj olur. Benim her seferinde 4 gün önde gidiyor diye değiştirdim takvimimi. Ama doktor raporlari bile sat a göre yazıyor. Beklenen doğumu sat a göre hesaplıyorKızlar birşey soracağım ben şimdi normalde 28+4 üm ultrasonda 30+5
Yani ben ultrasona göre mi hareket edip doğum tarihini hesaplayacağım ?
Süper, kazasız belasız güle güle kullanınKızlar İzmir e gitmeme gerek kalmadı. Eşim halletti şükür. Ama yanıma sağ salim gelene kdr içim rahat etmeyecek
Ne güzel bir hamişşBi 29. Hafta fotiside bizden gelsin o zaman
Ben de isimli nakis işlemeli nevresim takımı istiyorum. Memnun kaldığınız sayfa varsa öneri alabilirimKızlar isimli hastane çıkışı yaptırdınız mı, yaptırabileceğim bir sayfa var mı? Burda daha önce bir arkadaş bir sayfa önermişti ama şimdi bulamadım
Çürümek cok doğru bir tanımlama bu durumu ancak öyle anlatırız çünkü bende ne tarafa yatsam o tarafım çürüyor sankiBu arada kızlar, bende de uyurken şimdi yan uyuyoruz ya, sürekli dönmem gerekiyor ağrıdan. Hamile yastığı almadım bacak arası yastık kullanıyorum. Popomun yan tarafı bacağım öyle bir ağrıyor ki özellikle uyanmaya yakın son 3 saat full dönüyorum ya çünkü belli bir süre sonra o tarafa yatamıyorum. Sizde de var mı bu. Yoksa benim dobişliğimden mi bubasenliyim normalde. Hiç bundan bahseden görmedim bir sorayım dedim. Normal bacak ağrısı değil, uyanıkken vs yok sadece uyurken hangi tarafa yattıysam o taraf belli süre sonra çürümeye başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?