2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çürümek cok doğru bir tanımlama bu durumu ancak öyle anlatırız çünkü bende ne tarafa yatsam o tarafım çürüyor sanki

Ben varım mesajını görmemiştim kusura bakma .Benim detaylıda 2,7 çıkmıştı sonra bir gün aniden ağrıyla ve kasılmayla acile zor yetiştim.1e kadar düştü uzunluk ama sonra endol fitil ve hapla hallettik.25.haftadan beri yatıyorum şu an 32deyiz.Ağrın olursa ihmal etmemeni tavsiye ederim

valla bende gecen kendimi sirt ustu yatarken buldum ne kdr öyle uyumusum bilmiyorum ama robot degiliz sonucta sadece sag sol olmuyor
Aynı ben de ben de sağ elim ozellikle... Doktor doğumdan sonra ödemin azaldikca geçer dedi.
Ay inşallah pozitifim... bu arada isinizin hallolmasina sevindim
oh oh iyi yapmissinnnn ben öyle yorucu isler yaptigim gün disardan yiyorum bide yemek icin mutfaga giremiyorun belim kopuyor

Ben sırt üstü yatiyorum cnm yatılmamalı mı

Kizim ben eşim burda güzel bir park var orda cekiniriz diye düşündüm yani 14 pro max e o kadar para verince birde kameraman tutamam
Hahaha dogru mekan güzel olursa acik havada tlflar guzel cekiyor aslinda ama guzel cekecek insan bulmakta zor
Ben düşünüyorum ama şu an hâlâ düşünme aşamasındayım. Piyasa nasıl acaba ?
Ben haftasonu bi fiyat alcam yasadigim yerde bakalim cok pahali olursa guzel poz cekecek birini ayarlicaz iste esim memur oldgu icin dogu gorevindeyiz boyle kuzen muzen yokki cektirelim.

Yok canim özellikle son trimtesterde yatilmamali. Nettende bakabilirsin. Bebege giden oksijen azaliyor ve seninde tansiyonun düsüyor. Ama illaki arada istemsizce yatiyorum ben

Sırt üstü yatanlara gelsin

Kizlar hamilelik dış çekimi yaptircak olaniniz var mi düşünen ? Cok mu gereksiz sizce
Canım ben dış çekim değil de stüdyoda çekilcem, gebe fotoğrafcısı buldum bi tane . Kostümlü falan paketi vardı onunla anlaştım. Bir kaç farklı kostüm/kıyafetle çekilcem. Dış çekim için çok kararsız biri olduğum için nerde olsun vs bi de kıyafet değişemem diye stüdyo tercih ettim. 33. Haftaya kadsr alıyor çekime, ondan sonrasını kabul etmiyormuş, ayakta durması zor çekmesi zor vs diye. İstiyorsan şimdiden anlaş anca gün bulursun

Sırt üstü yatanlara gelsin
Aa bak ya boşuna mı ağrı çektim o kadar sağ sol diye. Ama yabancı kaynaklara baktığımda son üç ay sırt üstü yatan annelerin bebeklerinde şimdi söylememyeyim iyi şeyler yazmıyordu. Doktora sorcam ben o zaman yazarım buraya da bir tane daha fikir olur

Hmm tmm canım şuan çok aşırı ağrım yok canım karnımın alt kısımları ağrıyor elleyince o da dış taraf iç değil sadece adet olucak gibi bel ağrısı var ama bel ağrısı bitmiyor sen de varmı bel ağrısı adet olucak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…