- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 33
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.641
Çürümek cok doğru bir tanımlama bu durumu ancak öyle anlatırız çünkü bende ne tarafa yatsam o tarafım çürüyor sankiBu arada kızlar, bende de uyurken şimdi yan uyuyoruz ya, sürekli dönmem gerekiyor ağrıdan. Hamile yastığı almadım bacak arası yastık kullanıyorum. Popomun yan tarafı bacağım öyle bir ağrıyor ki özellikle uyanmaya yakın son 3 saat full dönüyorum ya çünkü belli bir süre sonra o tarafa yatamıyorum. Sizde de var mı bu. Yoksa benim dobişliğimden mi bubasenliyim normalde. Hiç bundan bahseden görmedim bir sorayım dedim. Normal bacak ağrısı değil, uyanıkken vs yok sadece uyurken hangi tarafa yattıysam o taraf belli süre sonra çürümeye başlıyor
Canım şimdi bekliyorum ,sabah kan verdim,şimdi kontrole geldik
Ben varım mesajını görmemiştim kusura bakmaYaa ben tuttum boyuna hiç dikkat etmedim doktorum söylüyor aslında da ben kilosuna ve sağlıklı oluşuna dikkat ediyorum geçenlerde hafif ağrım vardı kasiklar da belim çok ağrıyordu doktora gittim erken doğum riskin var dedi rahim ağzını kısa olduğunu söyledi 2.5 mm tam sınirdasin desin bol bol dinlenip ilaç kullanacaksın dedi 2 hafta boyunca sonra kontrolüm var haftaya cumartesi bakalım nolucak öyle olan var mı aranız da hic
valla bende gecen kendimi sirt ustu yatarken buldum ne kdr öyle uyumusum bilmiyorum ama robot degiliz sonucta sadece sag sol olmuyorAaaa ay ben bir tek ben sanıyordum, rahatladım dicem küfür gibi gelmezsebu sabah artık saldım bir çılgınlık yapıp sırt üstü yattım biraz ama sonrası pişmanlık tabi aman da oksijen gitmediyse çocuğa vs.
Ay inşallah pozitifim... bu arada isinizin hallolmasina sevindimAynı ben de ben de sağ elim ozellikle...Doktor doğumdan sonra ödemin azaldikca geçer dedi.
oh oh iyi yapmissinnnn ben öyle yorucu isler yaptigim gün disardan yiyorum bide yemek icin mutfaga giremiyorun belim kopuyorHerkes herşeye bir kulp bulur. Sen sıkma canını. He de geç. Benim de kv geçen bana git babanın evinde doğur dedi sırf Ben kızıma oğlumun bebeklik kıyafetlerini battaniyesi vs kullanacam hiç de takmam.
Bugün girdim cikardim kaldirdiklarimi yikanacaklar vs ayırdım. Yüklük temizliği yaptım. Yoruldum ve acıktım mm
HeyecanlandımCanım şimdi bekliyorum ,sabah kan verdim,şimdi kontrole geldik
Kizim ben eşim burda güzel bir park var orda cekiniriz diye düşündüm yani 14 pro max e o kadar para verince birde kameraman tutamamKizlar hamilelik dış çekimi yaptircak olaniniz var mi düşünen ? Cok mu gereksiz sizce
Ben sırt üstü yatiyorum cnm yatılmamalı mıvalla bende gecen kendimi sirt ustu yatarken buldum ne kdr öyle uyumusum bilmiyorum ama robot degiliz sonucta sadece sag sol olmuyor
Ay inşallah pozitifim... bu arada isinizin hallolmasina sevindim
oh oh iyi yapmissinnnn ben öyle yorucu isler yaptigim gün disardan yiyorum bide yemek icin mutfaga giremiyorun belim kopuyor
Ben düşünüyorum ama şu an hâlâ düşünme aşamasındayım. Piyasa nasıl acaba ?Kizlar hamilelik dış çekimi yaptircak olaniniz var mi düşünen ? Cok mu gereksiz sizce
Yok canim özellikle son trimtesterde yatilmamali. Nettende bakabilirsin. Bebege giden oksijen azaliyor ve seninde tansiyonun düsüyor. Ama illaki arada istemsizce yatiyorum benBen sırt üstü yatiyorum cnm yatılmamalı mı
Yüksek yastikta bende istemsizce yatıyorum sag sol yattigim yerler acıyor qrtikYok canim özellikle son trimtesterde yatilmamali. Nettende bakabilirsin. Bebege giden oksijen azaliyor ve seninde tansiyonun düsüyor. Ama illaki arada istemsizce yatiyorum ben
Hahaha dogruKizim ben eşim burda güzel bir park var orda cekiniriz diye düşündüm yani 14 pro max e o kadar para verince birde kameraman tutamam
Ben haftasonu bi fiyat alcam yasadigim yerde bakalim cok pahali olursa guzel poz cekecek birini ayarlicaz iste esim memur oldgu icin dogu gorevindeyiz boyle kuzen muzen yokki cektirelim.Ben düşünüyorum ama şu an hâlâ düşünme aşamasındayım. Piyasa nasıl acaba ?
Peki benim dış çekimini diş çekimi olarak anlamamKizlar hamilelik dış çekimi yaptircak olaniniz var mi düşünen ? Cok mu gereksiz sizce
Yok canim özellikle son trimtesterde yatilmamali. Nettende bakabilirsin. Bebege giden oksijen azaliyor ve seninde tansiyonun düsüyor. Ama illaki arada istemsizce yatiyorum ben
Canım ben dış çekim değil de stüdyoda çekilcem, gebe fotoğrafcısı buldum bi tane . Kostümlü falan paketi vardı onunla anlaştım. Bir kaç farklı kostüm/kıyafetle çekilcem. Dış çekim için çok kararsız biri olduğum için nerde olsun vs bi de kıyafet değişemem diye stüdyo tercih ettim. 33. Haftaya kadsr alıyor çekime, ondan sonrasını kabul etmiyormuş, ayakta durması zor çekmesi zor vs diye. İstiyorsan şimdiden anlaş anca gün bulursunKizlar hamilelik dış çekimi yaptircak olaniniz var mi düşünen ? Cok mu gereksiz sizce
Aa bak ya boşuna mı ağrı çektim o kadar sağ sol diye. Ama yabancı kaynaklara baktığımda son üç ay sırt üstü yatan annelerin bebeklerinde şimdi söylememyeyim iyi şeyler yazmıyordu. Doktora sorcam ben o zaman yazarım buraya da bir tane daha fikir olurSırt üstü yatanlara gelsin
Hamilelik değil ama biraz topalradiktan sonra aile fotisi çektirmeyi planlıyoruzKizlar hamilelik dış çekimi yaptircak olaniniz var mi düşünen ? Cok mu gereksiz sizce
Hmm tmm canım şuan çok aşırı ağrım yok canım karnımın alt kısımları ağrıyor elleyince o da dış taraf iç değil sadece adet olucak gibi bel ağrısı var ama bel ağrısı bitmiyor sen de varmı bel ağrısı adet olucak gibiBen varım mesajını görmemiştim kusura bakma.Benim detaylıda 2,7 çıkmıştı sonra bir gün aniden ağrıyla ve kasılmayla acile zor yetiştim.1e kadar düştü uzunluk ama sonra endol fitil ve hapla hallettik.25.haftadan beri yatıyorum şu an 32deyiz.Ağrın olursa ihmal etmemeni tavsiye ederi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?