2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benimki de az önce bez fiyatlarını duyunca, 1 yaşına girince tuvalet eğitimi ver dedi O hazır olunca söylüyor zaten bana kalmıyor o iş dedim, olsun sen yine de 1 2 oturtursun tuvalete diyor. İçimden dedim eğitimi sizin evde vereyim de gör bakayım akıl vermek nasıl oluyor.

Anneler sizlerden görüşlerinizi istiyorum. Ben özel muayenede bir kadın doğum doktoruna gidiyorum. Memnunuz doktorumuzdan. Dogum için burdaki özel hastaneyle anlasik kendisi. Zaten tek özel hastane var. Simdi söyle hastane suan icin bile 15bin dogum parası istiyor doktorum dışarıdan olduğu için ona da ayrıca para ödenecektir. Eşimin iş yerinden bir arkadaşı 2 hafta önce doğum yaptı ekstra 10 bin de doktoruna vermiş. Yani ben o kadar tahmin etmiyordum.duydugumdan beri de düşünüyorum değer mi diye. Özel hastanedeki başka bir doktora gitsem mi diyorum ama kendi doktoruma durumu nasıl açıklayayım emin olamadım. Yani böyle bir şey direkt söylenir mi para diye? Ama içim de el vermiyor çocuğumuzun başka bir ihtiyacına harcanır Yani o kadar para diye düşünüyorum. Gereksiz mi düşünüyorum. Bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum.(esim bana bıraktı nasil rahat edeceksen diye)

Canım hamileliğimizin son ayları. Eğer maddi sıkıntı içerisinde değilsen bence takibini yapan doktorla ilerlemek senin için daha rahat olacaktır. Şuan doğum ücretlilerine bakınca 10 bin çok büyük bir rakam değil. Ama eğer maddi sıkıntı içerisindeysen bizi zorlayacak diyorsan da sıkıntıya girmenin anlamı yok tabi orası ayrı mevzu. Benim düşüncem bu yönde

Canım benimde aynı şekilde. Ben direkt fiyat sormadım doktoruma sordum doğum ne kadardır hastanede diye birde hastaneye sordum aradaki fark belli ki doktora zaten ama doktorumdan çok çok memnunum aldığı tutar beni rahatsız etmedi 10 bin yoktu belki seninde doktorunun o kadar yoktur

Canım fiyatlar hep öyle. Senin kriterin önemli. Doktor çok fark etmeyecekse daha uygun olanına git ama psikolojik olarak mutlu olmayacaksan devam edin. Doktor değiştirmek sıkıntı değil de doktora güvenmek ve onunla her anlamda anlaşabilmek önemli mesela bence

Toplam hasta ücretiyle beraber mi 10bin

Yani şükür değiliz ama hastane parası kadar olan bir parayı da boş yere başka doktora vermek biraz saçma geliyor. Ama bir an düşünüyorum en başından beri bununla ilerledik diye sonra diyorum ki aman hepsi doktor değil mi sonuçta diye. Yani kararsızım,bir yandan da nasıl açıklayacağını da bilemedim için stres oluyorum. Esim de stres yapacaksan gerek yok başkasına gitmeye diyor ama bilemiyorum.

Ayni doktor 2 hafta önce yaptılar doğumu 10 bin ayrica vermişler. Yani ne bileyim alır da 2 3 bir şey alır diye düşünüyordum ben. Zaten muayene ücretleri bin ton para ödüyorum. Bari birinden birinde indirim olsaydı diye dusunuyorum. Yani hastane biraz indirim yapsaydı ya da doktor daha az alsaydı diyorum. Kararsızlık had safa

Arladaşlar ben 2 gündür burun akıntısı yaşıyordum bugün sinüslerin de doldu gibi iltihap tadı geliyor ağzıma.şey sorcam ben ne yapabilirim doktora gitsem normal doktora mı gitmem lazım kendi doktorum birşey yapamaz heralde.gerçi normal doktora da gitsem ilaçta veremez göz altlarım acıyo hafiften.Gribal durum atlatan var mı?

Canim ben bu konuda hep sunu dusunuyorum. Doktorundan coooook memnunsan, eger alternatif bi doktor hic arastirmamissan bence doktordan devam etmelisin. Evet maddiyat hakkaten onemli o aradaki farka birsuru sey alirsin ama ya dogumda bi terslik olursa diger doktoru secersen. Doktor kaynakli olmayabilir ama hep kendine keske kendi doktoruma gitseydim diye bisi diceksin. Halbuki olcagi varmistir. Belkiiiii sadece sezeryanin cok aciyacak ve gene yeni doktoruna keske buna gelmeseydim diceksin vs vs.. bu arada kotuyu cekmek icin demiyorum. Hicbir sorunda olmayabilir tabi ki. Hatta kendi doktorunda da sorunlar vs olabilir. Sadece ben o ic huzuru sanirim kendi doktorumu secerek saglayabiliyorum..
Benimde suan doktorum baska hastaneye gecis yapti mesela hatta bugun baslamis olmasi lazim. Medikalpark diye bi hastane ama cok olumsuz yorumda aldim. Isi ticate dokmusler vs vs diye. Ama doktoruma guveniyorum napim. Hem daha pahali hastane olmus oldu hemde biraz ters yorumlar duymuslugum oldu ama devam edicem doktorum ugruna..

Evet onu da düşündüm. Allah korusun olumsuz bir şey olsa ah keşke doktoruma gitsem mi derdim diyorum. Yani ben baştan bir suru doktor denediğim için,ama hamilelik sürecim başladığı dan beri aynı doktora gittim. İşte o var.

Bende 7 ay sonra ilk kez geçen hafta astım fısfısıma başladım... hem polenler hem bebeklerin baskısı nefes alamıyorum
Ay bende bugün öyleyim biraz nefes alayım deidm bugün dediğin givi polenlerde etkilemiş olabilir

Duvardaki nazar boncuğu tamda yerinde çıkmış.. masallah göbüşe Mahir beye içerde rahat sanırım idrar işine bi kolaylık getirilmeli yha kaba yapmak büyük bi sınav gibi zaten eğildim baktım kutuyu tutturdum diyese zaman geçiyor bi savaş panik içinde olunuyor

Sağol aşkım

Hareket had safhada bbugun ayakları memelerinin hemen altındaydı şimdi de midem yanıyor...
Migdem benimde cok berbar bir şekilde yanıyor yha migde ilacı istesem mi dr dan diyorum surda az kaldı bosver dayan diyor beynim ama yiyesim var birseyler migdem yüzüne firenliyorum birde cadı oraya yakinmi ne bazı günler daha cok yanma oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…