- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.681
HoşgeldinizHellöööööö
Kalbim kırık kk ya pek gelesim yoktu ama sizi özledim jdjdj sen napıyosun bakalım?Hoşgeldinizgözümüz yollarda kaldı nasılsınız
Güne migde yanması ile kaldığımız yerden devam ediyoruz canısı. Hayirmi niye kalbin kırık birşeymi oldu canımKalbim kırık kk ya pek gelesim yoktu ama sizi özledim jdjdj sen napıyosun bakalım?
Hoşgeldin canimHellöööööö
Kendimi tarla faresi gibi hissediyorum hdjdj ne zaman anaların dışına çıksam ban yiyorum ya hdjsj halbukisi çok narin ve naif bir insanımdır yeminle linç etmiyorum beya hakaret etmiyorum ama bir şekilde banlanıyorum. Cirkefe çıkacak adım analardaGüne migde yanması ile kaldığımız yerden devam ediyoruz canısı. Hayirmi niye kalbin kırık birşeymi oldu canım
Bebiş az önce açıldı banım bu sefer uzun verdiler hdjdj büyük konuştum herhalde bugün banlamam diye lönk diye 5 günlük ban yedim hdjdHoşgeldin canimbu sefer baya özlettin kendini
Toptan mi ceza verdiler ne yaptilarBebiş az önce açıldı banım bu sefer uzun verdiler hdjdj büyük konuştum herhalde bugün banlamam diye lönk diye 5 günlük ban yedim hdjd
Her seferinde süre uzuyor. Ceza puanı gibi birşey varmış artıyor işte. Ahanda bu. Naptım 5 günlük banlanacak anlamıyorum.Toptan mi ceza verdiler ne yaptilarbu sefer ne icin ?
Kızlar merhabaHeyecanlandım
Ayyy CeritooKızlar merhabaBebiş iyi çok şükür.Doktor suyunun iyi olduğunu ,hareketlerin gelişiminin iyi olduğunu söyledi.2 kg olmuş.32+1 çıktı bizde haberler böyle.Herkes güzel haberler alsın inşallah
Maşallah Mahire benim kontrol 8 haziran zaman geçmiyorKızlar merhabaBebiş iyi çok şükür.Doktor suyunun iyi olduğunu ,hareketlerin gelişiminin iyi olduğunu söyledi.2 kg olmuş.32+1 çıktı bizde haberler böyle.Herkes güzel haberler alsın inşallah
Oy maşallah fındıkkuşunaKızlar merhabaBebiş iyi çok şükür.Doktor suyunun iyi olduğunu ,hareketlerin gelişiminin iyi olduğunu söyledi.2 kg olmuş.32+1 çıktı bizde haberler böyle.Herkes güzel haberler alsın inşallah
Bunun icin mi??Her seferinde süre uzuyor. Ceza puanı gibi birşey varmış artıyor işte. Ahanda bu. Naptım 5 günlük banlanacak anlamıyorum.
Mimlendim hdhdjBunun icin mi??saka gibi bence seni mercek altına almislar
Neyse bos ver daha konusma onlariyla
Az kalmış canım bende 10unda tekrar gideceğimMaşallah Mahire benim kontrol 8 haziran zaman geçmiyor
Oooooo festiiiiii şekerim nerelerdesin.Gözlerimiz yollarda kaldıOy maşallah fındıkkuşuna
Mapustan yeni çıktım soluğu burda aldım hjdjd ay ceri üzerimden tır geçmiş gibiyim bugün işe başladım. Yatakta dönemiyorum belimdenOooooo festiiiiii şekerim nerelerdesin.Gözlerimiz yollarda kaldınasılsın iyi misin özledik kız seni
Yaaaa görürsün kız inşallah sağlıkla sıhhatleAyyy Ceritoobizde bir 2 kiloları görsek Allahım
Hahahahah mapusluk zor uzak dur kız şunlardanMapustan yeni çıktım soluğu burda aldım hjdjd ay ceri üzerimden tır geçmiş gibiyim bugün işe başladım. Yatakta dönemiyorum belimden
Çok teşekkür ederimDuvardaki nazar boncuğu tamda yerinde çıkmış.. masallah göbüşe Mahir beye içerde rahat sanırımidrar işine bi kolaylık getirilmeli yha kaba yapmak büyük bi sınav gibi zaten eğildim baktım kutuyu tutturdum diyese zaman geçiyor bi savaş panik içinde olunuyor
Hoşgeldin bu son olur insallahMapustan yeni çıktım soluğu burda aldım hjdjd ay ceri üzerimden tır geçmiş gibiyim bugün işe başladım. Yatakta dönemiyorum belimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?