2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Güne migde yanması ile kaldığımız yerden devam ediyoruz canısı. Hayirmi niye kalbin kırık birşeymi oldu canım
Kendimi tarla faresi gibi hissediyorum hdjdj ne zaman anaların dışına çıksam ban yiyorum ya hdjsj halbukisi çok narin ve naif bir insanımdır yeminle linç etmiyorum beya hakaret etmiyorum ama bir şekilde banlanıyorum. Cirkefe çıkacak adım analarda

Sefika yüksekte yatıyor musun canım?

Kızlar merhaba Bebiş iyi çok şükür.Doktor suyunun iyi olduğunu ,hareketlerin gelişiminin iyi olduğunu söyledi.2 kg olmuş.32+1 çıktı bizde haberler böyle.Herkes güzel haberler alsın inşallah

Kızlar merhaba Bebiş iyi çok şükür.Doktor suyunun iyi olduğunu ,hareketlerin gelişiminin iyi olduğunu söyledi.2 kg olmuş.32+1 çıktı bizde haberler böyle.Herkes güzel haberler alsın inşallah
Maşallah Mahire benim kontrol 8 haziran zaman geçmiyor

Her seferinde süre uzuyor. Ceza puanı gibi birşey varmış artıyor işte. Ahanda bu. Naptım 5 günlük banlanacak anlamıyorum.
Bunun icin mi??saka gibi bence seni mercek altına almislar
Neyse bos ver daha konusma onlariyla

Mapustan yeni çıktım soluğu burda aldım hjdjd ay ceri üzerimden tır geçmiş gibiyim bugün işe başladım. Yatakta dönemiyorum belimden
Hahahahah mapusluk zor uzak dur kız şunlardan olan bize oluyor hasret kalıyoruz ay kıyamam ya ben evde yattığım halde belim çok fena,seni düşünemiyorum bile.hamileler çalışmamalı bence.net.

Çok teşekkür ederim baya rahat bende rahat olsam keşke ay kap olayı çok fena .acil çözüm talep ediyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…