2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hahahahah mapusluk zor uzak dur kız şunlardan olan bize oluyor hasret kalıyoruz ay kıyamam ya ben evde yattığım halde belim çok fena,seni düşünemiyorum bile.hamileler çalışmamalı bence.net.
Durulcam dicem ama azıtmamıştım da bu sefer anlamadım hiç.

Bebiş gündüz iyiydim ama yorulduğumu eve gelince anladım üzerimden tır geçmiş gibi. Birde sıcak var. Kendimi fayansların üzerine atasım geliyor. Çalışmamakta zor be ceri ben evde de bunalıyorum çok.

Mapustan yeni çıktım soluğu burda aldım hjdjd ay ceri üzerimden tır geçmiş gibiyim bugün işe başladım. Yatakta dönemiyorum belimden
Ayyy bende bugün son maaşımı yaptım duygular şelale kurbana kadar çalışabilir raporu aldım daha vermediler ikizlerde en son 35miş doktor benle dalga geçti ameliyata da gir istersen pcnle diye

Yok benim kendi doktorum 10 hastane ayrica 15 bin. O da sanki fiyatlar ağustos sonu Eylül başı ne olur bilemiyorum.
Benim de 26bin toplamda ama değişebilir dediler. Daha kaç olacaksa. Epidural istersem o da ekstra 2600 müş
Yok canım tek doktor ücreti ama temmuzda zam bekleniyor
Haa ben de dicektim çok iyiymiş. Şaşardım zaten..

Bnmkinin umuru değil

Yarım gün gitsek iyi olur aslında ya ben evde durunca da hep yapacak bişeyler buluyordum işte.İşe gitmeyi seviyordum yalan yok şimdi evde durunca da elim kolum bağlı olmasa oturmak zorunda kalmasam yine bişeyler yapsam diye didiniyorum.ama bazen de ölmüş gibi geliyordum eve ki o zordu.Seni de iş dönüşü çarpmış inşallah kolayca adapte olursun canım

Ayyy bende bugün son maaşımı yaptım duygular şelale kurbana kadar çalışabilir raporu aldım daha vermediler ikizlerde en son 35miş doktor benle dalga geçti ameliyata da gir istersen pcnle diye
Yaa çok duygulandın mı gerçekten hdjd ben çok rahatlamış olurdum muhtemelen
Jsjsjs adam haksızda sayılmaz yani şimdi fjjf

Benim de 26bin toplamda ama değişebilir dediler. Daha kaç olacaksa. Epidural istersem o da ekstra 2600 müş

Haa ben de dicektim çok iyiymiş. Şaşardım zaten..
Ay yok kız 10 bin nerdee ikize 17 bin dediler. Geçende hastaneyi aradım temmuzda zam gelicek erken ödeme yapamıyor muyuz diye temmuzda doğumunuz olursa eski fiyattan fiyatlandırılır dedi bakalım sözlerinde durcaklarmı
Yaa çok duygulandın mı gerçekten hdjd ben çok rahatlamış olurdum muhtemelen
Jsjsjs adam haksızda sayılmaz yani şimdi fjjf
Valla duygulandım işsiz kalmayı bi deneyimliyim öyle karar vercem doğurmazsam o zamana kadar

Aktif çalışan için bence ev zor bebeğim. Benim için çok zordu hdjdj ama işte zor geldi ne yapsam bilmiyorum hdjd

Peki benim dış çekimini diş çekimi olarak anlamam Fakirlik seviyem belli oldu
Allah iyiligini versin gece gece güldürdün kiz
Hamilelik değil ama biraz topalradiktan sonra aile fotisi çektirmeyi planlıyoruz
cok guzel canimm
Anladim canim studyo mantikli olabilir evet yok kiz bitliste sira konusunda sikinti yasacagim son illerden aslinda bebis dogdkdan sonra aile fotosu cekilmekte mantikli. Kizim bitliste dünyaya gelcek nasipse seneye burdan tayinciyiz. Daha buralara gelemeyiz. Van gölü manzrali aile fotosu ömür boyu güzel hatira kalabilir aslinda bunuda dusuneyim

Cok biliyorlar canim. Tecrubeliler saygim var ama kendileride zamaninda acemilerdi her konuda. Böyle akil vermelere kiziyorum ben. Yegenime ablam erken wc ogretmeye calisti cocukta resmen travma oldu. Korkuyodu tuvalete yapmaya cocuk agliyodu 3 gun afedersn buyuk tuvaletni yapmadi tuttu. Ablam pes etti. Beklemedigi anda cocuk kendisi ikna oldu. Yani bu isler cocuga bagli hazir bulunusluluna bagli. Iyi dedin ortaliga isesin sicsnda gorsun

Antibiyotklik durumnuz olabilir. Ben mart ayinda bogaz iltihabi yasadim. Augmentin kullanabilirsn demisti doktorum. 600 mg olandan kullanmistm. Iltihap bebeginr daha zarar demisti doktorum. Eger iltihab coksa doktorunuza danisin. He ama son trimesterde antibiyotk kullanilir mi onu bilemiyorum.

Bence de böyle planlar yapmak o kadar gereksiz ki ben şahsen biryerlerimle gülüyorum hdjdjj evladımız bir birey biz ne istersek isteyelim bunu istemeyebilir, uygun görmeyebilir. Ben oğlumla yolda öğreneceğim. Tecrübeler çok kıymetli ama şu da var her evlat birbirinden farklı, hamilelik farklı. Bence tecrübelilerin sadece soğukkanlılığı ve her sorunun geçeceğini biliyor olmaları asıl tecrübe olan. Yoksa gerisi tamamen yolda bebekle öğrenilen şeyler bence. O yüzden bana da akıl verenler bazen çok hadsiz geliyor. Ama bunlar geçicen relax ol sakin ol minvalinde yaklaşanlara inanılmaz saygı duyuyorum.

Festimmm geriden okuya okuya geliyodum. Simdi de seni etiket yapcaktmki yazmissin bilee. Hosgeldin caniiiim özledimmm bulut bey nasil sen nasilsin bu arada yazinda cok haklisin. Herkes anasinin karnindan tecrubeli ebevyn dogmuyor. Ilk cocugumuzla birlikte bizde buyuyecegiz

5 koca gün baharişko bende çok özledim çok zor geçti inanmazsın djjdj

Bulut bebeğim iyi çok şükür, depar atıyor içeride. Hamileliğin sevdiğim tek yanı bu işte. Hareketlerini hissetmek ve sadece benim bu kadar hissettiğimi biliyor olmak hdhdhdhkjj
Bakalım pazartesi oğluşla buluşacağız bu sefer gösterecek mi bakalım yüzünü, gerçi sağlığı yerinde olsun da doğunca görcem zaten sen napıyosun nasıl gidiyor?

Iyi olmaniza sevindim canimbizde iyiyiz. Benim kizda sabah 6 da tekmeleriyle uyandiriyor beni ben kalkinca tekmesi duruyor ayy az kalmis kontrolüne. Bende sali veya carsamba gidebilirim belki persembeye kaydiririm dr 2 haftada bir dedi ben kendime göre ayarliyorum süresini iste bakalim. Haftaya güzel haberler alalim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…