- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.701
Durulcam dicem ama azıtmamıştım da bu sefer anlamadım hiç.Hahahahah mapusluk zor uzak dur kız şunlardanolan bize oluyor hasret kalıyoruz ay kıyamam ya ben evde yattığım halde belim çok fena,seni düşünemiyorum bile.hamileler çalışmamalı bence.net.
Pıt pıt birde bazen oynaşıyor. Valla ayakları nerde bilmiyorumSağol aşkım
Hareket had safhadabbugun ayakları memelerinin hemen altındaydı şimdi de midem yanıyor...
Ayyy bende bugün son maaşımı yaptım duygular şelaleMapustan yeni çıktım soluğu burda aldım hjdjd ay ceri üzerimden tır geçmiş gibiyim bugün işe başladım. Yatakta dönemiyorum belimden
Benim de 26bin toplamda ama değişebilir dediler. Daha kaç olacaksa. Epidural istersem o da ekstra 2600 müşYok benim kendi doktorum 10 hastane ayrica 15 bin. O da sanki fiyatlar ağustos sonu Eylül başı ne olur bilemiyorum.
Haa ben de dicektim çok iyiymiş. Şaşardım zaten..Yok canım tek doktor ücreti ama temmuzda zam bekleniyor
Bnmkinin umuru değilBenimki de az önce bez fiyatlarını duyunca, 1 yaşına girince tuvalet eğitimi ver dediO hazır olunca söylüyor zaten bana kalmıyor o iş dedim, olsun sen yine de 1 2 oturtursun tuvalete diyor. İçimden dedim eğitimi sizin evde vereyim de gör bakayım akıl vermek nasıl oluyor.
Yarım gün gitsek iyi olur aslındaDurulcam dicem ama azıtmamıştım da bu sefer anlamadım hiç.
Bebiş gündüz iyiydim ama yorulduğumu eve gelince anladım üzerimden tır geçmiş gibi. Birde sıcak var. Kendimi fayansların üzerine atasım geliyor. Çalışmamakta zor be ceri ben evde de bunalıyorum çok.
Ay hoş geldin festişimBebiş az önce açıldı banım bu sefer uzun verdiler hdjdj büyük konuştum herhalde bugün banlamam diye lönk diye 5 günlük ban yedim hdjd
Yaa çok duygulandın mı gerçekten hdjd ben çok rahatlamış olurdum muhtemelenAyyy bende bugün son maaşımı yaptım duygular şelalekurbana kadar çalışabilir raporu aldım daha vermediler ikizlerde en son 35miş doktor benle dalga geçti ameliyata da gir istersen pcnle diye
Ay yok kız 10 bin nerdee ikize 17 bin dediler. Geçende hastaneyi aradım temmuzda zam gelicek erken ödeme yapamıyor muyuz diye temmuzda doğumunuz olursa eski fiyattan fiyatlandırılır dedi bakalım sözlerinde durcaklarmıBenim de 26bin toplamda ama değişebilir dediler. Daha kaç olacaksa. Epidural istersem o da ekstra 2600 müş
Haa ben de dicektim çok iyiymiş. Şaşardım zaten..
Valla duygulandım işsiz kalmayı bi deneyimliyim öyle karar vercem doğurmazsam o zamana kadarYaa çok duygulandın mı gerçekten hdjd ben çok rahatlamış olurdum muhtemelen
Jsjsjs adam haksızda sayılmaz yani şimdi fjjf
Aktif çalışan için bence ev zor bebeğim. Benim için çok zordu hdjdj ama işte zor geldi ne yapsam bilmiyorum hdjdAy yok kız 10 bin nerdee ikize 17 bin dediler. Geçende hastaneyi aradım temmuzda zam gelicek erken ödeme yapamıyor muyuz diye temmuzda doğumunuz olursa eski fiyattan fiyatlandırılır dedi bakalım sözlerinde durcaklarmı
Valla duygulandım işsiz kalmayı bi deneyimliyim öyle karar vercem doğurmazsam o zamana kadar
Allah iyiligini versin gece gece güldürdün kizPeki benim dış çekimini diş çekimi olarak anlamamFakirlik seviyem belli oldu
cok guzel canimmHamilelik değil ama biraz topalradiktan sonra aile fotisi çektirmeyi planlıyoruz
Anladim canim studyo mantikli olabilir evet yok kiz bitliste sira konusunda sikinti yasacagim son illerdenCanım ben dış çekim değil de stüdyoda çekilcem, gebe fotoğrafcısı buldum bi tane . Kostümlü falan paketi vardı onunla anlaştım. Bir kaç farklı kostüm/kıyafetle çekilcem. Dış çekim için çok kararsız biri olduğum için nerde olsun vs bi de kıyafet değişemem diye stüdyo tercih ettim. 33. Haftaya kadsr alıyor çekime, ondan sonrasını kabul etmiyormuş, ayakta durması zor çekmesi zor vs diye. İstiyorsan şimdiden anlaş anca gün bulursun
Cok biliyorlar canim. Tecrubeliler saygim var ama kendileride zamaninda acemilerdi her konuda. Böyle akil vermelere kiziyorum ben. Yegenime ablam erken wc ogretmeye calisti cocukta resmen travma oldu. Korkuyodu tuvalete yapmaya cocuk agliyodu 3 gun afedersn buyuk tuvaletni yapmadi tuttu. Ablam pes etti. Beklemedigi anda cocuk kendisi ikna oldu. Yani bu isler cocuga bagli hazir bulunusluluna bagli. Iyi dedin ortaliga isesin sicsnda gorsunBenimki de az önce bez fiyatlarını duyunca, 1 yaşına girince tuvalet eğitimi ver dediO hazır olunca söylüyor zaten bana kalmıyor o iş dedim, olsun sen yine de 1 2 oturtursun tuvalete diyor. İçimden dedim eğitimi sizin evde vereyim de gör bakayım akıl vermek nasıl oluyor.
Antibiyotklik durumnuz olabilir. Ben mart ayinda bogaz iltihabi yasadim. Augmentin kullanabilirsn demisti doktorum. 600 mg olandan kullanmistm. Iltihap bebeginr daha zarar demisti doktorum. Eger iltihab coksa doktorunuza danisin. He ama son trimesterde antibiyotk kullanilir mi onu bilemiyorum.Arladaşlar ben 2 gündür burun akıntısı yaşıyordum bugün sinüslerin de doldu gibi iltihap tadı geliyor ağzıma.şey sorcam ben ne yapabilirim doktora gitsem normal doktora mı gitmem lazım kendi doktorum birşey yapamaz heralde.gerçi normal doktora da gitsem ilaçta veremez göz altlarım acıyo hafiften.Gribal durum atlatan var mı?
Bence de böyle planlar yapmak o kadar gereksiz ki ben şahsen biryerlerimle gülüyorum hdjdjj evladımız bir birey biz ne istersek isteyelim bunu istemeyebilir, uygun görmeyebilir. Ben oğlumla yolda öğreneceğim. Tecrübeler çok kıymetli ama şu da var her evlat birbirinden farklı, hamilelik farklı. Bence tecrübelilerin sadece soğukkanlılığı ve her sorunun geçeceğini biliyor olmaları asıl tecrübe olan. Yoksa gerisi tamamen yolda bebekle öğrenilen şeyler bence. O yüzden bana da akıl verenler bazen çok hadsiz geliyor. Ama bunlar geçicen relax ol sakin ol minvalinde yaklaşanlara inanılmaz saygı duyuyorum.Cok biliyorlar canim. Tecrubeliler saygim var ama kendileride zamaninda acemilerdi her konuda. Böyle akil vermelere kiziyorum ben. Yegenime ablam erken wc ogretmeye calisti cocukta resmen travma oldu. Korkuyodu tuvalete yapmaya cocuk agliyodu 3 gun afedersn buyuk tuvaletni yapmadi tuttu. Ablam pes etti. Beklemedigi anda cocuk kendisi ikna oldu. Yani bu isler cocuga bagli hazir bulunusluluna bagli. Iyi dedin ortaliga isesin sicsnda gorsun
Festimmm geriden okuya okuya geliyodum. Simdi de seni etiket yapcaktmki yazmissin bilee. Hosgeldin caniiiim özledimmmBence de böyle planlar yapmak o kadar gereksiz ki ben şahsen biryerlerimle gülüyorum hdjdjj evladımız bir birey biz ne istersek isteyelim bunu istemeyebilir, uygun görmeyebilir. Ben oğlumla yolda öğreneceğim. Tecrübeler çok kıymetli ama şu da var her evlat birbirinden farklı, hamilelik farklı. Bence tecrübelilerin sadece soğukkanlılığı ve her sorunun geçeceğini biliyor olmaları asıl tecrübe olan. Yoksa gerisi tamamen yolda bebekle öğrenilen şeyler bence. O yüzden bana da akıl verenler bazen çok hadsiz geliyor. Ama bunlar geçicen relax ol sakin ol minvalinde yaklaşanlara inanılmaz saygı duyuyorum.
5 koca gün baharişko bende çok özledimFestimmm geriden okuya okuya geliyodum. Simdi de seni etiket yapcaktmki yazmissin bilee. Hosgeldin caniiiim özledimmmbulut bey nasil sen nasilsin bu arada yazinda cok haklisin. Herkes anasinin karnindan tecrubeli ebevyn dogmuyor. Ilk cocugumuzla birlikte bizde buyuyecegiz
Iyi olmaniza sevindim canim5 koca gün baharişko bende çok özledimçok zor geçti inanmazsın djjdj
Bulut bebeğim iyi çok şükür, depar atıyor içeride. Hamileliğin sevdiğim tek yanı bu işte. Hareketlerini hissetmek ve sadece benim bu kadar hissettiğimi biliyor olmak hdhdhdhkjj
Bakalım pazartesi oğluşla buluşacağız bu sefer gösterecek mi bakalım yüzünü, gerçi sağlığı yerinde olsun da doğunca görcem zatensen napıyosun nasıl gidiyor?
Cidden sosyal hayattan öyle koptumkii...arkadasimla cikip gezeyim desem halim yokk...evin icinde bi o koltuk bi diger koltuk
Kız bahar neden üzüldün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?