2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlar yaa sacma olcak ama ben sanki bi ses duydum icimden gelen. Böyle tarif edemiyom ama insan sesi yani bagirsak sesi fln degil. Olabilir mi boyle bisi ? Bebegin sesini duyabilir miyiz ay cok degisikti ama yaaa
Ben inanirim anneannem en kucuk teyzeme hamileyken teyzem karninda aglamis. Bildigin bebek gibi aglamis yani
Ben de 59 la başladım 72 kgyim şu anda
Çok yemememe rağmen hızlı kilo aldım 4. Aydan sonra
Ben de 59 la baslayip 72 ile devam ediyorum ayniyiz
İstanbul canım aslında o kadar sıcak değilde ben yanıyorum

pozitifbiri @karpuzseverbiri maşallah kızlar sizeee göbüşleri de tanıştırsaydınız
Bi istanbul bulusmasi da bizden gelsin o zaman
Mjaka23=mikimini2

Biliyorum bir kelebek olduğunu ama cümlede hiç bir şey yok , fişlemişler seni resmen siyasete yazmak bile ban sebebi olmuş
Bende öyle düşüyorum. Tarla faresi gibiyim burnumu analardan çıkarttığım an lönk diye banlanıyorum hdjdj izin verilen tek yer sanırım burası jdjd

Bnmkinin umuru değil
Benimki laf etmek için ediyor gibi ya. Bozmamak için zor tutuyorum kendimi.
Ay yani beğenmiyorum da anneliğini valla şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Onun oğlunu ben hala eğitmeye çalışıyorum bazı konularda yani, ben bir şey diyor muyum? Çorapları kirliye atmayı 32 yaşında öğrettiğim oğluna bakmadan benim kızımın çişine kakasına laf ediyor.
Şimdi geldik kvdelerden. Gün boyu her aklına geldiğinde tavsiye verdi ya olabilir mi böyle bir şey. İlk gittim oturuyoruz, bak doğunca bebeği bol bol emzir sütüm gelmedi diye mama verme hemen dedi. Dedim sütüm gelirse eşimi emzirecek halim yok, tabii vereceğim çocuğa. Sonra bu tuvalet konusunda bişi dedi. Sonra isim konusunda ay bu ismi çok mu düşündünüz, biraz daha düşünün dedi. Eşim de şakk diye evet çok düşündük, çok da beğendik muhtemelen de koyucaz, sen çok yorum yapma anne dedi. Niye öyle diyosun sadece sizin çocuğunuz mu o dedi, eşimle aynı anda evet dedik. Hâlâ inatlaşıyor olur mu o bizim de kızımız diye. Dedim aşkım biz İkimiz yaptık diye hatırlıyorum, arada başka biri var mıydı ya, öyle deyince sustu. Sonra bebek doğar doğmaz eve gelsin yıkayalım göbek bağı düşene kadar çocuk pişer dedi, ondan önce doktorum ve ebem ısrarla tembihlemişti göbek bağı düştükten 1 gün sonra yıkayın, ondan sonra isterseniz her gün yıkayın ama bağın düşmesini bekleyin diye. Kırk kere anlattım anlamıyor, bir daha anlattım. Gerçekten sabrımı denedi bugün benim ya.

Sosyal medyada görmüştüm. Bi tane doktor var kadın doğumcu. Adamın bütün videoları bebeğin doğduktan sonra dışarı bekleyen yakınlarına götürülme anı. Neyse kaç tanesinde gördüm ki adam tam bebeği babasına uzatırken araya babanın annesi giriyor elini uzatıyor önce o alacak güya eline. Doktor da hiç bir videoda izin vermedi çekiyor bebeği babanın kucağına veriyor ilk. Bi dur be kadın di mi orda babası varken sana mı düşer, heyecan meyecan değil bu bence tuhaf bir yetkili hissetme durumu. Çok sinir olmuştum o aklıma geldi.

Bende çok sinir oldum. Keza eşimi doğduğu zaman anneannesi ve dedesi hem ilk torun olduğu için hemde erkek çocuklarını çok sevdikleri için alıp kendileri bakmışlar senelerce. Anneannesi hâlâ eşimden bahsederken, oğlum o benim, elimde büyüdü gibi cümleler kullandığında çok sinirlenir. Neden aynısını bana yapıyorsun ki? Umarım bir daha böyle bir şeyi şakayla bile olsa söylemez çünkü bu çok rahatsız edici. Benim anne babam da dahil, kim söylerse söylesin kızacağım bir şey bu zaten. Bu bebek önce Rabbim'in, sonrasında eşimle benim, daha fazlası yok.

Eşimi gönderdim az önce.Sanırım önümüzdeki bi ay boyunca kafayı yiyeceğim ve bu kadar ağlamaya doğurabilirim.Hiç bu kadar ayrı kalmamıştım.Canım acıdı resmen .Çok üzgünüm.
Cerişim süreci yaşamadan konuşmak kolay biliyorum ama Rabbim kavuşmalı ayrılık versin bak 28 güncük birbirinizi çok özliceksiniz ama bir gelicek Mahircik büyümüş senin göze batmaların azalmış tam sevgi dolu olcak yuvanız Allahın izniyle tez zamanda kavuşun inşallah hem biz burdayız oyalarız birbirimizi

Amin arkadaşım inşallah .Ben çok takılmazdım aslında ama hamilelik işte galiba.ciğerim çıktı ağlamaktan.İnşallah sağlıkla sıhhatle kavuşalım.Rabbim ayrılığın da güzelini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…