- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.721
Bacım hangimiz öyle değiliz kiCidden sosyal hayattan öyle koptumkii...arkadasimla cikip gezeyim desem halim yokk...evin icinde bi o koltuk bi diger koltuk
Malesef yokBen de isimli nakis işlemeli nevresim takımı istiyorum. Memnun kaldığınız sayfa varsa öneri alabilirim
Bir bakayım canım, nasıl güvenilir mi peki?Bu sayfayı öneririm canım çok tatlış bi satıcısı var istediğin tasarıma yardımcı oluyor Pınar Hanım
Baya geç gelecekmişBen sipariş verdim ama haziranın sonunda gelicekmiş. Fotoğraftakinden istedim instagramda kullanıcı adı buyukmutluluklarbutigi
Bebiş hep böyle ki banlarım. Hakaret ve küfür gibi şeylerden banlanmıyorum ben. Öyle huylarım yok.
Ben inanirimKizlar yaa sacma olcak ama ben sanki bi ses duydum icimden gelen. Böyle tarif edemiyom ama insan sesi yani bagirsak sesi fln degil. Olabilir mi boyle bisi ? Bebegin sesini duyabilir miyiz ay cok degisikti ama yaaa
Ben de 59 la baslayip 72 ile devam ediyorum ayniyizBen de 59 la başladım 72 kgyim şu anda
Çok yemememe rağmen hızlı kilo aldım 4. Aydan sonra
Bi istanbul bulusmasi da bizden gelsin o zamanİstanbul canım aslında o kadar sıcak değilde ben yanıyorum
pozitifbiri @karpuzseverbiri maşallah kızlar sizeee göbüşleri de tanıştırsaydınız
Mjaka23=mikimini2Ay kızlarrrr maşallah muhabbetimiz bol olsun ama bişe dicem ya mesela bir gün girmesem, girdiğimde en az 10-15 sayfa yazılmış oluyor. Ben de sarıyor diye okumadığım ilk sayfadan başlıyorum görseniz arada kalkıp yemek yapıp okuyup tekrar kalkıp bi sürü iş yapıp yatağa geçip hala okuyorum anca bitiyoro zamana kadar da mesela alıntılayıp cevap vermek istediğim kişinin konusu artık konuşulup bitmiş oluyor ya da ben soracağım söyleyeceğim şeyi unutuyorum ya da işte böyle bu saat oluyor. Allah sizi napmasın ya neyse dediğim gibi muhabbetimiz bol olsun
Biliyorum bir kelebek olduğunuBebiş hep böyle ki banlarım. Hakaret ve küfür gibi şeylerden banlanmıyorum ben. Öyle huylarım yok.
Hoşbuldum canımcığım
Evet canım ben memnun kaldımBir bakayım canım, nasıl güvenilir mi peki?
Bende öyle düşüyorum. Tarla faresi gibiyim burnumu analardan çıkarttığım an lönk diye banlanıyorum hdjdj izin verilen tek yer sanırım burası jdjdBiliyorum bir kelebek olduğunuama cümlede hiç bir şey yok , fişlemişler seni resmen siyasete yazmak bile ban sebebi olmuş
Burdan ayrilmaBende öyle düşüyorum. Tarla faresi gibiyim burnumu analardan çıkarttığım an lönk diye banlanıyorum hdjdj izin verilen tek yer sanırım burası jdjd
Sen nasıl oldun ? Hafifledi mi biraz durumunBurdan ayrilma
Benimki laf etmek için ediyor gibi ya. Bozmamak için zor tutuyorum kendimi.Bnmkinin umuru değil
Ay yani beğenmiyorum da anneliğini valla şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Onun oğlunu ben hala eğitmeye çalışıyorum bazı konularda yani, ben bir şey diyor muyum? Çorapları kirliye atmayı 32 yaşında öğrettiğim oğluna bakmadan benim kızımın çişine kakasına laf ediyor.Cok biliyorlar canim. Tecrubeliler saygim var ama kendileride zamaninda acemilerdi her konuda. Böyle akil vermelere kiziyorum ben. Yegenime ablam erken wc ogretmeye calisti cocukta resmen travma oldu. Korkuyodu tuvalete yapmaya cocuk agliyodu 3 gun afedersn buyuk tuvaletni yapmadi tuttu. Ablam pes etti. Beklemedigi anda cocuk kendisi ikna oldu. Yani bu isler cocuga bagli hazir bulunusluluna bagli. Iyi dedin ortaliga isesin sicsnda gorsun
Şimdi geldik kvdelerden. Gün boyu her aklına geldiğinde tavsiye verdi ya olabilir mi böyle bir şey. İlk gittim oturuyoruz, bak doğunca bebeği bol bol emzir sütüm gelmedi diye mama verme hemen dedi. Dedim sütüm gelirse eşimi emzirecek halim yok, tabii vereceğim çocuğa. Sonra bu tuvalet konusunda bişi dedi. Sonra isim konusunda ay bu ismi çok mu düşündünüz, biraz daha düşünün dedi. Eşim de şakk diye evet çok düşündük, çok da beğendik muhtemelen de koyucaz, sen çok yorum yapma anne dedi. Niye öyle diyosun sadece sizin çocuğunuz mu o dedi, eşimle aynı anda evet dedik. Hâlâ inatlaşıyor olur mu o bizim de kızımız diye. Dedim aşkım biz İkimiz yaptık diye hatırlıyorum, arada başka biri var mıydı ya, öyle deyince sustu. Sonra bebek doğar doğmaz eve gelsin yıkayalım göbek bağı düşene kadar çocuk pişer dedi, ondan önce doktorum ve ebem ısrarla tembihlemişti göbek bağı düştükten 1 gün sonra yıkayın, ondan sonra isterseniz her gün yıkayın ama bağın düşmesini bekleyin diye. Kırk kere anlattım anlamıyor, bir daha anlattım. Gerçekten sabrımı denedi bugün benim ya.Bence de böyle planlar yapmak o kadar gereksiz ki ben şahsen biryerlerimle gülüyorum hdjdjj evladımız bir birey biz ne istersek isteyelim bunu istemeyebilir, uygun görmeyebilir. Ben oğlumla yolda öğreneceğim. Tecrübeler çok kıymetli ama şu da var her evlat birbirinden farklı, hamilelik farklı. Bence tecrübelilerin sadece soğukkanlılığı ve her sorunun geçeceğini biliyor olmaları asıl tecrübe olan. Yoksa gerisi tamamen yolda bebekle öğrenilen şeyler bence. O yüzden bana da akıl verenler bazen çok hadsiz geliyor. Ama bunlar geçicen relax ol sakin ol minvalinde yaklaşanlara inanılmaz saygı duyuyorum.
Sosyal medyada görmüştüm. Bi tane doktor var kadın doğumcu. Adamın bütün videoları bebeğin doğduktan sonra dışarı bekleyen yakınlarına götürülme anı. Neyse kaç tanesinde gördüm ki adam tam bebeği babasına uzatırken araya babanın annesi giriyor elini uzatıyor önce o alacak güya eline. Doktor da hiç bir videoda izin vermedi çekiyor bebeği babanın kucağına veriyor ilk. Bi dur be kadın di mi orda babası varken sana mı düşer, heyecan meyecan değil bu bence tuhaf bir yetkili hissetme durumu. Çok sinir olmuştum o aklıma geldi.Hâlâ inatlaşıyor olur mu o bizim de kızımız diye. Dedim aşkım biz İkimiz yaptık diye hatırlıyorum, arada başka biri var mıydı ya, öyle deyince sustu. Sonra bebek doğar doğmaz eve gelsin yıkayalım göbek bağı düşene kadar çocuk pişer dedi, ondan önce doktorum ve ebem ısrarla tembihlemişti göbek bağı düştükten 1 gün sonra yıkayın, ondan sonra isterseniz her gün yıkayın ama bağın düşmesini bekleyin diye. Kırk kere anlattım anlamıyor, bir daha anlattım. Gerçekten sabrımı denedi bugün benim ya.
Teşekkür ederim canım ben de bakayım birEvet canım ben memnun kaldım
Bende çok sinir oldum. Keza eşimi doğduğu zaman anneannesi ve dedesi hem ilk torun olduğu için hemde erkek çocuklarını çok sevdikleri için alıp kendileri bakmışlar senelerce. Anneannesi hâlâ eşimden bahsederken, oğlum o benim, elimde büyüdü gibi cümleler kullandığında çok sinirlenir. Neden aynısını bana yapıyorsun ki? Umarım bir daha böyle bir şeyi şakayla bile olsa söylemez çünkü bu çok rahatsız edici. Benim anne babam da dahil, kim söylerse söylesin kızacağım bir şey bu zaten. Bu bebek önce Rabbim'in, sonrasında eşimle benim, daha fazlası yok.Sosyal medyada görmüştüm. Bi tane doktor var kadın doğumcu. Adamın bütün videoları bebeğin doğduktan sonra dışarı bekleyen yakınlarına götürülme anı. Neyse kaç tanesinde gördüm ki adam tam bebeği babasına uzatırken araya babanın annesi giriyor elini uzatıyor önce o alacak güya eline. Doktor da hiç bir videoda izin vermedi çekiyor bebeği babanın kucağına veriyor ilk. Bi dur be kadın di mi orda babası varken sana mı düşer, heyecan meyecan değil bu bence tuhaf bir yetkili hissetme durumu. Çok sinir olmuştum o aklıma geldi.
Cerişim süreci yaşamadan konuşmak kolay biliyorum ama Rabbim kavuşmalı ayrılık versin bak 28 güncük birbirinizi çok özliceksiniz ama bir gelicek Mahircik büyümüş senin göze batmaların azalmış tam sevgi dolu olcak yuvanız Allahın izniyle tez zamanda kavuşun inşallah hem biz burdayız oyalarız birbirimiziEşimi gönderdim az önce.Sanırım önümüzdeki bi ay boyunca kafayı yiyeceğim ve bu kadar ağlamaya doğurabilirim.Hiç bu kadar ayrı kalmamıştım.Canım acıdı resmen .Çok üzgünüm.
Amin arkadaşım inşallahCerişim süreci yaşamadan konuşmak kolay biliyorum ama Rabbim kavuşmalı ayrılık versin bak 28 güncük birbirinizi çok özliceksiniz ama bir gelicek Mahircik büyümüş senin göze batmaların azalmış tam sevgi dolu olcak yuvanız Allahın izniyle tez zamanda kavuşun inşallah hem biz burdayız oyalarız birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?