2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Üzülme canım geçer zaman dediğin ne ki seni en iyi ben anlarım çünkü sürekli eşimle ayrılmak zorunda kalıyoruz pazar günü ben de gidiyorum bir buçuk ay ayrıyız
ffestinalente hoşgeldin canım gözümüz yollarda kaldı nasılsın bebiş nasılll

Amin canım benim keşke eşin giderken 28 gün benimkini de bi götüreydi son ay elimde kalcak çünkü
Kızlar bizim tayinimiz çıktı hiç beklemiyorduk ev taşıma işleri vs uğraşıyorum iki gündür yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum yorulmuşum gerçekten hala da bitmedi
Hayırlı olsunn kolaylık olsun zordur taşınma işleri

Kızlar bizim tayinimiz çıktı hiç beklemiyorduk ev taşıma işleri vs uğraşıyorum iki gündür yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum yorulmuşum gerçekten hala da bitmedi
Ay kız istediğiniz biryer mi? Nedense ben sevindim hdjd zorludur ev taşımak hele şehir değiştirmek ama olsun hallolur bebeğim. Tek mi yapıyosun? Çokta yorma kendini.

C Cerito Allah kavuştursun canım. Zaman su gibi geçiyor bir bakmışsın bitirmişte, gelmiş. Hormonların etkisiyle daha da etkilemiştir tahmin edebiliyorum ama sayılı gün hızlıca geçecek.

Ay kız istediğiniz biryer mi? Nedense ben sevindim hdjd zorludur ev taşımak hele şehir değiştirmek ama olsun hallolur bebeğim. Tek mi yapıyosun? Çokta yorma kendini.
İstanbul çıktı kuzum zaten kendi evim düzenim orda eşyalarımı getirmemiştim
Tek yapıyorum canım eşim çok yoğun ama bugün bi abla çağırdım beraber yapcaz

İhtiyacımız Olan Tek Şey

Kızlar sizce de buna ihtiyacımız yok mu hdjdj
hadi gidelimm. hoş geldin o mesajdan banlanman rezalet olmuş sdjfsk

kolay gelsin tam zamanını bulmuş :/

Gunaydin kizlar saglik ocagindaki kan testlerine aç mi gidiyorduk
evet genelde açlık şekeri de bakıyorlar

C Cerito Allah kavuştursunn

ffestinalente gece telefon elimde uyuyakalmışım canım haklısın evin içinde bile bazen üşeniyorum Bazen kendimi tam bir Panda gibi hissediyorum

C Cerito canım Allah kavuştursun geçecek Şimdi sen kendini çok yıpratırsan Ağlarsan Mahir de etkilenecek bunu unutma İnan bana Ayrılık ilişkilere gerçekten Bazen çok iyi geliyor özlem her zaman iyidir Icin darlandıkça buraya yaz caniiimmm

hadi gidelimm. hoş geldin o mesajdan banlanman rezalet olmuş sdjfsk

kolay gelsin tam zamanını bulmuş :/

evet genelde açlık şekeri de bakıyorlar

C Cerito Allah kavuştursunn
Sorma canım biz normalde bu sene tayinci değildik beklemiyorduk hiç ani oldu tayin işi

Sağol canım burda çok eşyamız yok eşyalı lojmandayık zaten sadece ıvır zıvırlarımız var işte mutfak eşyaları falan var
Çok iyiymiş canım toplarsın dert etme Biz de dün eşimle sahibinden sitesinde gitmeyi düşündüğümüz illerin ev fiyatlarına baktık gideceğimiz yerlerde gene küçük şehirler ama kiralar uçmuş.biz şu an gayet iyi bir evde 1000 liraya kirada oturuyoruz Gözümüz korkmadı değil..Eşim diyor biraz daha mı burada kalsak

İstanbul çıktı kuzum zaten kendi evim düzenim orda eşyalarımı getirmemiştim
Tek yapıyorum canım eşim çok yoğun ama bugün bi abla çağırdım beraber yapcaz
Ay çok iyi olmuş o zaman. Hem eşinde doğumdan sonra yanında olabilecek bu müthiş değil mi

Valla aynı şehirde olsak gelirdim ben yardıma. Yarımca da olsa bi işin ucundan tutardım bebişim

Ay çok iyi olmuş o zaman. Hem eşinde doğumdan sonra yanında olabilecek bu müthiş değil mi

Valla aynı şehirde olsak gelirdim ben yardıma. Yarımca da olsa bi işin ucundan tutardım bebişim
Sağol bitanem az kaldı
Evet doğumdan önce gelecek hatta 21 Temmuz son buradaki günü kızım 21 temmuza kadar sabredebilir

Kalın valla canım biz de kiradan korktuğumuz için burda kalalım demiştik bırakmadılar neyse ki evimiz olan şehre çıktı yoksa ne yapardık

Hellöööööö
Hoş geldin bi daha gitme dedik sana
Eşimi gönderdim az önce.Sanırım önümüzdeki bi ay boyunca kafayı yiyeceğim ve bu kadar ağlamaya doğurabilirim.Hiç bu kadar ayrı kalmamıştım.Canım acıdı resmen .Çok üzgünüm.
Ceriii Allah kavuştursun su gibi geçsin zaman ben o surecte bolca vaktim vardı izlemedigim dizileri filmleri izledim. Kitap okudum bol bol . Öyle böyle geçecek sayılı gün beraber sayarız burdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…