- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.741
Üzülme canım geçer zaman dediğin ne ki seni en iyi ben anlarım çünkü sürekli eşimle ayrılmak zorunda kalıyoruz pazar günü ben de gidiyorum bir buçuk ay ayrıyızAmin arkadaşım inşallah.Ben çok takılmazdım aslında ama hamilelik işte galiba.ciğerim çıktı ağlamaktan.İnşallah sağlıkla sıhhatle kavuşalım.Rabbim ayrılığın da güzelini versin
Amin canım benim keşke eşin giderken 28 gün benimkini de bi götüreydi son ay elimde kalcak çünküAmin arkadaşım inşallah.Ben çok takılmazdım aslında ama hamilelik işte galiba.ciğerim çıktı ağlamaktan.İnşallah sağlıkla sıhhatle kavuşalım.Rabbim ayrılığın da güzelini versin
Hayırlı olsunn kolaylık olsun zordur taşınma işleriKızlar bizim tayinimiz çıktı hiç beklemiyorduk ev taşıma işleri vs uğraşıyorum iki gündür yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum yorulmuşum gerçekten hala da bitmedi
Ay kız istediğiniz biryer mi? Nedense ben sevindim hdjd zorludur ev taşımak hele şehir değiştirmek ama olsun hallolur bebeğim. Tek mi yapıyosun? Çokta yorma kendini.Kızlar bizim tayinimiz çıktı hiç beklemiyorduk ev taşıma işleri vs uğraşıyorum iki gündür yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum yorulmuşum gerçekten hala da bitmedi
Hayırlı olsun hangi şehire tasiniyorsunuz?Kızlar bizim tayinimiz çıktı hiç beklemiyorduk ev taşıma işleri vs uğraşıyorum iki gündür yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum yorulmuşum gerçekten hala da bitmedi
İstanbul çıktı kuzum zaten kendi evim düzenim ordaAy kız istediğiniz biryer mi? Nedense ben sevindim hdjd zorludur ev taşımak hele şehir değiştirmek ama olsun hallolur bebeğim. Tek mi yapıyosun? Çokta yorma kendini.
Sağol canım İstanbul şırnaktaydık şark görevindeHayırlı olsun hangi şehire tasiniyorsunuz?
Sağol canım yavaş yavaş yapıyorum pazara kadar zamanım var gidiyorum çünküAmin canım benim keşke eşin giderken 28 gün benimkini de bi götüreydi son ay elimde kalcak çünkü
Hayırlı olsunn kolaylık olsun zordur taşınma işleri
hadi gidelimm. hoş geldin o mesajdan banlanman rezalet olmuş sdjfsk
kolay gelsin tam zamanını bulmuş :/Kızlar bizim tayinimiz çıktı hiç beklemiyorduk ev taşıma işleri vs uğraşıyorum iki gündür yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum yorulmuşum gerçekten hala da bitmedi
evet genelde açlık şekeri de bakıyorlarGunaydin kizlar saglik ocagindaki kan testlerine aç mi gidiyorduk
Ay çok sevindim Evinin eşyalarını da İstanbul'da olmasına Hayırlı olsun canımİstanbul çıktı kuzum zaten kendi evim düzenim ordaeşyalarımı getirmemiştim
Tek yapıyorum canım eşim çok yoğun ama bugün bi abla çağırdım beraber yapcaz
Sağol canım burda çok eşyamız yok eşyalı lojmandayık zaten sadece ıvır zıvırlarımız var işte mutfak eşyaları falan varAy çok sevindim Evinin eşyalarını da İstanbul'da olmasına Hayırlı olsun canım
Çok iyiymiş canım toplarsın dert etme Biz de dün eşimle sahibinden sitesinde gitmeyi düşündüğümüz illerin ev fiyatlarına baktık gideceğimiz yerlerde gene küçük şehirler ama kiralar uçmuş.biz şu an gayet iyi bir evde 1000 liraya kirada oturuyoruz Gözümüz korkmadı değil..Eşim diyor biraz daha mı burada kalsakSağol canım burda çok eşyamız yok eşyalı lojmandayık zaten sadece ıvır zıvırlarımız var işte mutfak eşyaları falan var
Ay çok iyi olmuş o zaman. Hem eşinde doğumdan sonra yanında olabilecek bu müthiş değil miİstanbul çıktı kuzum zaten kendi evim düzenim ordaeşyalarımı getirmemiştim
Tek yapıyorum canım eşim çok yoğun ama bugün bi abla çağırdım beraber yapcaz
Sağol bitanemAy çok iyi olmuş o zaman. Hem eşinde doğumdan sonra yanında olabilecek bu müthiş değil mi
Valla aynı şehirde olsak gelirdim ben yardıma. Yarımca da olsa bi işin ucundan tutardım bebişim
Kalın valla canım biz de kiradan korktuğumuz için burda kalalım demiştik bırakmadılar neyse ki evimiz olan şehre çıktı yoksa ne yapardıkÇok iyiymiş canım toplarsın dert etme Biz de dün eşimle sahibinden sitesinde gitmeyi düşündüğümüz illerin ev fiyatlarına baktık gideceğimiz yerlerde gene küçük şehirler ama kiralar uçmuş.biz şu an gayet iyi bir evde 1000 liraya kirada oturuyoruz Gözümüz korkmadı değil..Eşim diyor biraz daha mı burada kalsak
Hoş geldin bi daha gitme dedik sanaHellöööööö
Ceriii Allah kavuştursun su gibi geçsin zamanEşimi gönderdim az önce.Sanırım önümüzdeki bi ay boyunca kafayı yiyeceğim ve bu kadar ağlamaya doğurabilirim.Hiç bu kadar ayrı kalmamıştım.Canım acıdı resmen .Çok üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?