2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Tecrübeli analar ben 4-5 gündür sağ tarafıma yattığımda baskı hissediyom :/ bazen otururken bile belli ediyor. kendi kendime diyodum ki ayağını mı soktu nedir oraya sıpa diye sldk En son ultrasonda kafası sağda yan yatıyodu çünkü. Sonra arkadaşım daha aşağı dönmedi mi, ablamın dönmedi diye sezeryan oldu dedi benitriplere soktu. Acaba döndü de kafası mı o baskı dediğim şey diye de düşünmeye başladım kdjf

Dünden beri doğum korkusu sarmış beni bana kalsa doğurmicam ne normal ne sezaryen yapamam gibi. Kafayı yicem berdej düştü aklıma . Normal istiyorum ama şeker tansiyon panik atak bel fıtığı kilo vs derken zor. Normal epidural olsa ignesinden korkuyorum. Spinal bir tercih bile değil benimm için. Genel aneztezi ile sezaryen şuan en mantıklısı ama of

Hellöööööö
Kıııııızzzz seni varyaaaa :) neyse kızacaktım da okudum, azcık saçma sapan bişey yüzünden banlanmışsın hatta bence yanlış kişiler ban yiyor yemesi gerekenler yemiyor gibi :) neyse yanımızdasınya yeter. Çıkma dışarı gayri

pozitifbiri @abogado viajero burcumsu12 mydreams93 Sitem edip gitmisim alintilamistim mesajlarinizi ama gitmis cok tesekkur ederim agrim azaldi daha iyiyimm
Sorun değil kuzucum iyi ol da gerisi önemsiz...

Eşimi gönderdim az önce.Sanırım önümüzdeki bi ay boyunca kafayı yiyeceğim ve bu kadar ağlamaya doğurabilirim.Hiç bu kadar ayrı kalmamıştım.Canım acıdı resmen .Çok üzgünüm.
yaa kuzuuuum kurban olurum ben sana... Üzülme kuşum , özlemek bazen gerçekten ruha şifa... Biz hep burdayız yanındayız

Daha dönmesine vakit var rahat gelmiştir oralar

Ya şu çocuk dönmedi miii aaa bundan sonra dönmez diyenleri de kapatsınlar ! 2. oğlum 34 te döndü. Doğum anında dönenler var!

yahu bayılırlar triplere sokmayaa tecrübesizim ama daha onlar dönüyor arkadaşım 2 hafta önce benimkiler ikiside baş aşağıydı bu hafta gittiğimde biri tekrar yukarı dönmüştü düşün o sıkışık alanda dönüyorlar ki tekler nasıl dönmesin
Bugün bizim görüş günümüüzzz Babamız da yolda, dualarınızı bekleriz, sağ salim gelsin inşallah
yaaaa kavuştayyy güzel haberlerle gelinn Güneş kızın fotolarını getir annesii

Bugün bizim görüş günümüüzzz Babamız da yolda, dualarınızı bekleriz, sağ salim gelsin inşallah
aaiiyh hamileliğin en güzel günleri görüş günleri
senin gızlar dönüyosa benim sıpa dönüverir artık aslında çok bişey demedi de benim tribe giresim vardı galba

Son düzenleme:
Kesinlikle ya sanki gel zorla bak dedim işini sevmeyen yapmasın kimse sizin tribinizi çekmek zorunda değil devlette utanmasa temizlikçiler bile azarlayacak bize bir şey olmaz diye çok rahatlar

Bebiş hep böyle ki banlarım. Hakaret ve küfür gibi şeylerden banlanmıyorum ben. Öyle huylarım yok.

Hoşbuldum canımcığım
Birileri sana takmış ve ne yazarsan şikayet ediyorlarmış gibi açıkçası çok da doğru konuşuyorsun boşver hoşgeldin :)

Bende aynı durumdayim canım korku sardı iyice normal bir ayrı dert sezeryan bir ayrı dert daha önce ameliyat olmadım hiç canım da tatlıdır epiduralin iğnesi beni çok korkutuyor kaldı ki gerisini düşünemiyorum suni sancı falan Allah yardımcımız olsun

Birçok yerde dönme ihtimallerine ilişkin oranlar veriliyor doğruluğu tabi tartışılır ama son ana kadar dönebilen bebekler oluyor ihtimal bir noktadan sonra azalsa da o yüzden akışa bırakmak lazım.

Mesela şu linkte şöyle diyor: Bebek doğum pozisyonunu kaçıncı haftada alır?

Hamilelik devam ederken, bebeğin baş aşağı dönme ihtimali artar. 28 haftada ihtimal %75’tir, 32 haftada ise doğuma sekiz hafta kalmışken %90 civarı ihtimali vardır. Doğum zamanı geldiğinde bu ihtimal %97 olur.

O yüzden moral bozmamak bebek ve anne için sağlıksal bir acil durum söz konusu değilse bence sabredilebilir, doktora direnilebilir gibi geliyor bana.

Amin canım benim keşke eşin giderken 28 gün benimkini de bi götüreydi son ay elimde kalcak çünkü

Hayırlı olsunn kolaylık olsun zordur taşınma işleri

C Cerito Allah kavuştursun canım. Zaman su gibi geçiyor bir bakmışsın bitirmişte, gelmiş. Hormonların etkisiyle daha da etkilemiştir tahmin edebiliyorum ama sayılı gün hızlıca geçecek.

hadi gidelimm. hoş geldin o mesajdan banlanman rezalet olmuş sdjfsk

kolay gelsin tam zamanını bulmuş :/

evet genelde açlık şekeri de bakıyorlar

C Cerito Allah kavuştursunn

Canım Allah kavuştursun
Kızlar herkese çok teşekkür ederim.Beyninizi yersem bu süreçte kusuruma bakmayın şimdiden.İyi ki varsınız güzel arkadaşlarım

Bizde İstanbul'dan 2. Bölgeye geldik inşallah bizimde 3 sene sonra dönüşümüz ve inşallah İstanbul olur
İnşallah canım herkesin gönlüne göre olur biz de üç yıldır buradayız tekrar istanbula dönmeyi beklemiyorduk
İstanbul pahalı bir yer olduğu için kimse tercih etmemiş tabi ki bize de tercih dışı çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…