- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.761
Kıııııızzzz seni varyaaaa :) neyse kızacaktım da okudum, azcık saçma sapan bişey yüzünden banlanmışsın hatta bence yanlış kişiler ban yiyorHellöööööö
Sorun değil kuzucum iyi ol da gerisi önemsiz...pozitifbiri @abogado viajero burcumsu12 mydreams93 Sitem edip gitmisim alintilamistim mesajlarinizi ama gitmis cok tesekkur ederim agrim azaldi daha iyiyimm
yaa kuzuuuum kurban olurum ben sana... Üzülme kuşum , özlemek bazen gerçekten ruha şifa...Eşimi gönderdim az önce.Sanırım önümüzdeki bi ay boyunca kafayı yiyeceğim ve bu kadar ağlamaya doğurabilirim.Hiç bu kadar ayrı kalmamıştım.Canım acıdı resmen .Çok üzgünüm.
evet canım mümkünse wc ye bile çıkma.Gunaydin kizlar saglik ocagindaki kan testlerine aç mi gidiyorduk
Daha dönmesine vakit var rahat gelmiştir oralarTecrübeli analar ben 4-5 gündür sağ tarafıma yattığımda baskı hissediyom :/ bazen otururken bile belli ediyor. kendi kendime diyodum ki ayağını mı soktu nedir oraya sıpa diye sldk En son ultrasonda kafası sağda yan yatıyodu çünkü. Sonra arkadaşım daha aşağı dönmedi mi, ablamın dönmedi diye sezeryan oldu dedi benitriplere soktu. Acaba döndü de kafası mı o baskı dediğim şey diye de düşünmeye başladım kdjf
Tecrübeli analar ben 4-5 gündür sağ tarafıma yattığımda baskı hissediyom :/ bazen otururken bile belli ediyor. kendi kendime diyodum ki ayağını mı soktu nedir oraya sıpa diye sldk En son ultrasonda kafası sağda yan yatıyodu çünkü. Sonra arkadaşım daha aşağı dönmedi mi, ablamın dönmedi diye sezeryan oldu dedi benitriplere soktu. Acaba döndü de kafası mı o baskı dediğim şey diye de düşünmeye başladım kdjf
yahu bayılırlar triplere sokmayaa tecrübesizim ama daha onlar dönüyor arkadaşım 2 hafta önce benimkiler ikiside baş aşağıydı bu hafta gittiğimde biri tekrar yukarı dönmüştü düşün o sıkışık alanda dönüyorlar ki tekler nasıl dönmesinTecrübeli analar ben 4-5 gündür sağ tarafıma yattığımda baskı hissediyom :/ bazen otururken bile belli ediyor. kendi kendime diyodum ki ayağını mı soktu nedir oraya sıpa diye sldk En son ultrasonda kafası sağda yan yatıyodu çünkü. Sonra arkadaşım daha aşağı dönmedi mi, ablamın dönmedi diye sezeryan oldu dedi benitriplere soktu. Acaba döndü de kafası mı o baskı dediğim şey diye de düşünmeye başladım kdjf
yaaaa kavuştayyyBugün bizim görüş günümüüzzzBabamız da yolda, dualarınızı bekleriz, sağ salim gelsin inşallah
aaiiyh hamileliğin en güzel günleri görüş günleriBugün bizim görüş günümüüzzzBabamız da yolda, dualarınızı bekleriz, sağ salim gelsin inşallah
senin gızlar dönüyosa benim sıpa dönüverir artık aslında çok bişey demedi de benim tribe giresim vardı galbayahu bayılırlar triplere sokmayaa tecrübesizim ama daha onlar dönüyor arkadaşım 2 hafta önce benimkiler ikiside baş aşağıydı bu hafta gittiğimde biri tekrar yukarı dönmüştü düşün o sıkışık alanda dönüyorlar ki tekler nasıl dönmesin
Kesinlikle ya sanki gel zorla bak dedim işini sevmeyen yapmasın kimse sizin tribinizi çekmek zorunda değil devlette utanmasa temizlikçiler bile azarlayacak bize bir şey olmaz diye çok rahatlarKovsaydın dokunmasın sana. Sanki zorla yaptırıyolar. İnsanlar ne kadar kötü kalpli ve huysuz yahu. Şimdi başka bişe derdim ama neyse onun bir rahatlamaya ihtiyacı var bence sorun sen değilsin. Zaten söylemişler yazılı şikayet edersin canım, yapacak başka bişe yok. Bu tipler yüzünden işte kimse devlete gitmek istemiyor. Hangi birinç değiştireceksin ki bir de sinir olduğunla kalıyorsun. Eğitimsiz sevgisizler.
Ay maşallah çok tatlısınız benim tek çocuk böyle valla süpersin
Amaaan he de geç. O öyle sansın
Birileri sana takmış ve ne yazarsan şikayet ediyorlarmış gibi açıkçası çok da doğru konuşuyorsun boşver hoşgeldin :)Bebiş hep böyle ki banlarım. Hakaret ve küfür gibi şeylerden banlanmıyorum ben. Öyle huylarım yok.
Hoşbuldum canımcığım
Canım Allah kavuştursunEşimi gönderdim az önce.Sanırım önümüzdeki bi ay boyunca kafayı yiyeceğim ve bu kadar ağlamaya doğurabilirim.Hiç bu kadar ayrı kalmamıştım.Canım acıdı resmen .Çok üzgünüm.
Bende aynı durumdayim canım korku sardı iyice normal bir ayrı dert sezeryan bir ayrı dert daha önce ameliyat olmadım hiç canım da tatlıdır epiduralin iğnesi beni çok korkutuyor kaldı ki gerisini düşünemiyorum suni sancı falan Allah yardımcımız olsunDünden beri doğum korkusu sarmış benibana kalsa doğurmicam ne normal ne sezaryen yapamam gibi. Kafayı yicem berdej düştü aklıma . Normal istiyorum ama şeker tansiyon panik atak bel fıtığı kilo vs derken zor. Normal epidural olsa ignesinden korkuyorum. Spinal bir tercih bile değil benimm için. Genel aneztezi ile sezaryen şuan en mantıklısı ama of
Birçok yerde dönme ihtimallerine ilişkin oranlar veriliyor doğruluğu tabi tartışılır ama son ana kadar dönebilen bebekler oluyor ihtimal bir noktadan sonra azalsa da o yüzden akışa bırakmak lazım.Tecrübeli analar ben 4-5 gündür sağ tarafıma yattığımda baskı hissediyom :/ bazen otururken bile belli ediyor. kendi kendime diyodum ki ayağını mı soktu nedir oraya sıpa diye sldk En son ultrasonda kafası sağda yan yatıyodu çünkü. Sonra arkadaşım daha aşağı dönmedi mi, ablamın dönmedi diye sezeryan oldu dedi benitriplere soktu. Acaba döndü de kafası mı o baskı dediğim şey diye de düşünmeye başladım kdjf
Bizde İstanbul'dan 2. Bölgeye geldik inşallah bizimde 3 sene sonra dönüşümüz ve inşallah İstanbul olurSağol canım İstanbul şırnaktaydık şark görevinde
Allah Allah hemşire neden bunu belirtmiyor anlamıyorum ben sabahlari bayilacak gibi oluyorum açlıktan aklima bile gelmedi yemis bulundum pazartesiye kaldievet canım mümkünse wc ye bile çıkma.
Hangi testler istendiAllah Allah hemşire neden bunu belirtmiyor anlamıyorum ben sabahlari bayilacak gibi oluyorum açlıktan aklima bile gelmedi yemis bulundum pazartesiye kaldi
Amin canım benim keşke eşin giderken 28 gün benimkini de bi götüreydi son ay elimde kalcak çünkü
Hayırlı olsunn kolaylık olsun zordur taşınma işleri
Hoş geldin bi daha gitme dedik sana
Ceriii Allah kavuştursun su gibi geçsin zamanben o surecte bolca vaktim vardı izlemedigim dizileri filmleri izledim. Kitap okudum bol bol . Öyle böyle geçecek sayılı gün beraber sayarız burdan.
Kıııııızzzz seni varyaaaa :) neyse kızacaktım da okudum, azcık saçma sapan bişey yüzünden banlanmışsın hatta bence yanlış kişiler ban yiyoryemesi gerekenler yemiyor gibi :) neyse yanımızdasınya yeter. Çıkma dışarı gayri
Sorun değil kuzucum iyi ol da gerisi önemsiz...
yaa kuzuuuum kurban olurum ben sana... Üzülme kuşum , özlemek bazen gerçekten ruha şifa...Biz hep burdayız yanındayız
Kızlar herkese çok teşekkür ederim.Beyninizi yersem bu süreçte kusuruma bakmayın şimdiden.İyi ki varsınızCanım Allah kavuştursun❤
İnşallah canım herkesin gönlüne göre olur biz de üç yıldır buradayız tekrar istanbula dönmeyi beklemiyordukBizde İstanbul'dan 2. Bölgeye geldik inşallah bizimde 3 sene sonra dönüşümüz ve inşallah İstanbul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?