2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
canım dün benim o tarafta işim vardı buraya kadar gelmişken bi uğrayayım dedim doktor yoktu, odası hazırlanıyor henüz ne zaman başlayacağı belli değil dediler. normalde yarın kontrole gitmem lazım, hocaya hafta başında mesaj attığımda cumartesi gelirseniz ben yardımcı olurum dedi ama yarın gittiğimde orda olacak mı bilmiyorum bugün tekrar mesaj atacağım çünkü hala medicalpark sisteminde randevuları görünmüyor

daha var zamanı anlaşılan bi değişiklik var gibi de neyse haftaya belli olur ultrasonda nerde olduğu. Ama dönmeme ihtimali çok daha düşük o yüzden bu konuyu kapattım.

Gece benimde önceki dogumum aklıma gelip durdu tüm detaylariyla sezeryan korkmuyor degilim ama kaçış yok doğacaklar her türlü

Kızlar ben ödemden çok şişmeye başladım kilo olarak değil ama yüzüm ellerim ayaklarım kendimi çok çirkin hissetmeye başladım artık

Ya şu çocuk dönmedi miii aaa bundan sonra dönmez diyenleri de kapatsınlar ! 2. oğlum 34 te döndü. Doğum anında dönenler var!

Bir şey sorcam acaba ben yanlış mı hissediyorum . Ayaklarını yukarda hissediyorum hatta değince bile ayak olduğu belli .sonra o ayaklar solumda olabiliyor hatta bazen aşağıda hissediyorum .kafasının olduğu yer genelde sert ve daha gergin oluyor ordan da anlıyorum. Bu fırıldak sürekli döner mi böyle yoksa aslında sabitte ben mi yanlış hissediyorum .Hani döner mi diye soruyorlar ya

Döner kuzum benim de öyle. Sürekli döner çünkü daha yeri var. Suyu da yeterliyse rahatlıkla döner. 9. ayda nerdeyse değşmez gibi bişey.

Ben daha bebeğe bişe almadım deprem bölgesi çarşı avm yok yurtdşından aldıklarım var ama yetmez kızımdan kalanlar var yıkamış hurca koymuştum allah bilir nerde evimi boşalttık görümcemin bodrumuna koyduk bir sürü eşya nasıl bulcam

Döner kuzum benim de öyle. Sürekli döner çünkü daha yeri var. Suyu da yeterliyse rahatlıkla döner. 9. ayda nerdeyse değşmez gibi bişey.
O yüzden sıkıntı yapmamak lazım teşekkür ederim bu arada imzanda 32.hafta diyor ayy maşallah. Biz ne ara buralara geldik .Ben gittiğimde doktor kese var bebek yok boş gebelik olabilir diyordu daha dün gibi her şey aklımda şimdi konuştuklarımız geri sayımlar fln ayy içimde kelebekler uçuşuyor koynumuzda oldukları günüde konuşuruz inşallah

Boşver canım sende kimseyle muhattap olma adım çıkmış dokuza inmez sekize gibi oomussunt birkere ban yedinmi sistem takip mi ediyor napıyor seni ordanda yiyorsun demekki ban sen bizden baskasiyla muhattap olma kac yastıkla yatıyorum bilmiyorum bazen uc bazen dört heryerime bir yastık koyuyorum birde kabızlık eklendi yha bitirdi beni bu is

Halledersin cnm ya üzme kendini sakın kızından kalanlarıda bulursan baya faydası olur sana benm oğlum olacak 2 yasinda kizim var kızımdan kalanları da kullanacağım evin icinde kim ne diyecek

Amin canım benim keşke eşin giderken 28 gün benimkini de bi götüreydi son ay elimde kalcak çünkü

Benimki de bu ara benim gözüme çok batıyor demiştim ya, dün diyorum retro mu ne varmış ben de teraziyim ya o beni etkiliyor sanırım adam şok adam iptal kafasının üzerinde dumanlar

Tatlım sen Hatay'da değil misin? Atla gel İskenderun'a primall AVM açık. e bebek açık. İnternetten aldım bende birçok malzemeyi kargolar çalışıyor.

Canım ben epidural sezeryan oldum, normalde benim öyle iğne korkum falan da yoktur bakabilirdim ama şimdi ilk doğum olacak heyecan falan yaparım diye bakmadım, inan görmez isen kambur bir vaziyette durdum doktor iğneyi yaptı şuan kullandığım kan sulandırıcı iğne bile daha çok acıtıyor hiçbirşey anlamadım o yarım saate kalmaz bebeğimi görme düşüncesi bana hiçbirşey hissettirmedi (deneyimlemiş pozitifim dogum sonrası ağrı anlamında epidural daha iyi dedi, genel anesteziye göre aklında bulunsun)

Evet canim bende online bakim dedim adi henuz randevu listesinde yok. Anadolu da suan devam ediyor galiba. Foto paylasmis kendi odasinda. Tabi guncel fotoysa bilemem de. Benim ay ortasina dogru randevu tarihim o yuzden bekliyorum ama sen zamanin geldiyse anadolu da git olmadi orayi bi ara sor istersen.

Eşimi gönderdim az önce.Sanırım önümüzdeki bi ay boyunca kafayı yiyeceğim ve bu kadar ağlamaya doğurabilirim.Hiç bu kadar ayrı kalmamıştım.Canım acıdı resmen .Çok üzgünüm.
Allah kavustursun cerito sayili gun cabuk gecer diycem benim de esim daha gitmedi ben de bu yoldan gecicem malesef… ne zaman uzulsen sikilsan biz burdayiz

Genel anestezi de hem bebeğide etkiliyor hemde doğum sonrası cok ağrın olur epidural almak daha iyi canım bende deneyimledim belden acımıyor bile iğnesi.. ama ameliyathane de staj yaparken genel anestezi olup ayılan anneleri gördüm ve dedim iyiki belden aldım... Doğum sonrası acım neredeyse hiç olmadı ayrıca birde hiç dinlenme fırsatım bile olmadı bebeğim kuvözdeydi sürekli git gel yaptım hastane ile ev arasında ona rağmen düşün.. normal doğum yapamıyorsan epidural düşün genel daha zor ama yinede sen bilirsin

Benim de kafamı çok karıştırıyor o iğne konusu.Normali eledim zaten ,yani tabi bilmiyorum ama dün doktoruma ben sezeryan istiyorum ama sancım olursa ne olacak siz hemen sezeryana alacak mısınız gelip dedim.Tercihin buysa tabi geleceğim ama merak etme planlı yapacağız senin sezeryanı dedi.yani iğneyi görmesem bi anda yapsalar tamam ,ama yine bebişi işte içinden çıkarttıklarını falan hissediyormuşsun galiba ,bayılırsam diye korkuyorum bi yandan da doğduğu an onu görmeyi çok istiyorum o yüzden genel anesteziye de karşıyım .Ama iğneye acımıyor diyor herkes bende hep öyle okudum ElizabethHarmon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…