2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canim merhaba. Bende epidural sezeryan oldum oncesinde. Ignesinin neye benzedigine bakmadim bile ne internetten ne de doktor geldiginde. Sirtini donuyosun kamburunu cikartiyosun ve anlamiyosun bile. Belki igne kolum kadardir inan bilmiyorum. Simdide bakmayacagim ama acisini soyluyorum inan anlamiyosun. Ameliyathane cok soguk geldigi ve heycanli oldugum icin cok titredim bana sicak havlu serdiler uzerime omuzlarima vs titremem azalinca igneyi vurdular ve gene diyorum ki anlamiyosun. Genel anestezi mantikli degil bence. Cunku bebis dogucak ve o an goremiceksin. Digerinde cikarttiklarinda hemen yanagina getiriyolar dokunduruyolar. Hersey bebislerimiz icin bunu unutma. Ve eminim yaparsin , etkileniyorsan dogum videolari vs bakmamani oneririm. Ben bakmiyorum

Bebegi cikarttiklarinda hissediyorsunuz. Hatta dogumu yaptirirken de hissediyorsunuz. Karninizdan biraz ittiriyolar en azindan bana oyle soylediler. Tahminimce daha kesi atmadan benle bi muhabbet etmislerdi. O sirada cimciklediklerini dusunuyorum. Hani uyusmusmu diye kontrol amacli. Cunku hmmm tamam olmus falan diye konustular baslayalim dediler. Hissi nasil biliyor musunuz biri siddetli sekilde cekistiriyorsa bile hissettigim vucudunun sallanmasi aslinda. Dokunmadir baska seydir hissi yok. Ama biri bisiler yapiyor diyorsun. Dis doktoru bile daha fazla hislidir. Gozunun onunde ve her noktasi uyusuk olmuyor ya. Bunda gormuyosunda onune ortu cekiyorlar ve dedigim gibi sadece cekistirirken vucudun sallaniyor onu anliyosun. Gogsumun altindan ittirirlerken en hissettigim andi. O bile 10 uzerinden 1 dokunma hissini hissetmisimdir.

daha önce doğum yapmadım ama apandist ameliyatı oldum. Narkoza alerjim var genel bayıltamıyorlar belden uyuşturarak yaptılar. Gerçekten iğne hissedilmiyor eğer aynı şey ise 6-7 saat hiç hissetmiyorsunuz belden aşağı sonra ufak karıncalanma ile başlıyor normale dönüyor

Kuzum sana şu kadar diyim, benim doğumum da ramazanı doktor akşama eve misafir geleceğinden bahsediyordu menüsünden ortaya bir börek yaparım Dediğini hatırlıyorum, canım çekmişti sanırsam.
Ben geneli kürtaj olurken deneyimledim o kadar sınırda vermişlerdi ki narkozu hafif hissettim ama baygındım, ama sezeryan epiduralda hiçbirşey hissetmiyorsun sadece tabi düşünüyorsun doğumhane o cihaz sesi varya onu duyuyorsun sadece
Sonra birden çıktı falan dşye de konuşmadı benim doktor bebk sesi de gelmedi sadece aaayy dedi bu çok tatlı, tertemiz maşallah dedi
Sonra bilirsin alt kısım örtülü sen zaten birşey görmüyorsun örtünün üzerinden bebişimi bana gösterdi ten teması anlık yanağıma koydu öptüm sanırım sonra aldı hemşire onlar devam ettiler
Sonra ben odaya geçince ye kadar tüm aile gruplarında kızımın fotosu dolanıyordu dur hatta bulursam atayım birazdan

Eşimi gönderdim az önce.Sanırım önümüzdeki bi ay boyunca kafayı yiyeceğim ve bu kadar ağlamaya doğurabilirim.Hiç bu kadar ayrı kalmamıştım.Canım acıdı resmen .Çok üzgünüm.
Allah kavuştursun canım. Sayılı gün çabuk geçer kuzum biliyorum söylemesi kolay ama lütfen sen Mahire odaklanmaya çalış, online kurslar eğitici videolar vs izleyebilirsin, belki arkadaşların gelip kalırlar seninle falan vakit geçer

Aynen tam olarak öyle, 6 saat hiçbirşey hissetmedim o evrede de pozitifim in dediği gibi en sancılı kesi agrısı olan saatler sonrasında zaten ağrı kesici de verildiği için sen de o ilk şoku paylaşmış oluyorsun hemde vücudun da biraz alışmış oluyor

İşte ben doğum hanede iken bütün kardeşlerime giden kızımın ilk fotusu
Allahım bu bir mucize değil de nee

Eklentiler

• Screenshot_20230602_113753_com.android.gallery3d.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 128
ay bilmiyorum ki yaa öğleden sonra bi mesaj atayım bakalım ne diyecek. çünkü pazartesi yazdığımda hafta sonu gelin ben ayarlarım, randevu daha açamıyorlar cumadan sonra açılabilecek dedi. öyle dediği için eşime de diğer bölümlerden randevu almıştım, medicalparkta olmazsa eğer eşimin randevuları da iptal olacak

merhabadoğum araştırırken gördüm de şerife hanıma gidiyorsunuz sanırım değil mi.. aynı fiyatlar da

Kızlar ben ödemden çok şişmeye başladım kilo olarak değil ama yüzüm ellerim ayaklarım kendimi çok çirkin hissetmeye başladım artık
Artık sıcaklar başladı, ayaklar vücut ondan da şişiyor. Ama yüz felan şişince daha bi hamişlik gizelliğü oluyo bence

Yaaa evet hiç sorma. Bakalım gelişimi nasıl çıkacak bugün hanfendinin

Öyle bir his değil kuzum. Sadece sallanıyor insan salak salak ne olduğunu çok anlamıyorsun. Zaten seni uyarıyorlar biraz sarsılabilirsin diye :) Kız ben çok korkak bir insanım ben bile rahatım düşün :)

İşte ben doğum hanede iken bütün kardeşlerime giden kızımın ilk fotusu
Allahım bu bir mucize değil de nee
Masallah cok tatli kaç haftalik iken doğdu cnm benm 41 haftada doğdu kızım gelmedi sezeryan oldum kızım doğduğunda gözleri şişti çocuk artik şişmiş içerde dur dur

Kuzular ben geçen sene spinal yani dediğiniz şekilde bel fıtığı ameliyatı oldum. Ben kan bile aldıramıyorum. İğneyi belime yaparlarken çok kastım çok titredim ve maalesef kaçak oluştu beyin omurilik sıvısı 1 ay boyunca baş ağrım hastaneye yatacak dereceye geldim. En çok korkum bu işte yine aynısı olursa . Korkuyorum yani deneyimledim biliyorum

Masallah cok tatli kaç haftalik iken doğdu cnm benm 41 haftada doğdu kızım gelmedi sezeryan oldum kızım doğduğunda gözleri şişti çocuk artik şişmiş içerde dur dur

38 sonu idi, ben kontrol diye gittim( doktor her gün nst ye sokup, ultrasona bakıp gönderiyordu, hatta hastane eve yakın anneme dedim ki sen boşuna yorulma bakıp gönderiyor ben kendim gideyim tek gitmiştim hastaneye düşün, hastane önlüğünü falan tek giydim oda da sonra eşim annem geldi ) suyu bulanmış kakasını yer falan birşeyler dedi doktorum benim de riskli gebelik idi zaten 9 ay boyunca iğne kullanmışım, hiç riske atmayalım gel seni sezeryana alalım dedi birkaç saate hazırlık oldu bitti yani

Kızlar merhaba Bebiş iyi çok şükür.Doktor suyunun iyi olduğunu ,hareketlerin gelişiminin iyi olduğunu söyledi.2 kg olmuş.32+1 çıktı bizde haberler böyle.Herkes güzel haberler alsın inşallah
yaa maaşallah kilosu çok iyi canım, 26-27. Haftada kaç kilo olduğunu hatırlıyor musun

Eklentiler

• Görüntü0396.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 119
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…