- 18 Eylül 2022
- 577
- 1.903
- 28
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.801
Canim merhaba. Bende epidural sezeryan oldum oncesinde. Ignesinin neye benzedigine bakmadim bile ne internetten ne de doktor geldiginde. Sirtini donuyosun kamburunu cikartiyosun ve anlamiyosun bile. Belki igne kolum kadardir inan bilmiyorum. Simdide bakmayacagim ama acisini soyluyorum inan anlamiyosun. Ameliyathane cok soguk geldigi ve heycanli oldugum icin cok titredim bana sicak havlu serdiler uzerime omuzlarima vs titremem azalinca igneyi vurdular ve gene diyorum ki anlamiyosun. Genel anestezi mantikli degil bence. Cunku bebis dogucak ve o an goremiceksin. Digerinde cikarttiklarinda hemen yanagina getiriyolar dokunduruyolar. Hersey bebislerimiz icin bunu unutma. Ve eminim yaparsin , etkileniyorsan dogum videolari vs bakmamani oneririm. Ben bakmiyorumDünden beri doğum korkusu sarmış benibana kalsa doğurmicam ne normal ne sezaryen yapamam gibi. Kafayı yicem berdej düştü aklıma . Normal istiyorum ama şeker tansiyon panik atak bel fıtığı kilo vs derken zor. Normal epidural olsa ignesinden korkuyorum. Spinal bir tercih bile değil benimm için. Genel aneztezi ile sezaryen şuan en mantıklısı ama of
Bebegi cikarttiklarinda hissediyorsunuz. Hatta dogumu yaptirirken de hissediyorsunuz. Karninizdan biraz ittiriyolar en azindan bana oyle soylediler. Tahminimce daha kesi atmadan benle bi muhabbet etmislerdi. O sirada cimciklediklerini dusunuyorum. Hani uyusmusmu diye kontrol amacli. Cunku hmmm tamam olmus falan diye konustular baslayalim dediler. Hissi nasil biliyor musunuz biri siddetli sekilde cekistiriyorsa bile hissettigim vucudunun sallanmasi aslinda. Dokunmadir baska seydir hissi yok. Ama biri bisiler yapiyor diyorsun. Dis doktoru bile daha fazla hislidir. Gozunun onunde ve her noktasi uyusuk olmuyor ya. Bunda gormuyosunda onune ortu cekiyorlar ve dedigim gibi sadece cekistirirken vucudun sallaniyor onu anliyosun. Gogsumun altindan ittirirlerken en hissettigim andi. O bile 10 uzerinden 1 dokunma hissini hissetmisimdir.Benim de kafamı çok karıştırıyor o iğne konusu.Normali eledim zaten ,yani tabi bilmiyorum ama dün doktoruma ben sezeryan istiyorum ama sancım olursa ne olacak siz hemen sezeryana alacak mısınız gelip dedim.Tercihin buysa tabi geleceğim ama merak etme planlı yapacağız senin sezeryanı dedi.yani iğneyi görmesem bi anda yapsalar tamam ,ama yine bebişi işte içinden çıkarttıklarını falan hissediyormuşsun galiba ,bayılırsam diye korkuyorumbi yandan da doğduğu an onu görmeyi çok istiyorum o yüzden genel anesteziye de karşıyım .Ama iğneye acımıyor diyor herkes bende hep öyle okudum ElizabethHarmon
daha önce doğum yapmadım ama apandist ameliyatı oldum. Narkoza alerjim var genel bayıltamıyorlar belden uyuşturarak yaptılar. Gerçekten iğne hissedilmiyor eğer aynı şey ise 6-7 saat hiç hissetmiyorsunuz belden aşağı sonra ufak karıncalanma ile başlıyor normale dönüyorBenim de kafamı çok karıştırıyor o iğne konusu.Normali eledim zaten ,yani tabi bilmiyorum ama dün doktoruma ben sezeryan istiyorum ama sancım olursa ne olacak siz hemen sezeryana alacak mısınız gelip dedim.Tercihin buysa tabi geleceğim ama merak etme planlı yapacağız senin sezeryanı dedi.yani iğneyi görmesem bi anda yapsalar tamam ,ama yine bebişi işte içinden çıkarttıklarını falan hissediyormuşsun galiba ,bayılırsam diye korkuyorumbi yandan da doğduğu an onu görmeyi çok istiyorum o yüzden genel anesteziye de karşıyım .Ama iğneye acımıyor diyor herkes bende hep öyle okudum ElizabethHarmon
Benim de kafamı çok karıştırıyor o iğne konusu.Normali eledim zaten ,yani tabi bilmiyorum ama dün doktoruma ben sezeryan istiyorum ama sancım olursa ne olacak siz hemen sezeryana alacak mısınız gelip dedim.Tercihin buysa tabi geleceğim ama merak etme planlı yapacağız senin sezeryanı dedi.yani iğneyi görmesem bi anda yapsalar tamam ,ama yine bebişi işte içinden çıkarttıklarını falan hissediyormuşsun galiba ,bayılırsam diye korkuyorumbi yandan da doğduğu an onu görmeyi çok istiyorum o yüzden genel anesteziye de karşıyım .Ama iğneye acımıyor diyor herkes bende hep öyle okudum ElizabethHarmon
Allah kavuştursun canım. Sayılı gün çabuk geçer kuzum biliyorum söylemesi kolay ama lütfen sen Mahire odaklanmaya çalış, online kurslar eğitici videolar vs izleyebilirsin, belki arkadaşların gelip kalırlar seninle falan vakit geçerEşimi gönderdim az önce.Sanırım önümüzdeki bi ay boyunca kafayı yiyeceğim ve bu kadar ağlamaya doğurabilirim.Hiç bu kadar ayrı kalmamıştım.Canım acıdı resmen .Çok üzgünüm.
daha önce doğum yapmadım ama apandist ameliyatı oldum. Narkoza alerjim var genel bayıltamıyorlar belden uyuşturarak yaptılar. Gerçekten iğne hissedilmiyor eğer aynı şey ise 6-7 saat hiç hissetmiyorsunuz belden aşağı sonra ufak karıncalanma ile başlıyor normale dönüyor
Benim de kafamı çok karıştırıyor o iğne konusu.Normali eledim zaten ,yani tabi bilmiyorum ama dün doktoruma ben sezeryan istiyorum ama sancım olursa ne olacak siz hemen sezeryana alacak mısınız gelip dedim.Tercihin buysa tabi geleceğim ama merak etme planlı yapacağız senin sezeryanı dedi.yani iğneyi görmesem bi anda yapsalar tamam ,ama yine bebişi işte içinden çıkarttıklarını falan hissediyormuşsun galiba ,bayılırsam diye korkuyorumbi yandan da doğduğu an onu görmeyi çok istiyorum o yüzden genel anesteziye de karşıyım .Ama iğneye acımıyor diyor herkes bende hep öyle okudum ElizabethHarmon
ay bilmiyorum ki yaa öğleden sonra bi mesaj atayım bakalım ne diyecek. çünkü pazartesi yazdığımda hafta sonu gelin ben ayarlarım, randevu daha açamıyorlar cumadan sonra açılabilecek dedi. öyle dediği için eşime de diğer bölümlerden randevu almıştım, medicalparkta olmazsa eğer eşimin randevuları da iptal olacakEvet canim bende online bakim dedim adi henuz randevu listesinde yok. Anadolu da suan devam ediyor galiba. Foto paylasmis kendi odasinda. Tabi guncel fotoysa bilemem de. Benim ay ortasina dogru randevu tarihim o yuzden bekliyorum ama sen zamanin geldiyse anadolu da git olmadi orayi bi ara sor istersen.
merhabadoğum araştırırken gördüm de şerife hanıma gidiyorsunuz sanırım değil mi.. aynı fiyatlar daKızlarım günaydınİzmirde olup doğum ücretlerini arastıran var mıdır:) ben belki hatırlarsınız doktoruma sormuştum ve 30 bin cevabı almıştım . Egepol hastanesi ile anlaşmalı doktor kendisine 17,5 alıyor 12 de hastane dün bir arkadasım ile konustum tınaztepe hastanesi takipli 15 bin fiyat vermişler. Yani hal böyle olunca ben enayi miyim diye düşünmüyor degilim önümüzdeki günlerde hastaneleri gezmeye baslıcam
Artık sıcaklar başladı, ayaklar vücut ondan da şişiyor. Ama yüz felan şişince daha bi hamişlik gizelliğü oluyo benceKızlar ben ödemden çok şişmeye başladım kilo olarak değil ama yüzüm ellerim ayaklarım kendimi çok çirkin hissetmeye başladım artık
Yaaa evet hiç sorma. Bakalım gelişimi nasıl çıkacak bugün hanfendininO yüzden sıkıntı yapmamak lazım teşekkür ederimbu arada imzanda 32.hafta diyor ayy maşallah. Biz ne ara buralara geldik .Ben gittiğimde doktor kese var bebek yok boş gebelik olabilir diyordu daha dün gibi her şey aklımda şimdi konuştuklarımız geri sayımlar fln ayy içimde kelebekler uçuşuyor koynumuzda oldukları günüde konuşuruz inşallah
Öyle bir his değil kuzum. Sadece sallanıyor insan salak salak ne olduğunu çok anlamıyorsun. Zaten seni uyarıyorlar biraz sarsılabilirsin diye :) Kız ben çok korkak bir insanım ben bile rahatım düşün :)Benim de kafamı çok karıştırıyor o iğne konusu.Normali eledim zaten ,yani tabi bilmiyorum ama dün doktoruma ben sezeryan istiyorum ama sancım olursa ne olacak siz hemen sezeryana alacak mısınız gelip dedim.Tercihin buysa tabi geleceğim ama merak etme planlı yapacağız senin sezeryanı dedi.yani iğneyi görmesem bi anda yapsalar tamam ,ama yine bebişi işte içinden çıkarttıklarını falan hissediyormuşsun galiba ,bayılırsam diye korkuyorumbi yandan da doğduğu an onu görmeyi çok istiyorum o yüzden genel anesteziye de karşıyım .Ama iğneye acımıyor diyor herkes bende hep öyle okudum ElizabethHarmon
Masallah cok tatliİşte ben doğum hanede iken bütün kardeşlerime giden kızımın ilk fotusu
Allahım bu bir mucize değil de nee
Canım ben epidural sezeryan oldum, normalde benim öyle iğne korkum falan da yoktur bakabilirdim ama şimdi ilk doğum olacak heyecan falan yaparım diye bakmadım, inan görmez isen kambur bir vaziyette durdum doktor iğneyi yaptı şuan kullandığım kan sulandırıcı iğne bile daha çok acıtıyor hiçbirşey anlamadım o yarım saate kalmaz bebeğimi görme düşüncesi bana hiçbirşey hissettirmedi (deneyimlemiş pozitifim dogum sonrası ağrı anlamında epidural daha iyi dedi, genel anesteziye göre aklında bulunsun)
Genel anestezi de hem bebeğide etkiliyor hemde doğum sonrası cok ağrın olur epidural almak daha iyi canım bende deneyimledim belden acımıyor bile iğnesi.. ama ameliyathane de staj yaparken genel anestezi olup ayılan anneleri gördüm ve dedim iyiki belden aldım... Doğum sonrası acım neredeyse hiç olmadı ayrıca birde hiç dinlenme fırsatım bile olmadı bebeğim kuvözdeydi sürekli git gel yaptım hastane ile ev arasında ona rağmen düşün.. normal doğum yapamıyorsan epidural düşün genel daha zor ama yinede sen bilirsin
Kuzular ben geçen sene spinal yani dediğiniz şekilde bel fıtığı ameliyatı oldum. Ben kan bile aldıramıyorum. İğneyi belime yaparlarken çok kastım çok titredim ve maalesef kaçak oluştu beyin omurilik sıvısı 1 ay boyunca baş ağrım hastaneye yatacak dereceye geldim. En çok korkum bu işte yine aynısı olursaCanim merhaba. Bende epidural sezeryan oldum oncesinde. Ignesinin neye benzedigine bakmadim bile ne internetten ne de doktor geldiginde. Sirtini donuyosun kamburunu cikartiyosun ve anlamiyosun bile. Belki igne kolum kadardir inan bilmiyorum. Simdide bakmayacagim ama acisini soyluyorum inan anlamiyosun. Ameliyathane cok soguk geldigi ve heycanli oldugum icin cok titredim bana sicak havlu serdiler uzerime omuzlarima vs titremem azalinca igneyi vurdular ve gene diyorum ki anlamiyosun. Genel anestezi mantikli degil bence. Cunku bebis dogucak ve o an goremiceksin. Digerinde cikarttiklarinda hemen yanagina getiriyolar dokunduruyolar. Hersey bebislerimiz icin bunu unutma. Ve eminim yaparsin , etkileniyorsan dogum videolari vs bakmamani oneririm. Ben bakmiyorum
Masallah cok tatlikaç haftalik iken doğdu cnm benm 41 haftada doğdu kızım gelmedi sezeryan oldum kızım doğduğunda gözleri şişti çocuk artik şişmiş içerde dur dur
Kızlar merhabaBebiş iyi çok şükür.Doktor suyunun iyi olduğunu ,hareketlerin gelişiminin iyi olduğunu söyledi.2 kg olmuş.32+1 çıktı bizde haberler böyle.Herkes güzel haberler alsın inşallah
Bu da benim yavruİşte ben doğum hanede iken bütün kardeşlerime giden kızımın ilk fotusu
Allahım bu bir mucize değil de nee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?