- 30 Haziran 2022
- 1.860
- 3.772
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.821
Canim merhaba. Bende epidural sezeryan oldum oncesinde. Ignesinin neye benzedigine bakmadim bile ne internetten ne de doktor geldiginde. Sirtini donuyosun kamburunu cikartiyosun ve anlamiyosun bile. Belki igne kolum kadardir inan bilmiyorum. Simdide bakmayacagim ama acisini soyluyorum inan anlamiyosun. Ameliyathane cok soguk geldigi ve heycanli oldugum icin cok titredim bana sicak havlu serdiler uzerime omuzlarima vs titremem azalinca igneyi vurdular ve gene diyorum ki anlamiyosun. Genel anestezi mantikli degil bence. Cunku bebis dogucak ve o an goremiceksin. Digerinde cikarttiklarinda hemen yanagina getiriyolar dokunduruyolar. Hersey bebislerimiz icin bunu unutma. Ve eminim yaparsin , etkileniyorsan dogum videolari vs bakmamani oneririm. Ben bakmiyorum
Bı de sonda olayı var işin içindeon çok güzel ve herşeye değer bende biliyorum ama epidural anestezi beni de çok korkutuyor, gözüm açıkken nasıl olacak çok korku içindeyim
Beşiteki ilk oğlum Yiğit Efe, romantik serserim, balık burcu, öbürü de Osman ım 2. oğlum evimizin başak burcu herifi
Yeni sipariş verdim , yasemin makrome dünyası mı ne instagramdanKızlar merhaba kapı süsü yaptıran var mı ? Nerde yaptırdınız acaba?
Yaaa bu nası tatlı bi kız eridim resmenİşte ben doğum hanede iken bütün kardeşlerime giden kızımın ilk fotusu
Allahım bu bir mucize değil de nee
Yaaa bu nası tatlı bi kız eridim resmeninşallah biz de bu günleri görürüzzz
Bizin hanimefendi de ikizler cilek hastası kasa kasa çilek alıyoruzİnşallah canım ya, bu da şimdiki hali ikizler burcu olur kendileri çilek hastası dün doğum günü idi
Ben babylüks diye bir siteden yaptırdım gelmek üzeredir sanırımKızlar merhaba kapı süsü yaptıran var mı ? Nerde yaptırdınız acaba?
Evet ya benim de ilk doğdu etrafa bakıyordu gözlerini kirpistirip Yaa maşallahOrtalama 2 aya kalmayacak buralar cennet kokulu yavrular ile dolacak inşaallah, cuma cuma rabbim hepimizin hayırlı doğumlar olsun inşallah
ElizabethHarmon aynen benim kız gözü açık dogdu, sanki içeriden yeni çıkmamış gibi ben kardeşimi hatırlıyorum 1 haftada gözü açılmıştı bizimkiler doğuştan gözler açık
Offf yemek istiyorum yaaaa dudaklara hele maşallahHah ameliyathane ve sonrası bak böyle oluyorlarBen de varım da başım açık koyamadım onu Ben sonradan kapandım o zamanlar da açıktım bu arada :)
Offf yemek istiyorum yaaaa dudaklara hele maşallah
bu arada ölçümlerde 33h+2 görünüyoruz.. tosuncuğumkızlarrr bizim bugün görüş günümüzdü 31h+3 üz. doktorumuz tatile gittiği için 32. hafta çalışabilir raporumu bugün verdi. her şey yolunda ve tam 2 kilo olmuşuzsaçı var mı diye sordum azcık azcık bisiler var pek saçlı degil dedi eşim de doğuma girebilirmiş.. öyle işte zaman ilerledikçe heyecan da artıyo
Yaa çook güzel maaşallah sizekızlarrr bizim bugün görüş günümüzdü 31h+3 üz. doktorumuz tatile gittiği için 32. hafta çalışabilir raporumu bugün verdi. her şey yolunda ve tam 2 kilo olmuşuzsaçı var mı diye sordum azcık azcık bisiler var pek saçlı degil dedi eşim de doğuma girebilirmiş.. öyle işte zaman ilerledikçe heyecan da artıyo
Masallah cnm özellikle birsey yoyormusun kilosu için ben iyice taktım kiloya yakızlarrr bizim bugün görüş günümüzdü 31h+3 üz. doktorumuz tatile gittiği için 32. hafta çalışabilir raporumu bugün verdi. her şey yolunda ve tam 2 kilo olmuşuzsaçı var mı diye sordum azcık azcık bisiler var pek saçlı degil dedi eşim de doğuma girebilirmiş.. öyle işte zaman ilerledikçe heyecan da artıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?