2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
on çok güzel ve herşeye değer bende biliyorum ama epidural anestezi beni de çok korkutuyor, gözüm açıkken nasıl olacak çok korku içindeyim

on çok güzel ve herşeye değer bende biliyorum ama epidural anestezi beni de çok korkutuyor, gözüm açıkken nasıl olacak çok korku içindeyim
Bı de sonda olayı var işin içinde kız ben doğurmicam beee kalsın icerdeee

Beşiteki ilk oğlum Yiğit Efe, romantik serserim, balık burcu , öbürü de Osman ım 2. oğlum evimizin başak burcu herifi

Ortalama 2 aya kalmayacak buralar cennet kokulu yavrular ile dolacak inşaallah, cuma cuma rabbim hepimizin hayırlı doğumlar olsun inşallah
ElizabethHarmon aynen benim kız gözü açık dogdu, sanki içeriden yeni çıkmamış gibi ben kardeşimi hatırlıyorum 1 haftada gözü açılmıştı bizimkiler doğuştan gözler açık

Evet ya benim de ilk doğdu etrafa bakıyordu gözlerini kirpistirip Yaa maşallah

kızlarrr bizim bugün görüş günümüzdü 31h+3 üz. doktorumuz tatile gittiği için 32. hafta çalışabilir raporumu bugün verdi. her şey yolunda ve tam 2 kilo olmuşuz saçı var mı diye sordum azcık azcık bisiler var pek saçlı degil dedi eşim de doğuma girebilirmiş.. öyle işte zaman ilerledikçe heyecan da artıyo

Eklentiler

• IMG_8110.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 121
bu arada ölçümlerde 33h+2 görünüyoruz.. tosuncuğum

Yaa çook güzel maaşallah size

Ayhhh bugün tartıldım başlangıç kilom 100 101 di. 102.75 çıktım ..ödem falan olmayinca ne güzel geçen kontrilde bebikim 1kg ye yakındı . Ben ilk etapta tabi 7 kilo verdim onları geri aldım ama Dr başlangıç kilomuzj baz alıyoruz demisti

Masallah cnm özellikle birsey yoyormusun kilosu için ben iyice taktım kiloya ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…