- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.841
Doğum tarihi sormadım ilk nst ye bağladım normal her şey. Doğum konuşmadık ya nasıl gelmek isterse gelecek hanım bakalımİnsallah gösterir cnm şimdilik bana verilen dogum tarihi senin tahmini doğumun yarın bizede haber ver
canım her sabah 1 haşlanmış yumurta, peynir, yeşillik yiyorum. öğle akşam protein ağırlıklı. muz hiç tüketmiyorum sevmediğim için. ama mutlaka 1 kase ev yoğurtu içine çilek vs doğruyorum ara öğün. özellikle yaptıgım bir şey yok, günde en az 3 lt su tüketiyorumMasallah cnm özellikle birsey yoyormusun kilosu için ben iyice taktım kiloya ya
Seninki kaç çıkmıştı ki canımMasallah cnm özellikle birsey yoyormusun kilosu için ben iyice taktım kiloya ya
İnşallah canım ya, bu da şimdiki hali ikizler burcu olur kendileri çilek hastası dün doğum günü idi
İnşallah canım ya, bu da şimdiki hali ikizler burcu olur kendileri çilek hastası dün doğum günü idi
Bizin hanimefendi de ikizler cilek hastası kasa kasa çilek alıyoruz2021 haziranda doğdu
27+5 gittigimde 1145 gramdı cnmSeninki kaç çıkmıştı ki canım
Evet hataydaym . Oyle yapcam sanırım . Ablamda kalıyorum evim yok temmuzda bitecek aman niye geldiysem
[/QU
Hoşgeldin gelirsen haber ver tanışalım süt falan sağlıklı biseyler içer muhabbet ederiz
Hoşgeldin gelirsen haber ver tanışalım süt falan sağlıklı biseyler içer muhabbet ederizEvet hataydaym . Oyle yapcam sanırım . Ablamda kalıyorum evim yok temmuzda bitecek aman niye geldiysem
Surekli donuyomus doktorum oyle soyledi. Ben ayaklari sagimda zannediyodum ultrasonda kafasi sagdaydi. Soyledim doktora o surekli doner dediBir şey sorcam acaba ben yanlış mı hissediyorum . Ayaklarını yukarda hissediyorum hatta değince bile ayak olduğu belli .sonra o ayaklar solumda olabiliyor hatta bazen aşağıda hissediyorum .kafasının olduğu yer genelde sert ve daha gergin oluyor ordan da anlıyorum. Bu fırıldak sürekli döner mi böyle yoksa aslında sabitte ben mi yanlış hissediyorum .Hani döner mi diye soruyorlar ya
Okuduğum kadarıyla kilo için genetik faktörler daha etkili diyor. Benim eşim çok zayıf uzundur oğlumun ölçümleri de hep öyle çıkıyor boyu uzun kilosu az şeklinde. Yoksa ben çok iyi besleniyorum etinden kaşarınaMasallah cnm özellikle birsey yoyormusun kilosu için ben iyice taktım kiloya ya
Kızlar selamlar,
Dün yedi saatten fazla karnımda kasılma ve dikleşme oldu. Bir buçuk saatte orta şiddette regl ağrısı gibi kasık ağrım oldu. Bayağı bir korktum… Dr a yazdım. Dr ağrın geçmezse acile git dedi. Yarin da muayeneye gel dedi. Şu an ağrım ve kasılmam yok. Dr a da gitmek istemiyorum, işlerim var. Gitmezsem olur mu acaba ?
Kizim 3550 gram 51 cm dogdu cnm şimdi 2 yasinda oyle cok cok kilolu degil normalOkuduğum kadarıyla kilo için genetik faktörler daha etkili diyor. Benim eşim çok zayıf uzundur oğlumun ölçümleri de hep öyle çıkıyor boyu uzun kilosu az şeklinde. Yoksa ben çok iyi besleniyorum etinden kaşarına
Eşim de ben de uzunuz ama bizim ölçümler de haftasına göre normal çıkıyor. Geçen aylarda hep iki hafta öndeydi. Acaba yine değişir mi merak ediyorum. Bazen de diyorum bu bebeğin daha uzun ağır olması lazımdı ben mi iyi beslemiyorumOkuduğum kadarıyla kilo için genetik faktörler daha etkili diyor. Benim eşim çok zayıf uzundur oğlumun ölçümleri de hep öyle çıkıyor boyu uzun kilosu az şeklinde. Yoksa ben çok iyi besleniyorum etinden kaşarına
Evet biraz fazla yordumKEndini yordun mu kuzum ?? Yani gitsen iyi olur tabii ki uzun sürmüş sonuçta ama bak yine durumuna göre hareket et.
Normal bence canım, benım 28+6 da 1250 gr idi doktor gelişimi iyi dedi27+5 gittigimde 1145 gramdı cnm
Evet biraz fazla yordum1 hafta sonra randevum var zaten o yüzden gitmek istemedim. Bir de pek keyfim yok bugün
Daha önce böyle bir durum başına geldi mipozitifbiri
Benim hep tam haftasında ya da bir gün geride çıkıyor kilosu ama hiç takılmıyorum kiloya ben çünkü iyi beslendiğimi düşünüyorum. Sağlıklı olsunda zayıf olsun diyorumEşim de ben de uzunuz ama bizim ölçümler de haftasına göre normal çıkıyor. Geçen aylarda hep iki hafta öndeydi. Acaba yine değişir mi merak ediyorum. Bazen de diyorum bu bebeğin daha uzun ağır olması lazımdı ben mi iyi beslemiyorum
Çok teşekkür ederimAllah kavustursun cerito sayili gun cabuk gecer diycembenim de esim daha gitmedi ben de bu yoldan gecicem malesef… ne zaman uzulsen sikilsan biz burdayiz
Bebegi cikarttiklarinda hissediyorsunuz. Hatta dogumu yaptirirken de hissediyorsunuz. Karninizdan biraz ittiriyolar en azindan bana oyle soylediler. Tahminimce daha kesi atmadan benle bi muhabbet etmislerdi. O sirada cimciklediklerini dusunuyorum. Hani uyusmusmu diye kontrol amacli. Cunku hmmm tamam olmus falan diye konustular baslayalim dediler. Hissi nasil biliyor musunuz biri siddetli sekilde cekistiriyorsa bile hissettigim vucudunun sallanmasi aslinda. Dokunmadir baska seydir hissi yok. Ama biri bisiler yapiyor diyorsun. Dis doktoru bile daha fazla hislidir. Gozunun onunde ve her noktasi uyusuk olmuyor ya. Bunda gormuyosunda onune ortu cekiyorlar ve dedigim gibi sadece cekistirirken vucudun sallaniyor onu anliyosun. Gogsumun altindan ittirirlerken en hissettigim andi. O bile 10 uzerinden 1 dokunma hissini hissetmisimdir.
daha önce doğum yapmadım ama apandist ameliyatı oldum. Narkoza alerjim var genel bayıltamıyorlar belden uyuşturarak yaptılar. Gerçekten iğne hissedilmiyor eğer aynı şey ise 6-7 saat hiç hissetmiyorsunuz belden aşağı sonra ufak karıncalanma ile başlıyor normale dönüyor
Kuzum sana şu kadar diyim, benim doğumum da ramazanı doktor akşama eve misafir geleceğinden bahsediyordu menüsünden ortaya bir börek yaparım Dediğini hatırlıyorum, canım çekmişti sanırsam.
Ben geneli kürtaj olurken deneyimledim o kadar sınırda vermişlerdi ki narkozu hafif hissettim ama baygındım, ama sezeryan epiduralda hiçbirşey hissetmiyorsun sadece tabi düşünüyorsun doğumhane o cihaz sesi varya onu duyuyorsun sadece
Sonra birden çıktı falan dşye de konuşmadı benim doktor bebk sesi de gelmedi sadece aaayy dedi bu çok tatlı, tertemiz maşallah dedi
Sonra bilirsin alt kısım örtülü sen zaten birşey görmüyorsun örtünün üzerinden bebişimi bana gösterdi ten teması anlık yanağıma koydu öptüm sanırım sonra aldı hemşire onlar devam ettiler
Sonra ben odaya geçince ye kadar tüm aile gruplarında kızımın fotosu dolanıyordu dur hatta bulursam atayım birazdan
Canım çok teşekkür ederim.Evet biraz eşimi unutmaya çalışarak geçireceğim bu süreyi.Sanki tatile gitmiş gibiAllah kavuştursun canım. Sayılı gün çabuk geçer kuzum biliyorum söylemesi kolay ama lütfen sen Mahire odaklanmaya çalış, online kurslar eğitici videolar vs izleyebilirsin, belki arkadaşların gelip kalırlar seninle falan vakit geçer
Ya çoooook güzeeeeeel işte bende görmek istiyorum doğduğu anı bana ilk bakışını ,ilk dokunuşumu,sıcaklığını hissetmek istiyorumİşte ben doğum hanede iken bütün kardeşlerime giden kızımın ilk fotusu
Allahım bu bir mucize değil de nee
Yaaa evet hiç sorma. Bakalım gelişimi nasıl çıkacak bugün hanfendinin
Öyle bir his değil kuzum. Sadece sallanıyor insan salak salak ne olduğunu çok anlamıyorsun. Zaten seni uyarıyorlar biraz sarsılabilirsin diye :) Kız ben çok korkak bir insanım ben bile rahatım düşün :)
Kuzular ben geçen sene spinal yani dediğiniz şekilde bel fıtığı ameliyatı oldum. Ben kan bile aldıramıyorum. İğneyi belime yaparlarken çok kastım çok titredim ve maalesef kaçak oluştu beyin omurilik sıvısı 1 ay boyunca baş ağrım hastaneye yatacak dereceye geldim. En çok korkum bu işte yine aynısı olursa. Korkuyorum yani deneyimledim biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?