- 4 Ağustos 2022
- 418
- 993
- 23
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.861
Arkadaşlar Doğumla ilgili beni rahatlattınız.İğne konusu gerçekten kafamı kurcalıyordu.herkes yok acımıyor dese de bi emin olamıyor insan hep derler ya yok ya ne acıyacak falan diye öyle gibi geliyordu bana
Canım bende kendimi çok yormustum senin gibi ağrım olunca doktor gel demişti gittim rahim kısalığı varmış tam sınırdaymışsım ilaç verdi bol bol dinlemem gerektiğini söyledi erken doğum olmaması için seni kötü düşündürmek istemem ama bence git nolur nolmazEvet biraz fazla yordum1 hafta sonra randevum var zaten o yüzden gitmek istemedim. Bir de pek keyfim yok bugün
Daha önce böyle bir durum başına geldi mipozitifbiri
ben şimdiden annemle tartışıyorum bu konu yüzünden. 40ım çıkana kadar kimse evime gelmicek dedim. İşte bizim zamanımızdan öyle değildi gelmek istiyoruz derlerse ne dicez dedi. Daha sonra misafir etmekten hoşnut oluruz dicem dedim. Ve doktorları izin verirse (kendi doktorumla konuştum) yazlığa kaçacağım. Kendi annem senin düşündüğün gibi düşünüp orada insan gelmiyor mu eve kabul etmeyip orada durmak niye dedi. 75 metrekarelik evin içine doluşmak ile çocuklarımı açık havada tutmanın aynı şey olduğunu düşünüyorsan sen bilirsin dedimKızlar bebisin 40 ı çıkmadan eve misafir kabul etmesem .Ben kocamın akrabalariyla aynı ilde yaşıyorum. Hani kv söylerim kabul etmezler . Ama 40 ı çıkmadan tatile gitsem kendimle çelişir miyimmisafir o bu kimseyi görmek istemiyorum ama tatile gitmek istiyorum .kayinvalidem der mi bu neyin kafasında diye .lohusaydim hatırlamıyorum desem kurtarır miyim ki
Çok teşekkür ederim.Canım 26.haftada kaç kilo olduğunu hatırlayamadım hastanedeydim tam bilgi alamıyordum ama 30.haftada 1800 dü ,hastaneye yattığımda 25.haftada 900 gramdı. Bunları hatırlıyorumyaa maaşallah kilosu çok iyi canım, 26-27. Haftada kaç kilo olduğunu hatırlıyor musun
Merhaba bence uzun sürmüş kasılma ve dikleşme.ben olsam kesin giderdim,bazen önemli olabiliyor ..bi uzman görse sende rahat edersin diye düşünüyorum.umarım herşey yolundadırKızlar selamlar,
Dün yedi saatten fazla karnımda kasılma ve dikleşme oldu. Bir buçuk saatte orta şiddette regl ağrısı gibi kasık ağrım oldu. Bayağı bir korktum… Dr a yazdım. Dr ağrın geçmezse acile git dedi. Yarin da muayeneye gel dedi. Şu an ağrım ve kasılmam yok. Dr a da gitmek istemiyorum, işlerim var. Gitmezsem olur mu acaba ?
Teşekkür ederim cevap içinCanım bende kendimi çok yormustum senin gibi ağrım olunca doktor gel demişti gittim rahim kısalığı varmış tam sınırdaymışsım ilaç verdi bol bol dinlemem gerektiğini söyledi erken doğum olmaması için seni kötü düşündürmek istemem ama bence git nolur nolmaz
Soylemedi kan ve idrar alacam.dedi her ay rutin testlerHangi testler istendi
Öncelikle kocaman bir MaşaAllah kızlar, ne kadar tatlıymış çocuklarınız. Allah hepsine hayırlı, sağlıklı ömürler versin.
A Acemianne42 Ben buna özellikle bayıldım amaKim der yeni doğmuş
---
Tecrübeli anneler veya yakınında görmüş anne adayları - Bebek arabasına artık karar vermek üzereyiz gibi sonunda, ben baston tipi düşünüyorum (Joie, Chicco tarzı), travelleri çok sevemedim. Bunlarda 20-30kg kadar taşıyabilenler varmış, ve tam yattıkları için doğumdan itibaren kullanıma uygun yazıyor.
Puset hastane ister mi bilmiyorum. Travel almayı da düşünmediğimiz için, puseti nasıl kullanacağız bilmiyorum - bebek arabasına bağlayamayız. Arabamız da yok, hani onun icin alalım desek.
Arabası olmayan, veya travel sistem kullanmayan, ve bebeği ilk baştan beri bu tarz 0+ baston bebek arabalarında büyüten var mı? Acaba çocuğa zararı olur mu? Puset alsak, nasıl kullanacağız bilemiyorum.
Joie Brisk ve Gemma mı canım? O bastonun internette videosunu görmüstüm, adaptörü vardı puset icin bebek arabasında. Ama eskiye ait bir videoda. Güncel yorumlarda öyle bir özellik yok diyorlardı arabada.Kuzum eltim görümcelerim çocuklarını joie baston da büyüttüler. Ama içine kendileri puset eklediler. Bende onlara güvenip bebek arabasını ve pusetini aldım puset daha gelmedi. Umarım içine sığar
Rica ederimTeşekkür ederim cevap içinevet gitsem iyi olur, rahim kısalığı hiç aklıma gelmedi bile
Anladım canım benden test istenmedi o yüzden sordumSoylemedi kan ve idrar alacam.dedi her ay rutin testler
Kızlar merhabaBebiş iyi çok şükür.Doktor suyunun iyi olduğunu ,hareketlerin gelişiminin iyi olduğumu söyledi.2 kg olmuş.32+1 çıktı bizde haberler böyle.Herkes güzel haberler alsın inşallah
Hadi güzel haberlerle gelin canımBugün bizim görüş günümüüzzzBabamız da yolda, dualarınızı bekleriz, sağ salim gelsin inşallah
Ahhh bu neeİşte ben doğum hanede iken bütün kardeşlerime giden kızımın ilk fotusu
Allahım bu bir mucize değil de nee
Ayy maşallah sizekızlarrr bizim bugün görüş günümüzdü 31h+3 üz. doktorumuz tatile gittiği için 32. hafta çalışabilir raporumu bugün verdi. her şey yolunda ve tam 2 kilo olmuşuzsaçı var mı diye sordum azcık azcık bisiler var pek saçlı degil dedi eşim de doğuma girebilirmiş.. öyle işte zaman ilerledikçe heyecan da artıyo
Cok guzel bir kız, maşallahFoto gitmemiş
Before after olsun
Travel almak istiyorsan canım yanında port bebe de al dışarda onun içinde durur. Ama güvenlik için arabada puset gerekebilir. Ben hastaneye portbebeyi götüreceğim..Öncelikle kocaman bir MaşaAllah kızlar, ne kadar tatlıymış çocuklarınız. Allah hepsine hayırlı, sağlıklı ömürler versin.
A Acemianne42 Ben buna özellikle bayıldım amaKim der yeni doğmuş
---
Tecrübeli anneler veya yakınında görmüş anne adayları - Bebek arabasına artık karar vermek üzereyiz gibi sonunda, ben baston tipi düşünüyorum (Joie, Chicco tarzı), travelleri çok sevemedim. Bunlarda 20-30kg kadar taşıyabilenler varmış, ve tam yattıkları için doğumdan itibaren kullanıma uygun yazıyor.
Puset hastane ister mi bilmiyorum. Travel almayı da düşünmediğimiz için, puseti nasıl kullanacağız bilmiyorum - bebek arabasına bağlayamayız. Arabamız da yok, hani onun icin alalım desek.
Arabası olmayan, veya travel sistem kullanmayan, ve bebeği ilk baştan beri bu tarz 0+ baston bebek arabalarında büyüten var mı? Acaba çocuğa zararı olur mu? Puset alsak, nasıl kullanacağız bilemiyorum.
Öyle düşünme canım, boy kilo ergenlikte değişen bişey. Normal doğabilir olması gereken o, hatta daha iyi çünkü döğümün kolay olur. Bizde de eşim 192 ben 175 ama bebeğimiz normal haftasında çıkıyor günü gününe yaniEşim de ben de uzunuz ama bizim ölçümler de haftasına göre normal çıkıyor. Geçen aylarda hep iki hafta öndeydi. Acaba yine değişir mi merak ediyorum. Bazen de diyorum bu bebeğin daha uzun ağır olması lazımdı ben mi iyi beslemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?