- 13 Ekim 2011
- 7.091
- 12.692
- 448
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.881
Müslin daha iyi gibi, terlemesin yavrucaklarKizlar siz puset örtüsü ve yastığı aldiniz mi? Aldıysanız hangisinden? Ben baktim bir muslin bezli örtüsü var bide cift tarafli olanlarkarar veremedim cift tarafli yaz icin kalin gelebilir mi?
Yani canım bilemiyorum sorun olabilir. Ben böyle bir şey yapsam kesin sorun çıkar meselaKızlar bebisin 40 ı çıkmadan eve misafir kabul etmesem .Ben kocamın akrabalariyla aynı ilde yaşıyorum. Hani kv söylerim kabul etmezler . Ama 40 ı çıkmadan tatile gitsem kendimle çelişir miyimmisafir o bu kimseyi görmek istemiyorum ama tatile gitmek istiyorum .kayinvalidem der mi bu neyin kafasında diye .lohusaydim hatırlamıyorum desem kurtarır miyim ki
Ben yeni atlattım canım. Şükür kısa sürdü 3 güne toparladım . Sadece burun tıkanıklığım kaldı. Hiç bişi kullanmadım pastil kullandım sadece ve yattım 3 gün . Doktorum tuzlu suyla şöle burundan su fışkırtıyon ya diğerinden çıkıyo açılması için ondan yap dedide ben yapmadım sevmiyoeum onu yaArladaşlar ben 2 gündür burun akıntısı yaşıyordum bugün sinüslerin de doldu gibi iltihap tadı geliyor ağzıma.şey sorcam ben ne yapabilirim doktora gitsem normal doktora mı gitmem lazım kendi doktorum birşey yapamaz heralde.gerçi normal doktora da gitsem ilaçta veremez göz altlarım acıyo hafiften.Gribal durum atlatan var mı?
Biraz yüksek canım bende 75 mg yaptırdım 87 açlık 173 1.saat 125 2. Saat doktor sınırda dikkat et dedi diyete yönlendirdi. Şimfi evde kendim takip ediyorum.Kızlar 75 gr ogtt açlık 108,1.saat 193, 2.saat 133 dikkat etmem gerekiyor endokrin falan gitmeyecem diyet önerecek ve takip yemin ediyorum her şey ateş pahası çok mu yüksek
maşallah C Cerito iyi olmaniza cok sevindim az kaldi bi 5-6 hafta daha dayan
Hadi güzel haberlerle gelin canımyarinda bizim
Ahhh bu neemaşallah çok tatlı baya da acik gözlü annesi,hic yenidoğana benzemiyor
Ayy maşallah sizecok guzel büyümüşsunuz
Cok guzel bir kız, maşallahömrüde guzel olsun inşallah canım benim
Kızlar 30+4te randevum var pazartesi, alttan muayene falan olur mu hazırlıklı gitmeli miyim
Sanmıyorum 37.haftada falan bakılıyor çatı diye biliyorum alttanKızlar 30+4te randevum var pazartesi, alttan muayene falan olur mu hazırlıklı gitmeli miyim
Nedenki 1 ay önce yaptirmistim yine izlem ve test vermen lazim dedi saglik ocağıAnladım canım benden test istenmedi o yüzden sordum
Ben daha almadım canım bana çift taraflı kalın geldi o yüzden iki tane alcam kalın olanı havalar soğuduğunda kullanmak içinKizlar siz puset örtüsü ve yastığı aldiniz mi? Aldıysanız hangisinden? Ben baktim bir muslin bezli örtüsü var bide cift tarafli olanlarkarar veremedim cift tarafli yaz icin kalin gelebilir mi?
Ben cift taraflı beğendim aslında ama ağustos havalara sıcak gelebilir diye almadım,ikisini alsam,eee puset nekadar kullanacağız ki,bir kaç ay??Ben daha almadım canım bana çift taraflı kalın geldi o yüzden iki tane alcam kalın olanı havalar soğuduğunda kullanmak için
Biraz yüksek aletin varsa evde takip et canim endokrinde diyetisyene yonlendiriyor zaten oda bildigin az ve sık yemek tavsiye ediyor bide bol suKızlar 75 gr ogtt açlık 108,1.saat 193, 2.saat 133 dikkat etmem gerekiyor endokrin falan gitmeyecem diyet önerecek ve takip yemin ediyorum her şey ateş pahası çok mu yüksek
Allah kavuştursun daha 1.5 ay once bizde 2 aylik bi ayrılık yaşadık ki düzenli olarak ayri kaliyoruz mecburen tecrubelerime dayanarak zor ama guzelAy sanki akşam 6da eşim eve gelecekmiş gibi .Sabah pijamasını öyle katlayıp gitmişçok ağır geldi evde olmayacak olması
Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?