2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlar siz puset örtüsü ve yastığı aldiniz mi? Aldıysanız hangisinden? Ben baktim bir muslin bezli örtüsü var bide cift tarafli olanlarkarar veremedim cift tarafli yaz icin kalin gelebilir mi?
Müslin daha iyi gibi, terlemesin yavrucaklar

Yani canım bilemiyorum sorun olabilir. Ben böyle bir şey yapsam kesin sorun çıkar mesela

Ben yeni atlattım canım. Şükür kısa sürdü 3 güne toparladım . Sadece burun tıkanıklığım kaldı. Hiç bişi kullanmadım pastil kullandım sadece ve yattım 3 gün . Doktorum tuzlu suyla şöle burundan su fışkırtıyon ya diğerinden çıkıyo açılması için ondan yap dedide ben yapmadım sevmiyoeum onu ya

Kızlar 75 gr ogtt açlık 108,1.saat 193, 2.saat 133 dikkat etmem gerekiyor endokrin falan gitmeyecem diyet önerecek ve takip yemin ediyorum her şey ateş pahası çok mu yüksek
Biraz yüksek canım bende 75 mg yaptırdım 87 açlık 173 1.saat 125 2. Saat doktor sınırda dikkat et dedi diyete yönlendirdi. Şimfi evde kendim takip ediyorum.

Sağolasın kuzum benim, inşallah hem hayırlı evlat olurlar hem de hep iyi insanlar ile karşılaşırlar

Bu arada evet doğduktan en fazla yarım saat sonrası (sezeryan olunca dikişi falan derken ben hala doğumhane de iken bebeşimin fotosu tüm Türkiye ye ulaşmış)

Kızlar, 3. Trimester için esneme hareketleri, normal doğum düşünenler özellikle deneyebilir, ben bugün başladım. Ayh nasıl ağırlaşmışım topaç gibi yuvarlandım resmen farkında değildim

Kizlar siz puset örtüsü ve yastığı aldiniz mi? Aldıysanız hangisinden? Ben baktim bir muslin bezli örtüsü var bide cift tarafli olanlarkarar veremedim cift tarafli yaz icin kalin gelebilir mi?
Ben daha almadım canım bana çift taraflı kalın geldi o yüzden iki tane alcam kalın olanı havalar soğuduğunda kullanmak için

Ben daha almadım canım bana çift taraflı kalın geldi o yüzden iki tane alcam kalın olanı havalar soğuduğunda kullanmak için
Ben cift taraflı beğendim aslında ama ağustos havalara sıcak gelebilir diye almadım,ikisini alsam,eee puset nekadar kullanacağız ki,bir kaç ay??

Simdi baktim internette 6-9ay kullanılır diyorozaman cift tarafli almak daha mantıklı

Kızlar 75 gr ogtt açlık 108,1.saat 193, 2.saat 133 dikkat etmem gerekiyor endokrin falan gitmeyecem diyet önerecek ve takip yemin ediyorum her şey ateş pahası çok mu yüksek
Biraz yüksek aletin varsa evde takip et canim endokrinde diyetisyene yonlendiriyor zaten oda bildigin az ve sık yemek tavsiye ediyor bide bol su
Ay sanki akşam 6da eşim eve gelecekmiş gibi .Sabah pijamasını öyle katlayıp gitmiş çok ağır geldi evde olmayacak olması
Allah kavuştursun daha 1.5 ay once bizde 2 aylik bi ayrılık yaşadık ki düzenli olarak ayri kaliyoruz mecburen tecrubelerime dayanarak zor ama guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…