- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.901
Nasıl geçiriyorsun zamanını bana biraz fikir verebilir misinBiraz yüksek aletin varsa evde takip et canim endokrinde diyetisyene yonlendiriyor zaten oda bildigin az ve sık yemek tavsiye ediyor bide bol su
Allah kavuştursun daha 1.5 ay once bizde 2 aylik bi ayrılık yaşadık ki düzenli olarak ayri kaliyoruz mecburen tecrubelerime dayanarak zor ama guzel
Merhaba,Nedenki 1 ay önce yaptirmistim yine izlem ve test vermen lazim dedi saglik ocağı
Her ihtimale karşı her muanede hazırlıklı gidiyorum ben xnm sende hazırlıklı ol benceKızlar 30+4te randevum var pazartesi, alttan muayene falan olur mu hazırlıklı gitmeli miyim
Haklısın canım teşekkür ederimHer ihtimale karşı her muanede hazırlıklı gidiyorum ben xnm sende hazırlıklı ol bence
ilerledikce haftalar foto almasi daha zorlasiyor ya :/ ama sevindim her seyin yolunda olmasinaCanlar biz geldik
Yüzünü göstermedi çünkü basasagi ve popoma dönükmüş yüzüminnoşum gayet güzel gelişmiş dedi ama kafası bir tık aşağıda. Zaten hıçkırık hep vajinamda gibi atiyordu. Karnı ayakları tam hissettigim yerlerde Ağrın, kasık ağrın, sertlesmeler artarsa progestan başlayacağız günde bir vajinal dedi. Denize girebilir miyim diye sordum dogurana kadar girebilirsin dedi çok dalgalı olmasın dedi. 12 sinde bana haber ver ben çalışabilir raporunu yazar sana atarım telefondan gelmene gerek yok dedi aksi bişey olursa bayram öncesi, olmazsa bayram sonrası gel dedi. Nst ye daha erken dedi. Bizden böyle ha ölçümlerimiz de
Bpd 31+5 kafa çapı
Ac 30+4 karın çevresi
Fl 5,79 cm *7 40.5 cm bacak boyu/boyu
1628 Gr tahmini kilosu
İşte böyle kızlar
ilerledikce haftalar foto almasi daha zorlasiyor ya :/ ama sevindim her seyin yolunda olmasina12sinde tam kac hafta kac gün oluyosun?
Ay hadi gözün aydınCanlar biz geldik
Yüzünü göstermedi çünkü basasagi ve popoma dönükmüş yüzüminnoşum gayet güzel gelişmiş dedi ama kafası bir tık aşağıda. Zaten hıçkırık hep vajinamda gibi atiyordu. Karnı ayakları tam hissettigim yerlerde Ağrın, kasık ağrın, sertlesmeler artarsa progestan başlayacağız günde bir vajinal dedi. Denize girebilir miyim diye sordum dogurana kadar girebilirsin dedi çok dalgalı olmasın dedi. 12 sinde bana haber ver ben çalışabilir raporunu yazar sana atarım telefondan gelmene gerek yok dedi aksi bişey olursa bayram öncesi, olmazsa bayram sonrası gel dedi. Nst ye daha erken dedi. Bizden böyle ha ölçümlerimiz de
Bpd 31+5 kafa çapı
Ac 30+4 karın çevresi
Fl 5,79 cm *7 40.5 cm bacak boyu/boyu
1628 Gr tahmini kilosu
İşte böyle kızlar
Ay hadi gözün aydıngüzel haberler almana çok sevindim.güzel kız sağlıkla gelsin annesi ,bi sonraki sefer görürsün inşallah
Ayy 5 inde randevumuz varyarın ilk kez ağdaya gidicem. Çok korkuyorum vallahi. Canımda çok hassas şuan, belim desen aldı yürüdü ama artık 30. Haftadayız jiletle alsam yeterince uzamazsa yoluk tavuk gibi doğuma gidemem hdhd
Daha oncede gidiyormuydun cnm agdaya ilk defa gidersen biraz zor olur dogurursun kizAyy 5 inde randevumuz varyarın ilk kez ağdaya gidicem. Çok korkuyorum vallahi. Canımda çok hassas şuan, belim desen aldı yürüdü ama artık 30. Haftadayız jiletle alsam yeterince uzamazsa yoluk tavuk gibi doğuma gidemem hdhd
Aynen dikkat ediyorum .. bebek ilerden gitmiyor.ellerde ayaklarda şişme yok. İdrarda protein yokBiraz yüksek canım bende 75 mg yaptırdım 87 açlık 173 1.saat 125 2. Saat doktor sınırda dikkat et dedi diyete yönlendirdi. Şimfi evde kendim takip ediyorum.
Aletim yok dikkat ediyorum ama bol bol su içiyorum zatenBiraz yüksek aletin varsa evde takip et canim endokrinde diyetisyene yonlendiriyor zaten oda bildigin az ve sık yemek tavsiye ediyor bide bol su
Allah kavuştursun daha 1.5 ay once bizde 2 aylik bi ayrılık yaşadık ki düzenli olarak ayri kaliyoruz mecburen tecrubelerime dayanarak zor ama guzel
Normalde arada gidiyordum canımcığım ama hamileyken ilk defa gidicem. Zaten bikini hariç aldırcam önce. Baktım yolunda sorun yok devam dicem. En azından yorarsa yarıda bırakırsam heryer bitmiş olur bikiniye de jilet bakarım napayımDaha oncede gidiyormuydun cnm agdaya ilk defa gidersen biraz zor olur dogurursun kiz
Evet yaa çok heyecanlıyım. Ben duygusal durumumu artık kontrol edemiyorum pozitifŞimdi artık 5 ini bekliyoruz desenevalla ben yıllardır jilet le devam ediyorum. Çocuk Faslı kapanınca direkt lazer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?