2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Nasıl geçiriyorsun zamanını bana biraz fikir verebilir misin

Nedenki 1 ay önce yaptirmistim yine izlem ve test vermen lazim dedi saglik ocağı
Merhaba,
Sadece sağlık ocağı mı talep etti, doktorunuzda mı?

Ben ilk ve en son, 7. haftalıkken istenen testler için kan/idrar verdim. Daha ne sağlık ocağı, ne doktor talep etmedi.

Canlar biz geldik
Yüzünü göstermedi çünkü basasagi ve popoma dönükmüş yüzü minnoşum gayet güzel gelişmiş dedi ama kafası bir tık aşağıda. Zaten hıçkırık hep vajinamda gibi atiyordu. Karnı ayakları tam hissettigim yerlerde Ağrın, kasık ağrın, sertlesmeler artarsa progestan başlayacağız günde bir vajinal dedi. Denize girebilir miyim diye sordum dogurana kadar girebilirsin dedi çok dalgalı olmasın dedi. 12 sinde bana haber ver ben çalışabilir raporunu yazar sana atarım telefondan gelmene gerek yok dedi aksi bişey olursa bayram öncesi, olmazsa bayram sonrası gel dedi. Nst ye daha erken dedi. Bizden böyle ha ölçümlerimiz de
Bpd 31+5 kafa çapı
Ac 30+4 karın çevresi
Fl 5,79 cm *7 40.5 cm bacak boyu/boyu
1628 Gr tahmini kilosu
İşte böyle kızlar

ilerledikce haftalar foto almasi daha zorlasiyor ya :/ ama sevindim her seyin yolunda olmasina 12sinde tam kac hafta kac gün oluyosun?

Ay hadi gözün aydın güzel haberler almana çok sevindim.güzel kız sağlıkla gelsin annesi ,bi sonraki sefer görürsün inşallah

Bu sefer de kafası hariç herşey gününde çıktı bu kız beni mindir mindir oynatıyor sağlıklı olmasına sevindim suyu duruşu herşeyini beğendi organlarını inceledi şöyle bir yeniden ama bence daha kilolu bu sıpa. Daha ağır hissediyorum ben , kutumda kırmızı hissediyorum Cerenim
Ay hadi gözün aydın güzel haberler almana çok sevindim.güzel kız sağlıkla gelsin annesi ,bi sonraki sefer görürsün inşallah

Şimdi artık 5 ini bekliyoruz desene valla ben yıllardır jilet le devam ediyorum. Çocuk Faslı kapanınca direkt lazer

Daha oncede gidiyormuydun cnm agdaya ilk defa gidersen biraz zor olur dogurursun kiz

Yapıyor canım çok sık WC ye çıkmak istiyorum, ya ağırlığı da şöyle, iş yaparken çabuk yoruluyorum popom batıyor. Çok yuruyemiyorum. Ev işi hiç yapamaz oldum...ama öyle çıkacak gibi falan hissetmiyorum. Zaten kendi de dedi doktorun. Açılma olmadığı sürece baş bu şekil olsa da sorun değil ama olura ağrılar artarsa progestan başla günde bir dedi tedbir alalım dedi
pozitifbiri maşallah Güneş kızımızaa baş aşağı olunca aşağı baskı yapıyor değil mii

Aletim yok dikkat ediyorum ama bol bol su içiyorum zaten

Daha oncede gidiyormuydun cnm agdaya ilk defa gidersen biraz zor olur dogurursun kiz
Normalde arada gidiyordum canımcığım ama hamileyken ilk defa gidicem. Zaten bikini hariç aldırcam önce. Baktım yolunda sorun yok devam dicem. En azından yorarsa yarıda bırakırsam heryer bitmiş olur bikiniye de jilet bakarım napayım

Şimdi artık 5 ini bekliyoruz desene valla ben yıllardır jilet le devam ediyorum. Çocuk Faslı kapanınca direkt lazer
Evet yaa çok heyecanlıyım. Ben duygusal durumumu artık kontrol edemiyorum pozitif bu forumda okuduğum bazı yaşanmışlıklardan dolayı hep tedirgin oluyorum. Kötüyü çağırmamam gerektiğini bunun onların hayat yolu olduğunu bilmeme rağmen nedense dirayetim bozuluyor. O yüzden her randevu da sevinç ve tedirginlik birarada oluyor. Allahım sağlıkla sıhhatle mutlulukla kolaylıkla neşeyle kavuşmayı ve yaşamayı nasip etsin, hepimize

Bebiş alabiliyorsan ne güzel ama benim durum jiletle başedilemez bir halde. Normalde lazerliydim. Ama inanılmaz çıkıyor dur durak bilmiyor ve koyu normalde olmayan yerlerde de çıktı hep. Birde jiletle alacak kadar görmüyorum altları hdhdhhjj

Zaten belim yüzünden 3 haftadır alamıyorum ortalık karışık. En azından utanarakta olsa giderim hepsi alınır bundan sonrada dayanabilirsem iyi geçerse inşallah 3-4 haftada bir giderim. Planım bu yönde bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…