2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aynen dikkat ediyorum .. bebek ilerden gitmiyor.ellerde ayaklarda şişme yok. İdrarda protein yok
Benimde öyle , doktor asıl dikkat edilmezse sonraki haftalar sıkıntı oluyor şuan muhtemelen haftamız erken o yüzden bi belirti yok .zorlanıyorum bende çok zor diyet yapmak bayada bi korkuttu zaten doktor

Diğer gebeligimde lazer yarida kaldı şimdi ise ormana döndüm çıkmayan yerlerde bile çıktı

Diğer gebeligimde lazer yarida kaldı şimdi ise ormana döndüm çıkmayan yerlerde bile çıktı
Bebiş benim tam bitmemişti ama insanlıktan çıkartmıyordu beni. Evde ıpl vardı arasa alıyordum uzun süre götürüyordu. Şimdi maymundan halliceyim. Bide hızlı uzuyor zıkkım. Göbeğim kıllı erkek döşü gibi bak abartmıyorum.

Maşallah kızçemize kocaman olmuş yüzünü de gösterseydi bilmiyolar ki biz sırf o heyecanla gidiyoruz

Şekerim kırmızı iyidir sen kutuna git

Benımde iştahım hiç yok bir hafta 10 gündür kilo alımım yavaşladı.. zordan yiyorum havadan mı artık bilmiyorum

ilerledikce haftalar foto almasi daha zorlasiyor ya :/ ama sevindim her seyin yolunda olmasina 12sinde tam kac hafta kac gün oluyosun?
Aslında 32 den sonra kilo alımı artıyor. Haftada 250 300 Gr almaya başlayacak.

Sağol teyzecigiBenim de iştahım çok yok. Abur cubur nerdeyse hiç yok gibi. Doktorun tartisina göre 1.2 kg kendi tartima göre 2 kg almış görünüyorum. Zaten yarım kilosu yavruya gitmiş yine nerdeyse hiç almamışım gibi bişey... Son haftalarda zaten iştah olsa da yiyemiyorum midem izin vermiyor.yaniyor falan heves kalmadı. Uzatılan herşeye isteksiz bakıyorum valla cnm

Maşallah kızçemize kocaman olmuş yüzünü de gösterseydi bilmiyolar ki biz sırf o heyecanla gidiyoruz
Her seferinde de gösterilmez ki canım diyerek arada gizem yaratmak istediyse demek kız bu sefer abişleri de gelmisti ya çok heveslilerdi ama kısmet

Benımde iştahım hiç yok bir hafta 10 gündür kilo alımım yavaşladı.. zordan yiyorum havadan mı artık bilmiyorum
Niye böyle oldu ben de anlamadım belki sıcaklardan
Son muayeneden bu yana bende 750 800 gram eksideyim niye böyle oldu anlamadım belki de sıcaklardan dolayı midemi suyla dolduruyorum. Gitmeye korktum valla bebekte gerilik görür müyüm diye

Pozitifim sezeryan günü konusu açıldı mı hiç? Erken belki ama ortalama şu haftalarda alırız gibi bir konuşma geçti mi?

Diyet önerdi . Günlük yapmıyordum ilk gebeliğimde diyetle hallolmuştu. Ayda bir açlık tokluk Hba1c bakılıyordu
Benim hba1c yede baktı değerlerimi böle sınırda görünce ama normal çıktı o %5 çıktı. Bide 2 mi 3 haftalık şeker değerinin ortalaması varmış sanırım fruktozalamin mi ne dedi ona bakılcak ayrıca diyet yapıp bide onu yapcakmışım

Eşimi gönderdim az önce.Sanırım önümüzdeki bi ay boyunca kafayı yiyeceğim ve bu kadar ağlamaya doğurabilirim.Hiç bu kadar ayrı kalmamıştım.Canım acıdı resmen .Çok üzgünüm.
Ceritooo bnm kardeşim de göndericek yakında eşini O da hamile çok iyi anlıyorum seni. Üzülme ama kuzum her şey gelip geçici sağlıklısın şükür bebişin süper babası da bi gidip gelecek hemen

Bu benim de aşırı dikkatimi çekiyo hatta her videoda bakıyorum büyükler napıcak diye sinir oluyorum çünkü. Eşimin annesinin pek umuru değil bebek neyse ki

Hiç anlam veremiyorum. Ben babanne olunca yemin ederim kenarda dururum izin verirlerse dokunurum. Bırak atlamayı ortaya, izinsiz kucağıma almam. Saygısızlık olarak nitelendiriyorum. Anne ve babanın elinden alınmış biran gibi. Sen kim oluyosun yani anne babası varken. Bebek seni napsın yani. Nerden geliyor kendini bu kadar önemsemek.. doktora da helal olsun bende aynısını yapardım. Madalyalık doktor gözümde

Ayyy benimde öyle dün yalvar yakar sahile gittim sadece kıyıya kumsala yürüdüm dönüşe topallaya topallaya arabaya gittim
Kız benim hiç yoktu göbüşte hamilelikte oldu zor duruyorum bişey sürmemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…