- 1 Temmuz 2016
- 554
- 1.218
- 113
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #35.921
Benimde öyle , doktor asıl dikkat edilmezse sonraki haftalar sıkıntı oluyor şuan muhtemelen haftamız erken o yüzden bi belirti yok .zorlanıyorum bende çok zor diyet yapmakAynen dikkat ediyorum .. bebek ilerden gitmiyor.ellerde ayaklarda şişme yok. İdrarda protein yok
Doktor gğnlük takip istemedi mi ? Ben ona raporluyorum resmen illa istiyor açlık tokluk çok takipli gitmemiz gerekiyor dedi.Aletim yok dikkat ediyorum ama bol bol su içiyorum zaten
Diğer gebeligimde lazer yarida kaldı şimdi ise ormana döndüm çıkmayan yerlerde bile çıktıEvet yaa çok heyecanlıyım. Ben duygusal durumumu artık kontrol edemiyorum pozitifbu forumda okuduğum bazı yaşanmışlıklardan dolayı hep tedirgin oluyorum. Kötüyü çağırmamam gerektiğini bunun onların hayat yolu olduğunu bilmeme rağmen nedense dirayetim bozuluyor. O yüzden her randevu da sevinç ve tedirginlik birarada oluyor. Allahım sağlıkla sıhhatle mutlulukla kolaylıkla neşeyle kavuşmayı ve yaşamayı nasip etsin, hepimize
Bebiş alabiliyorsan ne güzel ama benim durum jiletle başedilemez bir halde. Normalde lazerliydim. Ama inanılmaz çıkıyor dur durak bilmiyor ve koyu normalde olmayan yerlerde de çıktı hep. Birde jiletle alacak kadar görmüyorum altları hdhdhhjj
Zaten belim yüzünden 3 haftadır alamıyorumortalık karışık. En azından utanarakta olsa giderim hepsi alınır bundan sonrada dayanabilirsem iyi geçerse inşallah 3-4 haftada bir giderim. Planım bu yönde bakalım ne olacak
Bebiş benim tam bitmemişti ama insanlıktan çıkartmıyordu beni. Evde ıpl vardı arasa alıyordum uzun süre götürüyordu. Şimdi maymundan halliceyim. Bide hızlı uzuyor zıkkım. Göbeğim kıllı erkek döşü gibi bak abartmıyorum.Diğer gebeligimde lazer yarida kaldı şimdi ise ormana döndüm çıkmayan yerlerde bile çıktı
Maşallah kızçemize kocaman olmuşCanlar biz geldik
Yüzünü göstermedi çünkü basasagi ve popoma dönükmüş yüzüminnoşum gayet güzel gelişmiş dedi ama kafası bir tık aşağıda. Zaten hıçkırık hep vajinamda gibi atiyordu. Karnı ayakları tam hissettigim yerlerde Ağrın, kasık ağrın, sertlesmeler artarsa progestan başlayacağız günde bir vajinal dedi. Denize girebilir miyim diye sordum dogurana kadar girebilirsin dedi çok dalgalı olmasın dedi. 12 sinde bana haber ver ben çalışabilir raporunu yazar sana atarım telefondan gelmene gerek yok dedi aksi bişey olursa bayram öncesi, olmazsa bayram sonrası gel dedi. Nst ye daha erken dedi. Bizden böyle ha ölçümlerimiz de
Bpd 31+5 kafa çapı
Ac 30+4 karın çevresi
Fl 5,79 cm *7 40.5 cm bacak boyu/boyu
1628 Gr tahmini kilosu
İşte böyle kızlar
Şekerim kırmızı iyidir sen kutuna gitBu sefer de kafası hariç herşey gününde çıktı bu kız beni mindir mindir oynatıyorsağlıklı olmasına sevindim suyu duruşu herşeyini beğendi organlarını inceledi şöyle bir yeniden ama bence daha kilolu bu sıpa. Daha ağır hissediyorum ben , kutumda kırmızı hissediyorum Cerenim
Dikkat edeceğiz canım . Nasıl korkuttuBenimde öyle , doktor asıl dikkat edilmezse sonraki haftalar sıkıntı oluyor şuan muhtemelen haftamız erken o yüzden bi belirti yok .zorlanıyorum bende çok zor diyet yapmakbayada bi korkuttu zaten doktor
Diyet önerdi . Günlük yapmıyordum ilk gebeliğimde diyetle hallolmuştu. Ayda bir açlık tokluk Hba1c bakılıyorduDoktor gğnlük takip istemedi mi ? Ben ona raporluyorum resmen illa istiyor açlık tokluk çok takipli gitmemiz gerekiyor dedi.
Benımde iştahım hiç yok bir hafta 10 gündür kilo alımım yavaşladı.. zordan yiyorum havadan mı artık bilmiyorumpozitifbiri gözün aydın canım maşallah Güneş e boyu da iyiymiş 40.5 cm ama bende bidahaki gidişimde takvimimi eski haline cevircem gibime geliyor iştahım sıfırlandı bir süredir elimden geldiğince yemeğe çalışıyorum ..
Aslında 32 den sonra kilo alımı artıyor. Haftada 250 300 Gr almaya başlayacak.ilerledikce haftalar foto almasi daha zorlasiyor ya :/ ama sevindim her seyin yolunda olmasina12sinde tam kac hafta kac gün oluyosun?
Sağol teyzecigipozitifbiri gözün aydın canım maşallah Güneş e boyu da iyiymiş 40.5 cm ama bende bidahaki gidişimde takvimimi eski haline cevircem gibime geliyor iştahım sıfırlandı bir süredir elimden geldiğince yemeğe çalışıyorum ..
Her seferinde de gösterilmez ki canım diyerek arada gizem yaratmak istediyse demekMaşallah kızçemize kocaman olmuşyüzünü de gösterseydi bilmiyolar ki biz sırf o heyecanla gidiyoruz
Niye böyle oldu ben de anlamadım belki sıcaklardanBenımde iştahım hiç yok bir hafta 10 gündür kilo alımım yavaşladı.. zordan yiyorum havadan mı artık bilmiyorum
Son muayeneden bu yana bende 750 800 gram eksideyim niye böyle oldu anlamadım belki de sıcaklardan dolayı midemi suyla dolduruyorum. Gitmeye korktum valla bebekte gerilik görür müyüm diyeSağol teyzecigiBenim de iştahım çok yok. Abur cubur nerdeyse hiç yok gibi. Doktorun tartisina göre 1.2 kg kendi tartima göre 2 kg almış görünüyorum. Zaten yarım kilosu yavruya gitmiş yine nerdeyse hiç almamışım gibi bişey... Son haftalarda zaten iştah olsa da yiyemiyorum midem izin vermiyor.yaniyor falan heves kalmadı. Uzatılan herşeye isteksiz bakıyorum valla cnm
Ya işte sıkı diyet yapman lazım . Tedbirli olmazsan şuan sıkıntı yaşamaya başlarsın vs bla bla diyoda. Hergün 3 kere evde takip edip bana gönder duruma göre nasıl ilerlicez bakalım vs. Dedi en son işte.Dikkat edeceğiz canım . Nasıl korkuttu
Bu sefer de kafası hariç herşey gününde çıktı bu kız beni mindir mindir oynatıyorsağlıklı olmasına sevindim suyu duruşu herşeyini beğendi organlarını inceledi şöyle bir yeniden ama bence daha kilolu bu sıpa. Daha ağır hissediyorum ben , kutumda kırmızı hissediyorum Cerenim
Benim hba1c yede baktı değerlerimi böle sınırda görünce ama normal çıktı o %5 çıktı. Bide 2 mi 3 haftalık şeker değerinin ortalaması varmış sanırım fruktozalamin mi ne dedi ona bakılcak ayrıca diyet yapıp bide onu yapcakmışımDiyet önerdi . Günlük yapmıyordum ilk gebeliğimde diyetle hallolmuştu. Ayda bir açlık tokluk Hba1c bakılıyordu
Ceritooo bnm kardeşim de göndericek yakında eşini O da hamile çok iyi anlıyorum seni. Üzülme ama kuzum her şey gelip geçici sağlıklısın şükür bebişin süper babası da bi gidip gelecek hemenEşimi gönderdim az önce.Sanırım önümüzdeki bi ay boyunca kafayı yiyeceğim ve bu kadar ağlamaya doğurabilirim.Hiç bu kadar ayrı kalmamıştım.Canım acıdı resmen .Çok üzgünüm.
Bu benim de aşırı dikkatimi çekiyo hatta her videoda bakıyorum büyükler napıcak diye sinir oluyorum çünkü. Eşimin annesinin pek umuru değil bebek neyse kiSosyal medyada görmüştüm. Bi tane doktor var kadın doğumcu. Adamın bütün videoları bebeğin doğduktan sonra dışarı bekleyen yakınlarına götürülme anı. Neyse kaç tanesinde gördüm ki adam tam bebeği babasına uzatırken araya babanın annesi giriyor elini uzatıyor önce o alacak güya eline. Doktor da hiç bir videoda izin vermedi çekiyor bebeği babanın kucağına veriyor ilk. Bi dur be kadın di mi orda babası varken sana mı düşer, heyecan meyecan değil bu bence tuhaf bir yetkili hissetme durumu. Çok sinir olmuştum o aklıma geldi
Hiç anlam veremiyorum. Ben babanne olunca yemin ederim kenarda dururum izin verirlerse dokunurum. Bırak atlamayı ortaya, izinsiz kucağıma almam. Saygısızlık olarak nitelendiriyorum. Anne ve babanın elinden alınmış biran gibi. Sen kim oluyosun yani anne babası varken. Bebek seni napsın yani. Nerden geliyor kendini bu kadar önemsemek.. doktora da helal olsun bende aynısını yapardım. Madalyalık doktor gözümdeSosyal medyada görmüştüm. Bi tane doktor var kadın doğumcu. Adamın bütün videoları bebeğin doğduktan sonra dışarı bekleyen yakınlarına götürülme anı. Neyse kaç tanesinde gördüm ki adam tam bebeği babasına uzatırken araya babanın annesi giriyor elini uzatıyor önce o alacak güya eline. Doktor da hiç bir videoda izin vermedi çekiyor bebeği babanın kucağına veriyor ilk. Bi dur be kadın di mi orda babası varken sana mı düşer, heyecan meyecan değil bu bence tuhaf bir yetkili hissetme durumu. Çok sinir olmuştum o aklıma geldi.
Ayyy benimde öyle dün yalvar yakar sahile gittim sadece kıyıya kumsala yürüdüm dönüşe topallaya topallaya arabaya gittimYapıyor canım çok sık WC ye çıkmak istiyorum, ya ağırlığı da şöyle, iş yaparken çabuk yoruluyorum popom batıyor. Çok yuruyemiyorum. Ev işi hiç yapamaz oldum...ama öyle çıkacak gibi falan hissetmiyorum. Zaten kendi de dedi doktorun. Açılma olmadığı sürece baş bu şekil olsa da sorun değil ama olura ağrılar artarsa progestan başla günde bir dedi tedbir alalım dedi
Kız benim hiç yoktu göbüşte hamilelikte oldu zor duruyorum bişey sürmemek içinBebiş benim tam bitmemişti ama insanlıktan çıkartmıyordu beni. Evde ıpl vardı arasa alıyordum uzun süre götürüyordu. Şimdi maymundan halliceyim. Bide hızlı uzuyor zıkkım. Göbeğim kıllı erkek döşü gibi bak abartmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?